FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, November 21, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULOFORD: 19:11:2018


Kriminalac Netanyahu viče i traži imunitet od svojih šefova

19. studenog 2018.

Autor: Benjamin Fulford

Masovni ubojica, ratni zločinac i štovatelj Sotone, izraelski premijer Benjamin Netanyahu nastoji postići sporazum o priznanju krivnje kako bi spasio svoj vlastiti život vrišteći na svoje Rothschild gospodare, kažu izvori Mossada. Predstojeći pad Netanyahua    da je konačni kolaps kazarske mafije sada na vidiku i neće proći dugo vremena prije nego što francuske i švicarske grane obitelji Rothschild i njihovi skriveni saveznici budu dovedeni pred lice pravde.

Pad Netanyahua samo je dio tekućeg kolapsa vladavine kazarske mafije koji će ukloniti cijeli niz zapadnih čelnika, uključujući Emmanuela Macrona u Francuskoj i Mohammeda bin Salmana u Saudijskoj Arabiji, kao što ćemo vidjeti u nastavku.


Prvo ćemo pobliže pogledati slučaj Netanyahu. Na toj fronti, izraelska policija preporučila je podnošenje krivičnih prijava protiv Netanyahua za tri odvojena pitanja, najnovije je došlo prošlog tjedna kao dio skandala o korupciji u medijima.


Netanyahu je do sada bio u mogućnosti koristiti svoj položaj premijera kako bi spriječio vlastiti progon. Međutim, sada kad je izgubio parlamentarnu većinu, njegova sposobnost da spriječi svoje uhićenje završava, kažu izvori Mossada. Netanyahuov pad ubrzan je njegovim brzim porazom u ofenzivi protiv Pojasa Gaze, kažu izvori iz Pentagona. Ova ofenziva imala je za cilj odvlačenje pažnje javnosti od ubojstva kolumniste Washington Posta Jamala Khashoggija, kažu izvori. Umjesto toga, došlo je do povratnog udarca kad su se UN, Rusija, Jordan, Francuska, Velika Britanija, Egipat i SAD udružili protiv njegove nitkovske aktivnosti. To će biti zadnji čavao u Netanyahuovom lijesu kažu izvori.

Pad Netanyahua dolazi s kršćaninom koji govori arapski, bivšim čelnikom bivšeg američkog centralnog zapovjedništva, generalom Johnom Abizaidom, koji je imenovan za veleposlanika u Saudijskoj Arabiji, kažu izvori iz Pentagona. To znači da bi mogao biti vojni guverner da uništi Izrael i podjeli Saudijsku Arabiju stupajući u savez sa Turskom, Irakom i Iranom“, kažu izvori. Cilj je dovesti do kraja bogohulni plan kazarske mafije koja želi da veliki Izrael, koji se proteže od Eufrata do Nila, vlada svijetom, kažu izvori.

Prije nego što se ponudio da će isporučiti svoje gospodare Rothschilde, Netanyahu „je napravio očajnički potez kako bi uvjerio predsjednika Sjedinjenih Država Donalda Trumpa da izruči turskog političkog aktivistu Fethullaha Gulena kao daljnji potez kako bi odvratio pažnju Netanyahuove uloge u ubojstvu Khashoggija.

Gulen se smatra jednim od nasljednika Sabateanske mafije i optužen je, od strane turskog predsjednika Recepa Erdogana, za neuspjeli državni udar iz 2016. godine. Erdogan sada pokušava dobiti izručenje 642 Gulenovih aktivista u 83 zemlje.


Međutim, Erdogan sada zna da su njegovi pravi neprijatelji Netanyahu, njegova marioneta vladar Mohammed bin Salman (ili najvjerojatnije njegov dvojnik) iz Saudijske Arabije, i njihovi gospodari Rothschildi, prema izvorima Mossada i izvorima japanske vojne obavještajne službe. Ovaj pokušaj odvraćanja pažnje s Gulenom propao je na spektakularan način i Trump je sada primoran izbaciti gubitnike Bibija (Netanyahu) i MBS u korist modusa vivendi s Turskom i Iranom, potvrđuju izvori iz Pentagona.

Pad Netanyahua stigao je nakon susreta između Trumpa i ruskog predsjednika Vladimira Putina u Francuskoj prošlog tjedna, kažu izvori iz Pentagona. Ovaj susret doveo je do izbora ruskog generalmajora Alexandra Prokopchuka kao novog šefa Interpola, kažu. Prokopchuku će pomagati američka obavještajna služba i izdati više jamstava za razbijanje izraelskih resursa i agenata kabale u cijelom svijetu, dodaju.

Također, u Sjedinjenim Državama ovaj proces se ubrzava, preokrenuo se, i senator Lindsey Graham sada je predsjednik sudske komisije Senata, gdje se predviđa da će ubrzati imenovanja sudaca i potisnuti zločine duboke države (deep state), kažu izvori. Prijašnji Senat, iako očigledno s republikanskom većinom, blokirao je imenovanja novih sudaca i republičkih ministarstava odgađajući na taj način toliko očekivana uhićenja u Sjedinjenim Državama.

Isto tako, novi predsjednik financijskog odbora u Senatu, Chuck Grassley, spreman je potisnuti prijevare, zločine i korupciju u Wall Streetu, kažu izvori.

Kazarska mafija, koja gubi moć u Washingtonu, provodi uzaludne pokušaje kako bi spriječili
daljnje pravne radnje napadajući Kaliforniju s oružjem usmjerene energije (Directed Energy Weapons ili DEW), ili s raketama. Pogledajte definiciju dole u nastavku u jednom članku globalnog istraživanja ( koji izgleda da je sada izbrisan, ali drugi su dostupni tražeći na ovoj web stranici).


DEW je sustav koji koristi zraku koncentrirane elektromagnetske energije (uključeni ali neograničeni s laserom i sustavi s mikrovalovima visoke snage), ili čestice atomske ili subatomske uglavnom kao izravna sredstva da ubiju, ozlijede, destabiliziraju i privremeno onesposobe osobe ili ih ubiju, nanoseći trajna oštećenja, ili da privremeno onesposobe nekretnine i materijalna dobra.

Akustično oružje koristi zvuk u cijelom spektru frekvencija da ubiju, ozlijede, ili privremeno  
onesposobe osobe. Akustično oružje, iako izvan definicije pridružene DEW-u, imaju posljedice i opasnosti sličnije DEW-u nego konvencionalnom oružju.

Postoje nepobitni dokazi da Kazari koriste takvo oružje protiv Kalifornije.


Ne samo, obavještajac Deborah Tavares pruža dokaze koji okrivljuju za ove napade obitelj Rothschild i njihovu kompaniju Pacific Gas / Electric.


Jasan znak koliko je njihove robove obuzela panika pokazuje činjenica da je demokratski poslanik Kalifornije, Eric Swalwell, prijetio da će napasti američke građane nuklearnim oružjem ako odbiju predati oružje.


Ono što ovi kriminalci visokog ranga ne uspijevaju shvatiti je da više ne djeluju u tajnosti ili nekažnjeno. Osobito kad čujemo da se francuski ogranak ove obitelji (Rothschild) drži odgovornim za mnoge ove zločine.

To znači da su se uloge sada preokrenule i sada su oni pod prijetnjom. Ovo se može vidjeti u najnovijim očajničkim izjavama u korist europske vojske njihovog francuskog predsjednika roba Emmanuela Macrona (kao što smo rekli prošlog tjedna) za zaštitu EU-a od Kine, Rusije i Sjedinjenih Država. Ono što je uistinu namjeravao reći je da služi za zaštitu Rothschilda i njihovih robovskih režima u Njemačkoj i Francuskoj od bijesa svijeta.

Prvo, Macron se mora spasiti od francuskog naroda. Prošlog tjedna preko 280.000 automobilista je blokiralo ulice u preko 2.000 naselja u Francuskoj kako bi protestirali protiv njegovog režima. Ove proteste podržava 73% francuske populacije.

David de Rothschild se skriva od francuske policije, Alexandre Guy de Rothschild sada je zvanični šef francuske frakcije obitelji Rothschild. Njegova slika (gore lijevo) može se vidjeti ovdje:


Japanski desničarski izvori kažu da se vjenčao sa kćerkom japanskog ministara financija Taro Aso-a i da se vjenčanje održalo u dvorcu koji se vidi na ovom linku:


Činjenica da se japanski vodni resursi prodaju s velikim popustima francuskim vodnim multinacionalnim kompanijama dovodi do zaključka da su Aso i njegovi francuski rođaci odgovorni za to, kažu japanski desničari.

Također možemo izvijestiti da me je francuski ogranak Rothschilda kontaktirao odmah nakon što je izveo masovni ubilački napad na Fukušimu 11. ožujka 2011. u Japanu kako bi izdao daljnje prijetnje da će napasti i sam Tokyo. Uvijek su to bili francuski Rothschildi koji su financirali nemire protiv Japana u Kini prije nekoliko godina, kažu azijski izvori tajnog društva.

Kontrola francuskih Rothschilda nad Japanom brzo će prestati, kažu razni izvori. Obitelj Iwasaki, koja kontrolira grupu Mitsubishi koja sa svoje strane kontrolira režim Shinzo Abea, podnosi tužbu za mir, potvrđuju izvori Društva Bijelog Zmaja (White Dragon Society - WDS). Japanski industrijalci traže zaštitu WDS-a za širenje hladne fuzije i drugih tehnologija koje mijenjaju paradigmu i koje su do sada bile potisnute od strane kazarske mafije. Ponuđena zaštita je najavljeni dokaz ove tehnologije, kažu.

WDS će se ovog tjedna sastati i s predstavnicima azijskih tajnih društava kako bi razgovarali o budućnosti Japana i Abeovog režima, među ostalim stvarima, kažu izvori WDS-a.

Također, azijska i zapadnjačka tajna društva nastavljaju pripreme za osnivanje i financiranje buduće zapadne agencije za planiranje. Agencija bi radila u skladu s ogromnim kineskim razvojnim projektom One Belt One Road. Očekuje se da će sporazum po ovoj temi pomoći ublažiti trenje koje se događa u javnosti između Sjedinjenih država i Kine, prema izvorima bliskim pregovaračima.

Kako je spomenuto prošlog tjedna, već je postignut osnovni sporazum za spas planeta, pa je sada vrijeme da se naprave konkretni planovi. Očekuje se da će to iziskivati dosta vremena, pa prema tome, strpite se. Okrenuti planet je kao okrenuti supertanker usred oceana. To znači da, iako je donesena odluka za promjenu smjera, toliko se akumuliralo kinetičke energije da se stvari moraju lagano nastaviti kako bi se izbjeglo prevrtanje broda.



Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers