FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, April 9, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 08:04:2019


Neobjavljeni anglo-njemački rat bjesni unutar G7

8. travnja 2019

Benjamin Fulford

Vodstvo Saveza zapadnih zemalja G7 nalazi se usred građanskog rata koji vodi engleski savez protiv njemačkog saveza, tvrde višestruki izvori. Dolazak novog britanskog cara u Japanu i prošlotjedno ponovno uhićenje bivšeg predsjednika Nissan/Renault Carlosa Ghosna dio su ovog rata, prema izvorima japanske vojne obavještajne službe.

Mogućnost da Japan opet postane neovisna država jasno je uzdrmala kazarsku mafiju. Prošlog tjedna primili smo sljedeću poruku od neprestano pijanog i široko nepoštenog gangstera po imenu Morita: "Vaše riječi će dovesti do smrti 100.000 Japanaca 11. svibnja." Morita je očito govorio o pozivu na nacionaliziranje Bank of Japan u kazarskom vlasništvu. Vojna policija ga mora uhapsiti što je prije moguće i prisiliti ga da otkrije tko mu je platio da prenese tu prijetnju.

Možemo također naglasiti da je Društvu Bijelog Zmaja( White Dragon Society, ili WDS) dana mogućnost da koristi čak tri nuklearne bojeve glave od 500 kilotona. To znači da bismo se mogli osvetiti svakom novom napadu na Japan s uništenjem, recimo, Frankfurta, Tel Aviva i Zuga u Švicarskoj. Međutim, za razliku od sotonista, WDS ne vjeruje u korištenje masovnog ubojstva nevinih za postizanje političkih ciljeva. Umjesto toga, mi provodimo ciljano ubojstvo krivih. U slučaju da mislite da blefiramo, vrijedno je istaknuti da je više od 200 ljudi koji su sudjelovali u masovnom ubojstvu u Fukushimi već pogubljeno, uključujući i takozvanog "veleposlanika" Christophera Stevensa i crnog papu Petera Hansa Kolvenbacha.

Ovog puta svako novo kažnjavanje uključuje Führera DVD nacističkog kontinuuma kazarske mafije, kažu izvori WDS-a. Novi Führer i voditelj organizacije Black Sun koji je zamijenio pogubljenog Georgea Busha starijeg, prema japanskoj vojnoj obavještajnoj službi Donatus, Langrave iz Hessena. On je potomak kraljice Viktorije i rođaka Adolfa Hitlera, kao i talijanskog cara Vittoria Emmanuelea, prema MI6 i drugim izvorima. Njegovi britanski rođaci već su mu poslali poruku da prestane i odustane. Ovo mu je poruka iz WDS-a: "Predaj se dok još imaš priliku iskoristiti svoje značajne talente da pomogneš spasiti planet, ili će cijela tvoja genocidna krvna loza biti trajno izbrisana iz ljudskog genoma."



Dobro, pogledajmo sada koji su znakovi tajnog ratovanja između anglo i njemačkih frakcija unutar zapadne elite.

Najočitija stvar je, naravno, previranje oko Brexita. Britanski izvori kažu da se Brexit već dogodio kao što je zakonom propisano 29. ožujka, unatoč tvrdnji političara da nije. Vidljiv znak toga je činjenica da britanske putovnice izdane nakon tog datuma ne uključuju znak Europske unije. Premijerka Theresa May uzalud nastoji ostvariti dogovor kojim bi se predala kontrola nad britanskom vojnom obavještajnom službom Nijemcima, kažu oni.

Nijemci su, kao što smo spomenuli prošlog tjedna, već preokrenuli rezultate Drugog svjetskog rata ponovnom okupacijom Francuske.


Čelnici francuskog pokreta žutih prsluka ističu da je francuski predsjednik Emmanuel Macron bio zaposlenik njemačke Rothschild/Saxe Gotha/Hesse obitelji i moraju štititi sebe uz pomoć stranih tjelohranitelja. Oni također napominju da se njemačka oklopna vozila sa EU zvijezdom (umjesto kukastog križa) koriste za obuzdavanje prosvjednika žutih prsluka.


Sada, u onome što možda nije slučajnost, brod koji je prevozio njemačke automobile za izvoz potonuo je u Britanskom kanalu.


Tada je sin britanskog šefa MI6 Ser Alex Youngera poginuo u tajanstvenoj prometnoj nesreći.


Britanski izvori priopćili su kako će uskoro poduzeti drastične akcije protiv petokolonaša koje podupiru Nijemci. Zato su pripremili udaljeni zatvoreni logor za Božićni otok kao svoju verziju zaljeva Guantanamo kako bi smjestili više izdajnike kao što je Tony Blair, kažu oni.


Kao što smo već ranije spomenuli, ovaj proxy rat također bjesni i u Japanu. Ponovno uhićenje Carlosa Ghosna prošlog tjedna bio je potez koji je posebno usmjeren na Landgrave Donatus, kažu japanski vojni izvori. Nijemci su koristili Ghosna da pokušaju dobiti japanske vojne tajne od Mitsubishi Heavy Industries, kažu. Mitsubishi se sada spaja s Boeingom i Lockheed Martinom, a njemačka vojna frakcija pokušava prodrijeti u taj rastući savez, objašnjavaju.

Japanska pomoć sada je posebno važna za Boeing, jer ga japanske zrakoplovne tvrtke drže prizemljene, kažu japanski izvori. Potrebna je daljnja pomoć. "Budući da se Boeing suočava sa globalnom stigmom 737, možda postoji globalna kampanja bojkota, lišavanja i sankcija (BDS) protiv ne samo njihovih komercijalnih zrakoplova, nego i vojnih proizvoda", objašnjavaju izvori iz Pentagona.

Sada nam izvori iz Pentagona govore da je njihova istraga o nedavnom padu Boeinga 737 kompanije Ethiopian Air obavljena putem otmice od strane francuske i njemačke obavještajne službe. Francuzi i njihovi njemački majstori uspjeli su ubiti dužnosnike UN-a koji su radili protiv francuskih interesa u Africi, dok su istodobno pomagali prodati zrakoplove Airbus uništavajući ugled njihovih Boeing rivala, kažu.

Činjenica je da Boeing sada, zahvaljujući ovom padu, uklanja opremu za otmice na daljinu iz svih svojih zrakoplova, dok zrakoplovi Airbusa još uvijek imaju instaliranu opremu. Brzo pretraživanje otkrilo je najmanje tri nesreće koje su bile posljedica otmice na daljinu zrakoplova Airbus.




"Svijetu su potrebni Kina i Japan kako bi se zaustavila dvobojnost Airbus-Boeing", kažu izvori Pentagona. "Zrakoplovi će sada biti certificirani ne samo od strane FAA, već u suradnji s EU i Kinom kako bi se zaštitila javnost", dodaju.

Američka vojska takođervrši pripreme da se distancira od "napuhanih i pohlepnih" američkih vojnih proizvođača opreme, kažu oni. "Turska bi mogla biti nagrađena zbog toga što je s Rusijom stajala na S-400 [protuzrakoplovna raketa] koja se bavi petom generacijom Suhoj Su-57 zrakoplova umjesto " precijenim Lockheed govnima F35", napominju. "Sukhoi to može prodati Indiji, Kini, Iranu, Venezueli, pa čak i Saudijskoj Arabiji nakon što odbaci petrodolar", nastavljaju.

Spominjanje Saudijske Arabije koja odbacuje petrodolar jasan je znak da se de facto vlada koju kontrolira američka vojska sprema premjestiti Saudijsku Arabiju dalje od kontrole kazarske mafije, kažu izvori iz CIA-e.

Američki predsjednik Donald Trump je etiketirao iransku revolucionarnu gardu kao stranu terorističku organizaciju (FTO) što može biti priprema za etiketiranje izraelskih obrambenih snaga Mossad, Shin Bet i Aman (vojna obavještajna služba) kao FTO kad istina o 9/11 bude objavljena, dodaju izvori iz Pentagona. Izvori iz Pentagona potpuno su svjesni da i iranski i izraelski vođe dobivaju naređenja da pokušaju započeti Treći svjetski rat od svojih gospodara u Zugu u Švicarskoj.

Sada, dok Izrael ide na opće izbore ovog tjedna, ovo je podsjetnik građanima Izraela koji još uvijek ne shvaćaju: Benjamin Netanyahu radi za iste naciste koji su izvršili holokaust ili spaljivanje za Molecha, Ba'ala, Seta, Sotonu, itd. kako bi prisilil  Židove da napuste svoje europske domovine i odu u Izrael. Izraelci imaju izbor: mogu sklopiti mir po svojim vlastitim uvjetima i donijeti rješenje s dvije države, ili se mogu suočiti s ratom protiv kombiniranih snaga Turske, Irana, Sirije, Jordana, Iraka, Libana i Katara. Podsjetnik za one praznovjerne fanatike koji su pod kontrolom uma drevnih falsifikatora: Američka vojska neće se boriti da brani nitkovsku državu u koju se Izrael degenerirao. Probudite se i suočite se s realnošću. Neće biti rata Goga protiv Magoga. Gotovo je; vrijeme je za početak novog doba.

Postoje mnogi znakovi da je ovo novo doba već počelo. Na primjer, u onome što je definitivno promjena igre za planet, europski posjet kineskog predsjednika Xi Jinpinga rezultirao je sporazumom između BIS-a (središnje banke središnjih banaka) i Kine da priznaju azijsko zlato kao novac. Kao pozadinsko znanje, Azijci kontroliraju oko 85% svjetskog poznatog zlata, ali većina tog zlata je stavljena na crnu listu iz zapadnog financijskog sustava još od Nixonovog šoka 1971. godine. Reintegracija tog zlata u svjetski financijski sustav bit će ogromno premještanje financijske moći s Rothschilda, itd.


U srodnom razvoju, meksički izvori kažu kako se na sastanku meksičkog milijardera Carlosa Slima i japanskog cara Naruhita o kojem nas je NSA obavijestila prošlog tjedna razgovaralo o osnivanju neovisne meksičke središnje banke. Meksički predsjednik Andres Manuel Lopez Obrador (Amlo) osniva banku Aztec u suradnji sa Slimom kako bi zaobišao postojeći bankarski sustav i podijelio socijalne naknade izravno siromašnima, kažu.


Napominjemo da Italija također nastoji nacionalizirati svoju središnju banku i oduzeti njeno zlato. Mnoge druge zemlje će to slijediti.


I na kraju, u znak novog doba postaje zanimljivo, napominjemo da se Kina priprema za prodaju magičnih gljiva.


Izvor: Antimatrix.org

Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers