Monday, April 1, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 01:04:2019

Japanski generali spremni su djelovati protiv cionističkih marioneta jer je "Reiwa era" počela


1. travnja 2019.Japanska vojska je spremna djelovati protiv kazarskih cionističkih marioneta sada kada je nova "Reiwa era" službeno počela, prema nekoliko generala koji su kontaktirali Društvo Bijelog Zmaja (White Dragon Society). Iako je javnosti rečeno da nova era počinje 1. svibnja, naši izvori iz NSA-e i japanski desničarski izvori kažu da je car Naruhito preuzeo kontrolu danas, 1. travnja 2019. ili godine nula Reiwa ere.

Ime Reiwa ili   može se prevesti kao “naglašavanje japanske harmonije” i uzima se, po prvi put u povijesti, iz japanskih, a ne kineskih klasičnih tekstova, tvrde japanski znanstvenici. Taj je izbor djelomično inspiriran kao reakcija na pokušaje kazarske mafije da proda Japan Kinezima u zamjenu za zaštitu, kažu japanski desničari.

Agenti kazarske mafije, kao što su Richard Armitage, Michael Greenberg i Gerald Curtis, lišeni su svoje uloge "japanskih upravitelja" kao dio početka nove ere, kažu japanski desničarski izvori bliski caru.


White Dragon Society (WDS) savjetovalo je japanske generale da će trebati nacionalizirati Bank of Japan koja je u stranom vlasništvu i preuzeti kontrolu nad parlamentom, uredom premijera i glavnim medijskim korporacijama ako žele da Japan ponovno bude neovisan. Nekoliko generala složilo se i kazalo kako se to već dogodilo.

Međutim, NSA je danas poslala osobu u kuću ovog pisca da me usmeno obavijesti da car Naruhito prima zapovijedi od meksičkog milijardera Carlosa Slima. Kažu da "Carlos Slim" koji daje naredbe Naruhitu nije ista osoba kao Carlos Slim koji se pojavljuje u javnosti, nego je stari čovjek vezan za invalidska kolica.

U onome što bi moglo biti djelomična potvrda tih informacija, nedavno su meksičke organizacije kontaktirale WDS tvrdeći da su vrlo moćne i nude institucionalnu podršku. Događaji će pokazati postoji li istina u tome, ali očito, ako je to točno, put vodi iz Meksika do Vatikana i P2 masona.

Stoga je vrijedno spomenuti da su P2 masoni nedavno obećali raditi s azijskim tajnim društvima. Događaji u Italiji, barem, dokazuju da je to istina. Na primjer, Italija je već postala prva zemlja G7 koja je formalno pristala pridružiti se ogromnoj 21 trilijun vrijednoj kineskoj Belt and Road (BRI) inicijativi. Talijanski izvori kažu kako je njihova odluka neizbježno učinila da će ih i ostale zemlje G7 slijediti i pridružiti se BRI.

Njemačka kancelarka Angela Merkel već je dala pozitivne komentare o pridruživanju u BRI. Također, Njemačka očito pokušava preokrenuti rezultate Drugog svjetskog rata tako što će ponovno preuzeti Francusku. Zapravo, francuske snage otpora iza žutog protestnog pokreta tvrde da je njihovu zemlju već preuzela Njemačka. Za razliku od Drugog svjetskog rata, ovaj put su koristili obveznice, a ne bombe. Činjenica da su Njemačka i Francuska počele spajati svoje parlamente i vojne snage u jednu organizaciju javni je dokaz da se to doista događa.


Također, u razvoju koji je zabilježen samo u talijanskom tisku, Banka za međunarodna poravnanja (BIS), središnja banka središnjih banaka, tiho je priopćila da će se zlato ponovno smatrati gotovinskim ekvivalentom američkog dolara ili eura. To se izravno protivi odluci Richarda Nixona iz 1971. da se američki dolar ne veže za zlato. To također pokazuje BIS-ovo prihvaćanje izravnog izazova petrodolaru - kineskom trgovanju naftom podržanom zlatom. Za više pojedinosti koristite Google Prevoditelj ili slični uslužni program za čitanje talijanskog članka na donjem linku.


Snage Pentagona, sa svoje strane, potvrđuju da su kvantni financijski sustav, globalni reset valuta, i pojava valuta sa zlatnom podlogom drugi znakovi pada petrodolarskog sustava. "Multipolarni svijet se događa, sa SAD-om koji gubi svoj unipolarni trenutak", priznaju. Gubitak američke moći potvrđen je višestrukim događajima kao što su neuspjeli pokušaji blokiranja Huaweija, Irana i Venezuele, ističu oni.

Henry Kissinger, tvorac petrodolara, sada je slomljen čovjek nakon neuspjeha summita kojeg su organizirli američki predsjednik Donald Trump i sjevernokorejski moćnik Kim Jong-Un, dodali su izvori bliski novom japanskom caru kao način potvrde.

Ako svijet zahtijeva valutu sa podlogom u zlatu, onda će se režim u Washingtonu zasigurno urušiti. Samo ove godine SAD su na putu da ostvare trgovinski deficit od 920 milijardi dolara, što je ekvivalent gotovo 20.000 tona zlata. Financiranje projektiranog fiskalnog deficita u SAD-u od 1,3 trilijuna dolara više bi nego udvostručio količinu zlata potrebnu za održavanje lažnog postojanja američke vlade.

Možda će korporativna vlada SAD-a pokušati napadom okriviti EMP za svoj bankrot, baš kao što su okrivili „uragan“ za bankrot Puerto Rica. Trump je izdao izvršnu naredbu 26. ožujka kako bi se pripremio za napad EMP-a na “funkcije vlade i privatnog sektora tako važne za Sjedinjene Države da bi njihov prekid rada, korupcija ili disfunkcija imale negativan učinak na sigurnost, nacionalnu ekonomsku sigurnost, nacionalno javno zdravstvo ili sigurnost.”


Prijetnja Trumpa da će zatvoriti američku granicu također može biti pokušaj da se stvori kriza koja bi bila kriva za rezultate državnog bankrota, upozoravaju izvori CIA-e.

Kazarska mafija još uvijek pokušava sve i svašta što je u njenoj moći kako bi spriječila bankrot Washingtona stavljanjem svojih ruku na ogromne količine zlata. Neuspjeli pokušaj Rothschilda da koriste lažnog Neila Keenana kako bi pokušali pretvoriti obveznice u 91.173 tona zlata bio je jedan primjer o kojem smo izvijestili prošlog tjedna.

Sada će kazarska mafija pokušati preuzeti Indoneziju koristeći klon svog venezuelanskog roba Juana Guaidoa, kažu izvori CIA-e u Indoneziji. Kazarski plan je podržati veterana indonezijskog političara po imenu Prabowo Subianto, zajedno s njegovim karizmatskim potpredsjedničkim kandidatom Sandiagom Unoom, kažu oni.


Uno bi preuzeo mjesto predsjednika "nakon što Prabowo pretrpi moždani udar, srčani udar ili drugu nesreću ubrzo nakon pobjede na izborima", kažu izvori. Međutim, azijski izvori tajnog društva u Indoneziji kažu kako ovaj plan neće uspjeti baš kao što je i pokušaj preuzimanja Venecuele propao.

Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, inzistiraju na tome da Trump pomaže okončati vladavinu rulje kazarske mafije dok se samo pretvara da podržava njihove različite antisocijalne sheme širom svijeta. Kažu: "Trump je čekao da se objavi Muellerovo izvješće" kako bi priznao izraelsku kontrolu nad Golanskom visoravni. Pravi cilj tog priznanja bio je iskoristiti to kao casus belli za Rusiju, Tursku, Iran, Irak, Katar, Jordan i Libanon kako bi se suprotstavili Izraelu i Saudijskoj Arabiji.

Nadalje, izraelskom premijeru Benjaminu Netanyahuu je naređeno da napusti SAD odmah nakon što je posjetio SAD prošlog tjedna, a nije mu bilo dopušteno govoriti na AIPAC-u ili lobirati u Kongresu tijekom njegovog posjeta, kažu izvori Pentagona.

Korištenje daljinskog anti-otmičarskog softvera za rušenje etiopskih i indonezijskih zrakoplova od strane kazarske mafije u posljednje vrijeme također ima velike valove. Izvori Pentagona kažu: "Skandal Boeinga 737 može dovesti do ukidanja certifikata, prestanka proizvodnje i novog mlaznjaka uskog tijela dizajniranog zbrda-zdola, prisiljavajući tvrtku na izgradnju boljih, sigurnijih zrakoplova i vojne opreme." Oni kažu da će drugi poduzetnici u vojno-industrijskom kompleksu također biti prisiljeni pročistiti svoje djelovanje.

Malo je vjerojatno da će to biti dovoljno da se rukovoditelji vojno-industrijskog kompleksa skinu. Vlasti diljem svijeta preispituju druge sumnjive zrakoplovne nesreće, kažu izvori CIA-e. Na primjer, vlade Nizozemske, Rusije, Australije i Malezije počele su surađivati kako bi otkrile što se doista dogodilo avionu Malaysia Air Flight 370/17.


Nadalje, britanski laboratorij pronašao je tragove eksploziva na dijelovima mlaznjaka koji su se "srušili" 2010. godine, ubivši većinu poljske vlade. To znači da bi se mnogim dužnosnicima EU i ruske vlade uskoro moglo suditi za masovno ubojstvo.


Druge avionske nesreće također su imale strateški cilj. Malaysian Airline Flight 370/17 srušen je ubivši istraživače Fairchild Semiconductor na putu u Kinu; u nesreći Lion Aira poginulo je 30 indonezijskih bankara središnje banke; a nesreća Ethiopian Aira ubila je 19 radnika UN-a. Onda, naravno, ne zaboravimo rezultate 9/11.

Točkovi pravde neprestano se kotrljaju prema šefovima kazarske mafije koji su naredili ta rušenja. Činjenica da se ova istraživanja uopće mogu odvijati dokaz je da je kazarska mafija izgubila moć na samoj temeljnoj razini.

Kada se povjesničari osvrnu na te događaje, vjerojatno će ih opisati kao pad Babilona, najveći povijesni događaj u tisućama godina. Može čak završiti tako veliko da će Zapad - a ne samo Japan - morati imenovati novu eru koje će zamijeniti Anno Domini, jer skriveni rimski carevi više ne dominiraju. Njihov babilonski sustav dužničkog ropstva se urušava.

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers