CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, February 12, 2019

HR -- BENJAMIN FULFORD: 11:02:2019

Tajni pregovori signaliziraju ogromne promjene u svijetu već u ožujku mjesecu

11. veljače 2019.



Intenzivni pregovori na najvišim razinama svjetske vlasti odvijaju se sada i u tajnosti i u javnosti, slažu se višestruki izvori. To može rezultirati promjenama na Zemlji već u ožujku, kažu. Borba za vlast u Washingtonu, također ide ka nekoj vrsti vrhunca, kao što se može vidjeti iz prijetnje američkog predsjednika Donalda Trumpa da će proglasiti izvanredno stanje na nacionalnoj razini.

Jedan veliki javni potez bio je proglašenje jedne svjetske religije od strane pape, višeg islamskog predstavnika, i predstavnika mnogih drugih religija. To je došlo nakon što je papa Franjo postao prvi papa u povijesti koji je posjetio Arapski poluotok, mjesto rođenja islama. Tekst objave možete vidjeti ovdje:


Izvori CIA-e u jugoistočnoj Aziji kažu da će premještanje sjedišta UN-a iz New Yorka u Laos biti velika tema summita između 27. i 28. veljače između američkog predsjednika Donalda Trumpa i sjevernokorejskog moćnika Kim Jong Una.


Azijska tajna društva, vojno-industrijski kompleks SAD-a i europske kraljevske obitelji rade na stvaranju buduće svjetske agencije za planiranje, prema izvorima uključenim u pregovore. Nekoliko službenih dokumenata vezanih za to već je potpisano, kažu britanski izvori kraljevske obitelji.

MI6, P2 masoni, Pentagon i azijski izvori tajnog društva također tvrde da postoji snažan poticaj za objavu neke vrste svjetske vlade. To se sada može učiniti na način na koji ne postoje gubitnici, samo pobjednici, zahvaljujući rijetkoj i gotovo potpuno jednakoj ravnoteži svjetske moći, kažu oni.

Karta na donjoj poveznici pokazuje tri skupine snaga, sa zapadnim savezom u plavoj, euroazijskom grupom u crvenoj i južnom savezu u sivoj boji. Svaki je otprilike jednak po kopnenoj masi i stanovništvu. Na površini, karta pokazuje stavove skupina o venezuelanskoj vladi, ali u stvarnosti to je podjela kontrole nad svijetom.


Najava jedinstvene putovnice za sve afričke zemlje prošlog tjedna bio je jedan vidljiv znak pomaka prema svjetskoj vladi.


U svakom slučaju, bitka za Venezuelu se također može promatrati kao neuspjeli pokušaj neokonzervativaca (kazarske mafije) da povrate kontrolu nad međunarodnim financijskim sustavom zauzimanjem najveće svjetske rezerve nafte.

Izvori iz Pentagona primjećuju da „marioneta SAD-a u Venezueli nije priznata od strane nadnacionalne organizacije poput Europske unije, Organizacije američkih država, MMF-a, Svjetske banke, Afričke unije ili UN-a.“

Također, UN, Vatikan i Crveni križ odbili su isporučiti “humanitarnu pomoć” lideru marionetske oporbe Juanu Guaidouu jer je to bilo pokriće za isporuke oružja, kažu izvori. Kao rezultat toga, "venezuelanski državni udar bio je epski neuspjeh", kažu izvori.

Neuspjeh da se dograbi venezuelanska nafta može također natjerati Trumpa da proglasi izvanredno stanje na nacionalnoj razini - ili možda točnije, nacionalni bankrot, prema izvorima CIA-e.

Izvori iz Pentagona i CIA-e kažu kako bi to moglo dovesti do pada Trumpa jer je izgubio mnogo vojne potpore. “Stalna nazočnost Jareda Kushnera i Johna Boltona u Bijeloj kući, u kombinaciji s amaterskim državnim pučem u Venezueli i imenovanjem Elliotta Abramsa kao posebnog izaslanika za venezuelansku misiju protiv Irana, dovode u sumnju predsjednika“, Istaknuo je jedan izvor iz Pentagona.

Sukob između Trampa, Saudijske Arabije i National Enquirera s jedne strane i CIA-e, Turske i Amazonovog Jeffa Bezosa s druge strane također bi se mogao pokazati smrtonosnim za Trumpa. Riječ je o kompleksni posao u velikoj mjeri pokriven drugim medijima, pa ću ovdje dotaknuti samo nekoliko ključnih točaka.

Prvo, odmah nakon što je CIA-in čovjek iz vrha u Turskoj pušten iz turskog zatvora, ubojstvo kolumnista Washington Posta (Bezos), Jamala Khashoggija, dogodilo se u Saudijskoj ambasadi u Turskoj. Drugo, Trump je odbio osuditi saudijskog princa Mohammeda Bin Salmana za ubojstvo. Treće, National Enquirer imao je pristup proračunu daleko više od realnog da bi normalni časopis objavio preljubničku aferu Bezosa, a Bezos je nagovijestio da je to bio Saudijski novac. Sada se čini da je Bezos, čije poslovanje uključuje upravljanje maglovitim računalstvom za CIA-u, uhvatio Enquirera u operaciji sting.


Tu je i dimenzija cijele ove sage koja ne zadovoljava moj njuh: čelnik Enquirera se zove Pecker, istražitelj Bezosa se zove Becker, a skandal uključuje fotografiju kurca. Ostanimo na tome.

U svakom slučaju, Trumpove veze sa Saudijskom Arabijom (Kissinger + Rockefeller) i njegov neuspjeh da dobije venezuelansku naftu mogao bi biti njegov pad, jer će izgubiti kontrolu nad petrodolarima. U tom kontekstu, zanimljivo je primijetiti da je EU dodala Saudijsku Arabiju na popis zemalja koje financiraju teror, te će kao takva biti podložna strogim financijskim kontrolama. To je očito usmjereno na neokonzervativne kontrolore petrodolara i njihov lažni “rat ili teror” sa svojim terorističkim frontama “Al Qaedom” i “ISIS-om”.


Izvori u Pentagonu kažu da u Venezueli "vojna opcija nije na stolu." To je zato što su “Rusija i Kina poslale vojnike i vojnu opremu u Venezuelu i provode vojne vježbe zajedno s 15.000 kubanskih vojnika, dok su Kongres i UN-ovu Vijeće sigurnosti odbili odobriti uporabu sile”, kažu izvori iz Pentagona. "Čini se da su gubitnici neokonzervativci Izrael, Chevron, Halliburton [Cheney] i kompanije koje se bave zlatom i koltanom u Venezueli", kažu izvori.

Korporativni (fašistički) interesi također naveliko gube na drugim mjestima osim u Venezueli. U SAD-u, farmaceutske tvrtke prisiljene su smanjiti cijene jer su počela uhićenja rukovoditelja farmaceutske industrije, kažu izvori iz Pentagona. U EU je zaustavljen pokušaj spajanja Siemensa i Alstoma jer bi to dovelo do monopola superbrze željeznice. Isto tako, širom svijeta, korporacija Bayer/Monsanto nastavlja plaćati za mnoge svoje zločine.

Od 4. do 9. veljače u Los Angelesu bile su specijalne operacije vojske i mornarice usmjerene na "pedose Hollywooda", kažu izvori Pentagona. Ministarstvo pravosuđa također je ponovno otvorilo istragu " Mossadovog pedo agenta Jeffa Epsteina", napominju izvori.

Te operacije mogu biti razlog zašto nam je član obitelji koje posjeduju (ili su u vlasništvu?) Upravnog odbora Federalnih rezervi poslao pismenu bilješku čiji je ovo dio:

“Kao mili ljudi, moramo shvatiti da određeni dio naše populacije nije bio toliko sretan kao oni i umjesto toga, oni su bili slomljeni i traumatizirani kroz sotonističku brutalnost od rođenja da bi naposljetku nastavili održavati sustav zla kojeg sada pokušavamo nadvladati. Jedini način da se zaustavi za dobrobit svih ova ludost nepremostivog mračnog zla jest da im se pruži prilika da pronađu izlaz iz jedine stvari koju su ikad poznavali, a to je njihov trenutni krug zla ... ali postoje mnogi koji su nepopravljivo pokvareni i oni su sada u modusu da ubijaju "sve i svakoga" sve što se ne slaže s njihovim "programiranjem". One moraju biti eliminirani i javno pobijeni za dobrobit čovječanstva."

Dobili smo i rukom pisano pismo i dokumente koje nam je poslao ruski trgovac oružjem Victor Bout, koji je trenutno u zatvoru u Illinoisu. Prekasno je ubiti Bouta kako bi ga se sada ušutkalo. Imamo njegovo detaljno svjedočanstvo o nuklearnom oružju koje je ukradeno iz ruske podmornice Kursk 2000. godine i koje je upotrijebljeno u tsunamiju u Fukushimi i terorističkom napadu masovnog ubojstva.

MI6, CIA i izvori iz Pentagona kažu kako će istraga o Fukushimi vjerojatno rezultirati uhićenjem japanskog premijera Shinzo Abea, njemačke kancelarke Angele Merkel, britanske premijerke Theresa-e May i mnogih drugih takozvanih svjetskih vođa.

Na ovom frontu možemo reći da su, prema službenom priopćenju američkog Ministarstva obrane, u zaljevu Guantanamo na Kubi započeli s radom vojni sudovi.


Na kraju, dobili smo pismo od japanskog čitatelja koji baca sumnju na vijesti u kojima se govori o brazilskom vjerskom iscjelitelju "Ivanu Božjem" koji drži tinejdžerske robove na farmama beba.


Prema ovom čitatelju, "Ivan od Boga" ili Joao de Faria bio je pritisnut od strane farmaceutske mafije jer je njegov posao s vitaminima i iscjeljivanjem vjerom jeo njihov profit. Faria je bio otrovan nakon što je bio zatočen i povraćao je krv kao rezultat toga, kaže čitatelj.

To me podsjetilo na činjenicu da je šaman Shipibo kojeg sam kao mladić proučavao u Amazoni bio naknadno pritisnut i ubijen od strane farmaceutske mafije jer je bio neželjena konkurencija.

Nadalje, ispostavilo se da je tvrdnje o farmama beba napravila jedna aktivistkinja koja je tada „počinila samoubojstvo“, ali njezina obitelj odbija pokazati njezino tijelo vlastima. Moramo se pobrinuti da brazilski pravosudni sustav dođe do istine koja stoji iza ovog slučaja, gdje god to vodilo.

Kakva god da je istina u Brazilu, međutim, ne može se poreći da su bebe bile i da se prodaju njihovi organi, dijelovi i "ekstrakti".


Vladajuća klasa tretira nas kao životinje na farmi koje će biti ubijene po volji tako dugo da još uvijek ne mogu vjerovati da njihova vladavina završava. Planet Zemlja će biti oslobođen.

Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers