CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 7, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 05:11:2018

5 november 2018
Benjamin Fulford

De ontmanteling van het controlenetwerk van de Khazariaanse maffia gaat verder met het omverwerpen van de leiding van Saudi-Arabië, zeggen Pentagon, CIA en andere bronnen. Er vinden nu vooral onderhandelingen plaats tussen Rusland en de V.S. over het verdelen van Saudi-Arabië in een Sunni zone welke door Iran gecontroleerd wordt en een Shia zone welke door Turkije wordt gecontroleerd, volgens CIA en FSB-bronnen.
Hier is wat het Pentagon hierover te zeggen had: “Karma is een teef, als Saudi-Arabië misschien in stukken verdeeld wordt vanwege wat het deed met Jamal Khashoggi wordt Mohammed bone Sawman (MBS) misschien gedwongen om een einde te maken aan de Jemen oorlog en de Qatar blokkade op te heffen, terwijl de V.S. misschien na de Globale Valuta Reset nieuwe partners vindt in Turkije en Iran.”

Het andere ding dat gaande is zijn de lang verwachte arrestaties van cabbalisten in de V.S. wat al begonnen is, zeggen de bronnen. Het hoogste profiel hiervan zijn arrestaties van senior Goldman Sachs bankiers samen met voormalig Maleisisch Eerste Minister Najib Razak wegens het plunderen van geld van dat land. Een van de dingen waarvoor het gestolen geld werd gebruikt was het financieren van de Rothschild verheerlijkende film “De Wolf of Wall Street.”
https://www.npr.org/2018/11/01/663197943/2-goldman-sachs-bankers-charged-in-malaysian-financial-scandal
Meer van de meer dan 61.000 verzegelde aanklachten zullen geopend worden na de midterm verkiezingen in de V.S., maar “Gitmo Air gaat omhoog,” zeggen de Pentagon bronnen.
Een ander zichtbaar aspect hiervan is het verdergaande cabal (Rockefeller factie) faillissement van General Electric Corporation, zeggen de bronnen. De overgrootvader van deze schrijver, George Taylor Fulford was de grootste afzonderlijke aandelenhouder in GE voordat hij stierf door een mysterieuze vliegtuig crash in 1905. Alle krantenarchieven gerelateerd aan deze crash zijn verdwenen maar zijn GE aandelen gingen allemaal naar de Rockefeller familie via een corrupt trustfonds, volgens mijn grootmoeder. Dus voor mij betekent dit poëtische gerechtigheid meer dan een eeuw na het feit. Het is ook belangrijk te bedenken dat GE intiem betrokken was bij de nucleaire en tsunami massa moordaanval op Japan op 11 maart 2011. Omdat het hun nucleaire generatoren waren waarvan wordt verondersteld dat ze het hart van deze misdaad waren.
In ieder geval, zal de in slow motion verdergaande instorting van de aandelenmarkt verder gaan met het opeisen van zakelijke slachtoffers terwijl het nieuwe Quantum Financiële Systeem online gaat, zeggen de Pentagon bronnen.
De bronnen zeggen ook dat “de migranten caravaan [in Mexico] misschien geneutraliseerd is door 15.000 troepen aan de grens, toen ISIS {Daesh}, MS13 en andere criminele elementen gearresteerd werden door Speciale Strijdkrachten terwijl Mexico er voor gezorgd heeft dat velen asiel aanvroegen.” Met andere woorden, pogingen om deze karavaan te gebruiken om de V.S. midterm verkiezingen te verstoren zijn te niet gedaan.
Er is ook een intrige op hoog niveau gaande in Oost Azië met de op afstand bediende kaping en crash van de Indonesische Lion Air Flight JT610, zeggen CIA  bronnen. Deze vliegtuigcrash maakte deel uit van een proxystrijd om de controle van het financiële systeem van Singapore, zeggen de bronnen.
Hier is het CIA  verslag over de crash:
“De Lion Air JT610 crash was opzet. Er is geen romp meer over. De meeste passagiers zullen niet worden geïdentificeerd want er is niets meer over om te analyseren. Op dit moment zijn er vier passagiers geïdentificeerd—een door middel van een vingerafdruk die werd afgenomen van een stuk van een vinger, een door een tatoeage die gevonden werd op een stuk huidweefsel, een door middel van een tennisschoen die op een foto van voor de vlucht werd gezien en gedragen werd door een passagier, en een door een jurk waarin een passagier voor de vlucht werd gezien door haar familie. De lichamen werden samen met het vliegtuig verpulverd.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-11-03/lion-air-jet-s-final-plunge-may-have-reached-600-miles-per-hour
“De cockpit recorder, als die al gevonden zal worden, zal niet aan het publiek worden onthuld. Als het gevonden wordt zal de verhaallijn zijn dat het zodanig werd beschadigd dat het niet meer te repareren was. Het heeft de laatste minuten van de woorden van de piloot en copiloot. Ze wisten hoogstwaarschijnlijk dat de controle over het vliegtuig werd overgenomen op afstand. Deze informatie kan niet aan het publiek worden onthuld.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-11-05/crashed-jet-s-elusive-audio-may-hold-key-to-indonesian-tragedy
 “Gisteren werd me verteld dat de 28 regeringswerknemers door hun verschillende capaciteiten deel uitmaakten van een witte hoeden team die onderhandelde over een overeenkomst met de vertegenwoordigers van de Zionistische cabal, voor het vrijgeven van een van de bunkers met goud welke zich op het eiland Bangka bevindt. Dit goud zou gebruikt worden voor menselijke doeleinden beginnend met de bevolking van Indonesië. (Dit werd me verteld door een persoon die ik vertrouw en die op de hoogte is van dit soort zaken) Het lijkt erop dat de Zionistische cabal hun antwoord gaf door het vliegtuig uit te schakelen.”
Bovendien, zeggen andere CIA bronnen dat het betreffende goud lang gecontroleerd werd door de familie van lange termijn, Eerste Minister van Singapore, Lee Kuan Yew (LKY). LKY was een van de weinige mensen die werd toegestaan de aandelen in te wisselen die werden uitgegeven door de bankierende cabal welke werden ondersteund door goud dat werd gestolen van Azië, zeggen de bronnen. Het geld werd wit gewassen in het financiële systeem van de cabal via de tinmijnen industrie, zeggen ze. Dit is een van de geheimen over het niveau van welvaart van dat Eiland, zeggen ze.
Deze schrijver is nu ook in het bezit van een van deze aandelen, met een totale waarde inclusief rente van $1,16 miljard. Dit aandeel is in het bezit geweest van de dochter van Pu Yi, de laatste Keizer van China. Ze woont in Japan onder een nieuwe naam en gaf dit aan deze schrijver via een Boeddhistische Tempel, met de bepaling dat het wordt gebruikt voor de vestiging van een meritocratisch bestuurd bureau voor toekomstplanning. Het aandeel is onderdeel van een serie die wordt ondersteund door 70.000 ton Manchu goud met een totale waarde van &4,5 biljoen (niet $40biljoen zoals ik eerder meldde) dat op een verantwoordelijke manier zal worden ingewisseld als projecten voor het redden van de planeet worden goedgekeurd door experts en het werk wordt uitbesteed door middel van bieden door de private sector, zeggen bronnen van de White Dragon Society (WDS).
Er is bepaald dat de aandelen echt zijn en de cabal staat nu onder druk om hun beloftes na te komen en het te verzilveren. De Gnostische Illuminati hebben de WDS verteld dat ze vier nucleaire wapens tot hun beschikking hebben. De WDS heeft de Zionistische cabal gemeld dat ze Tel Aviv en Basel, Zwitserland zullen vernietigen als de aandelen niet worden verzilverd. Hierop zal volgen dat ofwel New York en Londen ofwel Washinton DC en Rome vernietigd zullen worden
Als dit radicaal klinkt, hou dan in gedachten dat de mensheid alleen al 60% van de wilde dieren heeft uitgeroeid sinds 1970. Dit betekent dat we een gebeurtenis op het niveau van planetaire uitsterving tegemoet zien.
https://www.theguardian.com/environment/2018/oct/30/humanity-wiped-out-animals-since-1970-major-report-finds
De fondsen zullen worden gebruikt om een enorme campagne te financieren om de vernietiging van het milieu te stoppen, een einde te maken aan armoede en menselijke expansie in het universum toe te staan. Pogingen om te voorkomen dat deze campagne begint zullen worden afgehandeld door gebruik van noodzakelijk geweld, inclusief de extreme maatregelen die hierboven worden genoemd, zeggen WDS-bronnen. Hou ook in gedachten dat we criminelen op hoog niveau, vragen om goud terug te geven dat ze hebben gestolen en deze criminelen is al beleefd gevraagd om de gestolen goederen terug te geven.
In ieder geval is het onwaarschijnlijk dat deze wapens ooit gebruikt moeten worden omdat het leger van de V.S. en agentschap van witte hoeden al op de zaak zitten. Pentagon bronnen zeggen dat de “omverwerping van de cabal zich zal intensiveren nadat de President van de V.S., Donald Trump een ontmoeting heeft gehad met de Russische President Vladimir Poetin in Parijs op 11/11 wat toevallig ook Veteranen Dag is.”
Het is ook interessant dat op een microniveau er een hoop gebeurd is met deze schrijver sinds een van de aandelen werd overhandigd aan de WDS.
Voor een ding, de technicus die verantwoordelijk was voor een populaire Japanse op het internet gebaseerde tv-show waarin ik verschijn (met meer dan 600.000 wekelijkse kijkers, werd me verteld) werd geraakt door een auto in de nacht van Halloween, wat ertoe heeft geleid dat de show werd afgelast voor 5 maanden terwijl hij hersteld. Vervolgens belden Japanse gangsters deze schrijver om de hit op te eisen. Echter, ze legden uit dat de hit gerelateerd was aan bende rivaliteit en niets te maken had met mijn verschijnen in die tv-show. We weten niet wie ze zijn omdat hun telefoontje niet te traceren was.
Wat interessanter is, een vrouwelijk MKUltra slachtoffer die wordt belaagd door microgolf wapens, vloog over vanuit Spanje om de WDS om bescherming te vragen. Het blijkt dat ze werkt voor de Jezuïeten, die niet noodzakelijk vijanden waren van de WDS.
Wat we bedoelen hiermee is dat terwijl Peter Hans Kolvenbach, het voormalige hoofd van de Jezuïeten, werd opgenomen door de NSA terwijl hij aan de telefoon opschepte dat hij Satan was en verantwoordelijk was voor de 3/11 Fukushima aanval, de nieuwe Jezuïet en Katholieke leider zich voorbereidde op hun eigen enorme campagne om te helpen de planeet te redden, zeggen P2 Vrijmetselaars bronnen. Zo lang we het er over eens zijn wat deze planeet nodig heeft en dat vele parallel lopende pogingen richting dit doel gelijktijdig kunnen bestaan, zouden rivaliteiten uit het verleden moeten worden vergeten.

Het werd ons ook verteld door Japanse gangsters dat de Jezuïeten de neef van Barbara Bush, Richard L. Armitage en de Japanse handler Joseph Nye de opdracht hebben gegeven om de Japanse slaven Eerste Minister Shinzo Abe onder druk te zetten om hun bevelen op te volgen. Beide mannen worden 24 uur per dag gevolgd en in hemelsnaam, we bevelen sterk aan dat ze hun activiteiten afstemmen op die van de WDS.
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers