CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, April 17, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 15:04:2019


Washington, D.C. pati od političkog ludila jer se stečaj približava


15. trtavnja 2019.



Državna politika SAD-a degenerirala je do besmislenosti i praznih prijetnji, jer su bankrot i kolaps sada sigurna matematička činjenica. To je zato što je Brexit 29. ožujka učinio da "Grad London više nije glavni grad kabale", potvrđuju britanska obavještajna služba i izvori iz Pentagona.

Kada su ga pitali: "Kakav je odgovor predsjednika Donalda Trumpa na to?", visoki britanski obavještajac je rekao: "Vjerojatno je u slijepoj panici."

Je li teško ovo povjerovati? Vratimo se natrag i pogledajmo što se dogodilo ove godine vladi SAD-a. Prvo, svi vojni veterani povukli su se iz Trumpovog predsjedništva 1. siječnja. Zatim je vlada SAD-a ugašena na 35 dana, iako je vojska SAD-a u potpunosti financirana.

Kada je vlada SAD-a ponovno počela s radom, Trump je svoj kabinet napunio bijesnim cionističkim neokonzervativcima. Oni su i dalje upravljali operacijama koje kradu povrat poreza američkih građana i manipulirali cijenama plina u Americi. Još jedan visoki šećer u Washingtonu, D.C. počeo je ubijati gospodarski oporavak SAD-a.


U međuvremenu, Trump je govorio kao bankrotirani narkoman koji pokušava sve uvjeriti da se odvijaju veliki događaji govoreći: Saudijska Arabija će kupiti oružje u vrijednosti 450 milijardi dolara, itd. Ili, Kina će od SAD-a kupiti robu vrijednu više od 1 trilijuna.”  Stvarnost je da je Saudijska Arabija pristala kupiti samo US $ 14,5 milijardi američkog izvoza. Isto tako, ako se Kina složi da kupi precijenjene američke robe u vrijednosti od 1 trilijuna dolara, činjenica je da ekonomija SAD-a nema kapaciteta da stvori tu robu. U svakom slučaju, Kina ozbiljno razmišlja o proglašenju stečaja Washingtona, D.C., prema izvorima azijskog tajnog društva.



Trampova se administracija sada pokušava zadržati na površini prisiljavajući druge zemlje da kupuju njihovu skupu naftu i plin. To je pravi razlog sankcija SAD-a Iranu, Venezueli i Rusiji, kao i napada na Siriju i Jemen. Međutim, ova strategija ne uspijeva jer glavni uvoznici nafte - Europa, Kina, Japan i Indija - nemaju interesa za skupu američku naftu i plin, i te zemlje se ne slažu sa sankcijama SAD-a. Za dobru analizu ove situacije, preporučujem članakThierryja Meyssana, osobe koja je prva iskopala istinu o 9/11:

Izvori iz Pentagona navode da "uhićenje u Španjolskoj bivšeg venezuelanskog šefa vojne obavještajne službe, generala armije Hugoa Carvajala, dovelo je do toga da je vojska još lojalnija venezuelanskom predsjedniku Nicolasu Madurou, jer je državni udar neokonzervativaca kraljevski propao". To znači da najveće svjetske naftne rezerve ostaju izvan kabalinog petrodolarskog sustava.

Glavni kabalist Henry Kissinger očajnički i uzaludno pokušava spasiti establišment D.C-a. i njegov petrodolarski sustav unovčavanjem obveznica vrijednih "kvadrilijune dolara", prema izvorima japanske carske obitelji. Te obveznice nikada neće biti unovčene, kažu izvori.
Umjesto toga, Kvantni financijski sustav (QFS) je implementiran, slaže se više izvora. Budući da će japanska financijska tržišta biti zatvorena šest dana, između 27. i 6. svibnja, što će biti najduže zatvaranje financijskog tržišta i banaka od kraja Drugog svjetskog rata, dobro se kladiti da će prijelaz biti tada implementiran.


Osoba koja je stvorila QFS kaže da ima svoje korijene u War College Power Transition Theory (Teorija ratne škole tranzicije vlasti) bila je korištena u oslobađanju Velike Britanije s milimetarskom točnošću.

Izvori CIA-e sa svije strane kažu: Brexit se ne odnosi samo na Europu ili Veliku Britaniju. To je velika sotonistička igra s nekim višim članovima parlamenta kojima se prijeti ako napuste Rimski klub. Stvari se pokušavaju pomaknuti, ali stara garda će ih doslovno pojesti žive ako pokušaju pobjeći. "

Sada, prema jednom izvoru MI6, svjetske "oružane snage i njihova obavještajna oružja" koriste se za stvaranje "globalnog saveza suverenih nacija-država" koji zamjenjuje Novi svjetski poredak. Savez suverenih nacija-država također bi podržao "stvaranje globalne sile kao što je Svjetska agencija planiranja budućnosti", kaže taj izvor, koji je viši član tradicionalnih 13 vladajućih krvnih loza.

Taj izvor je bio jedan od ključnih planera "vojne kontraobavještajne operacije koja je bila ključna za nedavno oslobođenje Velike Britanije".

Operaciju oslobađanja Velike Britanije pokrenulo je curenje informacija od strane ove osobe kada je radio na Suverenim tržištima duga na talijanskom i vatikanskom stolu, u Barclays Bank. Ovo curenje informacija dovelo je do skandala vezanog za lažiranja kamata u LIBOR-u.

Evo sažetka važnosti ovog skandala: Manipuliranje kamatama koristeći chat forum na Bloombergu postalo je najkompleksnija finanijcka prijevara u povijesti i na kraju igre dovela do stečaja cijelu industriju i potpuno promijenila putanju geopolitike, i otvorene i prikrivene."

Sada on kaže da će BIS, MMF i Svjetska banka biti u potpunosti uklonjeni, jer su oni u osnovi iznevjerili čovječanstvo i počinili vrlo ozbiljne zločine protiv njega.

Naravno, kazarska mafija neće predati kontrolu nad tim institucijama i korumpiranim političkim sustavima bez borbe. Prošlog tjedna vjerojatno su namjestili izbore u Izraelu kako bi održali na vlasti masovnog ubojicu, štovatelja Sotone Benjamina Netanyahua.

Zatim, kako bi skrenuli pozornost javnosti s ove izborne prijevare, organizirali su seriju lažnih vijesti. U Izraelu su organizirali i lažirali slijetanje na mjesec. Donju sliku poslao je Izvor CIA-e sa sljedećim komentarom: "U prilogu je lažna fotografija izraelskog snimka Mjeseca. Pogledajte savršeni snimak sa ‘sotonističkom zvijezdom koja se jasno vidi.

Također su izdali i lažnu prvu sliku crne rupe koja je naširoko ismijavana čim je objavljena. To nije spriječilo pisce kazarskih robova u publikacijama kao što su The Guardian ili The Newyork Times da uzmu ovo “fotoizdanje” kao znak kako bi opisali Brexit kao “crnu rupu”.


Tada su naravno organizirali takozvano uhićenje osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea. O tome nećemo mnogo pisati, jer je ova farsa naširoko izložena negdje drugdje. Međutim, napominjemo da su svi videozapisi i fotografije događaja došli iz jednog izvora, Russia Today, što je znak koji je prokazivač lažne računalne grafike. Također napominjemo da se Julian Assange nije pojavio na svom balkonu u veleposlanstvu Ekvadora u Londonu još od posjeta Pamele Anderson 2016. godine.

Ovdje je Jim Stoneov vremenski slijed WikiLeaksa:

23. listopada 2016. – Direktor WikiLeaksa Gavey Macfadyen mrtav.

16. travnja 2016. - WikiLeaksov odvjetnik John Jones mrtav (“skočio je pred vlak) (samoubojstvo)
11. svibnja 2016. - Glavni savjetnik WikiLeaksa Michael Ratner mrtav.
16. listopada 2016. - Pamela Anderson koja donosi Assangeu "ručak", tvrdi da se nije dobro osjećao nakon što ga je pojeo, a 17. listopada Assange je imao "prekid interneta".
Također su upali u Wikileaksovo "smeće podataka" i u njemu nisu imali nikakvih važnih otkrića. Možete biti sigurni da ne spominju istinu o 9/11 ili Fukushimi ili drugim takvim zločinima protiv čovječanstva.

Fukushima je bio "teroristički napad i vrlo ozbiljan međunarodni incident, koji je prošao uvelike neizvješćen u svjetskim medijima", rekao je izvor MI6. Dodao je kako je to "iznimno ozbiljna stvar" koja bi bila glavni predmet predstojećih tribunala za ratne zločine.

U svakom slučaju, zanimljiva stvar u vezi svih ovih organiziranih događanja je kako su oni sada odmah otkriveni, pokazujući koliko je kazarska mafija izgubila moć manipuliranja javnim mnijenjem.

Usprkos ovim histeričnim naporima da odvrate pozornost sa svojih zločina, mreža se zatvara oko kazarske mafije, a posebno njihove baze operacija u Izraelu.

Na tom frontu, izvori iz Pentagona navode da je "Trump tweetao ‘Nikada nećemo zaboraviti ono što je Nancy Pelosi nazvala bolnim slikama 9/11 u odgovoru članici kongresa Ilhan Omar, koja kaže da su neki ljudi nešto učinili na dan 11. rujna, jer to sada postaje politički korektan nacionalni razgovor prije nego što bombe istine sruše Izrael.

Sada glavni vojni zapovjednik general generalštaba John Abizaid “potvrđen 92-7 kao američki veleposlanik u Saudijskoj Arabiji, čineći ga de factovojnim guvernerom Bliskog istoka”, kažu izvori.

To se dogodilo kada je egipatski predsjednik Abdel Fattah el-Sisi "rekao Trumpu u Bijeloj kući da Egipat ne želi biti dio arapskog NATO-a, čineći Iran nespornim liderom u regiji", dodali su izvori Pentagona.

Promjene režima koje će se dogoditi u Libiji, Sudanu i Alžiru povezane su s ovim preporodom bliskoistočnog i muslimanskog jedinstva.

Izgleda da će se Benjamin Netanyahu suočiti s povijesnom pravdom budući da se cionistički projekt ruši pred njegovim očima.

I za kraj ovog tjedna, izvor vladajuće krvne loze mi je potvrdio da kazarska mafija koristi predvidivo programiranje. To jest, oni rade stvari poput televizijskih emisija o mlaznjacima koji se razbijaju o Svjetski trgovački centar prije nego što organiziraju stvarni događaj.

To me podsjetilo kad sam radio za Forbes Magazine, na objavljenom romanu u kojem je šef biroa Forbes Magazinea u Tokiju ubijen oružjem koje uzrokuje srčani udar. Nekoliko godina kasnije napala me osoba koja je nosila bijeli cilindrični uređaj na željezničkoj stanici Nagata-Cho u Tokiju. Uređaj odgovara opisu oružja srčanog udara opisanog u romanu.

Pa, evo nekih mojih vlastitih predviđajućih programiranja: vidim Benjamina Netanyahua u lisicama na vojnom sudu kako sluša čitanje njegove smrtne kazne. Također predviđam kako će ga izraelska vojna policija zatvoriti i pregovarati o rješenju za dvije države dok još imaju priliku za to. Alternativa će biti da će izraelski Židovi završiti u turskom getu.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers