FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 14, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 12:11:2018



“Jezus Christus trouwt Aziatische Godin” terwijl maatschappijen in Oost en West het erover eens zijn dat ze de planeet gaan redden

12 november 2018


Voor de eerste keer in de geschiedenis, zijn Oosterse en Westerse maatschappijen overeengekomen om samen te werken ten behoeve van de planeet, zeggen geheime gemeenschapsbronnen. Zoals een westerse gemeenschap het uitdrukte, “Jezus Christus staat op het punt te gaan trouwen met Guan Yin [de Boeddhistische Godin voor Genade].”
Het gevolg is dat onbeperkte fondsen beschikbaar zullen komen om projecten te financieren die de levende wezens van deze planeet helpen, menselijke en andere, zeggen de bronnen. Echter sinds we historisch onontgonnen gebied betreden, zal het waarschijnlijk een paar maanden duren voor het werkelijke werk kan gaan beginnen, zeggen de bronnen.

Momenteel zijn er verschillende met elkaar wedijverende plannen die worden gepresenteerd op de hoogste niveaus van de wereldmacht. Het Vaticaan en de P2 Vrijmetselarij willen fondsen ter beschikking maken aan bestaande natie-staten door middel van geselecteerde personen, zeggen P2 bronnen. De Chinezen zijn al begonnen met hun werk door hun One Belt One Road programma. De witte Hoeden in het Pentagon en het militaire-industriële complex promoten hun NESARA en GESARA Globale Valuta reset ideeën.


Theoretisch gezien is er genoeg geld ter beschikking voor al deze projecten om tegelijktijdig te beginnen. Echter, er is een overeenkomst dat alle vrijgegeven fondsen sterk verbonden moeten zijn met de realiteit en werkelijke wereldprojecten wanneer we hyperinflatie willen vermijden of inflatie van tegoeden, zoals we dit hebben onder het huidige systeem.

De White Dragon Society heeft ook voorstellen naar voren gebracht welke een eerste goedkeuring hebben gekregen door zowel Oosterse als Westerse geheime genootschappen, zeggen WDS bronnen. Het WDS voorstel is als volgt: De oprichting van tenminste twee concurrerende bureaus voor toekomstplanning. Elk zou een regerende raad van zeven mensen hebben die geselecteerd zijn uit zeven regio’s;  China, Oost Azië exclusief China, Europa inclusief Rusland, de Moslimwereld, India, Afrika en de Amerika’s. Alle besluiten zouden worden goedgekeurd door een meerderheid van stemmen en stemmen zou beperkt zijn tot individuele regio’s.

Voorgestelde locaties voor het hoofdkwartier van het Westerse bureau zijn Winnipeg, Canada het exacte geografische centrum van Noord-Amerika; Buenos Aires, Argentinië (het huis van de Paus). Voor Azië, worden Nara, Japan, Laos en Singapore voorgesteld.
Echter, het is bevestigd dat meer dan $200 miljard door goud ondersteunde fondsen ter beschikking zullen zijn om een agentschap te beginnen als de geschikte wettelijke documenten zijn gemaakt, zeggen BIS-bronnen.

Terwijl dit allemaal goed nieuws is, gaan de gevechten om de overblijvende Khazariaanse satanisten te onderwerpen verder in de V.S., de EU, Israël en Japan.

In de V.S., trapte, volgens Pentagon bronnen, “de Democratische Partij in een val toen ze aas kregen voorgehouden om fraude te plegen tijdens de midterm verkiezingen, wat zal leiden naar vervolgingen terwijl FISA declassering Het Huis omver zal werpen.” Met andere woorden, de verkiezingen in Florida, Arizona en elders werden voorzichtig bewaakt en bewijs van verkiezingsdiefstal werd verzameld met de bedoeling om meer Khazariaanse maffia criminelen naar buiten te jagen, zeggen CIA bronnen.

Ook de midterm verkiezingen zuiverde de V.S. Senaat van anti-Trump Republikeinen en gaven de Trump regering werkelijke controle. Dit betekent dat rechters en aanklagers nu benoemd kunnen worden om de lang verwachte arrestaties uit te voeren, zeggen de bronnen. “Procureur Generaal Jeff Sessions opent terwijl hij het stokje aan de chief of staff Matt Whitaker geeft de pijnfase, door aanklachten die worden vrijgegeven en massa arrestaties,” bevestigen de bronnen.

Vervolgens, gaan ze verder, “Wanneer top Democraten in Het Huis opgepakt worden, zullen er speciale verkiezingen worden gehouden welke Het Huis misschien laten terugkeren naar GOP controle.”

De andere noemenswaardige gebeurtenis in de V.S. vorige week was dat Hoger Gerechtshof Rechter, Ruth Bader Ginsburg “viel in haar kantoor” en hierbij drie ribben brak. CIA bronnen zeggen dat ze verondersteld werd ontslag te nemen uit het Hoger Gerechtshof in januari. Dit zou de door het leger ondersteunde Trump regering een 9-3 meerderheid geven in het Hoger Gerechtshof, merken Pentagon bronnen op.
Trump zal ook waarschijnlijk Rothschild agent en Secretaris van Handel, Wilbur Ross verwijderen, volgens nieuwsverslagen.
https://www.zerohedge.com/news/2018-11-09/commerce-secretary-wilbur-ross-may-be-his-way-out

Ter aanvulling hierop, het onderzoek dat leidde tot de arrestaties van Goldman Sachs directieleden in een schandaal waarbij sprake was van de plundering van geld van de Maleisische staatsfondsen, blijkt een inzoomen te zijn op voormalig CEO Lloyd Blankfein.
https://www.businessinsider.sg/ex-goldman-sachs-chief-lloyd-blankfein-reportedly-met-with-the-fugitive-financier-involved-in-a-6-5bn-malaysian-wealth-fund-scandal/

Er is genoeg bewijs dat de Khazarianen natuurbranden hebben gesticht in Californië en weer een andere massale schietpartij in scene hebben gezet om zo te proberen federale fondsen te krijgen en de publieke aandacht af te leiden van de verkiezingsdiefstal, zeggen de Pentagon bronnen. Echter, “een kamikaze of goddelijke wind brandde de huizen af van Hollywood elite, beroemdheden en liberalen in Malibu,” merken de bronnen op.

Het is interessant dat een vuur de set bij Los Angeles vernietigde van de HBO serie “Westworld.” Omdat het tweede seizoen van die serie een flop was, als ik een verzekeringsagent was, zou ik dat vuur eens goed onderzoeken.
http://fortune.com/2018/11/09/hbos-westworld-set-burns-down-in-california-fire/

De Khazariaanse maffia voelt deze dagen de hitte ook in Europa. Met name, Duits Kanselier Angela Merkel heeft haar ontslag aangekondigd als partij chef in december. Hoewel het ontslag waarschijnlijk alleen als partij chef is, zeggen CIA bronnen dat ze spoedig ook ontslag zal nemen als Kanselier.

Dit betekent dat de Franse Rothschild-slaven president Emmanuel Macron de laatste grote Khazariaanse leider is in Europa. Vorige week vertelde Macron aan een Europees radiostation “We moeten onszelf beschermen met respect voor China, Rusland en zelfs de V.S.”
https://news.sky.com/story/donald-trump-hits-out-at-emmanuel-macrons-very-insulting-call-for-eu-army-11549731

Deze roep, welke Trump labelde als “erg beledigend,” was waarschijnlijk een erkenning dat China, Rusland en de V.S. allemaal de Khazariaanse maffia en hun EU dictatorschap aanvallen.

De Khazarianen probeerden ook weer opnieuw om de Derde Wereldoorlog te beginnen met de bedoeling aan de voortgaande zuiveringen te ontsnappen. Zoals voormalig CIA agent Robert David Steele het uitdrukte:

De Deep State bezit de Noord Atlantische Treaty Organization (NATO) en twee van de top dienaren van de Deep State—Secretaris Generaal van de NATO Jens Stoltenberg (Noorwegen) en Supreme Allied Commander Europe Generaal Curtis Scaparrotti (USA)—hebben in mijn speculatieve weergave, de oefening TRIDENT JUNCTURE (TRJE18) gepland op zo een manier dat het mogelijke wordt dat een eerste slag aan Rusland wordt uitgedeeld nadat een NATO GLADIO valse vlag operatie plaatsvindt met een en misschien meer gesimuleerde Russische aanvallen geproduceerd als een Casus belli.

In Israël nam de satanische Eerste Minister Benjamin Netanyahu ondertussen een andere stap voorwaarts terwijl de politie aanbeval om verschillende van zijn contacten aan te klagen voor een omkoopschandaal waarbij de Israëlische achtervolging van Duitse onderzeeërs was betrokken.
https://www.timesofisrael.com/police-recommend-charging-ex-netanyahu-lawyer-others-in-submarine-bribery-case/

Deze onderzeeërs zijn grotendeels gezonken door toedoen van het leger van de V.S omdat ze werden gebruikt bij pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen door het afvuren van nucleaire raketten en hiervan andere landen als Noord-Korea en Iran de schuld te geven, zeggen Pentagon en CIA bronnen.
https://www.newyorker.com/news/as-told-to/what-it-felt-like-in-hawaii-when-warning-of-an-in-bound-missile-arrived
https://www.bbc.com/news/world-asia-32671101

De Door Duitsers gebouwde Israëlische onderzeeërs waren ook betrokken bij de nucleaire en tsunami terreuraanval tegen Japan op 11 maart 2011, volgens de geheime dienst van het leger van Japan. Je kunt er zeker van zijn dat metgezellen van Netanyahu worden opgeofferd om zo over deals te kunnen onderhandelen die de bedoeling hebben om de massa moordende Netanyahu bloot te geven en te onttronen.

Ook in Azië wordt de Khazariaanse regering steeds verder ontmanteld. Bronnen bij de Manchu koninklijke familie zeggen dat Zuid-Korea niet lang meer zal bestaan als een onafhankelijke staat. “Het zal samengevoegd worden met Noord Korea en misschien ook met Manchurije,” zegt een bron bij de koninklijke familie. Het leger van de V.S. zal verbonden zijn met de nieuwe verenigde staat, zegt hij.

In Japan kondigde ondertussen een nieuwe partij, welke zich richt op het herstellen van overheersing door Samurai, formeel zijn oprichting aan op 11 november 2018, de honderdste verjaardag van het einde van de Eerste wereldoorlog. De Japanners bevonden zich onder de overwinnaars van de Eerste Wereldoorlog maar werden flink afgesnauwd tijdens de onderhandelingen over het Verdrag van Versailles en verder vervreemd toen de Liga van Naties hun voorstel afsnauwde om raciale en religieuze discriminatie te verbieden. Deze keer, heeft de overeenkomst tussen Oosterse en Westerse geheime genootschappen dit historische onrecht gerectificeerd, volgens bronnen bij het geheime gemeenschap.

Het Japanse leger en onderwereld stuurden senior vertegenwoordigers naar het oprichtingsevenement, dat plaatsvond in de Meiji Kinenkan. Een vertegenwoordiger van de WDS was daar ook. Dit is een plaats van historische betekenis voor de Japanners omdat het de plaats is waar de concepten voor de vorming van de Keizerlijke Grondwet en Keizerlijke Huis Wet werden besproken in het bijzijn van de Meiji Keizer.”
http://www.meijikinenkan.gr.jp/english/

De installatie van een nieuwe Keizer in Japan, volgend jaar zal het einde markeren van de geheime koloniale regering in dat land en het begin van een nieuw tijdperk, zeggen bronnen bij de Japanse rechtervleugel. Als onderdeel hiervan, zal de Bank van Japan worden genationaliseerd, zeggen ze.

Als we terughalen dat Trump in oktober zei dat de Federale Reserve Raad zijn “grootste bedreiging was,” kunnen we zien dat het leger van de V.S. en de Japanse rechtervleugel beide bewegen in de richting van het overnemen van de controle over de banken in privébezit.


Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers