CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, September 25, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 24:09:2018




24. rujna 2018.



Kazarska mafija, štovatelji Sotone, u bijesnom je strahu od vojnih tribunala. Kao rezultat, oni nude svijet (kao da je njihov da ga mogu dati) Kini u zamjenu za zaštitu, prema gnostičkim iluminatima i izvorima azijskih tajnih društava. Uz to, oni prijete da će osloboditi pandemije, dići u zrak Yellowstone Calderu, započeti masivni EMP napad i izazvati još jedan pokolj u neuspjelom pokušaju (jer će ti pokušaji biti neutralizirani) kako bi se ucjenjivali izvan dosega dugo-odgađane pravde. Isto tako, oni provode glupu i široko ismijavanu kampanju da ometu imenovanje Bretta Kavanaugha na Vrhovnom sudu.

Izvori iz Pentagona kažu da su koristili "prijetnju 9/11deklasifikacije, što bi se moglo uskoro dogoditi, da prisile Georgea Busha mlađeg da javno podupre Kavanaugha, čija će potvrda osloboditi vojne tribunale." Zapamtite, Kavanaugh je tijekom svojih rasprava potvrđivanja rekao da je SAD bio pod opsadnim stanjem nedugo nakon 11. rujna i kao rezultat toga, vojni sudovi mogli bi pokušati, pa čak i osuditi na smrt, civile koji su krivi za izdaju.

Osim toga, izvori kažu da "zbog uplitanja u američke izbore 2016. godine od strane židovske mafije, koja je podržavala Hillary Clinton, Trump može koristiti moć FISA deklasifikacije da prisili Veliku Britaniju i Australiju da očiste cioniste i izraelske dvojne državljane s utjecajnih položaja."


Nitkovska država Izrael, s druge strane, pokušava tražiti rusku i kinesku zaštitu jer izgubi kontrolu nad Sjedinjenim Državama. Međutim, ovo je povratno paljenje, veliko vrijeme. Evo analize vojske SAD-a o tome gdje vode ovi napori.

Prvo, kao reakcija na nedavni izraelski štos da prevare Siriju da obore ruski zrakoplov u još jednom očajnom pokušaju pokretanja 3. svjetskog rata, "Ljutiti [ruski predsjednik Vladimir] Putin i ruska pravoslavna crkva možda su proglasili sveti rat anti-goy židovskoj frakciji i može nametnuti zonu zabrane leta Izraelu sve dok ne vrati Golan Siriji, ukine opsadu Gaze, denuklearizira i vrati Zapadnu obalu, istočni Jeruzalem i sve ukradene zemlje Palestini i Libanonu.”

Drugo, "S Kinom koja ima kontrolu nad lukom Haifa i infrastrukturnim projektima u Izraelu, BRICS-ove zemlje mogu prognati ovu nitkovsku državu iz kvantnog financijskog sustava, a [U.S. Predsjednik Donald] Trump može se samo složiti s UN-ovim embargom na oružje i blokadu more-zrak."

Sa svim tim događanjima i više, ne čudi da su švicarska grana obitelji Rothschild, BIS i starješine Siona poslali prošlog tjedna predstavnika u Japan kako bi pregovarao o predaji s Društvom Bijelog Zmaja (WDS). Pregovarač (kojeg ćemo zvati BIS-ov čovjek) rekao je da su bankarske obitelji zabrinute zbog kaotične situacije, masovnih pogubljenja, građanskog rata i drugih nemira kao što se moglo vidjeti tijekom francuskih i ruskih revolucija. Drugim riječima, čovjek iz BIS-a rekao je da su bankarske obitelji voljne predati se sve dok se poštuju planovi za glatku tranziciju na bolji sustav za planet, a da giljotine nisu na izborniku.

Također se može potvrditi iz nedavnih javnih izjava BIS-a da priznaju da njihov trenutni sustav tiskanja novca iz ničega i njegova distribucija putem povezanih unutarnjih entiteta postaje nefunkcionalan i kreće se prema katastrofalnom kolapsu. Da bi se to stavilo u vlastite riječi BIS-a, "njihova glava gori a noge im se smrzavaju." Ovo se može prevesti tako da super-bogati postaju previše bogati, dok ostatak svjetske populacije pati.


Globalni financijski reset trebao bi uključiti jednokratni otpis svih dugova, javnih i privatnih, te redistribuciju imovine nezakonito dobivene kroz fiat financije. Krajnji rezultat bio bi osigurati da svatko na zemlji posjeduje vlastiti dom i da nema nikakav dug. To bi bio jednokratan događaj, tako da nakon jubileja, ako bi netko prodao svoj dom da kupi drogu, a zatim završio kao beskućnik, ne bi bio izbavljen.

WDS je također predložio uspostavu buduće agencije za planiranje kako bi pomogla koordinirati više bilijuna dolara vrijednu kampanju okončanja siromaštva, zaustavljanja uništavanja okoliša i odgovornog oslobađanja potisnute tehnologije - posebice tehnologije koja bi omogućila besmrtnost onima koji to žele.

WDS je nadalje rekao kako podupire očuvanje postojećih kraljevskih obitelji kao simbola kontinuiteta, dok će svakodnevno upravljanje biti prepušteno meritokracijama kao što su Pentagon, Vatikan, Kineska komunistička partija, novonastale buduće agencije za planiranje itd. Drugim riječima, svi funkcionalni bitovi starog sustava ostat će netaknuti i reformirani u ime kontinuiteta i glatke tranzicije. Internet uživo, u stvarnom vremenu, temeljen na demokraciji također bi bio podržan, predlaže WDS.

Cijeli proces mogao bi započeti javnim objavljivanjem stvarne povijesti planeta kako bi se pripremila javnost za tranziciju, rekao je WDS.

Predstavnik BIS-a je podržao ove prijedloge i obećao ih je odnijeti "ljudima u Zugu, Švicarska".

Također je pružio uvid u umove "gnoma u Zürichu", napominjući da su oni komunicirali pomoću "matematičkih simbola". Ako je to slučaj, tada bi trebali razmotriti sljedeću jednadžbu koja će se ostvariti. Ako se ne slože s tranzicijom, onda je: Zug + BIS + Cionizam = 0.

NSA sada vjeruje da je Evelyn de Rothschild voditelj klana Rothschilda, a ne Nathaniel, kao što nam je prethodno rekla CIA. Oni također kažu kako njihovi najnoviji obavještajni podaci ukazuju kako Rothschildi planiraju Kinezima ponuditi kontrolu nad Japanom u zamjenu za zaštitu. Taj bi proces započeo u travnju ustoličenjem kraljevića Naruhita kao cara Japana, budući da će staviti prijestolje u ruke Rothschildove lutke bez carske krvi, kaže NSA izvor.

WDS i predstavnici azijskog tajnog društva raspravljali su o ovom pitanju nedavno i složili su se da japanskom narodu treba reći istinu o njihovoj carskoj obitelji i da odbor stručnjaka treba odlučiti u dogovoru s japanskom javnošću što učiniti s Krizantema prijestoljem.

Vatikanska P2 loža također je javno popustila Kini. To je došlo u obliku pristanka Vatikana da da kineskoj vladi riječ o izboru katoličkih biskupa u Kini. To je također došlo u formi da je talijanska vlada prva u G7 koja će objaviti da će sudjelovati u kineskom razvojnom projektu One-Belt One Road (jedan pojas jedna cesta).

U ovom trenutku vrijedi spomenuti i nekoliko tweetova koje je izbacila 2016. godine "barunica de Rothschild".

Bss De Rothschild @BssDeRothschild: "Nažalost, za žaljenje u 2017. godini, OPTUŽIVANJE će orobiti vašu malu, od Rusa hakiranu, izbornu pobjedu.  

Bss De Rothschild @BssDeRothschild: "Nakon Trump/Putina/Iran/Kina/Sjeverna Koreja nuklearnog rata, svijet će se vratiti globalističkom idealu koji pruža sigurnost preko Europe".


Jasno je da Rothschildi i ostali P2 tipovi trče u Kinu tražeći zaštitu sada kada im njihov 3. svjetski rat i "Russiagate" prevare ne uspijevaju. Međutim, Kinezi su potpuno svjesni da će im Kazari reći ono što žele čuti, da bi im zaboli nož u leđa prvom prilikom koju dobiju. Oni također znaju da isti ljudi koji im se sada ulizuju su oni koji su ih ponižavali tijekom Opijumskih ratova. Kao što smo vidjeli gore, Kinezi tiho zauzimaju infrastrukturu Izraela i surađuju s Rusima i američkom vojskom da prisile cioniste da prestanu sa svim svojim izazivanjima nereda.

Kazari također gube jedan od njihovih posljednjih bastiona moći kontrolu nad glavnim internetskim tvrtkama. Kao što je to rekao Pentagon, "vrijeme je za čekić, budući da Big Tech može biti predmet DOJ antitrust akcija i razbijen u odgovoru s teškim kaznama iz EU".

Željeli bismo zaključiti ovotjedni izvještaj prosljeđivanjem e-maila od veterana istražitelja kriminala koji je prijatelj bivšeg operativca CIA-e Roberta Davida Steelea. Između ostalog, ovaj istražitelj jasno pokazuje zašto kazarska mafija odgađa Kavanaughovo imenovanje:

"Razlog zbog kojeg lijevi (kabala) pokušava odgoditi ispitivanje Kavanaughovog optužitelja [Christine Ford] je da im daju vremena da izazovu veliki zaborav Istoka koristeći pametnu mrežu i njihov Stuxnetov softver koji je osigurao Izrael, a sada u svim računalima moćnih tvrtki. Ili sve dok ne budu mogli izazvati veliki rat u Siriji i Iranu, a možda i nuklearnu razmjenu s Ruskom Federacijom.

"Možda griješim u svemu tome, ali glavni urednici medija brzo će promijeniti strane i krenuti s onim koga smatraju da je novi pobjednik, budući da su njihovi prethodni gospodari bili adekvatno obespravljeni. Oni nisu nikome lojalni, ali su lizguzi za velike novce i veliku moć.

"Usput, znam vrlo malo skrivene tajne povijesti ubojstva Minnesota Wetterlinga i otmice Johnnyja Goscha. Sve je to povezano s CIA-om, FBI-jem, međunarodnom pedosotonističkom mrežom, Bronfmansima, GHWB, dječacima u Bijeloj kući, Barney Frankom, Craigom Spenceom itd. To je priča o uključenosti FBI-a, uključenosti obitelji žrtava i potpunom prikrivanju. Ima veze s Omahom, Franklin Credit, izvitoperenim FBI-om, CIA Finderima, Jordanom, Minnesotinim pedo problemom i državnim odvjetnikom Minnesote Skipom Humphreyjem (uvrnutim sinom senatora Huberta Humphrvja). Zajedno smo intervjuirali ključnog svjedoka prošle godine. "




Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers