CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, September 11, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 10:09:2018

10. rujna 2018.

Autor: Benjamin Fulford 


Nazire se pandemijska panika koja kuha jer zrakoplovi u mnogim zemljama su puni „bolesnih“ ljudi koji slijeću i stavljaju ih u karantenu. Međutim, izvori obavještajne službe agencije za obranu (DIA) kažu da svi incidenti koji uključuju aktere krize izgledaju lažni.

Pandemijska panika dolazi jer izvršenje smrtne kazne nad američkim senatorom Johnom McCainom šalje udarne valove kroz redove kazarske mafije, koja sada aktivira sve svoje resurse u očajničkom pokušaju da se spasi. Dakle, ova pandemijska panika može biti nešto poput školarca koji priželjkuje prijetnju bombom u svojoj školi kako bi izbjegao ispit na kojem će pasti.

Međutim, također je moguće da američki vojno-industrijski establišment možda priprema pandemijsku paniku kao pokriće za zaustavljanje svih letova zrakoplova širom svijeta kako bi se spriječio bijeg mafije, budući da se počinje postupati s preko 51.000 zapečaćenih optužnica.

U svakom slučaju, niže navedeni linkovi samo su djelomični pokazatelji stupnja ove planetarne pandemije.

Nigerija u London, majmunske boginje



Španjolska u London, 04.09.2018. – bolest stjenica


Oran, Alžir u Francusku, 05.09.2018. kolera


Dubai u New York, 05.09.2018. – gripa


Pariz, Francuska u Philadelphiju, 06.09.2018. – gripa

Minhen, Njemačka u Philadelphiju, 06.09.2018. - gripa




Pandemijska panika samo je jedna od mnogih tema u tekućoj krizi u vrhu svijeta, posebno u zapadnoj strukturi moći.

Središte akcije ostaje SAD, gdje je vojna vlada koja podupire predsjednika Trumpa počela s njegovim uklanjanjem kabale. Izvori iz Pentagona kažu da će sljedeća faza napada uključivati visokorangirane republikance kao što su potpredsjednik Dick Cheney i bivši predsjednik George Bush mlađi koji će biti uklonjeni prvo zbog 9/11 izdaje tako da se demokrati ne bi mogli žaliti kada Barack Obama i Hillary Clinton budu cilj.“

Važno je napomenuti da je George H.W. Bush stariji najvjerojatnije mrtav jer se nije pojavio na sprovodu Johna McCaina. Također, Bushov liječnik ustrijeljen je ovog ljeta, a nešto kasnije čovjek koji je pucao u liječnika vjerojatno je izvršio samoubojstvo“, ukazujući na moguće prikrivanje Bushove smrti.



U svakom slučaju, scenarij dugo očekivanih uhićenja ovih kabalista iz vrha stalno se odvijaju. Izvršenje smrtne kazne nad senatorom Johnom ISIS McCainom omogućila je da bude zamijenjen s pro Trumpovim senatorom Johnom Kylom, napominju izvori. To će olakšati potvrđivanje Bretta Kavanaugha kao suca Vrhovnog suda, ističu izvori.

Sljedeći korak će uključiti inkriminiranje Busha mlađeg itd. skidanjem oznake povjerljivosti FISA dokumenata zajedno s dokumentima 9/11 od kada je Kavanaugh bio tajnik Bushovog osoblja od 2001. do 2005., kažu izvori iz Pentagona.

Također, steže se omča oko Obame, jer njegovi mafijaški zaštitnici u Čikagu su uklonjeni. To je počelo uhićenjem Bronfmanovog nasljednika (Bronfmanovi su postali bogati opskrbljivanjem Al Caponea alkoholnim pićima) zbog njegove uloge u NXIVM kultu trgovine seksom. Sada šef američke podružnice Mossada, Rahm Emmanuel, bio je istjeran kao gradonačelnik Čikaga i može biti optužen za zločine i korupciju, kažu izvori iz Pentagona.

Mreža trgovine drogom također se zatvara oko nacističkog ratnog zločinca Benjamina Netanyahua jer se židovski narod konačno budi na njegov sotonistički kriminal. Znak o tome došao je kada su izraelske novine kao što je Haaretz objavile kako njegova vlada tajno financira razne sirijske protuvladine skupine krive za zločine protiv čovječanstva.


Uklanjanje visokih kazarskih mafijaša podudara se s neprestanim napadom na njihova dva glavna centra moći korporativne medije i high-tech oligopoliju.

Kazarski “mediji su pod napadom poput NBC-a koji objavljuje lažne vijesti i koji se suočava sa sondama zbog pričanja Harvey Weinsteinove priče, dok je CBS bio prisiljen otpustiti kolegu seks predatora (Chairman Leslie) Moonvesa 9. rujna židovske nove godine, kažu izvori iz Pentagona.

Izvori dodaju da “high-tech Facebook, Amazon, Apple, Google (FAAG) mogu biti probijeni i razbijeni kako bi se spriječila špijunaža i cenzura, i zbog poticanja konkurencije.

Evo što je bivši špijun koji je vodio operaciju lažnih incidenata za CIA-u Robert David Steele imao za reći o situaciji:

Nastavlja se digitalni atentat na Alexa Jonesa namjenski, i na sve one koji općenito traže istinu,  poput Sandyja Hooka. To može postati ne samo slučaj javnog govora protiv privatne internetske cenzure, već i istraga o reketiranju kao i možda na kraju raspad protumonopolske politike. Popis krivih kompanija sada je daleko veći od izvornih#GoogleGestapo saveznika (Amazon, Facebook, Google, MeetUp, Twitter i YouTube), svi pod nekim oblikom američke tajne obavještajne službe i cionističke kontrole i utjecaja. To sada uključuje Apple, Discus, Pinterest, WordPress.com, i mnogo više. Vrlo je slično izvršnom nalogu Duboke države kojem se sve platforme Duboke države pokoravaju.

Steele dodaje da, dok njegov “davatelj internetskih usluga DreamHost poštuje Prvi amandman, Amazon je blokirao knjigu prikupljenih memoranduma o Sandyju Hooku koja je predana Bijeloj kući 8. Rujna.

Kazarska kabala se odmotava, ali oni su daleko od završetka. Najsmrtonosniji protunapad koji mogu napraviti protiv trumpovog režima može doći u obliku pada burze. Kao što možete vidjeti iz članka na donjem linku, korporativni mediji su sada počeli u zboru govoriti o sudbini tržišta i ekonomije.


Naravno, prvo su morali podići tržište do iracionalnih visina prije nego što su ga pripremili za pad, i možete biti sigurni da će insajderi visokog ranga poput Rothschilda musti novac na putu pada, kao što su učinili na putu rasta.

Kazarska mafija također vuče potez da zaštiti njemačku kancelarku Angelu Merkel, njihovog najvišeg lidera još na vlasti. Njemački izvori kažu kako je u gradu Chemnitzu organiziran lažni incident, kako bi se stvorio izgovor za slamanje nacionalista etiketirajući ih kao opasne, prema njemačkim izvorima Drštva Bijelog Zmaja (WDS). Čini se da se šef njemačke domaće obavještajne službe slaže s tim.


Također, britanska strana kazarske mafije ostaje na putu rata postavljanjem lažnih napada kemijskim oružjem u Ujedinjenom Kraljevstvu i priprema se da ih postavi na pozornicu u Siriji. Oni to rade zbog toga što im Rusi prijete svojim interesima za naftu na Bliskom istoku i trebaju uvjerljivu izliku za vojne akcije usmjerene na zaštitu prihoda od nafte, priznaju izvori MI5.

Stvari su se također zagrijale u Japanu s vjerojatnim napadom oružjem za izazivanje zemljotresa protiv sjevera otoka Hokkaida. Potres je sumnjiv jer je njegov epicentar bio blizu vojne baze (baš kao i nedavni u Južnom Japanu), a seizmograf je zabilježio umjetni potres i bio je plitak. Nadalje, iako se potres dogodio u 3 ujutro, premijer rob Shinzo Abe bio je spreman s odgovorom za hitne intervencije unutar 3 minute, ukazujući kako je vjerojatno imao upozorenje unaprijed.

Motiv je mogao biti iznuđivanje, budući da je na dan potresa Trump rekao da dobri odnosi s Japanom će završiti čim im kažem koliko moraju platiti.


Naravno, Amerikanci su upozoreni da će La Palma biti pogođena i američka Istočna obala će doživjeti 100-metarski tsunami ako pokušaju još takvih akrobacija, kažu izvori WDS-a u Japanu. Nadalje, na čekanju su potezi da se ukloni Abeov robovski režim i nacionalizira Bank of Japan, kažu japanski desničarski izvori.

U svakom slučaju, slaba poveznica u Trumpovom režimu ostaju financije, budući da SAD ostaje u bankrotu i ovisan o inozemnim kupcima američke rtiznice (uglavnom Kinezi i Japanci) kako bi nastavili poslovati po sadašnjem životnom standardu.

Također, iako je potez Trumpove vojne vlade za uklanjanje kabale i obnovu Republike pravilan i dospio, oni nisu predstavili nikakav realan plan za ono što nakon što ulove loše momke. Posebno, čini se da nemaju bilo kakav plan za rješavanje od čovjeka stvorenog izumiranja planeta.

Europski ogranak kabale, sa svim svojim zlom i korupcijom, barem se pokušala nositi s ovim problemom koristeći svoje (priznato lažno) globalno zatopljenje prevarom o ugljiku. Sve dok Trumpov režim ne izađe s realnim planom za planet, Trump će završiti kao bivši Sovjetski lider Boris Jelcin, čija je glavna uloga bila predsjedavati kolapsom starog, trulog sustava.


WDS i njegovi saveznici imaju plan za masivnu kampanju vrijednu više trilijuna dolara za prestanak siromaštva i uništavanje okoliša diljem svijeta u roku od nekoliko mjeseci. Ako Trumpov vojni režim ne uspije ići dalje, oni će saznati da će njihovi čekovi biti odbijeni.

Izvorni tekst: Antimatrix.org
Preveo: Fredi




 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers