Thursday, April 25, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 22:04:2019


Kina je spremna domoći se Daimler Benza i Deutsche Bank jer se njemački 4. Reich urušava

22. travnja 2019Njemačka i njezin režim 4. Rajha u EU su pod opsadom i suočeni su s kolapsom zbog ogromnog duga i općeg otpora u okupiranim državama poput Francuske i Italije. Kao posljedica toga, Njemačka bi mogla biti prisiljena prodati svoje krunske dragulje - Daimler Benz Corporation i Deutsche Bank - Kinezima, prema japanskoj vojnoj obavještajnoj službi i drugim izvorima.

Žrtveno spaljivanje katedrale Notre Dame Molechu (Ba'al, Set, Sotona) bio je očajnički pokušaj praznovjernih kazarskih sotonista iz EU-a da nekako preokrenu svoje bogatstvo, kažu izvori P2 masona.

Normalnim ljudima je teško razumjeti praznovjerni način razmišljanja ovih sotonista, ali u biti čini se da misle da su u borbi protiv boginje. Zato su odlučili spaliti "Notre Dame" ili "Gospu", jer se to odnosi na Mariju. Marija je, naravno, kršćansko ime za božicu Isis, koja je odgajala jedno dijete dok nije porazilo Set ili Sotonu. Upravo iz tog istog praznovjernog razloga ovi sotonisti su stvorili užasnu terorističku organizaciju i pokušali pozvati ISIS kako bi oslabili potporu božici u umovima čovječanstva.


Nada u žrtvovanju Notre Dame bila je ujediniti europske i svjetske osjećaje oko njemačkog Rothschildovog roba-predsjednika Emmanuela Macrona, baš kao što su se Amerikanci okupili oko Georgea Busha mlađeg nakon 11. rujna, kažu izvori. Umjesto toga, prema raznim izvorima u francuskom otporu Žuti prsluci, za spaljivanje katedrale okrivljuje se Macron i njegove njemačke  marionete.

"Oskvrnuće europskih katoličkih crkava i palež Notre Dame u Francuskoj moglo bi imati srebrnu oblogu i dovesti do otpuštanja pape Franje i oduzimanja svećeničkog ruha francuskom kardinalu Philippeu Barbarinu", kako su Pentagonovi izvori vidjeli situaciju. "Sotonistička globalna židovska mafija možda je potpisala vlastitu smrtnu presudu s antikršćanskim terorizmom u Francuskoj, uskršnjim masakrom u Šri Lanki (u kojem nije poginuo ni jedan Izraelac) i drugdje", dodali su izvori.

Svakako da kritična masa svjesnih ljudi, posebno u svjetskim vojnim i obavještajnim agencijama, zna da se "islamska država" doista odnosi na sotonsku državu, tj. Izrael. Dakle, kad “Islamska država” preuzme odgovornost za masakr kršćana u Šri Lanki i drugdje, otkrit će se pravi krivac, Izrael.

"Sveti rat 21. stoljeća ili križarski rat protiv Židova [Khazarian Mafia] vodit će Rusija, EU i SAD kako bi branile kršćanstvo, uz pomoć muslimana", predviđaju izvori Pentagona. Skupina umjerenih muslimana podupire ovu izjavu svojim potezom da dobije savjetodavni status u UN-u kako bi se borila protiv napora za pokretanje muslimansko-kršćanskog svetog rata.


Muslimani su potpuno svjesni da je pokušaj spaljivanja džamije Al-Aqsa u Jeruzalemu u isto vrijeme kada je spaljena Notre Dame djelo kazarskih sotonista, a ne kršćana.


Kako ovi događaji pokazuju, borba protiv sotonističke kazarske mafije bjesni na način koji nadilazi tradicionalne političke, vjerske i geografske granice.

Drugi primjer za to je nestanak japanskog borbenog aviona F-35 na obali Japana 9. travnja.


Izvori iz japanskog podzemlja tvrde da je ovaj avion zapravo "prodan Sjevernokorejcima od strane cionista [Kazarska mafija]” za ogromnu svotu novca. Sjevernokorejski moćnik Kim Jong-un odvest će taj borbeni avion kao suvenir i čip za pregovaranje kada posjeti ruskog predsjednika Vladimira Putina krajem ovog mjeseca.

Vjerojatno se cionisti nadaju da će, pruživši Rusiji krunu američke vojne tajne tehnologije putem Sjeverne Koreje, dobiti zaštitu za Izrael. Ruski izvori FSB-a, međutim, dugo su govorili da neće štititi državu koju su stvorili isti sotonisti koji su ubili mnogo desetaka milijuna Rusa tijekom 20. stoljeća.

Činjenica da Kim planira posjetiti Rusiju neposredno prije nego što novi japanski car Naruhito službeno preuzme tron 1. svibnja, također je znak da traži neku vrstu zaštite, kažu japanski desničarski izvori bliski caru. To je zato što je Sjeverna Koreja pomogla u masovnom ubojstvu u Fukushimi protiv Japana i boji se odmazde novog cara.

Sjevernokorejci su pomogli u Fukushimi u zamjenu za obećanja iz sotonističke kazarske obitelji Rothschild (Rothschild znači "crveni štit", simbol Sotone). Rothschildovi su rekli da će premjestiti 40 milijuna Japanaca iz Tokija u Sjevernu Koreju i učiniti Sjevernu Koreju azijskim sjedištem Rothschilda, tvrdi član obitelji Rothschild. Tada je japanski premijer Naoto Kan javno potvrdio da je bio prisiljen evakuirati 40 milijuna ljudi iz većeg dijela Tokija nakon napada u Fukushimi. 

Ova bitka za planet Zemlju također se odvija u Indoneziji, gdje se pretpostavlja da bi trebao biti smješten veći dio svjetskog zlata. Ovdje su se upravo dogodili vrući sporni opći izbori. Izvori CIA-e u Indoneziji kažu da je Prabowo Subianto kojeg su poduprli Kazari, zajedno sa svojim fotogeničnim potpredsjedničkim kandidatom Sandiagom Unoom, zapravo pobijedio aktualnog Jokowija. Pružili su kao dokaz ovaj snimak s indonezijskog TV-a koji pokazuje kontradiktorne rezultate.

00 

Evo njihovog objašnjenja fotografije:

"54,81% prikazano na dnu je Jokowi / Ma'ruf Amin. Brojevi na vrhu zaslona pokazuju gotovo obrnuti postotak za Prabowo/Uno. To je brzo prebrojavanje od strane raznih nezavisnih promatrača biračkih postaja u Indoneziji. Oni to nazivaju "izlaznim anketama". Brojevi su zaokruženi narančastom elipsom. Na vrhu se prikazuje jedan skup brzih rezultata koji pokazuju da Prabowo / Uno vodi. Na dnu su promijenili rezultate, pokazujući da Jokowi / Ma'ruf Amin imaju prednost."

Izvor CIA-e također naqvodi sljedeće:

“Vodi se ozbiljna bitka za kontrolu zemlje koja se odvija iza kulisa. Prabowo / Uno je osvojio 60% ±. To su potvrdili brojni unutarnji izvori. Jokowi / Amin ponizno kažu da su pobijedili. Mediji vrte Jokowijevu pobjedu. Saznat ćemo što se zbiva. Iza zavjese se vode stvarni pregovori.

“Prabowo je javno izjavio kako će ograničiti kinesko preuzimanje infrastrukture u Indoneziji. Službeno prebrojavanje glasova bit će objavljeno 22. svibnja.


“Obje stranke mogu osporiti službeno prebrojavanje i predati slučaj Ustavnom sudu (MK). To će se dogoditi u lipnju. Do tada  zemlja je na autopilotu, osim ako jedan od igrača ne dobije dovoljno ustupaka da se povuče u zalazak sunca. Ne mogu reći mnogo više. Sve nas promatraju obje strane. Što je pozitivno. I vi ste toga svjesni."

Kontrola nad Indonezijom je pitanje života i smrti zapadnih sila, jer će kontrola nad zlatom i blagom koje se tamo nalazi biti iznimno važna kada dođe do neizbježnog resetiranja globalnog financijskog sustava.

Kažemo da je to neizbježno, jer ako Zapad ne resetira sustav, on će postati jedan kineski svijet. SAD ima ukupni trgovinski deficit od oko 15 trilijuna USD. To znači da stranci, uglavnom Kinezi i Japanci, kontroliraju količinu američkih dolara koja je gotovo jednaka američkom BDP-u. To je razlog zašto se Kina može udvarati svijetu svojom trilijunskom inicijativom Belt and Road (BRI), a Zapad si ne može priuštiti da ponudi nešto slično tako veliko.

Jedini razlog zbog kojeg SAD nije formalno bankrotirao je to što bi to izazvalo Treći svjetski rat. Međutim, prema trenutnom financijskom sustavu, s vremenom koje prolazi, postaje slabija međunarodna pozicija SAD-a.

Također, Kina ima veliku kontrolu nad EU zbog njenog deficita od 1,777 bilijuna EU (1,999 milijardi američkih dolara) koji se akumulirao još od Lehmanove krize 2008. godine.


Već se 16 istočnoeuropskih zemalja pridružilo kineskoj inicijativi BRI, a sada su Grčka, Italija i Švicarska skočile na pobjedničku stranu. Francuska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Njemačka jedine su velike europske nacije koje se drže van toga.

Budući da EU nema američku vojnu opciju, oni su u znatno slabijem položaju. Izvori azijskog tajnog društva tvrde da Kina govori EU da ne žele više papir (dužničke instrumente EU). Umjesto toga, Kinezi vrše pritisak na Nijemce tražeći kontrolu industrijskih dragulja kao što su Daimler Benz i financijske kuće moći poput Deutsche Bank, kažu izvori. Kinezi, koji već posjeduju Volvo i 9,69% Daimler Benza, sada žele više, kažu.


Kinezi su nedavno povećali pritisak pokretanjem istrage o kompaniji, na temelju izgovora da se novi Mercedes Benz pokvario odmah nakon što je kupljen. Japanska vojna obavještajna služba kaže kako je to otvoreni početni potez u velikom kineskom potezu protiv Njemačke.To je vjerojatno pravi razlog zašto Njemačka sada javno kaže da želi vlastitu flotu nuklearnih bombardera.Zapad mora požuriti i ukloniti sotonske parazite iz svoje političke strukture, tako da može predstavljati jedinstveni front u pregovorima o novom financijskom sustavu s Azijatima. Također treba nastojati  pridobiti Rusiju na svoju stranu. Činjenica da je predsjednik Donald Trump čestitao od Rusije podržavanog ukrajinskog novoizabranog predsjednika Vladimira Zelenskog jasna je naznaka da je razorna zapadna kampanja "za sve okriviti Rusiju" završila.


Samo ako EU, Rusija i Sjeverna Amerika budu predstavljali jedinstveni front, mogu se nadati da će pregovarati s Azijom s pozicije moći tijekom važnih sastanaka u nadolazećim tjednima i mjesecima koji bi mogli odlučiti o budućnosti planeta.

Prreveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers