CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, February 20, 2019

NL -- BENJAMIN FULFORD: 18:02:2019


18 februari 2019
De failliete regering in Washington, D.C. was vorige week in staat om net te doen alsof het niet failliet ging door het uitgeven van valse aandelen maar deze zullen worden geblokkeerd, volgens bronnen bij het Pentagon, Aziatische geheime Genootschap en Europese koningshuizen.
In 2008 was de Khazariaanse marionettenregering in Washington, D.C. in staat om faillissement te vermijden door het gebruik van 700 ton goud om aandelen te fabriceren met een waarde van 750.000 ton goud en vervolgens $23 triljoen te creëren uit gebakken lucht, bevestigd door CIA, Pentagon, MI6 en andere bronnen. Dat geld is nu op.
Nu dwingen ze de identiteit van een vermoord man, “Doctor Zvonko Berkik-Albert (het is eigenlijk Graaf Albert) om te proberen hetzelfde te doen, deze keer door het gebruik van Chinese valuta. Een kopie van de vervalsing kan hieronder gezien worden.


De Khazariaanse bende vermoordde ook voormalig top Europees CIA-man Neil Keenan en probeerde zijn identiteit te vervalsen in een mislukte poging om Indonesisch goud in handen te krijgen, volgens CIA-bronnen in Indonesië.
Tegelijkertijd, stuurde de Khazariaanse maffia vorige week de valse Saudische Kroonprins naar Pakistan met $ 20 miljard aan omkoopsommen in een poging om veiligheid te kopen voor de instortende controle over de olie in het Midden-Oosten, zeggen Pentagon-bronnen. Echter, de Pakistanen werden niet voor de gek gehouden door de satan-aanbiddende Khazariaanse marionetten die net deden alsof ze Moslim waren, volgens Ismaili (historisch Hashashin of moordenaar) bronnen
De reden waarom de clown prins naar Pakistan ging om bescherming te krijgen was omdat het leger van de V.S. van plan was zich terug te trekken uit Saudi-Arabië en ze de Arabieren opnieuw de kans zouden geven om een oprechte Moslim als hun leider te kiezen, op die manier velen van de zogenaamde Saudische koninklijken verdoemend, zeggen Pentagon bronnen.
Ondertussen, zeggen verschillende bronnen in de V.S. en Canada dat vorige week in Noord-Amerika Speciale Strijdkrachten door V.S. President Donald Trump zijn opgeroepen zo de verklaring van een nationale noodtoestand volgend.
Pentagon bronnen zeggen dat met noodtoestand strijdkrachten, “Trump nu militaire operaties kan leiden in steden om zo valse vlag dreigingen te verwijderen, cabal en buitenlandse agenten te arresteren, overzeese bases te sluiten, het Legercorps van Ingenieurs een muur te laten bouwen, troepen naar huis kan bevelen en militaire tribunalen in het nationale conversatie kan brengen.”
Beheerder van de het Federal Emergency Management Agency, Brock Long werd ontslagen en Procureur Generaal William Barr werd ingezworen voordat Trump de nationale noodtoestand afkondigde, met de bedoeling om massa arrestaties en om FISA-declassering en “intel dumps,” mogelijk te maken, beweren Pentagon bronnen. Brock Long zat achter de valse orkaan crisis welke gebruikt werd om het faillissement te verbergen van de Puerto Rico operaties van de Washington, D.C. Corporatie.
Vele van de “intel dumps” zullen gaan over politici en machtshandelaren die hoge omkoopsommen ontvangen van de Illegale drugsindustrie, zeggen CIA-bronnen. De drug lord El Chapo getuigde al tijdens zijn intensieve verhoor dat Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Voorzitter van de Intelligence Commissie van het Witte Huis, Adam Schiff en anderen drugsgeld ontvingen van hem.


Evenzo, “werd Paus Francis gedwongen om een historische actie te doen met het uit zijn ambt zetten van seks roofdier ex-Kardinaal van D.C., Ted McCarrick, zo de weg vrijmakend voor meer kardinalen en bisschoppen om dezelfde straf te ondergaan,” zeggen de bronnen. Dit was blijkbaar de eerste keer in de totale 2000 jaar geschiedenis van de Kerk dat een kardinaal uit zijn ambt werd gezet, of “geseculariseerd.” McCarrick was een top vermogensmakelaar in Washington, D.C. die vele politieke criminelen met een hoge rang beschermde, zeggen de bronnen. (Herinner je nog George Bush Jr. en Tony Blair die op bezoek gingen bij Paus “Maledict” om bescherming te vragen nadat ze uit de macht gingen?)
De afzetting van McCarrick was gerelateerd aan de verwijdering van top Vaticaan financier, Kardinaal Pell nadat hij schuldig was bevonden afgelopen december aan seksueel misbruik van kinderen, volgens P2 vrijmetselarij bronnen. Pell had het begin van het nieuwe financiële systeem tegengehouden, zeggen ze.
Dit houdt ook verband met het formele verzoek dat de Britse regering naar het Vaticaan stuurde via diplomatieke kanalen, om de rol van het Vaticaan te onderzoeken bij de Fukushima massa moord op 11 maart 2011, zeggen Britse MI6 bronnen. De Fukushima strafrechtelijke procedures zullen beginnen met aanklachten tegen Israëlische veiligheidsbedrijf Magna BSP en de Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu, zeggen de bronnen.
Echter, de fascistische en bacteriologische oorlogvoering promotende Eerste Minister Shinzo Abe van Japan en zijn Iwasaki clan steun (Mitsubishi Groep) zullen later ook rechtzaken tegemoetzien, zeggen de bronnen. Als herinnering, de regering van Abe werd geïnstalleerd door middel van verkiezingsfraude na de Fukushima ramp. Zijn regering heeft grote geldsommen verduisterd die officiëel worden gebruikt voor het “opruimen van Fukushima,” volgens bronnen bij de Japanse rechter-vleugel. Ter aanvulling, de moeder van Abe treedt op als liaison met Japanse gangsters voor het overhandigen van de smeergelden gerelateerd aan de Olympische spelen in Tokyo, volgens eeen insider van het Yamaguchi gumi syndicaat.
Het feit dat de Russische regering geen vredesdeal wil sluiten met het regiem van Abe is een helder teken dat ze begrijpen dat het een onwettige, criminele regering is, zeggen bronnen bij de Russische FSB.
Het ontslag van Michael Greenberg als top Vaticaans/Mossad agent in Japan en de imminente arrestatie van moordenaar, drugdealer en neef van Barbara Bush, Richard Armitage zal de weg vrijmaken voor de clean-up in Japan, zeggen bronnen bij de White Dragon Society in Japan.
Dat is waarom er een enorm gevecht gaande is achter de coulissen terwijl Japan zich voorbereid om op 1 mei Kroon Prins Naruhito in te wijden als de nieuwe Keizer. Een groep dringt aan op het aanstellen van Kim Jong Un van Noord-Korea als keizer, omdat hij een deel van de koninklijke bloedlijn vertegenwoordigt die zich nooit heeft overgegeven aan buitenlandse overheersing, zeggen bronnen bij de Japanse koninklijke familie. Een andere groep claimt dat Naoshi Onodera van de Zuidelijke keizerlijke bloedlijn keizer zou moeten worden, omdat Naruhito niet van keizerlijk bloed is. 


De keizerlijke opvolging zal zeker een onderwerp van discussie zijn wanneer Kim Jong Un en Trump op 27 en 28 februari een ontmoeting hebben in Vietnam. Pentagon bronnen zeggen dat er misschien een publiek tribunaal wordt gehouden om vast te stellen wie de wettige keizer zou zijn.
Er is ook een opkomende zaak aan het Internationale Hof van Justitie (ICJ) in Den Haag dat de politieke fundamenten van de Europese Unie van slag kan doen raken, volgens ambtenaren van het Franse National Transition Council. Op 19 februari zal de Council een zaak voorleggen aan de ICJ zo claimend dat “Frankrijk geen grondwet meer heeft sinds 13 december 2007,” volgens gespreksvoerder voor de Council, Fabrice Dubourdieu. Ter aanvulling, de Council zal laten zien dat drie departementen (administratieve gebieden) van Frankrijk sinds 1948 geleid zijn zonder wettig recht of titel, zegt hij.
“Deze legale puinhoop kan niet alleen een verandering van Regiem in Frankrijk veroorzaken maar ook de instorting van de EU (zoals we deze kennen) om allerlei soorten van redenen welke ik kan ontvouwen als jullie willen,” beweert Dubourdieu. Hij voegt toe: “we zijn niet naïef; we weten dat we onder full-time toezicht staan. Het feit dat we niet worden tegengehouden betekent dat mensen op hoger niveau hebben besloten dat het de juiste tijd was om het vierde EU Reich” wettelijk te belichten.
Ondertussen, probeerde de Khazariaanse maffiaregering van Israël dat ziet dat zijn vierde Reich Nazi ondersteuners de macht verliezen, vorige week een nood conferentie te houden in Polen om steun voor oorlog tegen Iran te verkrijgen. Ze waren daar ook om te proberen geld van Polen af te persen, zeggen bronnen bij de Poolse geheime dienst. De Poolse regering weigerde om ook maar een cent te geven en vroegen in plaats daarvan om vervolging van de President van de Europese Raad, Donald Tusk, zeggen de bronnen. Tusk is een Duits agent die alleen maar pretendeert Pools te zijn en hij was betrokken bij de moord op topambtenaren bij de Poolse regering, inclusief zijn president, in 2019, voegden ze toe.
Een ander teken dat de Khazarianen de controle verliezen kwam toen “Israëlisch tweevoudig burger, Rupert Murdoch’s surrogaat, voormalig Fox News anker, Heather Nauert haar naam terugtrok als eventueel ambassadeur voor de VN,” zeggen Pentagon bronnen. De V.S. zal spoedig een VN-ambassadeur hebben die werkelijk de V.S. en niet Israël vertegenwoordigt, zeggen Joodse CIA-bronnen.
Er is een hoop meer gaande waarover we nog niet kunnen schrijven omdat het voortgaande operaties in gevaar kan brengen. Echter, lezers kunnen er verzekerd van blijven dat er werkelijk leuke dingen bij inbegrepen zijn voor de mensheid en levende organismes van deze planeet. De zachtmoedigen zullen eindelijk hun erfenis krijgen.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers