Monday, April 29, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 29:04:2019

Pokušaji da se započne muslimansko-kršćanski ratni sukob obija se o cioniste

29. travnja 2019.

Benjamin Fulford


Nedavni masakr kršćana u Šri Lanki i napadi na crkve i džamije pretvorili su se u fatalnu pogrešku cionista, potvrđuju brojni izvori. U reakciji na to, američko ministarstvo obrane provodi pozadinske provjere da iskorijeni izraelske građane dvojnog državljanstva, agente, imovinu i sayanime (hebrejski naziv za „pomoćnike“), kažu izvori iz Pentagona.

Arapske i iranske TV emisije u muslimanskom svijetu kažu da je ISIS skraćenica za izraelske tajne obavještajne službe. „Gotovo svi Arapi misle da su ISIS stvorile izraelska i regionalne vlade“, potvrdila je jedna istaknuta arapska TV ličnost. To znači da kada je „ISIS“ preuzeo odgovornost za razne nedavne napade, sotonistički izraelski režim Benjamina Netanyahua počinio je međunarodno samoubojstvo i izgubio sve regionalne potpore, posebno među Židovima (za razliku od sotonista koji se pretvaraju da su Židovi).

Izvori iz Pentagona kažu da je „The Jew York Times“ (Židovski York Times) bio prisiljen objaviti uredničku karikaturu:

image.png

„New York Times International Edition i German dachshund je još jedan poziv psu zviždukom Europi, Aziji i ostatku svijeta nakon Šri Lanke da je cionizam = terorizam, objašnjavaju izvori Pentagona. Izvori su dodali: "Trump nije tako slijep" i "bilo koje vrijeđanje Trumpa je samo kabuki teatar, kao što su ga vojna obavještajna zajednica, patrioti i Europa poslije Notre Dame imali s Izraelom."


"Anti-cionizam je sada glavna tema, jer Ilhan Omar, demokrati i The New York Times normaliziraju razgovor", kažu izvori. Kao dio napada na cioniste, "Odjel za pravosuđe može procesuirati židovskog milijardera iz Chicaga i guvernera Illinoisa J.B. Pritzkera za porezne prijevare", dodaju izvori.

Isto tako, Mueller-ovo izvješće će biti propraćeno anti-cionističkim blitzkriegom, uključujući izvješće glavnog inspektora Ministarstva pravosuđa i FISA deklasifikacije“,  kažu izvori. "Trump očigledno posljednji spašava Izrael", dodaju.

Govoreći o Izraelu, američki vojni časnik koji je sudjelovao u pregovorima o Golanskoj visoravni kaže da je izraelska vojska "sita Bibija [Benjamina Netanyahua] i da ionako nikako ne može zadržati Golan." Američka vojska pregovara s odvjetnikom Arapske lige pojedinosti o povratku Golana Siriji, kaže on.

Izrael, cionizam, središnji bankarski sustav i Sjeverna Koreja također su bile važne teme razgovora između predstavnika azijskih tajnih društava i Društva Bijelog Zmaja (WDS) koji su se održali prošlog tjedna. Predstavnik azijskog tajnog društva izjavio je kako će se uskoro dogoditi ograničeni rat kako bi "ujedinili Korejski poluotok".

Ovaj izvor je također neovisno potvrdio da je sjevernokorejski moćnik Kim Jong-un poveo sa sobom jedan borbeni avion SAD-a F-35 kao dar kad se prošlog tjedna susreo s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Rusija je odgovorila složivši se da će pružiti potporu Sjevernoj Koreji u njezinom ujedinjenju poluotoka, kazao je izvor.

WDS je, sa svoje strane, rekao da bi se takav rat trebao dogoditi u tandemu s ultimatumom predaje Izraela kako bi se osiguralo da situacija nenamjerno ne eskalira u Treći svjetski rat.

Izvor azijskog društva također je primijetio da će japanski premijer Shinzo Abe i njegova vladajuća stranka biti zamijenjeni koalicijom oporbenih stranaka tijekom naredne godine, kad novi car preuzme vlast. Međutim, WDS je istaknuo da je oporba, baš kao i vladajuća stranka, puna nepotističkih hakera s niskim kvocijentom inteligencije, koji se ne bi mogli nositi s temeljnim problemima Japana kao što su smanjenje broja stanovnika i pad životnog standarda.

WDS je rekao da će Bank of Japan morati biti nacionaliziran, a njegov financijski sustav morao bi se resetirati; inače bi specijalne snage ušle i uklonile cijelu korumpiranu japansku državnu politiku.

Izvor azijskog društva složio se kako će se to morati dogoditi, nakon što je čuo kako je nevjerojatan uspjeh Singapura u velikoj mjeri bio posljedica činjenice da nema središnju banku.

U svojoj knjizi Od trećeg svijeta do prvog, osnivač Singapura Lee Kuan Yew objašnjava zašto je utvrdio da "Singapur ne bi trebao imati središnju banku koja bi mogla izdavati novac i stvarati valutu." Umjesto toga, Singapur je koristio "valutni odbor koji je izdao samo singapurske dolare kada je poduprt s njegovom ekvivalentnom vrijednošću u stranoj valuti (na temelju košarice)" (str. 72). Drugim riječima, Singapur ima valutu poduprtu novcem zarađenim prodajom stvarnih stvari stvarnom svijetu. „Ne trošiti više nego što smo prihodili, bilo je vodeće načelo“, objašnjava kasnije (str. 232).

U istoj knjizi, Lee citira bivšeg ministra financija Lim Kim Sana koji je rekao: "Središnja banka je jednostavan put za ministra financija koji želi manipulirati [svojim brojkama] kada ima deficit u svom proračunu."

Ono što je zanimljivo je da je Singapur odvojen od Malezije, a ministar financija Malezije Tan Siew Sin je rekao: "Ako je sustav središnje banke inferiorni sustav, onda je jasno da je to pogreška svake industrijalizirane zemlje zapadnog svijeta ..." (str. 231).

Sin je griješio i krenuo dalje i stvorio malezijsku središnju banku, koja je sada zahvaćena ogromnim korupcijskim skandalom koji uključuje uobičajene osumnjičenike poput Goldmana Sachsa i Rothschilda. Od neovisnosti 1965. godine, singapurski dolar temeljen na stvarnosti porastao je za 300% u odnosu na malezijski ringgit. Također, nakon što je započeo na jednakoj razini, BDP Singapura po glavi stanovnika sada iznosi 58.000 USD u usporedbi s 9.900 američkih dolara u Maleziji.

Američki dolar, sa svoje strane, izgubio je 84% svoje vrijednosti budući da je 1971. skinut sa zlatnog standarda. Stvarni životni standard za 90% Amerikanaca također je dramatično pao od tada.

Rasprostranjena privlačnost sljedećeg crtića Ben Garrisona također pokazuje da se svijet, kao i Singapur, odavno već budi na prijevaru babilonskog ropstva u cionističkoj središnjoj banci.


Bivši glavni ekonomisti i stručnjaci poput Davida Stockmana, direktora Ureda za upravljanje i proračun pod predsjednikom Ronaldom Reaganom, konačno su shvatili stvari. Stockman primjećuje kako su središnje banke (uključujući Kinu) stvorile 15 trilijuna dolara "iz zraka" od Lehmanove krize iz 2008. godine.


Ova suma od 15 trilijuna dolara je novac koji je stvoren korištenjem lažnih obveznica „poduprtih zlatom“ koje je izradio Wilfredo Saurin.


Taj novac je sada potrošen a novi pokušaji cionističkog krivotvorenja sustavno se onemogućuju. Umjesto toga, priprema se globalni financijski reset, prema izvorima uključenim u planiranje. Međutim, viši dužnosnik MI6 zadužen za uspostavu kvantnog financijskog sustava kaže da novi sustav neće baš biti iznenada objavljen.

"Reset ne radi tako. To je projekt promjene, tako da sadašnji sustav funkcionira taktički, dok se novi sustav razvija u strateškom smislu. Onda se oba spajaju. To pomalo sliči izgradnji nove autoceste pored starog puta, doista,“ kaže on. "Algoritam za implementaciju također uključuje imovinu izvan glavne knjige i dio za reset duga", objašnjava on. Nastala valuta bit će hibrid postojećih valuta, kaže on. To vjerojatno objašnjava zašto se svjetske valute odnedavno kreću unutar uskog raspona.

Zapad, posebno SAD, trebao bi se požuriti s resetom i bolje bi bilo da bude dobar, jer ostatak svijeta se kreće dalje bez obzira na to. Izvor azijskog tajnog društva kaže da je Azija napredovala i gradila svoje alternative u institucijama kojima dominira Zapad, poput UN-a, MMF-a, Svjetske banke itd. Uočio je da je u Laosu u tijeku veliki građevinski projekt za stvaranje novog azijskog sjedišta UN-a.

Kineska inicijativa za pojas i ceste (BRI) također dobiva toliki zamah da će uskoro samo SAD biti jedina zemlja koja nije dio toga.

Putin, govoreći na BRI summitu prošlog tjedna, objasnio je da su SAD izolirane svojim "rastućim protekcionizmom, s nelegitimnim jednostranim ograničenjima nametnutim zaobilazeći Vijeće sigurnosti UN-a ili, još gore, trgovinskim ratovima".

Nasuprot tome, istaknuo je Putin, „Veliko euroazijsko partnerstvo i koncepti pojas i cesta ukorijenjeni su u načelima i vrijednostima koje svatko razumije: prirodna težnja naroda da žive u miru i harmoniji, imaju koristi od slobodnog pristupa najnovijim znanstvenim dostignućima i inovativni razvoj, uz očuvanje njihove kulture i jedinstvenog duhovnog identiteta."


Na sastanku prošlog tjedna s azijskim tajnim društvom, WDS je predložio bankrot korumpiranog i sada duboko podijeljenog cionističkog Washingtonskog političkog establišmenta.

Umjesto toga, Azijci bi mogli raditi s britanskim Commonwealthom i zapadnom vojnom obavještajnom zajednicom kako bi stvorili buduću agenciju za planiranje koja će raditi u skladu s BRI. Azijski predstavnik podržao je ovaj prijedlog. Predložena je i stvarna i konkretna metoda da se to dogodi, ali iz razloga operativne sigurnosti to još ne možemo otkriti našim čitateljima.

I za kraj, napominjemo da je novi „židovski“ predsjednik Ukrajine proslavio svoju pobjedu sotonističkim  znakom rukom.


image.png


Možemo pretpostaviti da se mnogi od sotonista pripremaju za povratak u svoju kazarsku domovinu u Ukrajini. Židovi su spremni osloboditi Izrael i osloboditi se tisućljeća babilonskog ropstva.

Preveo: Fred

No comments:

Post a Comment


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers