CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, February 26, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 25:02:2019


Khazariaanse maffia speelt Trump de chantagekaart toe in een laatste bod om uitroeiing te voorkomen
25 februari 2019
De Khazariaanse maffia verkeert in een staat van diepe paniek terwijl meer en meer mensen, inclusief vele Joden, wakker worden voor hun verschrikkingen. Dat is waarom ze hun troefkaart uitspelen door de President van de V.S. Donald Trump te chanteren om de V.S. Republiek te herstellen en de start van militaire tribunalen te voorkomen, zeggen Pentagon en MI6 bronnen.
Trump gaat ook akkoord met het Chabad (2800 goyim slaven voor elke Jood) plan van zijn schoonzoon Jered Kushner om de Derde Wereldoorlog te beginnen met een oorlog tegen Iran, zeggen de bronnen. Het resultaat is dat de militaire inlichtingendienst steeds meer tot de conclusie komt dat Trump moet vertrekken.
“Donald Trump is een Pentagon vredestijd president, dus er is een grote hoeveelheid personeel van de inlichtingdienst rondom hem. In werkelijkheid wilden we nog hem nog de andere persoon maar we moesten een van de twee kiezen zodat het Bush gebeuren naar buiten kon komen,” dit was wat een hoge bron uit de militaire inlichtingendienst uitlegde. Het resultaat was dat Barbara Bush en George Bush Sr. geëxecuteerd werden wegens verraad, zei de bron.
Echter, nu dat Trump Procureur Generaal William Barr, uit het Bush Sr. tijdperk weer opnieuw heeft aangesteld, heeft hij een duidelijk teken aan iedereen gegeven dat hij niet achter de verraders van 9/11 of enige leden van de Bush/Clinton misdaad familie, aan zal gaan. Trump heeft ook voorkomen dat militaire tribunalen en ander vormen van rechtspraak verder konden, zeggen Pentagon bronnen.
Vele mensen, inclusief deze schrijver hoopten dat Trump de bevrijder zou zijn van de V.S. Echter, Trumps inhuren van radicale neocon oorlogsstokers als Jeff Bolton en veroordeelde criminelen als Elliot Abrams hebben ons gedwongen ons te realiseren dat Trump beschadigd goed is.
Als je nog een ander teken wilt dat er iets serieus niet in orde is met het Trump presidentschap, vraag jezelf dan af waarom Trump probeert nucleaire wapentechnologie over te dragen aan de schurkenstaat Saudi Arabië
https://www.theguardian.com/us-news/2019/feb/23/trump-cronies-secret-talks-nuclear-tech-saudi-arabia
Pentagonbronnen zeggen dat hij dit doet ten behoeve van zijn Chabad meesters met de bedoeling een nucleaire oorlog te beginnen door Saudi Arabië Iran te laten bombarderen.
https://www.veteranstoday.com/2019/02/22/straight-out-of-dr-strangelove-analysts-slam-trumps-plan-to-trade-nuclear-secrets-with-saudis/
De reden voor deze onnatuurlijke Trump acties is serieuze chantage, zowel Pentagon als MI6 bronnen zeggen dit. Specifiek, zeggen ze: “Trump is gefilmd …. terwijl hij het hoofd van een kind inslaat.” Dit is iets dat bronnen bij zowel de senior Britse als V.S. militaire dienst bevestigen.
Er is nu bevestigend bewijs dat naar buiten komt in het openbaar. De Miami Herald in het bijzonder, heeft werkelijk journalistiek werk verricht door het te kijk zetten van pedofiel Jeff Epstein, wiens Orgie Eiland Trump regelmatig heeft bezocht. Nu heeft een rechter uitspraak gedaan dat Trump zijn Secretaris van Arbeid, Alexander Acosta de wet heeft overtreden toen hij Epstein er makkelijk vanaf heeft laten komen na aanklachten wegens pedofilie. Toen hem ernaar werd gevraagd, zei Trump: “Ik weet er niet veel van. Hij heeft geweldig werk verricht als Secretaris van Arbeid. Dat lijkt een lange tijd geleden.”
Dit is, tussen twee haakjes, wat Trump te zeggen had over Epstein: “Geweldige vent. Het is erg plezierig om tijd met hem door te brengen. Het wordt zelfs gezegd dat hij van mooie vrouwen houdt net zo veel als ik doe en velen van hen zijn aan de jonge kant.”
https://www.vox.com/2018/12/3/18116351/jeffrey-epstein-trump-clinton-labor-secretary-acosta
Wordt wakker en ruik de koffie, mensen—Trump is een obstakel geworden voor rechtvaardigheid in de V.S. Niet alleen dat, hij heeft zich openlijk aangesloten bij de radicale Chabad fanatiekelingen die tientallen jaren geprobeerd hebben om de Derde Wereldoorlog te beginnen. Mijn vraag is waarom het leger niet Abrams, Bolton, Kushner enz. oppakken en waarom stopt het hen niet in de gevangenis waar ze thuishoren? Ook, waarom vinden ze de video niet waarmee Trump wordt gechanteerd en gebruiken ze deze niet om hem te dwingen af te treden? Je kunt die zoektocht beginnen door te beginnen met Epstein te ondervragen.
In ieder geval, ondanks het onnatuurlijke omdraaien over zaken als 9/11, zeggen Pentagonbronnen dat hij gedwongen werd door het leger om actie te ondernemen tegen figuren in lagere rangen. “Zionisten zijn het doelwit geworden nadat Trump in oktober 2017 een ontmoeting had met militaire kopstukken om ze op te dragen de storm te beginnen met Harvey Weinstein, vervolgens Las Vegas casino koning Steve Wynn (Weinberg), vervolgens CBS-titaan Les Moonves en nu miljardair en eigenaar van New England Patriots Bob Kraft en meer.”
“Mossad spionage operaties om Joodse criminelen te helpen zijn ook geneutraliseerd met de stillegging van Psy Group en de blootstelling van Black Cube evenals Pegasus spyware,” zeggen Pentagon bronnen. Verder, “Het homofiele Bolton knechtje en Israëlische gokmaatje Richard Grenell werd afgewezen als VN-ambassadeur,” merken de bronnen op.
De verwijdering van senior pedofiele Katholieke kardinalen is een ander positief teken dat het Khazariaanse maffia pedofiele chantage netwerk ontmanteld wordt. De laïcisatie (ontnemen van geestelijk ambt) vorige week van seks roofdier, ex-Kardinaal van D.C. Ted McCarrick, wordt nu waarschijnlijk gevolgd door de laïcisatie van de veroordeelde pedofiel Kardinaal George Pall, voormalig hoofd van de Vaticaanse Bank, zeggen de bronnen.
De Khazariaanse maffia vecht terug door Chinese bescherming en sponsors te zoeken. Trump was in staat om de stillegging van de V.S.-regering te stoppen en fondsen te krijgen om het Washington, D.C.-apparaat draaiende te houden door de Chinese controle over Japan en het Koreaanse Schiereiland aan te bieden, volgens bronnen bij de Japanse rechtervleugel dicht bij de Keizer. Als onderdeel van deze overeenkomst zullen V.S.-strijdkrachten zich terugtrekken uit Japan en Korea naar Hawaii, zeggen de bronnen. Dit zal besproken worden wanneer Trump deze week een ontmoeting heeft met de Noord-Koreaanse sterke man Kim-Jong-Nu, zeggen ze.
Bronnen bij het Aziatische geheime genootschap bevestigen onafhankelijk dat ja inderdaad, de controle over Japan is beloofd aan China. Ze zeggen dat het enige ding dat de verkiezing van Trump deed was het uitstellen van deze deal, een deal waarover al werd onderhandel door Hillary Clinton.
Een ander teken van de Khazariaanse maffia die zich inlikt bij de Chinezen werd vorige week gezien toen de Saudische Kroonprins Mohammed Bin Salman een bezoek bracht aan China. Hij was in staat om wat rentegeld te krijgen uit China door aan te bieden dat hij daar een enorme raffinaderij zou bouwen en door te beloven dat hij alle Arabische schoolkinderen Chinees zou leren. Hij liet ook zien dat hij een nep Moslim was door het plaatsen van Uighur Moslims in concentratiekampen door China te onderschrijven
http://www.saudigazette.com.sa/article/559758/SAUDI-ARABIA/Saudi-Arabia-plans-to-include-Chinese-language-in-education-curriculum
De Saudische en Amerikaanse takken van de Khazariaanse maffia zoekt Chinese bescherming omdat de Joden eindelijk hebben uitgepuzzeld dat de Khazarianen hun grootste vijand zijn. Als je dit nog niet hebt gezien, kijk dan alsjeblieft goed naar het soort YouTube video’s over lange termijn, hoge rang, V.S.-regeringsambtenaar Steve Pieczenik. Pieczenik bevestigd onafhankelijk wat vele bronnen me in de loop van de jaren hebben verteld: Joden die werkten voor Adolf Hitler en de Nazi’s vermoordden hun mede Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.
https://www.youtube.com/watch?v=A0OVQHYCXyc&bpctr=1550881337
Dit maakte allemaal deel uit van een poging om de Joden uit Europa en in Israël te dwingen met de bedoeling om een koninkrijk te creëren voor de Khazariaanse maffia. Het feit dat de Joden wakker worden voor deze verschrikkelijke misdaad tegen hen in de naam van het Zionisme heeft de Khazariaanse maffia in een staat van diepe angst gebracht. Dit kan gezien worden in de actie door de Rothschild slavenpresident Emmanuel Macron om anti-Zionisme tot een crimineel vergrijp te maken.
https://www.france24.com/en/20190220-macron-announces-measures-combat-anti-semitism-france-crif-definition-anti-zionism?ref=tw_i
Iemand zou Macron moeten helpen herinneren aan wat er gebeurde met Nicolae Ceausescu van Roemenië of Benito Mussolini van Italië nadat ze probeerden om de onderdrukking te verhogen met de bedoeling om een populaire opstand tegen hun regering te stoppen.
In een laatste aantekening, we kregen deze week een hoop feedback over ons verslag over een poging om belangrijke aandelen in te wisselen in de naam van “Docktor” Zvonko Berdik-Albert. Bronnen bij het Aziatische geheime genootschap vertelden dat “Dr.” Albert een oplichter was en niet een echte doctor. Ze zeggen dat hij op een bepaald punt op illegale wijze toegang had tot Plum Blossom (Mei Hua) fondsen en dat “ongeveer 50 Chinese generaals” vervolgens werden geëxecuteerd als gevolg hiervan. Ze zeggen dat “Dr.” Albert werd geëxecuteerd “omdat hij lijden had veroorzaakt voor vele mensen.”
Echter, de sponsors van de bond gingen hier tegenin door te zeggen:
“Hij stond oorspronkelijk aan de verkeerde kant maar wijdde toen de laatste tien jaar van zijn leven aan alleen maar het goede doen en dus werd hij nagejaagd door de Cabal. Hij was een goede en fatsoenlijke man, hoewel, en wilde dat de trust werd gebruikt met de beste bedoelingen voor de mensen. Hij stond op tegen de Cabal in de laatste jaren van zijn leven. Nadat we het roer hebben overgenomen, hebben we zijn richting opnieuw bepaald zoals dit in het verleden was. Scott op de plaats van Dr. A [zetten] is puur voor de mensheid en hij heeft de laatste tien jaren strijd geleverd voor de goede zaak. We willen alleen het goede rechtvaardige doen voor de mensheid als een geheel.”
De mensen die probeerden om dit instrument te verzilveren lijken oprecht en met goede bedoelingen. Echter, het lijkt erop dat de actie op de aandelen een verborgen poging was om invloedrijke waarheidszoekers uit te kopen door hen sommen geld aan te bieden voor “humanitaire doelen.” Het probleem is natuurlijk dit systeem van het hebben van een geheime groep die hun kwaliteiten gebruikt om geld te creëren uit gebakken lucht met als doel omkoperij of uitbetalen om zo de oppositie van hun heerschappij te neutraliseren.
Het uiteindelijke antwoord is nog steeds, de schepping en distributie van geld een publieke zaak te maken en niet een geheime bron van goddelijke macht voor een door zichzelf geselecteerde groep.
Bron: Antimatrix.org
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers