CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, February 6, 2019

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 04:02:2019


Jaar van het Varken start met grote giften voor de bevolking van de wereld
4 februari 2019
Het Chinese Nieuwe Jaar—het Jaar Van Het Varken—begint morgen, 5 februari en maakt dat dit jaar een jaar van giften zal zijn, waarin mensen zich naar hartenlust kunnen voeden aan de trog, zeggen Aziatische geheime genootschappen. Het Jaar Van Het Varken of Beer (mannelijk varken) wordt geassocieerd met de avond van 9-11, wat betekent dat de wereld er klaar voor is om waarheid en afsluiting te krijgen over de massamoord en poging tot goudroof van 11 september 2001, zeggen de bronnen.
Dit jaar is echter ook mogelijk een jaar van slachting voor zekere elite criminelen die zo goed mogelijk geprobeerd hebben om 90% van de wereldbevolking te vermoorden, volgens Westerse geheime genootschapsbronnen. Het is de teruggave van de premie die door deze criminelen werd gestolen dat de vertrapte 90% zal voeden, zeggen ze.

In concrete woorden, de Britse tak en het grootste deel van de Franse tak van de Rothschild familie proberen om te onderhandelen over een ordelijke overdracht van macht, volgens CIA-bronnen gevestigd in Azië. De Rothschilds en andere families die de private G7 centrale banken bezitten hopen hun controle over hier en nu geld (geldautomaten, geld printen) financiële computers en internationale financiële transfersystemen te verruilen voor wat werkelijk bestaande tegoeden, zoals rechten op wat van het historische Aziatische goud, zeggen de bronnen.
Deze onderhandelingen gaan verder maar een ding dat al besloten is, is dat de Verenigde Naties zijn hoofdkwartier zal verplaatsen van New York naar Laos. “Alleen degenen van hoge energie die klaar zijn om de mensheid te helpen zich voorwaarts te bewegen, de vervuiling van deze planeet willen opruimen en die een nieuwe wereld willen creëren van vrede en harmonie voor alle levende wezens, zullen worden toegestaan plaats te nemen in het nieuwe hoofdkwartier—met andere woorden, alle nieuwe leden die werkelijk de bewoners van deze wereld vertegenwoordigen,” vertelde een bron.
De regering van de V.S. wordt gefinancierd tot vrijdag 15 februari zo dat zekere belangrijke aankondigingen gerelateerd aan deze en ander zaken in het volgende lange weekend waarin de verjaardag van George Washington wordt gevierd, gedaan kunnen worden, volgens Pentagon en CIA-bronnen.
Echter, dit zijn nog steeds moeilijke zaken waarover onderhandeld moet worden tussen nu en toen, zeggen bronnen uit het Aziatische en Westerse geheime genootschap. Een zaak heeft betrekking op de arrestatie van Meng Wanzhou, Chief Financial Officer van China’s Huawei Technologies. Het blijkt dat de werkelijke reden waarom Westerse geheime diensten haar arrestatie hebben bevolen niet het plegen van fraude was maar eerder omdat Huawei met een enorme snelheid verder ging met de uitbreiding van hun 5G draadloze technologie plan zelfs terwijl wetenschappers hebben aangetoond dat het schadelijk is voor het menselijke brein en natuurlijke levenssystemen ontregelt.

De idioten uit de Westerse geheime diensten, zo gewend aan liegen tegen het publiek, zouden dit gewoon in de eerste plaats gezegd moeten hebben in plaats van te zeggen dat het was omdat ze “V.S.-sancties tegen Iran omzeilden.” Dit was een stom publiek excuus zoals de kortgeleden ontslagen Ambassadeur voor China, John McCallum opmerkte, “Canada tekent niet voor deze Iran sancties.”
In feite zetten Duitsland, Frankrijk en het VK een voertuig op voor een speciaal doel om bedrijven en landen de sancties te laten ontwijken opgelegd door de regering van de V.S., President Donald Trump.

Deze aankondiging is belangrijk omdat het het eerste Westers ondersteunde systeem is dat om het door de cabal gecontroleerde SWIFT internationale transacties systeem heen gaat. Het SWIFT-systeem vereist nu dat mensen zich registreren met een persoonlijk “belasting identificatienummer” (het merkteken van het beest) met de bedoeling geld te sturen via zijn systeem.
De controleurs van het oude financiële systeem zagen vele andere nederlagen onder ogen afgelopen week. Een grote was de mislukking om de oliebronnen van Venezuela te stelen door een van hun lakeien aan de macht te helpen. De Venezolanen snapten dit toen de zogenaamde “oppositieleider” Juan Guaidó vorige week zijn ware aard onthulde door te beloven om de oliebronnen, de grootsten in de wereld,  van Venezuela te “privatiseren” (dat wil zeggen te overhandigen aan de Khazariaanse maffia).

Een poging van de cabal om de regering van Zimbabwe omver te werpen (en goud, diamanten en zeldzame metalen en andere bronnen te stelen) door de olieprijzen omhoog te jagen mislukte vorige week ook.
Een ander teken waarover de oude orde in paniek was over verlies aan controle, was dat vorige week de Senaat van de V.S. stemde, 68 tegen 23 om de V.S.-troepen terug te trekken uit Syrië en Afghanistan. De senatoren stemden in feite tegen cabal verlies van omzet uit gestolen Syrische olie en Afghaanse heroïne, merken CIA en Pentagonbronnen op.
Zowel Zimbabwe als Venezuela waren het doelwit omdat ze pioniers waren in het uitgeven van valuta gebaseerd op werkelijke wereldse tegoeden en niet op illusie, wat het geval is geweest met de G7 centrale banken valuta, merken Pentagonbronnen op. “Het tijdperk van door tegoeden ondersteunde valuta is begonnen” zeggen de Pentagon bronnen.
De Pentagon bronnen zeggen nu ook dat “de mislukte coup in Venezuela misschien een gambiet is geweest om neoconservatieven bloot te stellen terwijl China onder druk werd gezet voor een handelsovereenkomst.”
In ieder geval, zeggen de bronnen, “Kunnen we meer verrassingen verwachten nadat Trump zijn State of the Union speech houdt op 5 februari wat de Chinese nieuwjaarsdag blijkt te zijn.”
CIA-bronnen zeggen ook dat de “tijd van, Jared Kushner de schoonzoon van Trump in het Witte Huis misschien voorbij is.” Zowel de CIA als MI6 geloven dat Kushner zowel seksueel als financieel in opspraak raakt en duidelijk een niet officiële agent voor een buitenlandse macht is. V.S.-contraspionage specialisten ontkenden dat Kushner enige veiligheidsmachtiging had op deze basis, alleen om overstemd te worden door iemand die handelt “in de naam van de President.” Nu roepen democraten om een speciaal onderzoek dat waarschijnlijk zal onthullen dat Kushner net zo crimineel is als zijn vader was en in New York onder de tafel tientallen miljoenen geld ontvangt en nu tientallen miljoenen aan omkoopsommen voor het vertegenwoordigen van de Zionistische staat Israël in het Witte Huis.

President Donald Trump is terecht woedend op zijn zogenaamde chefs van de geheime dienst, vooral de Directeur van de Nationale Geheime Dienst, Dan Coats, die doorgaat met het voeden van het verhaal over de Russische bemoeienis met de verkiezing door een valse getuigenis aan het Congres. Robert David Steele, voormalig spion in 2017 voorgedragen voor de Nobelprijs voor Vrede, heeft Coats ontmanteld in een nieuw artikel dat erop wijst dat China, Iran en Rusland op zijn hoogst “1% van 1% uitgaven van wat Zionisten souteneur Sheldon Adelson en zo vele anderen hebben uitgegeven. Israël, niet Rusland is de buitenlandse mogendheid die de V.S. verkiezingen beheert.

Terwijl Steele verwijst naar deze mensen als Zionisten, zijn velen van hen in feite Satanisten. Meer en meer van deze groepen worden nu weggespoeld naar de openbaarheid. In Brazilië bijvoorbeeld, ontdekt de wereld nu dat “spiritueel leider John of God” jonge meisjes had als seksslaven, hun kinderen verkocht en hen vervolgens vermoordde na 10 jaren van “fokken.”

Het zou fijn zijn te bedenken dat de kinderen tenminste werden geadopteerd in gelukkige gezinnen maar jammer genoeg zijn velen van hen waarschijnlijk vermoord met de bedoeling om bloed te oogsten en “Adrenochrome.” Vaticaanse bronnen waarschuwden ons vorige week voor een dark website dat beweert deze zaken te verkopen. Hier is een deel van wat het beweert:
De Andrenochrome (C9H9N03) samenstelling is gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline, afkomstig uit het bloed van menselijke kinderen. Adrenochrome is het puurste product op de markt, geoogst onder strikt gereguleerde condities van onze internationale voorraadsketen van kind donoren. Het bloed van kinderen en maagden, is vooral lang geconverteerd voor zijn leven gevende eigenschappen—zowel als offer als substantie om ritueel te worden gedronken. Het is een machtig verjongende, psychotropische elixer geoogst uit de pijnappelklier van donorkinderen.

De Democratische Gouverneur van Virginia, Ralph Northam merkt op dat het doden van derde trimester baby’s nadat ze de baarmoeder van hun moeder hebben verlaten gezien moet worden in deze context. Het zou me niet verbazen als Northam, die een “pediatrische neurochirurg” was, geld verdiende door de verkoop van adrenochrome.

Je kunt ervan verzekerd blijven dat de White Dragon Society en zijn bondgenoten door zullen gaan met de jacht op en arrestatie van al dit tuig van de richel totdat er niet een van hen over is gebleven, in vrijheid of levend. Natuurlijk, om niet te worden waartegen we vechten, heeft de WDF de voorkeur voor openbare, op bewijs gebaseerde rechtszaken wegens buitenrechtelijk doden. Tot dan dringen we aan op Neurenberg stijl processen die zo spoedig mogelijk beginnen, met de bedoeling om de echte criminelen op te pakken die zich voorbij waarheid en verzoening bevinden. Alleen dan kunnen we een geweldig nieuw tijdperk beginnen waarin kinderen, zwakke schepselen en ieder ander zich veilig en geliefd kunnen voelen.
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers