CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, February 13, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 11:02:2019


Geheime verdragen signaal voor enorme wereldveranderingen op zijn vroegst in maart
11 februari 2019
Intense onderhandelingen vinden nu plaats op de hoogste niveaus van de wereldmacht, zowel in het geheim als in het openbaar, zijn meerdere bronnen het over eens. Deze kunnen resulteren in aankondigen die de aarde veranderen op zijn vroeg in maart, zeggen ze. De machtsstrijd in Washington D.C. gaat ook richting een soort van climax wat gezien kan worden in de dreiging van de V.S. President Donald Trump om een nationale noodtoestand af te kondigen.
Een grote openbare actie was de aankondiging van de Paus, een senior Islamitische vertegenwoordiger en vertegenwoordigers uit vele andere religies welke ging over één religie voor de hele wereld. Dit kwam nadat Paus Francis de eerste Paus werd in de geschiedenis die een bezoek bracht aan het Arabische Schiereiland, de geboorteplaats van de Islam. De tekst van deze aankondiging kan via onderstaande link gezien worden:

CIA-bronnen in Zuidoost-Azië zeggen dat het verplaatsen van het VN-hoofdkwartier van New York naar Laos een belangrijk thema zal zijn tijdens de topontmoeting op 27-28 februari tussen V.S. President Donald Trump en de Noord-Koreaanse sterke man Kim Jong Un.

Aziatische geheime genootschappen, het militaire industriële complex van de V.S. en Europese koningshuizen werken aan het oprichten van een bureau voor toekomstplanning, volgens bronnen betrokken bij de onderhandelingen. Verschillende hieraan gerelateerde officiële documenten werden al ondertekend, zeggen bronnen bij het Britse Koningshuis.
Bronnen bij MI6, P2 Vrijmetselarij, Pentagon en Aziatische geheime genootschappen zeggen ook dat er een sterke drang is om een soort van wereldregering aan te kondigen. Dit kan nu dankzij een zeldzaam en bijna perfecte gelijke balans van wereldmacht gedaan worden op een manier dat er geen verliezers zijn, alleen maar winnaars, zeggen ze.
De kaart via de onderstaande link laat drie machtsgroepen zien, met de Westerse alliantie in blauw, de Eurazische groep in rood en de Zuidelijke alliantie in grijs. Elk is ruwweg gelijk aan landmassa en bevolking. De kaart laat oppervlakkig de visie van de groepen zien op de regering van Venezuela maar in werkelijkheid is het een verdeling die gaat over de controle over de wereld.

De aankondiging vorige week van een zelfde paspoort voor alle Afrikaanse naties was een zichtbaar teken van de actie richting een wereldregering.

In ieder geval kan de strijd om Venezuela ook gezien worden als een mislukte poging door de neocons (Khazariaanse maffia) om de controle weer terug te krijgen over het internationale financiële systeem door het grijpen van de grootste oliereserves van de wereld.
Pentagonbronnen merken op dat de “V.S.-marionet in Venezuela niet erkend werd door supranationale organisaties als de Europese Unie, de Organisatie van Amerikaanse Staten, het IMF, de Wereldbank, de Afrikaanse Unie of de VN.”
Ook de VN, het Vaticaan en het Rode Kruis weigerden om “humanitaire hulp” te leveren aan marionetten oppositieleider Juan Guaidó omdat het een dekmantel was voor de verscheping van wapens, zeggen de bronnen. Als gevolg hiervan was “de Venezolaanse coup een epische mislukking” zeiden ze.
De mislukking om olie van Venezuela te grijpen dwingt Trump misschien ook om een nationale noodsituatie af te roepen—of misschien meer accuraat, een nationaal faillissement, volgens CIA-bronnen.
Pentagon en CIA-bronnen zeggen dat dit zou kunnen leiden tot de val van Trump omdat hij een hoop militaire steun verloren is. “De voortdurende aanwezigheid van Jared Kushner en John Bolton in het Witte Huis, gecombineerd met de amateuristische coup in Venezuela en de afspraak van Iraanse-Contra crimineel Elliott Abrams als speciale gezant voor de Venezolaanse zaak, leiden allemaal naar enige twijfel over de President,” merkte een Pentagon bron op.
De vete tussen Trump, Saudi-Arabië en de National Enquirer aan de ene kant en de CIA, Turkije en Jeff Bezos van Amazon aan de andere kant, kunnen ook dodelijk blijken te zijn voor Trump. Dit is een complexe zaak waarover intensief door andere media wordt geschreven, dus wil ik alleen een paar belangrijke punten aanstippen.
Ten eerste nadat de CIA-top man ontslagen was uit de Turkse gevangenis, vond de moord op de columnist van deWashington Post (in bezit van Bezos), Jamal Khashoggi, plaats binnen de Saudische Ambassade in Turkije. Ten tweede heeft Trump geweigerd om de Saudische kloon Prins Mohammed Bin Salman te veroordelen wegens moord. Ten derde, had de National Enquirer toegang tot een verre van realistisch budget voor een normaal nieuwsblad om de buitenechtelijke affaire van Bezos te belichten en Bezos hint dat het Saudisch geld was. Nu lijkt het of Bezos, wiens zaak inclusief het omgaan met cloud computing voor de CIA is, de Enquirer gevangen heeft in een sting operatie.

Er is ook een dimensie aan deze hele saga welke niet fris ruikt: het hoofd van de Enquirer wordt Pecker genoemd, de Bezos onderzoeker wordt Becker genoemd en bij het schandaal is een foto van Pecker betrokken. Laten we het hierbij laten.
In ieder geval kunnen de links van Trump met Saudi-Arabië (Kissinger en Rockefeller) en zijn falen om de olie uit Venezuela te verkrijgen, zijn ondergang betekenen omdat hij de controle over de petrodollar zal verliezen. Binnen deze context is het interessant op te merken dat de EU Saudi-Arabië heeft toegevoegd aan zijn lijst met landen die terreur financieren en daarom zal het onderwerp voor strikte financiële controle zijn. Dit is duidelijk gericht op de neocon controleurs van de petrodollar en hun namaak “oorlog van terreur” met hun “Al Qaeda”en “ISIS” terroristen fronten

Pentagon bronnen zeggen dat in Venezuela de “militaire optie niet boven tafel is.” Dat is omdat “Rusland en China troepen en militaire uitrustingen hebben gestuurd naar Venezuela en ze militaire oefeningen uitvoeren samen met 15.000 Cubaanse troepen, terwijl het Congres en de VN-veiligheidsraad weigeren om het gebruik van geweld toe te staan,” zeggen de Pentagon bronnen. “De verliezers lijken de neocons, Israël, Chevron [Bush], Halliburton [Cheney] en goud, coltan en minerale bedrijven in Venezuela te zijn,” zeggen de bronnen.
Zakelijke (fascistische) belangen verliezen ook groot op andere plaatsen dan Venezuela. In de V.S. worden farmaceutische bedrijven gedwongen om de prijzen te verlagen terwijl arrestaties van leidinggevenden in de farmaceutische industrie is begonnen, zeggen Pentagon bronnen. In de EU is een poging te fuseren tussen Siemens en Alstom gestopt omdat het zou hebben geleid naar een enorm monopolie. Ook gaat de wereldwijde Bayer/Monsanto corporatie verder met betalen voor zijn vele misdaden.
Er waren speciale operaties door het leger en marine vanaf 4-9 februari in Los Angeles gericht op “de pedofielen van Hollywood,” zeggen Pentagon bronnen. Het Departement van Justitie heeft ook zijn onderzoek naar “Mossad pedo agent Jeff Epstein,”opnieuw geopend, merkt de bron op.
Deze operaties zijn misschien de reden waarom een lid van de families die in het bezit zijn of waren van de Federale Reserve Raad, ons een smekend briefje stuurden dat gedeeltelijk luidde als:
“Als liefhebbende mensen moeten we ons realiseren dat een zeker deel van onze bevolking niet zo gelukkig was als hen en in plaats daarvan zijn ze sinds hun geboorte gebroken en getraumatiseerd door satanische verdierlijking om zo uiteindelijk het systeem van kwaad voort te zetten dat we nu proberen te overwinnen. De enige manier om voorgoed en voor altijd deze waanzin van onoverkomelijk duister kwaad te stoppen is om hen een kans te geven om een weg te vinden uit het enige ding dat ze ooit hebben gekend, wat hun huidige cyclus van kwaad is maar velen zijn onherstelbaar beschadigd en zij worden nu geprogrammeerd om ‘alles en iedereen te doden die niet voldoet aan hun ‘programmering.’ Die moeten geëlimineerd en neergeschoten worden voor het welzijn van de mensheid.”
We kregen ook een handgeschreven brief en een schat aan documenten toegestuurd door een Russische wapenhandelaar, Victor Bout, die momenteel in een gevangenis in Illinois verblijft. Het is nu te laat om Bout te vermoorden en hem de mond te snoeren. We hebben zijn gedetailleerde verklaring over de nucleaire wapens die werden gestolen uit de Russische onderzeeër Kursk in 2000 en die werden gebruikt bij de nucleaire en massa moord en terreuraanval op Fukushima.
MI6, CIA en Pentagonbronnen zeggen dat het Fukushima onderzoek waarschijnlijk zal leiden naar de eventuele arrestatie van de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe, de Duitse Kanselier Angela Merkel, de Minister-President van het VK Theresa May en vele andere zogenaamde wereldleiders.
Op dit front kunnen we zeggen dat volgens persbericht van een ambtenaar bij het Departement voor Defensie van de V.S., militaire tribunalen zijn begonnen in Guantanamo Bay, Cuba.

In een laatste aantekening, we kregen een brief van een Japanse lezer die twijfel uitte over de nieuwsverslagen betreffende de Braziliaanse gebedsgenezer “John of God” waarin stond dat hij tienerslaven hield op baby fokkerijen.

Volgens deze lezer werd “John of God” ofwel Joao de Faria erin geluisd door de farmaceutische maffia omdat zijn vitamine en gebedsgenezingsbedrijf hun winsten opat. Faria werd vergiftigd nadat hij in de gevangenis werd gezet en hij gaf bloed over als gevolg hiervan, zegt de lezer.
Dit herinnerde mij aan het feit dat de Shipibo shaman waarbij ik als jong persoon studeerde in de Amazone, erin werd geluisd en vermoord door de farmaceutische maffia omdat hij ongewenste competitie was.
Verder, blijkt het dat claims over baby boerderijen werden gedaan door een enkele vrouwelijke activist die vervolgens “zelfmoord pleegde,” maar haar familie weigert om haar lichaam te laten zien aan de autoriteiten. We moeten er zeker van zijn dat het Braziliaanse rechtssysteem de waarheid achter deze zaak te horen krijgt, naar wat dat ook maar mag leiden.
Wat de waarheid in Brazilië ook mag zijn, er kan echter niet ontkent worden dat baby’s werden en worden verkocht voor hun organen, lichaamsdelen en hun  “extracten.”

De regerende klasse heeft ons al zo lang behandeld als boerderijdieren die naar believen werden gedood dat ze het nog steeds niet kunnen geloven dat hun regering eindigt. De planeet Aarde staat op het punt om bevrijd te worden.
Source: Antimatix.org
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers