CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Friday, November 9, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 05:11:2018



Saudijska Arabija će biti razbijena; Izrael mora izabrati ili Netanyahua ili Tel Aviv
  
5. studenog 2018.



Razbijanje kontrolne mreže kazarske mafije nastavlja se uklanjanjem vodstva Saudi Izraelije koje je u tijeku, kažu izvori iz Pentagona, CIA-e, i drugi. Konkretno, u tijeku su pregovori Rusije i SAD-a da se Saudijska Arabija podijeli na sumitsku zonu pod kontrolom Irana i šiitsku zonu pod kontrolom Turske, prema izvorima CIA-e i FSB-a.

Evo što pentagon kaže o tome: Karma je kučka, jer Saudijska Arabija može biti raskomadana zbog onoga što je učinila Jamalu Khashoggiju, a Mohammed bone Sawman (MBS) može biti prisiljen da okonča rat u Jemenu i ukine blokadu Katara, dok SAD može naći nove partnere u Turskoj i Iranu nakon globalnog reseta valuta.


Druga stvar koja se odvija je da su dugo očekivana uhićenja kabalista u SAD-u već počela, kažu izvori. Među najvišim profilima njih su viši bankari Goldman Sachsa uhićeni zajedno s bivšim malezijskim premijerom Najibom Razakom zbog pljačke novca iz te zemlje. Dio tog novca koristio se za financiranje filma Vuk Wall Streeta koji veliča Rothschilde.


Preko 61.000 zapečaćenih optužnica bit će otpečaćeno nakon američkih izbora, ali već Gitmo Air je spustio kotače, kažu izvori iz Pentagona.

Još jedan vidljiv aspekt ovoga je stečaj (Rockefeller frakcija) korporacije General Electric, kažu izvori. Veliki deda ovog pisca George Taylor Fulford bio je najveći dioničar u GE prije nego što je umro u misterioznoj prometnoj nesreći 1905. godine. Svi novinski arhivi povezani s ovom nesrećom su nestali, ali sve njegove GE dionice otišle su obitelji Rockefeller preko korumpirane zaklade, prema mojoj baki. Za mene je to poetska pravda nakon više od jednog stoljeća nakon čina. Također je važno zapamtiti da je GE blisko uključen u masovno ubojstvo nuklearnim napadom i tsunamijem na Japan 11. ožujka 2011. godine, budući da su njihovi nuklearni generatori bili navodno u središtu ovog zločina.

U svakom slučaju, tekući pad tržišta dionica nastavit će tražiti korporativne žrtve kako se uvodi novi kvantni financijski sustav, kažu izvori iz Pentagona.

Izvori također kažu: Migrantski karavan (u Meksiku) možda je neutraliziran s 15.000 američkih vojnika na granici, jer su specijalne snage uhitile ISIS-ove (Daesh), MS13, i druge kriminalne elemente, dok je Meksiko potaknuo mnoge da traže azil. Drugim riječima, pokušaji da se iskoristi ovaj karavan kako bi se poremetili američki izbori, su neutralizirani.

Tu je također intriga na visokoj razini u Istočnoj Aziji s daljinski kontroliranom otmicom i padom indonezijskog aviona Lion Air Flight JT610, kažu izvori CIA-e. Ova avionska nesreća bila je dio proxy borbe za kontrolu Singapurskog financijskog sustava, kažu izvori.

Evo izvješće CIA-e o nesreći:

Pad aviona Lion Air JT610 bio je namjeran. Nema ostataka trupa aviona. Većina putnika neće biti identificirana, jer nije ostalo ništa što bi se moglo analizirati. Trenutno su identificirana četiri putnika jedan po otisku prsta uzetog od komada prsta, jedan po tetovaži pronađenoj na komadu kožnog tkiva, jedan po tenisici koja se vidjela na fotografiji, a koju je nosio putnik prije polijetanja, i jedan po odjeći koju je obitelj vidjela da je nosio prije leta. Tijela, zajedno s avionom, bila su pretvorena u prah. 


„AKO se pronađe crna kutija, to se neće objaviti javnosti. Ako se pronađe, priča će biti da je oštećena i da se ne može popraviti. Ona ima posljednje riječi pilota i kopilota. Najvjerojatnije su znali da je kontrola nad avionom preuzeta daljinski. Ta informacija se ne može otkriti javnosti.


Jučer mi je rečeno da su 28 vladinih zaposlenika sa svojim različitim kapacitetima bili dio tima bijelih šešira koji je pregovarao s predstavnicima cionističke kabale da oslobode jedan od bunkera zlata na otoku Bangka. To bi se koristilo za humanitarne svrhe, počevši s narodom Indonezije. (To mi je rekla osoba kojoj vjerujem i zna o tim stvarima). Čini se da je cionistička kabala dala svoj odgovor pregovaračima obaranjem aviona.

Štoviše, drugi izvori CIA-e kažu da je to zlato već odavno pod kontrolom obitelji dugogodišnjeg Singapurskog premijera Lee Kuana Yewa (LKY). LKY je bio jedan od nekoliko ljudi koji su mogli unovčiti obveznice izdane od strane bankarske kabale koje su bile poduprte zlatom ukradenim u Aziji, kažu izvori. Novac se prao u globalnom financijskom sustavu kroz rudarsku industriju kositra. To je jedna od tajni prosperiteta otočne države, kažu.

Ovaj pisac sada ima jednu takvu obveznicu, s ukupnom vrijednošću od 1,16 milijardi dolara. Ta je obveznica bila u posjedu kćeri Pu Yia, posljednjeg kineskog cara. Ona živi u Japanu pod novim identitetom i predala ju je ovom piscu preko budističkog hrama, s odredbom da se koristi za financiranje uspostave meritokratski upravljane buduće agencije za planiranje. Obveznica je dio serije poduprte sa 70.000 tona Manchu zlata vrijednog 4,5 bilijuna dolara (ne 40 bilijuna dolara kako je ranije objavljeno) koja će se unovčiti na odgovoran način kad projekt za spašavanje planeta bude odobren od strane stručnjaka i posao bude dan privatnom sektoru putem licitacije, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja (WDS).

Utvrđeno je da su obveznice prave, i kabala je sada pod pritiskom da ispuni svoja obećanja i unovči ih. Gnostički iluminati su rekli WDS-u da su im dali na raspolaganje četiri nuklearna oružja. WDS je informirao cionističku kabalu da će uništiti Tel Aviv i Basel u Švicarskoj ako obveznice ne budu unovčene. Slijedom toga, New York i London, ili Washington i Rim bit će uništeni.

Ako ovo zvuči radikalno, imajte na umu da je čovječanstvo izbrisalo 60% divljih životinja samo od 1970. godine. To znači da se suočavamo a događajem planetarnog izumiranja.


Sredstva će se koristiti za financiranje masovne kampanje za zaustavljanje uništavanja okoliša, okončanje siromaštva, i omogućavanje ekspanzije čovječanstva u svemir. Pokušaji da se spriječi pokretanje te kampanje bit će riješeni korištenjem potrebne sile, uključujući ekstremne mjere gore navedene, kažu izvori WDS-a. Također imajte na umu da zahtijevamo od kriminalaca visoke razine da vrate zlato koje su ukrali i da se te kriminalce već učtivo zamolilo da vrate ukradena dobra.

U svakom slučaju, malo je vjerojatno da će se to oružje ikada upotrijebiti, jer se tim slučajem već bavi američka vojska i bijeli šeširi. Izvori iz Pentagona kažu: Razbijanje kabale će se pojačati nakon što se predsjednik SAD-a Donald Trump sastane s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Parizu 11. studenog, koji je također dan veterana.

Također je zanimljivo da se, na mikro razini, mnogo toga događa ovom piscu otkad je jedna obveznica predana WDS-u.

Jer jedna stvar, tehničara odgovornog za japansku TV emisiju na internetu na kojoj se ja pojavljujem (s više od 600.000 tjednih pregleda, rekli su mi da ga) je udario automobil na noć vještica, tako da je emisija otkazana na 5 mjeseci dok se ne oporavi. Japanski gangsteri su poslije toga pozvali ovog pisca da se osveti za taj udes. Međutim, objasnili su da je udes bio povezan s rivalstvom bande i da nema nikakve veze s mojim nastupom u TV emisiji. Mi ne znamo tko su oni jer njihov telefonski poziv nije imao ID pozivatelja.

Još interesantnije, žena koja je žrtva UKUltra koja je bila cilj mikrovalnog oružja, doletjela je iz Španjolske da zatraži zaštitu WDS-a. Čini se da radi za isusovce koji nisu neminovno neprijatelji WDS-a.

Što pod tim mislimo je to da je Peter Hans Kolvenbach, bivši šef isusovaca, bio snimljen od strane NSA kako se hvali na telefonu da je on Sotona i da je odgovoran za napad na Fukushimu 11. ožujka, te da novi isusovački i katolički lideri pripremaju svoju vlastitu kampanju za spašavanje planeta, kažu izvori iz P2 masonske lože. Sve dok se slažemo o potrebi spašavanja planeta, i dok mnogi paralelni napori prema tom cilju mogu koegzistirati, onda bi se stari sukobi mogli zaboraviti.

Japanski gangsteri su nam također rekli da isusovci naređuju rođaku Barbare Bush, Richardu L. Armitageu i japanskom sekundantu Josephu Nyeu da pritisnu japanskog premijera-roba Shinzo Abea da slijedi njihova naređenja. Oba ta čovjeka se prati 24 sata dnevno, a za ljubav zemlje, čvrsto preporučujemo da koordiniraju svoje aktivnosti s WDS-om.


Preveo: Fredi 

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers