FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, February 19, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 18:02:2019


Američka vlada u stečaju izdaje lažne obveznice u pokušaju da ostane na površini


18. veljače 2019.

Autor: Benjamin Fulford 


Američka vlada u stečaju u Washingtonu uspjela se prošli tjedan pretvarati da nije bankrotirala izdavanjem lažnih obveznica, ali će to, prema izvorima iz Pentagona, azijskog tajnog društva i izvora iz europskih kraljevskih obitelji, biti blokirano.

U 2008. godini, marionete kazarske mafije u Washingtonu mogle su izbjeći bankrot korištenjem 700 tona zlata kako bi koristili krivotvorene obveznice vrijedne 750.000 tona zlata da bi stvorile 23 trilijuna dolara iz ničega, što su potvrdili izvori iz CIA-e, Pentagona, MI6 i drugi. Taj novac je sada potrošen.


Sada su krivotvorili identitet ubijenog čovjeka, doktora Zvonka Berdik-Alberta (on je zapravo grof Albert) kako bi pokušali učiniti isto, ovaj put koristeći kinesku valutu. Kopija krivotvorine može se vidjeti na linku ispod:


Kazarska mafija također je ubila europskog CIA-inog čovjeka Neila Keenana i pokušala krivotvoriti njegov identitet u neuspjelom pokušaju da se dočepa indonezijskog zlata, prema izvorima CIA-e u Indoneziji.

Istodobno, kazarska mafija poslala je prošlog tjedna svog lažnog saudijskog kraljevića u Pakistan s 20 milijardi dolara mita u pokušaju da kupe sigurnost za svoju urušavajuću kontrolu nafte na Bliskom istoku, kažu izvori iz Pentagona. Međutim, kazarska mafija poslala je svoje lažne Saudijce. Međutim, Pakistanci nisu bili prevareni od strane kazarske marionete štovatelja Sotone koja se pretvarala da je musliman, prema izvorima Ismailija (povijesnog Hashashina ili ubojice).  

Razlog zbog kojeg je klaunski kraljević otišao u Pakistan da traži zaštitu bio je taj što se američka vojska planira povući iz Saudijske Arabije i pustiti Arape da ponovno izaberu izvornog muslimana kao svog vođu, tako osuđujući mnoge tzv. saudijske kraljevske obitelji, kažu izvori iz Pentagona.

U međuvremenu, mnogi izvori u SAD-u i Kanadi kažu da su specijalne snage pozvane u akciju u Sjevernoj Americi nakon proglašenja izvanrednog stanja od strane američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Izvori iz Pentagona kažu da s ovlastima u hitnim slučajevima Trump može sada usmjeriti vojne akcije u gradove kako bi se uklonile prijetnje lažnim događajima, uhititi kabalu i strane agente, zatvoriti baze u inozemstvu, dobiti vojnu inženjeriju da izgradi zid, i dovede vojne sudove u nacionalne razgovore.

Federalni administrator agencije za hitne situacije Brock Long je otpušten i glavni državni odvjetnik general William Barr položio je prisegu prije nego što je Trump proglasio izvanredno stanje na nacionalnoj razini, kako bi omogućio masovna uhićenja i izvršio pripreme za ukidanje tajnosti FISA-e i deponiranih obavještajnih podataka, kažu izvori iz Pentagona. Brock Long je bio iza lažne uraganske krize koja je korištena za prikrivanje bankrota Puerto Rico operacija Washington, D.C. korporacije.

Mnogi od „deponiranih obavještajnih podataka“ bit će o političarima i pomoćnicima koji primaju ogromni mito od ilegalne industrije droge, kažu izvori CIA-e. Već je gospodar droge El Chapo svjedočio na saslušanju da su Hillary Clinton, Nancy Pelosi, predsjednik Odbora za obavještajne poslove Adam Schiff i drugi primili od njega novac od droge.


Slično tome, papa Franjo bio je prisiljen napraviti povijesni potez oduzimanja svećeničke službe seksualnom predatoru bivšem kardinalu u Washingtonu Tedu McCarricku, utirući put da se još kardinala i biskupa suoči s istom kaznom, kažu izvori. To je očito prvi put u cijeloj 2.000-godišnjoj povijesti Crkve da je kardinalu oduzeta titula, ili je „učinjen svjetovnim. McCarrick je bio glavni moćnik u Washingtonu koji je štitio mnoge političke kriminalce na visokoj razini, kažu izvori. (Sjetite se Georgea Busha mlađeg i Tonyja Blaira kako idu vidjeti papu Maledikta da bi zatražili zaštitu nakon odlaska s vlasti?)

Oduzimanje oduzimanja svećeničke službe Mc Carricku bilo je povezano s uklanjanjem glavnog vatikanskog financijera kardinala Pella nakon što je u prosincu prošle godine proglašen krivim za seksualno zlostavljanje djece, prema izvorima iz P2 masonske lože. Pell je blokirao početak novog financijskog sustava, kažu oni.

To je također povezano s formalnim zahtjevom britanske vlade, poslanom Vatikanu diplomatskim putem, da istraži ulogu Vatikana u masovnom ubojstvu u Fukushimi 11. ožujka 2011., kažu britanski izvori MI6. Kazneni postupak o Fukushimi započet će optužbama protiv izraelske zaštitarske tvrtke Magna BSP i izraelskog premijera Benjamina Netanyahua, tvrde izvori.

Međutim, izvori smatraju da će se japanski premijer Shinzo Abe i njegovi pobornici iz klana Iwasaki (Mitsubishi Group) također suočiti sa suđenjem u kasnijem postupku, kažu izvori. Podsjetimo, Abeova vlada instalirana je putem izborne prijevare nakon katastrofe u Fukušimi. Njegova vlada je pronevjerila velike sume novca koje se službeno koriste za "čišćenje Fukushime", prema japanskim desničarskim izvorima. Osim toga, Abeova majka djeluje kao veza s japanskim gangsterima zbog predaje crnih fondova povezanih s olimpijskim igrama u Tokiju, prema insajderu Yamaguchi gumi sindikata.

Činjenica da ruska vlada ne želi sklopiti mirovni sporazum s Abeovim režimom jasan je znak da je da oni razumiju da je nelegalana, zločinačka vlada, kažu ruski izvori FSB-a.

Otpust Michaela Greenberga kao glavnog agenta Vatikana / Mossada u Japanu i predstojeće uhićenje ubojice, trgovca drogom i rođaka Barbare Bush Richarda Armitagea otvorit će put za čišćenje u Japanu, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja (White Dragon Society) u Japanu.

Zato se iza kulisa događa ogromna borba dok se Japan priprema za instaliranje prestolonasljednika Naruhita kao novog kralja 1. svibnja. Jedna grupa se zalaže za to da se Kim Jong Un iz Sjeverne Koreje postavi za kralja, budući da on predstavlja dio kraljevske krvne loze koja se nikada nije predala stranoj kontroli, kažu izvori japanske kraljevske obitelji. Druga skupina tvrdi da bi Naoshi Onodera iz južne kraljevske krvne loze trebao biti kralj, jer Naruhito nije od kraljevske krvi.


Carska sukcesija sigurno će biti tema intenzivne rasprave kada se Kim Jong Un i Trump sastanu u Vijetnamu 27. i 28. veljače. Izvori u Pentagonu kažu da se može održati javni tribunal kako bi se utvrdilo tko bi trebao biti legitimni car.

U Haagu je također predstojeći slučaj pred Međunarodnim sudom pravde (ICJ) koji bi mogao poremetiti političke temelje Europske unije, tvrde dužnosnici francuskog Nacionalnog tranzicijskog vijeća. Vijeće će 19. veljače podnijeti predmet ICJ-u tvrdeći da "Francuska nije imala ustav od 13. prosinca 2007.", prema glasnogovorniku Vijeća Fabriceu Dubourdieuu. Osim toga, Vijeće će pokazati da su tri odjela (administrativne regije) Francuske vođeni bez zakonskog prava ili prava od 1948. godine, kaže on.

"Ovaj zakonski nered može izazvati ne samo promjenu režima u Francuskoj, nego i kolaps EU-a (kao što znamo) zbog svih vrsta pravnih razloga koje mogu razviti ako želite", tvrdi Dubourdieu. Dodaje da nismo naivni; mi znamo da smo pod stalnim nadzorom. Činjenica da nismo spriječeni da djelujemo znači da su viši ljudi odlučili da je pravo vrijeme za legalno spaljivanje EU 4. Reicha."

U međuvremenu, kazarska mafijaška vlada Izraela, vidjevši kako njen 4. Reich nacističkih podupiratelja gubi vlast, pokušala je održati hitnu konferenciju u Poljskoj prošlog tjedna kako bi dala potporu ratu protiv Irana. Oni su također bili tu da pokušaju iznuditi novac od Poljske, kažu poljski izvori obavještajnih službi. Poljska vlada odlučila je ne dati ni novčić i umjesto toga zatražila progon predsjednika Europskog vijeća Donalda Tuska, kažu izvori. Tusk je njemački agent koji se samo pretvarao da je Poljak i koji je sudjelovao u ubojstvu visokih dužnosnika poljske vlade, uključujući i njenog predsjednika, u 2010. godini, dodaju.


Još jedan znak da Kazari gube kontrolu došao je nakon što je " izraelski građanini s dvojnim državljanstvom surogat Ruperta Murdocha, bivša voditeljica Fox Newsa, Heather Nauert, povukla svoje ime iz razmatranja za veleposlanika UN-a", kažu izvori Pentagona. SAD će uskoro imati ambasadora UN-a koji zapravo predstavlja SAD, a ne Izrael, kažu židovski izvori CIA-e.

Ima još mnogo toga o čemu ne možemo pisati jer bi moglo ugroziti tekuće operacije. Međutim, čitatelji se mogu uvjeriti da to uključuje stvarno lijepe stvari za ljude i žive organizme ovog planeta. Krotki će napokon dobiti svoje nasljedstvo.


Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers