FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 10, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 08:10:2018



8.listopada 2018.




Kazarska mafija je užasno mučila, ubijala, i jela djecu, a svijet će saznati o tome kad vojni tribunali započnu s radom. Neke vrlo uznemirujuće slike i svjedočenja koje je poslao odjel policije iz New Yorka i CIA pokazuju koliko je doista zla kazarska mafija. Ti ljudi su izvan istine i pomirenja i ne zaslužuju čak ni brzu smrt.

Počnimo s statistikama FBI-a o nestaloj djeci u SAD-u, tako da skeptici mogu spriječiti da samo zlo tih djela ne zatvori njihove umove. U 2015. godini, 442.032 maloljetnika je nestalo; od njih, 42.032 nije pronađeno.


Za usporedbu, iste te godine u Japanu nestalo je 17.971 dijete (ekvivalent od 44,927 u SAD-u kad se prilagodi razlici populacije), a blizu 99% te djece je pronađeno.


Fotografije ispod koje je poslala CIA, povezane su sa zvijezdom CNN-a i nasljednikom FRB Vanderbilta Andersonom Cooperom i mogu nagovijestiti što se dogodilo barem nekoj od te djece.




Čak i još užasniji je videozapis na donjem linku koji je NYPD poslao CIA-i putem kurirske službe. On pokazuje mladu djevojku čije je lice navodno ogulila Hillary Clinton u sotonističkom ritualu. Upozoravam vas, to je grafika i prestao sam gledati ubrzo nakon oznake za 2 minute.



Sada sam počeo shvaćat izgled pravog užasa na licu Georgea Sorosa kad sam ga pitao na konferenciji za novinare o obiteljima koje posjeduju Odbor Federalnih Rezervi (Federal Reserve Bord = FRB). On je vjerojatno vidio neke od stvari takve vrste iz prve ruke.

Procesuiranje tih kriminalaca konačno će početi sada kada je američka vojna vlada koja podupire predsjednika Donalda Trumpa osigurala većinu na Vrhovnom sudu potvrđivanjem suca Bretta Kavanaugha, kažu izvori iz Pentagona. Glavni državni odvjetnik Jeff Sessionns već se susreo s stvarnim specijalnim tužiteljem, odvjetnikom SAD-a Johnom Huberom u Utahu, tako da bi 57.000 optužnica moglo biti otpečaćeno, objasnili su izvori.

„Namještenje Kavanaugha na Vrhovnom sudu trebalo bi osloboditi deklasifikaciju FISA-e i drugih dokumenata, kao i vojnih sudova“, kažu izvori. Nadalje, dodaju: Senat je jednoglasno odobrio rezoluciju kojom se poziva na deklasifikaciju dokumenata o 9/11, tako da je postavljena pozornica za obaranje cionista i duboke države.

Još jedan aspekt pokretanja procesuiranja tih kriminalaca je tekuća američko-ruska vojna akcija protiv nitkovske države Izrael, kažu izvori. Konkretno, „Ruski elektronski rat ima za cilj ne samo da se nametne zona zabrane leta Izraelu, već da se zaustavi lansiranje ICBM i drugih raketa, čineći Samsonovu opciju zastarjelom i čineći denuklearizaciju kao jedinu izvodljivu opciju, objašnjavaju izvori iz Pentagona. Drugim riječima, Izrael više ne može koristiti nuklearnu ucjenu da zaštiti sotoniste u SAD-u. Također, izvori iz Vatikanskog P2 potvrđuju da je izraelski premijer Benjamin Netanyahu sotonistički masovni ubojica kojeg treba uhititi ili ubiti što je prije moguće.

SAD i Rusija također razmatraju nametanje morske i kopnene blokade Izraelu kako bi prisilili tu državu da zaustavi svoje kriminalne aktivnosti, nastavljaju izvori.


Izvori su poslali ovu fotografiju s objašnjenjem da „čak i Bijela kuća je proglasila Crveni listopad.

Izvori iz Pentagona također su rekli: Čini se da je kabala izgubila podmornicu ili podvodnu bazu i uzvratila je šaljući ricin ministru obrane Jamesu Mattisu i zapovjedniku mornarice Johnu Richardsonu.

Ono što su Pentagonovi izvori podrazumijevali bilo je uništenje „Clintonovog rezidencijskog skrovišta zajedno s pratnjom, uključujući i podzemni bunker izgrađen za pohranu zlata“, prema izvorima CIA-e u Indoneziji.

Ovo razaranje se pojavljuje u vijestima kao nedavni tsunami koji je pogodio Indoneziju, što su čak i stručnjaci citirali iz bilješke The Washington Post-a nije bio jasan događaj, rekao je Adam Switzer, glavni istraživač u Zemaljskom opservatoriju u Singapuru. Ovaj potres bio je izvan granica sustava upozorenja.


Ovdje je pravo objašnjenje, prema CIA-i:

Clinton je kontrolirao zlato koje dolazi iz rudnika Grasberg/Freeport. Globalna inicijativa Clinton Foundation, s uredom u Papui, bio je sredstvo za pranje gotovine od prodaje nedeklariranog zlata.” (Od toga je bilo puno vanknjižnog zlata).


Clinton je godinama poslovao s određenom frakcijom indonezijske vojske onima koji kontroliraju pristup tamo.

“Kinezi su potvrdili sve ovo i znali su da je jedini način bio to poplaviti. Tsunami su pokrenuli Kinezi.

Tsunami nije bio moguć znanstveno, jest. Sve je pažljivo napravljeno, a onda je okrivljena neispravna tehnologija i čudan kut klizanja rasjeda. Ali kut klizanja rasjeda je bio čudan (ako pitate geologe) jer nije bio prirodan.

“Komunikacijski sustavi mogu biti manipulirani. Zato nije uspio pokazati treći tsunami. Taj sustav upozoravanja za tsunami je radio otkad su ga razvili nakon božićne katastrofe 2004. Godine.

“Postoje nevidljivi laseri koji nemaju boju u vidljivom spektru. To nadilazi DEW (Directed-Energy Weapons = oružje usmjerene energije). Iza DEW-a je Nevidljivi laser. Kineska vojska je pametna to se ne može otkriti. Oni su uzeli DEW tehnologiju i učinili je boljom.

“Ovo je bio izravan pogodak iz kineskog satelitskog nevidljivog laserskog oružja. Ono je uništilo Clintonovu rezidenciju – skrovište, pratioce koji tamo žive, i podzemni bunker. Nažalost, bilo je ozbiljne popratne štete.

Izvori CIA-e kažu da blizu 500 milijuna dolara u gotovini (ne 270 milijuna kako je izvješćeno prošlog tjedna) zaplijenile su Specijalne snage u raciji na Clintonovo skrovište prije nego što je bilo uništeno. Dole je snimka Google Earth ekrana uništenog kompleksa.


Novac je podijeljen “između određene grupe indonezijskih visokih vladinih dužnosnika bijelih šešira od kojih je jedan potpredsjednik Jusuf Kalla i Trumpov unutarnji krug, uključujući ovjsku kažu izvori. Sada znamo zašto su generali od njih dobili ricin poslan mailom.

Također nam je dopušteno da damo našim čitateljima više informacija o jednom od naših izvora CIA-e. On je bio zadužen za tajne usluge agencije u Džakarti radeći izvan američkog veleposlanstva od 1965 1985. Godine.

“Kad je bio tamo, rekao mi je da je samo 20 američkih građana tamo trajno živjelo u Džakarti. Svi su radili u veleposlanstvu pod diplomatskim pokrićem. On mi je rekao, a ovo je citat: Naš tim je zbacio s vlasti Bung Karno-a (predsjednik Sukarno) i postavili smo Soeharta na vlast.”

“I da, njegov tim je kao sjedišta Langley-a i drugih abecednih agencija koje su sudjelovale u pomaganju Soehartu u ubijanju 1 milijuna indonezijskih kineza koji su bili označeni PKI (Partai Komunis Indonesia). Ovo je dobro isplanirano uklanjanje sve Souhartove takozvane opozicije. To je također bilo planirano s australskom vladom; oni su bili jako uključeni u ovom pokušaju genocida. Ovo je također bilo u vrijeme kad je Soeharto predao agenciji kontrolu nad Freeportom. Ima još više toga, ali dosta za sada.

“Pitao sam kauboja zašto je to učinio: To mi je bio posao. Radio sam za američku vladu. Tada niste postavljali pitanja. Ako jeste, nestali ste. Rekao mi je da je osobno bio uključen u slanje dvaju teretnih brodova riže u Kalimantan, jer tamo nisu imali hrane i Dajaci i Malajci su umirali od gladi zbog ove krize, jer su sve pošiljke riže iz džakarte zaustavljene. (O je to učinio s privatnim osobljem.) I da se još doda, on je bio blizak kartelu Busha starijeg u stariom danima. On je bio dio stare garde. Nije ih mnogo sada ostalo.”

Za kraj, naš izvor koji je povezan s tajnim bazama na antarktiku (on je rođak admirala Richarda Byrda iz antičke istraživačke slave) vratio nam se da bi inzistirao da se tamo nešto stvarno čudno događa, govoreći da je donji citat od zadnjeg tjedna bio istinit:

“Antarktik otvara CRVOTOČINU. Da, tamo je otvaranje prema drugim dimenzijama. Zbog izuzetno velikih magnetskih pomaka koji se događaju na i blizu Antarktika, to je doslovno kidanje novog tkiva u dimenzionalnom polju. OVO je razlog zašto su SVI ti čelnici vlada otišli tamo. OVO je razlog zašto su zatvorili Antarktik za javnost i tako dalje. Javnost dobiva samo 5% priče. A sada imate drugu stranu.

Ovaj je izvor istaknuo da čak ugledne publikacije kao što je Scentific American izvještavaju: “Nešto misteriozno izlazi iz smrznutog tla na Antarktiku i to bi moglo slomiti fiziku kakvu znamo.”


Opet ćemo pokušati posjetiti Antarktik ovog južnog ljeta i izravno izvijestiti naše čitatelje što se stvarno tamo događa. Ako stvarno postoji anomalija kao što je crvotočina koja se tamo otvara, čitavoj populaciji planeta treba ispričati i pokazati dokaz, a ne samo nekolicini čelnika.

Vincenzo Mazzara, kavalir teutonskih vitezova i viši
član Vatikanske P2 masonske lože, kaže da su napravljene pripreme da čovječanstvo počne graditi flotu arka brodova i počne se širiti u svemir.


Kao i obično, moja reakcija na takvu vrstu stvari da povjerujem kad to vidim. Za sada, Društvo Bijelog Zmaja radi na dobivanju sredstava od više trilijuna dolara za zemaljsku masovnu kampanju za okončanje siromaštva i zaustavljanje uništavanja okoliša.



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers