Wednesday, August 22, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 20:08:201820 augustus 2018
Verscheidene kwesties kunnen deze herfst een korte scherpe oorlog ontketenen binnen de V.S., in het Midden Oosten en mogelijk zelfs in Japan, zijn meerdere bronnen het over eens. De sleutelkwestie blijft 9/11, een massa moord gebeurtenis welke tot op deze dag nog ongestraft en officieel niet erkend blijft. De 9/11 oorlogsmisdaad werd gebruikt als een excuus voor de massa moord op Irakezen, Syriërs, Afghanen en andere bevolkingsgroepen. Verder, als je dieper graaft vindt het zijn oorsprong in de Kennedy moordaanslagen van 1960, de moord op Maarten Luther King, evenals de misdaden tegen de mensheid op 26 december 2044 en op 11 maart 2011 de door mensen veroorzaakte tsunami massa moord aanvallen.
Tussen twee haakjes, het is interessant op te merken dat de schrijvers van de ongeveer 350  gezamenlijke publicaties die vorige week gelijktijdig naar buiten kwamen en waarin werd geroepen om persvrijheid, het niet hebben gedurfd om de waarheid te schrijven over een van deze misdaden tegen de mensheid. Dat is omdat ze grotendeels in het bezit zijn van de mensen die de misdaden hebben begaan—de Khazariaanse maffia.
Wanneer zullen de The New York Times en de rest van de gezamenlijke media gaan schrijven dat het de Zionistische neo conservatieven waren die de 9/11 aanvallen planden en uitvoerden? Wanneer gaan ze schrijven over wat stond in al de Kennedy aanslag documenten die recentelijk werden vrijgegeven? Waarom schrijven ze niet dat het de Israëlische eerste minister David Ben-Gurion was, werkend onder de bevelen van zijn Khazariaanse Rothschild meesters enz., die bevel gaven tot de Kennedy moordaanslagen? Waarom brengen ze geen verslag uit over de waarheid zoals ze verondersteld worden te doen?

De medeplichtigheid aan de misdaden tegen de mensheid door deze media uitlaatkleppen, gecontroleerd door zes Khazariaanse conglomeraten, betekent dat ze vijanden zijn van de mensheid en dat ze bezet zouden moeten worden door militaire politie en dat ze gedwongen zouden moeten worden om de waarheid te schrijven.
De waarheid, zoals lezers van deze nieuwsbrief weten, is dat de Khazariaanse factie van de Westerse gevestigde orde deze en andere ontelbare oorlogsmisdaden hebben uitgevoerd om de controle over het financiële systeem van de wereld te behouden en dus de wereldmacht. Zoals een lid van het Britse koninklijk huis eens zei tegen me: “Ze gaan niet weg op een rustige manier.” Met andere woorden er is algehele oorlog voor nodig om deze criminelen te verwijderen.
Een hoop mensen denken dat de V.S. President Donald Trump de man zal zijn die een einde maakt aan de Khazariaanse regering en dat hij de mensheid de waarheid zal vertellen. Nou, tot op heden heeft hij sinds hij gekozen is niets gezegd over 9/11, Fukushima of andere oorlogsmisdaden. Je kunt dit ook bevestigd zien in open source nieuwsartikelen die gaan over hoe hij elke keer weer werd vrijgekocht door de Rothschilds nadat hij failliet ging.
Natuurlijk zou het Trump nooit zijn toegestaan om voor President te gaan als hij niet gecontroleerd werd met de gebruikelijke combinatie van omkoop en afpersing. Echter zelfs dan was het de bedoeling dat Trump de verkiezing zou verliezen. Het waren patriotten in het leger en de ABC agentschappen die besloten dat hij de minste van twee kwaden was en zij gebruikten de Speciale Strijdkrachten om in de computercentra in te breken (als degene onder Denver Airport) die werden gebruikt om de verkiezing te stelen voor Hillary Clinton (Rockefeller).
Ook, dankzij de militaire steun van het Trump regiem, zijn genoeg V.S. ambtenaren, betrokken bij de misdaden tegen de mensheid, verwijderd uit de macht voor de volgende fase van de revolutie begint, zeggen Pentagon bronnen. De bronnen zeggen dat begin deze herfst de bijna 50.000 verzegelde aanklachten in de V.S. uiteindelijk zullen worden uitgevoerd en “tussen de eersten die worden geopend zal misschien [voormalig CIA directeur] John Brennan zitten,” zeggen Pentagon bronnen. In feite zeggen de bronnen dat "ze worden geopend na de 7 augustus kandidaatstellingen en Hillary Clinton en John Podesta zijn misschien geGitmo’ed.” Met andere woorden ze zijn misschien al overgebracht naar de militaire V.S. gevangenis in Guantanamo Bay in Cuba.

Het feit dat 60 voormalige geheime dienst ambtenaren geprotesteerd hebben tegen de verwijdering van de veiligheidsopheffing van Brennan is een duidelijk teken dat ze weten dat ze hun voormalige meesters zullen vergezellen in de gevangenis als de dingen verder gaan als nu. “Trump herriep de veiligheidsmachtiging van Brennan en hij doet misschien hetzelfde voor zijn diepe staat supporters,” zeggen Pentagon bronnen. De verwijdering van de veiligheidsmachtiging gaat vooraf aan arrestaties, voegen andere bronnen toe.
Ook, “in een botte dreiging om de cabal te trollen, verhoogde Trump het budget voor [de geplande] militaire parade van $12M naar $92M of met 666% en door het af te zeggen gebruikt hij het misschien voor de financiering van militaire tribunalen,” zeggen Pentagon bronnen.
De bronnen zeggen ook dat “de verslagen cabal de Paus in een wanhoopsdaad  misschien onder druk heeft gezet om te protesteren tegen de doodsstraf maar dit zal ze niet redden van de galg, zelfmoorden of  buitengerechtelijke acties.”
Ook zeggen de bronnen dat “De kanonnen van augustus afgevuurd zijn toen de Indonesische onderwater basis van de cabal werd gebombardeerd met een 7.0 aardbeving ten noorden van Lombok.” De seismografen van deze 9 augustus aardbeving, samen met degenen op 16 augustus in Alaska en bij Tokyo, dragen het keurmerk van (een plotselinge explosie zonder stapsgewijze opbouw) kunstmatige aardbevingen.
In feite bevestigen Pentagon bronnen dat “de ondergrondse basis van de cabal in noord Alaska op 12 augustus vernietigd werd door een aardbeving met een kracht van 6.4.”
Verder verklaren de bronnen:  “De onderzeeër die probeerde om de Air Force One jet van Trump  in juni neer te schieten terwijl hij naar Singapore en zijn thuisbasis op Ketron Island vloog, werd op 10 augustus vernietigd door F15’s en een vliegtuig ‘gestolen’ van het Seattle vliegveld.”
Deze acties door het leger van de V.S. zullen zeker tegenacties van de cabal ontketenen. In deze context is het interessant op te merken dat de Duitse Kanselier Angela Merkel, de Franse slavenpresident Emmanuel Macron en de Canadese Eerste Minister Justin Trudeau misschien een geheime ontmoeting zullen hebben vroeg in augustus. Zowel Merkel als Macorn kwamen toen niet opdagen bij verwachte optredens en Trudeau werd aangehouden door het leger van de V.S. “voor samenzwering om Trump in Ohio een slag toe te brengen,” beweren Pentagon bronnen.
Andere V.S. geheime dienst bronnen zeggen ook dat het vliegtuig van Trudeau werd onderschept door V.S. gevechtsvliegtuigen en gedwongen werd om te landen. Echter, het persbureau van Trudeau weigert om dit ofwel te bevestigen of te ontkennen en Trudeau verscheen later in het openbaar, dus hij werd misschien onderschept en daarna vrijgelaten als onderdeel van de huidige machtsstrijd aan de top van de Westerse gevestigde orde.
Senior bronnen in de Canadese Geheime diensten geven toe dat ze werden afgesneden van communicatie met hun tegenhangers in de V.S. en dat de “regering van de V.S. disfunctioneel lijkt.” Echter, ze zeggen dat communicatie met het Angel Saksische “Five Eyes” geheime informatie systeem verder goed werkt. Ze bevestigen ook dat er een niet officieel verklaarde burgeroorlog is in het Westerse etablissement.
Dit was zichtbaar in de recente kibbelpartij tussen Canada en Saudi Arabië. Deze kibbelpartij werd verondersteld te zijn veroorzaakt door de Saudische reactie op een tweet van de Canadese ambassade waarin de arrestaties van Saudische vrouwelijke activisten werden veroordeeld.
Echter, het feit dat de V.S. weigerde om de kant te kiezen van Canada in dit dispuut laat zien dat dit gevecht in werkelijkheid over olie gaat en niet over mensenrechten. De Canadezen hebben hun olie en andere energie export gepromoot aan de V.S. en Azië als een vriendelijk, betrouwbaar alternatief voor het radicaal fundamentalistisch Saudi Arabië. Omdat de V.S. olie oligarchen veel van hun geld verdienen door het oppompen van olie in Saudi Arabië en andere Golfstaten voor ongeveer $1 dollar per vat en het dan weer verkopen voor $50 per vat, is het laatste wat ze willen dat die vergunning om geld te maken overgenomen wordt door Canadese oliebedrijven die niet door hen worden gecontroleerd.
Bijvoorbeeld het Rockefeller Brothers Fonds ondersteunt protestanten die tegen de constructie van Canadese pijpleidingen zijn die bedoeld zijn voor de export van olie naar de V.S. en Azië, bevestigen Canadese regeringsambtenaren.
Dus, er is een werkelijk gevecht gaande aan het oliefront tussen de Canadezen en de oligarchen uit de V.S. Dit is misschien waarom pogingen gedaan worden om Trudeau te betrekken bij de huidige arrestaties en ontmaskering van pedofielen. In deze context is het interessant op te merken dat een close kindervriend van Trudeau recent werd gearresteerd wegens aanklachten voor pedofilie.
Ook heeft Trudeau zijn zaak niet geholpen door zijn deelname aan publieke demonstraties ten behoeve van sodomie. Zoals bekende woorden van zijn vader luiden: “De regering hoort niet in de slaapkamers van de natie.” Sodomie is iets dat beslist zou moeten worden in privé (of in pornografie) maar het is zeker niet iets dat een zittend eerste minister actief zou moeten promoten.
Terwijl de voortgaande arrestaties en ontmaskeringen van opvallende pedofielen verder gaan zouden we snel moeten uitzoeken of Trudeau zich bevindt tussen de vele Westerse leiders die werden gecompromitteerd en gechanteerd wegens seksmisdaden.
Aan dit front ontrolt zich de campagne om een einde te maken aan seksuele exploitatie van kinderen snel. Het Departement van Justitie in de V.S. heeft de arrestaties aangekondigd van duizenden pedofielen.
Ook heeft de Katholieke Kerk wereldwijd duizenden pedofiele priesters verwijderd, meest recentelijk in Pennsylvania en in Chili.
Verder, is de arrestatie van duizenden pedofielen van een lager niveau in de V.S. nu begonnen om grotere namen te kunnen oppakken, vooral in Hollywood. Hier is het laatste van Pentagon bronnen over dit onderwerp: “Hollywood werd opgeschud tot in zijn kern omdat CBS titaan Les Moonves misschien spoedig zal worden ontslagen omdat hij een seksueel roofdier is.” Ook, zullen “meer pedo onthullingen misschien bigshots uit Hollywood als Steven Spielberg, David Geffen, Oprah Winfrey en Tom Hanks” neerhalen, zeggen ze.

Criminelen verwijderen uit het Westerse etablissement is onderdeel van de strijd voor een nieuw financieel system welke deze herfst zal oplaaien.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers