bf pic

Manlio
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.

Presidential Address to the Federal Assembly

The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly.

The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.
January
15, 2020Wednesday, September 26, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 24:09:201824 september 2018
  Benjamin Fulford  


Er is een erg reële kans dat de Khazariaanse cabal overheersing na de volgende drie maanden zal instorten en alternatieve machtsstructuren moeten daarom op tijd voorbereid worden, volgens Britse MI6 geheime dienst bronnen. De trigger hiervoor wordt verwacht de arrestaties te zijn van senior cabbalisten in de V.S. beginnend in oktober, zeggen de bronnen.
Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat “De cabal doof en blind geweest is tijdens meer dan twee weken, dus grootste dingen zouden moeten gebeuren na de officiële aanstelling van Brett Kavanaugh in het Hoger Gerechtshof.
“Kavanaugh staat op het punt aangesteld te worden na Yom Kippur op 20 september, op dezelfde dag stuurt de V.S. President Donald Trump misschien teksten naar alle mobiele telefoons om zo nog meer mensen te bereiken als via Twitter.” Verder zeggen de bronnen dat FEMA ook het nood uitzend systeem zal testen op alle televisies dus dit zal, wanneer dit gecombineerd gaat met draadloze tekst waarschuwingen “Trump in staat stellen om werkelijk nieuws te verspreiden in werkelijke tijd en om waarheid bommen te laten vallen.”
De juiste aard van wat er verteld gaat worden aan het Amerikaanse volk via het nood uitzend systeem is nog niet duidelijk. Echter, vorige week namen vertegenwoordigers van de Zwitserse banken gnomes (kabouters) in Zurich, de Russische FSB, MI6, de Japanse Koninklijke familie en een Aziatische geheim genootschap allemaal contact op met de White Dragon Society (WDS). Het feit dat deze bronnen, waarvan velen gestopt waren met het hebben van contact sinds 11 maart 2011, Fukushima nucleaire en tsunami terroristische aanval, plotseling naar voren kwamen is een duidelijke indicatie dat er iets groots op het punt staat te gebeuren.
CIA bronnen verbonden aan de geheime basis in Antarctica zeggen dat de plotselinge golf van activiteit in de geheime diensten gemeenschap gerelateerd was aan de plotselinge sluiting vorige week van zeven solar observatiecentra. De bronnen zeggen vooral:
“Het Solar Observatiecentrum in Sunspot, New Mexico heeft de zon ‘geobserveerd’ sinds het Roswell incident. Ze behoren tot een speciale buiten het netwerk groep bekend als “De Watchers (De Wakers).” Er zijn verschillende van deze speciale observatiecentra strategisch geplaatst op de hele planeet.
“Ze hebben dossiers vol met foto en video opnames van de Wingmaker schepen die door de zon komen, en ook van de grote schepen die doorkomen als onderdeel van het mandaat van het observeren en assisteren van de mensheid door de Galactische Federatie
“De Cabal Deep State staat met zijn rug tegen de muur. Ze grijpen elke strohalm aan. Ze gingen naar binnen en grepen alles uit angst en paniek. Orders om de mond te snoeren zijn uitgegeven.
“We weten nog niets over het eindspel. Dit keert zich misschien tegen hen en wordt gebruikt als de voornaamste actie van het Disclosure Event (De Onthullingsgebeurtenis).”
De bron stuurde de volgende drie foto’s van de observaties die leidden naar het stoppen van de observaties.
  
De MI6 bron zei dat de observatiecentra werden gesloten omdat ze een ordelijker onthullingsproces wilden uitvoeren met de bedoeling om geen paniek of misverstanden te veroorzaken “onder de oppervlakte bevolking.”

In ieder geval, is dit misschien gerelateerd aan een enorme golf aan recente UFO waarnemingen op de hele planeet. Hieronder staan links naar twee voorbeelden die te zien waren in traditionele media uitlaatkleppen:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6136563/Four-UFOs-spotted-flying-presidents-Scottish-golf-course.html
Er komt ook een niet eerder vertoonde toename van tropische storm activiteit aan welke misschien gerelateerd is aan de ongebruikelijke zonneactiviteit. Vorige week werd de totale regio van de tropen bedekt met een band van stormen, zeven waren er groot genoeg om een naam te krijgen.
https://www.zerohedge.com/news/2018-09-14/record-7-named-storms-are-swirling-across-globe-has-day-after-tomorrow-arrived
Het is erg interessant dat de Zwitserse bankiers voor de eerste keer hebben besloten om een afgezant te sturen voor een ontmoeting met de WDS. Vincenzo Mazzara en Leo Zagami van de P2 Vrijmetselarij Lodge vertelden deze schrijver eerder dat ze orders kregen van buitenaardsen die hun basis in Zwitserland hebben met aan het hoofd een entiteit die bekend is als “de Zwarte Zon.” De Zwitserse vertegenwoordiger erkende dat hun leiding orders aannam van “de Zwarte Zon” en dat het communiceerde met hen door middel van “gamma stralen.”
Op dit punt zijn er lezers die gewend zijn dat dit verslag zich houdt bij werkelijke wereldse zaken die waarschijnlijk met hun hoofd schudden en die zich afvragen of iemand ons te pakken heeft gekregen. Het antwoord is dat het forensische spoor dat gevolgd werd, afkomstig van primaire bronnen als David Rockefeller, de Rothschilds, de Britse Koninklijke familie, Aziatische geheime genootschappen enz., geheel leidt naar een soort van controle netwerk op deze planeet waarvan het hoofdkwartier in Zwitserland zit.
Het is misschien zo dat alles van dit woesj woesj ruimte gedoe alleen maar rook en dwaalsporen zijn ontworpen om een kleine cabal van oude mannen(verschillende bronnen beweren dat ze de “Elders of Zion zijn”) te verbergen voor de nieuwsgierige blikken van de slaven bevolking die ze al zo lang regeren.
Dus, terugkerend naar strikte hier en nu aardse zaken, kunnen we melden dat vertegenwoordigers van bankier families in Zurich, MI6 (d.w.z. de Britse Koninklijke Familie), het Pentagon, de CIA, de Aziatische geheime genootschappen en de Russische FSB allemaal de WDS vertelden dat ze een enorme multi biljoen dollar campagne om een einde te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu ondersteunen.
Hoewel, om dit mogelijk te maken moet de cabal volledig worden verwijderd uit de macht. Dus laten we terugkeren naar de laatste ontwikkelingen aan dat front.
In de V.S. heeft “het neerhalen van CBS chef Les Moonves de Zionisten misschien schrik aangejaagd, want zijn oudoom was de Israëlische eerste minister David Ben-Gurion,” merken Pentagon bronnen op. Ben-Gurion is misschien aangewezen door nieuw vrijgegeven documenten als de persoon die de aanslag op John Kennedy heeft bevolen, dus misschien zal CBS dit melden aan het overblijvende publiek dat nog steeds gelooft in de gezamenlijke media.
Vervolgens, gaan de bronnen verder, “Het bestuurlijke bevel van Trump om buitenlandse tussenkomst tijdens de verkiezingen in de V.S., te bevestigen richt zich meer op Israël dan op Rusland of het VK omdat Israël zich bemoeit met de verkiezingen in de V.S.” Het Pentagon is boos op de Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu vanwege openlijke steun aan Mitt Romney in 2012 en Hillary Clinton in 2016. De bemoeienissen, zeggen ze, vinden plaats via financiële lekken als Haim Saban voor de democraten en Sheldon Adelson voor de GOP. Verder zeggen de bronnen, “Hollywood/Wall Street/Silicon Valley 5th-colum fondsenwerving ”hebben ook nepfiguren in het Congress gesteund zoals de Senatoren Tom Cotton, Chuck Schumer en John McCain.”
Ter aanvulling, “de handelsoorlog van Trump met China heeft het voordeel dat het Wall Street verzwakt, omdat elke bank of bankier als Jamie Dimon die lobbyd voor China misschien worden vervolgd voor het zijn van een niet geregistreerde buitenlandse agent, of erger,” waarschuwen de bronnen.
De mensen van MI6 denken op hun beurt dan hun ergste vijand de Europese Unie is en de zwarte adel die het bezitten. Ze zeggen dat de Duitse Kanselier Angela Merkel gedwongen zou moeten worden om compensatie te betalen aan landen als Polen en Hongarije vanwege wat haar bloedverwant” (Hitler) hen aan heeft gedaan.
Het is erg interessant binnen deze context om te horen dat de Russische FSB recent heeft onderhandeld met de Knights of Malta die op vele manieren de militaire arm zijn van de P2 Vrijmetselarij die de EU controleert. We veronderstellen dat ze uitkijken naar bescherming tegen de op handen zijnde zoektocht naar gerechtigheid
De andere mensen waarvoor de FSB recent werk heeft verricht is het Saudische koningshuis. De FSB bron wilde niet precies zeggen wat ze recent deden voor de Saudisch behalve dan op te merken dat het “intens” was en dat er meer dan 100 agenten bij betrokken waren. Sinds de Russische Orthodoxe Kerk voorheen een heilige oorlog heeft verklaard tegen de radicale Islam, houdt misschien het onderstaande artikel waarin de plannen worden besproken om senior Wahab klerken te executeren hiermee verband.
De andere waarschijnlijk gerelateerde gebeurtenis is geweest dat de Russische Orthodoxe Kerk een schisma heeft met de Orthodoxe Kerk in het door Moslims bezette Constantinopel wegens steun aan het door de Nazi’s onderdrukte regiem in de Oekraïne.
https://uk.reuters.com/article/uk-ukraine-religion-russia/russias-orthodox-church-freezes-ties-with-constantinople-over-ukraine-spat-idUKKCN1LU2IC
Bedenk dat de Russen rivalen zijn geweest van de Ottomaanse Turken en de Duitsers gedurende vele eeuwen. Ook, waren de Nazi’s verantwoordelijk voor het oprichten van de Moslim Broederschap en de radicale Islam als een manier om de Angel/Franse overheersing in het Midden Oosten te ondermijnen, volgens MI6 en CIA bronnen.
Er gebeurt al iets in Japan wat zou kunnen leiden naar een verandering van regiem. Het blijkt dat de Japanse regering koolstofdioxide pompte in de grond vlakbij het episch centrum van de recente verwoestende aardbeving in Hokkaido.
https://www.reuters.com/article/us-japan-carbon-storage/japan-carbon-capture-site-shows-promise-for-industrial-use-idUSKBN1HQ0WZ
Met andere woorden, een slavenregering die opereert binnen de niet wetenschappelijke Khazariaanse maffia: “het koolstof dioxide veroorzaakt globale opwarming” paradigma veroorzaakte een aardbeving door het injecteren van 15.000 ton koolstof in de grond. Dit staat allemaal op het Japanse Internet maar natuurlijk hult de gezamenlijke media zich in stilte.
Niettemin, domme acties als deze dragen bij aan de opkomende overeenstemming onder rechter vleugel machtshandelaren die de Bank van Japan nodig heeft om genationaliseerd te worden. Dit zou een belangrijke bron van fondsen voor de Khazariaanse maffia verwijderen. Dit zou ook een automatisch einde betekenen aan hun slaven regiem in Japan.

Terwijl de Khazariaanse maffia macht verliest in de hele wereld, is het dringend dat de verschillende rebellen facties vechten voor de planetaire bevrijding en beginnen concrete plannen te maken voor een soepele transitie. De WDS gelooft dat zo een transitie de aankondiging vereist van een jubelfeest dat wordt gevolgd door een enorme campagne om de planeet op te knappen. Ook, terwijl de WDS een Zuid Afrikaanse stijl van waarheid en verzoening commissie ondersteunt, lijkt het dat vele Khazariaanse maffia misdaden zo verschrikkelijk zijn geweest dat tribunalen voor oorlogsmisdaden onvermijdelijk zijn. Laten we zien wat oktober brengt.
Vertaling: Lia

No comments:

Post a Comment


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers