CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, September 4, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 03:09:2018

3. rujna 2018.

Autor: Benjamin Fulford 


Završio je zastoj u neobjavljenom građanskom ratu u SAD-u koji je trajao cijelo ljeto, a dobri momci već su počeli s nizom poteza protiv kabale, uključujući gašenje njihovih tajnih satelita, potvrđuju višestruki izvori. Također, već je započeo kompletni reset globalnog financijskog sustava, tvrde izvori CIA-e povezani sa samozvanom „dobrom stranom“ obitelji Rothschild. A ovo je samo uvod u ono što obećava da će mjesec rujan biti pun događaja, slažu se izvori.

Gašenje satelita prvo je objavio tajnoviti bloger „Q“, a neovisno je potvrđeno od strane tri odvojena izvora. Dana 30. kolovoza, CIA-ini sateliti i superračunala su uklonjeni i vjerojatno su zaplijenjeni od strane (američki predsjenik Donald) Trumpovih novih svemirskih snaga, a GCHQ (britanska obavještajna služba) je uklonjena iz NSA baze podataka kako bi oglušili i oslijepili elemente kabale u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Novom Zelandu, Japanu, Francuskoj, Njemačkoj i Izraelu, objašnjavaju izvori iz Pentagona.

Izvor CIA-e u Aziji koji je sudjelovao u postavljanju tajne satelitske mreže koja je prošlog tjedna isključena objavio je sljedeće upozorenje kolegama: U potencijalnoj smo opasnosti. Nadam se da vaša vozila imaju goriva i da imate hranu i vodu za hitne slučajeve pri ruci. Nema govora o tome tko je to učinio i zašto i sada kad su neki od naših satelita oboreni, samo Bog zna što nam se sprema.


U međuvremenu, treći izvor kaže kako je frakcija Nathaniela Rothschilda bila uključena u pucnjavi, rekavši: Nat se vraća u igru. On je s nama. Mi uništavamo nacističku antarktičku globalnu komunikacijsku mrežu. To uključuje nekoliko orbitirajućih satelita, od kojih je jedan već eliminiran.

Prekid komunikacija uvod je u vojnu i financijsku ofenzivu protiv kabale, slažu se izvori iz Pentagona i CIA-e. Zbog operativne sigurnosti, izvori iz Pentagona ne mogu puno reći o vojnoj akciji osim da je vojna ofenziva u SAD-u u tijeku kako bi se završilo s bespomoćnom i dezorijentiranom kabalom.

Međutim, financijska dimenzija uklanjanja kabale uključuje dolar sa zlatnom podlogom i uhićenja idućeg tjedna, kaže bivši (nikad ne postoji stvarni bivši) agent CIA-e i časnik mornaričke obavještajne službe Robert David Steele. Odvojeni izvori CIA-e povezani s Rothschildima dodaju: „Mi smo već u globalnom rastapanju valuta. To se ne može zaustaviti. Financijski reset je neizbježan. Pogledajte što se događa s cijenom zlata i srebra. Sve to se događa prije prosinca 2018. Trump ima vrlo veliku ulogu u igri. On je usko povezan s dobrom stranom Rothschildovog klana (Nat je ponovno u igri).“

U međuvremenu, mračna strana financijske sile također je uposlena, kaže izvor, ističući: Indonezijska rupija se drobi naspram USD. To je rezultat preuzimanja PT Freeport-a (gigantskog rudnika zlata) u Papui, Nova Gvineja, od strane Jokowijeve vladine većine. Nepopustljivi kazarski cionisti u Gradu Londonu (City of London) uništavaju valute u zemljama koje se ne pokoravaju njihovim zahtjevima. Brazil, Argentina, Venecuela, Turska i Indonezija su prve koje će biti pogođene.

Kazari povlače novac iz svih tih zemalja jer su očajni zbog zlata sada kada je Švicarska prisiljena vratiti BIS-ove zalihe zlata njihovim zakonskim vlasnicima, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja (WDS).

To bi mogao biti razlog zašto britanski obavještajni izvori koji su prekinuli sve kontakte s WDS-om ubrzo nakon nuklearnog i tsunami terorističkog napada na Japan od 11. ožujka 2011, odjednom su se pojavili nudeći podršku WDS-ovim planovima za preuzimanje Bank of Japan. Satanak je zakazan za sljedeći tjedan.

Do kontakta bi moglo doći jer: Čini se da listopadsko iznenađenje dolazi ranije s oružjem kolovoza, kako je Trump proglasio 31. kolovoza da je rujan mjesec hitnih slučajeva i on može baciti prave bombe“ o 9/11 i 3/11“, objašnjavaju izvori iz Pentagona.

Nadalje, nastavljaju izvori: „17 godina nakon što su Blizanci (the Twin Towers) srušeni nuklearnim oružjem, tajnik u sjeni za duboku državu John McCain pogubljen je 17 dana prije 9/11, jer oluja stvara odrone zemlje u rujnu“ dok „U poruci patriotima, svi šefovi Zajedničkog stožera pojavili su se dok McCain leži u zemlji 31. kolovoza kako bi proglasili pobjedu. Drugi izvori iz Pentagona napominju: McCainov kovčeg bio je zatvoren jer mu je ili eksplodirao mozak ili zapravo nije bio u kovčegu.

Tu su i mnoge akcije koje se odvijaju na cyber frontu, s mnogim izvorima koji kažu da su Google, Twitter, YouTube, itd. na nišanu, slažu se mnogi izvori.

Ovdje je Steelova analiza situacije:

Ključni igrači u društvenim ekološkim medijima (Facebook, Google, Twitter i YouTube) suočavaju se s trostrukom prijetnjom zbog njihovog ujedinjenog isključivanja alternativnih desnih medija (Alternative Right media) Alexa Jonesa. Tužba klasne akcije je podnesena i postoje indikacije da bi mogle biti podnesene tužbe klasne akcije, svake od raznih konzervativnih diskriminiranih glasova protiv njih i svojevoljno zatvorenih. Nedavno otkriće da je sve to ne samo planirano godinama unaprijed, već i da su koristili specijalni NSA softver da love i digitalno ubiju konzervativne misaone vođe po imenu, potiče predsjedničko zanimanje za RICO istragu.


“O pozitivnim bilješkama, vodi se rasprava o predsjednikovom napuštanju Twittera, ali samo kada zaživi alternativa. Izvršnim direktorima Mastodona, Gaba, Mindsa i Plurka približio se konzervativni milijarder sprema da financira neprimijetno integriranu novu ekologiju koja uključuje tekstualne poruke, online pohvale (možda se mogu nazvati trube), videozapise (BitChute je u njima zaključan kao jezgra), dijeljene datoteke, i aplikacije za sastanke na višoj razini i umrežavanje.

Napad na tehnološke divove sa sjedištem u Kaliforniji također će vjerojatno dovesti do stvarne vojne okupacije mnogih visokotehnoloških komapnija u toj državi, napominju drugi izvori iz Pentagona.

Drugi veliki kabalin front je Ukrajina, i izgleda da će ovdje doći do ozbiljnog rata. Službena ruska Nova Tass Agencija priopćila je da će vjerojatno doći do rata koji uključuje kanadske, američke i NATO snage koje se bore protiv etničkih Rusa ovog mjeseca u istočnoj Ukrajini:

“Nacisti iz grupe Azov bit će zaduženi da podrže ofenzivu u pozadini. Svim tim operacijama zapovijedat će vojska SAD-a, Kanade, ili, drugim riječima, NATO vojska, prema Daniilu Bezsonovim, glasnogovorniku Narodne republike Donjeck (DPR), navodi Tass, citirajući Novinsku agenciju Donjeck.


Putin će vratiti natrag cijelu Ukrajinu. Ubojstvo vođe DPR-a prevagnulo je na vagi. To je već pokrenuto, kažu izvori CIA-e.


Postoje naznake da će Kina i Francuska podržati Rusiju u ovom potezu protiv Ukrajine. Kina će uskoro sudjelovati u ruskim vojnim vježbama koje uključuju 300.000 vojnika, 900 tenkova i 1.000 zrakoplova.


U međuvremenu, francuski predsjednik Emmanuel Macron nagovijestio je na čijoj je strani javno izjavivši da se Europa treba više oslanjati na Rusiju a manje na SAD za obranu.


Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, kažu da se američka vojska neće boriti protiv Rusije da štiti naciste u Ukrajini. Ako je to slučaj, kazarskoj nitkovskoj državi u Ukrajini dani su odbrojani.

Druge kazarske nitkovske države, Izrael i Saudijska Arabija, vjerojatno će moliti za mir prije nego što budu eliminirane. Za sada, “Rusija završava rat u Siriji sa završnim napadom na Idlib”, napominju izvori iz Pentagona.

Ono što trebamo gledati sljedećih nekoliko dana i tjedana je hoće li preostali viši sotonistički kabalisti kao što su Benjamin Netanyahu, George Bush mlađi, Hillary i Bill Clinton, Dick Cheney, Barack Obama i drugi (bili oni klonovi, dvojnici, ili računalna grafika) javno uhićeni i kao žabe skakutati pred kamerama. Druga stvar koju treba vidjeti je hoće li Trump konačno javno krenutii s istinom o 9/11, kako je obećao u svojoj predizbornoj kampanji.

Ako se to ne dogodi, Društvo Bijelog Zmaja (WDS) će podići stvari na sljedeću razinu.

I za kraj ovog tjedna, dok obično ostavljamo razotkrivanje vanjskog svijeta i stvari tipa NLO-a drugima, osjetili smo se primoranim da pošaljemo ovaj link koji nam je poslala CIA koji sadrži link o NLO-ima koji je navodno snimio japanski putnik u zrakoplovu 2. kolovoza.


Ti izvori kažu da će se vanzemaljski savez uskoro otkriti svjetskoj javnosti.

Međutim, naše stajalište ostaje da, čak i ako postoje NLO-i (a ovaj pisac je osobno vidio i fotografirao neke), za sada se oni ne miješaju na bilo koji vidljiv način u ljudske poslove. Mi sami moramo osloboditi planet i ako postignemo svjetski mir, nadamo se da će tada karantena ovog planeta biti ukinuta.




Izvorni tekst: Antimatrix.org


Preveo: Fredi



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers