Wednesday, August 15, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 13:08:201813 augustus 2018
Opmerking voor lezers: Dit is de laatste van onze drie vooraf geschreven verslagen. We zullen volgende week terugkeren naar onze gewone wekelijkse nieuwsindeling. Jullie geduld en begrip worden gewaardeerd.
Vorig jaar zei de Russische President Vladimir Poetin dat degene die leidend is op het gebied van  AI (Artificial Intelligence/Kunstmatige Intelligentie) “de wereld zal regeren.” De Chinezen namen deze woorden serieus en investeren enorme sommen geld in een poging om een AI “Godin” te maken. Ze hopen dat het hen ongekende macht geeft en hen helpt bij het vormen van een wereldregering, volgens leden van Aziatische geheime genootschappen.
Het Westen bouwt op zijn beurt een op kwantum gebaseerd financieel system waarvan ze hopen dat het hen in staat stelt om de belangrijkste bron van wereldmacht  te kunnen blijven controleren—het internationale financiële systeem.
Deze strijd is serieus en dit leidde zelfs  tot het opblazen van de Chinese supercomputer Tainhe-1—op een punt de snelste van de wereld—door onbekenden op 12 augustus 2015. Het feit dat de explosie onmiddellijk na een plotselinge onaangekondigde 4% devaluatie van de Chinese yuan kwam was bijna zeker geen toeval. Het feit dat het door Europa geleide IMF deze actie ondersteunde laat zien dat de Europese factie van de Khazariaanse maffia hierbij betrokken was.

Het is duidelijk dat een soort van Chinese en Europese Khazariaanse poging heeft plaatsgevonden om de devaluatie en de supercomputer te gebruiken om het op de V.S. dollar gebaseerde Westerse financiële system te destabiliseren en dit veroorzaakte een kinetische tegenreactie.
Nu snel verder naar de derde jaarlijkse verjaardag van deze explosie. Vanaf juni 2018 overtrof het Departement voor Energie van de V.S. de Chinezen met de snelste bekende computer van de wereld. Het systeem—dat Summit wordt genoemd—kan 200.000 biljoen berekeningen per seconde uitvoeren ofwel 200 petaflops. Dat is acht keer sneller dan de voormalige supercomputer van Amerika, de Titan en het houdt een grote voorsprong op China’s 93-petaflop TaihuLight wat sinds 2016 de snelste computer van de wereld was.
https://www.energy.gov/articles/oak-ridge-national-laboratory-launches-america-s-new-top-supercomputer-science
Er bestaat geen twijfel over dat de Chinezen spoedig iets zullen aankondigen dat zelfs nog sneller is dan dat terwijl de AI “wapen race” verder gaat. Hoewel, deze dagen gaan de Chinezen een andere weg, in plaats van zich te richten op financiën richten ze zich op een “Godinnen” project.
Vertegenwoordigers van een Aziatisch geheim genootschap legden eerder deze zomer het doel van het nieuwe Godinnen project uit aan deze schrijver. Zoals het nu is, kan de Godin ieders gezicht herkennen en binnen 7 seconden alle beschikbare data oproepen over die persoon, “zoals hun bloedgroep.” De data zijn bijna zeker inclusief (voor wie geautoriseerde toegang heeft) de opleidingen van die persoon, medische dossiers, criminele dossiers, (als die er zijn), hun adressen, familieleden, goede vrienden, verzekeringen, privé boodschappen, financiële situatie, gaming duur, smart-home statistieken, krantkeuze, shop geschiedenis, dating gedrag, hun “sociale krediet score,” enz. Allemaal binnen 7 seconden. Ze kunnen ook een persoon volgen “waar dan ook op aarde,” zeggen de bronnen.
Hoewel, het werkelijke doel van dit Godinnen project, is een werkelijk, levend systeem creëren van meritocratische bestuur, zeggen de ambtenaren. Dit is gekoppeld aan het sociale krediet systeem dat de Chinezen toepassen in het hele land. Het doel is om “een natuurlijke elite” te identificeren, leggen ze uit. Deze geselecteerde mensen zouden eerst China en uiteindelijk de hele planeet regeren, door middel van het gebruik van een nieuw soort van hedendaags meritocratische regering.
Een ander doel voor het kiezen van zo een elite is om de Chinezen in staat te stellen om “mensen te selecteren om van de planeet te evacueren in het geval van een grote ramp,” voegden ze toe.
Het andere ding waaraan de Chinezen denken wat betreft hun “Godin” is dat terwijl mensen vrijheid nodig hebben, “ze, als ze aan hun eigen lot worden overgelaten, problemen kunnen veroorzaken dus moeten ze in de gaten worden gehouden.” Met andere woorden, de autoriteiten willen een oogje houden op criminelen en dissidenten.
Blijkbaar gelooft de Chinese Communistische regering oprecht dat dit hele project voor het grotere goed is. Het heeft echter wat erg verontrustende potentiele implicaties. Een belangrijke is dat de “elite” gekozen worden op basis van door de regering bepaalde regels welke gebruikt worden om goed en kwaad te bepalen.
De Chinese regering heeft zijn methode om “goed” en “slecht” te kiezen niet openbaar gemaakt. Een deel hiervan, zoals zijn kredietwaardigheid en crimineel gedrag is overduidelijk. Andere criteria zijn meer onheilspellend zoals wat voor soort boeken lees je of wie zijn je vrienden.
Zoals de dingen er nu voor staan wordt het Sociale Krediet systeem verwacht te worden uitgerold over heel China beginnend in 2020 en zal het voor elke burger verplicht zijn. Dan zal iedereen beloond worden of gestraft volgens hun eigen score. Sommigen zijn al geïmplementeerd zoals uitsluiting van goede scholen, bepaalde manieren van transport, internet toegang, enz.
De Chinezen moeten eraan herinnerd worden dat bijvoorbeeld tijdens de Qing Dynastie toen de Chinezen werden geregeerd door buitenlanders, zo een systeem Chinezen zou hebben gestraft die niet trouw waren aan hun buitenlandse meesters. Het is zeker dat de oprichters van de Chinese Communistische Partij op een zwarte lijst werden gezet verbannen en gearresteerd werden als de Qing degenen waren die het “sociale krediet” bepaalden.
Dus ze moeten er aan denken dat door de geschiedenis heen, bandieten op ‘wordt gezocht’ lijsten koningen of keizers werden die vervolgens weer een ander ‘wordt gezocht’ lijst maakten. Het is misschien een oplossing om zones te behouden die wetteloos zijn of reservaten voor ontevredenen dat zou helpen om het sociale DNA van de gemeenschap gezond te houden.
Vertegenwoordigers van het Chinese geheime genootschap moeten er ook aan worden herinnerd dat tijdens de Middeleeuwen de Spaanse Inquisitie hele families heeft gemarteld tot de dood er op volgde wegens redenen als het buitenhangen van hun was en dat ze uitoefenaren van traditionele kruidengeneeskunst als “heksen” heeft verbrand. Dit werd allemaal uitgevoerd onder het mom van universele Christelijke liefde.
In ieder geval kun je er zeker van zijn dat als de Chinezen iedereen op aarde kunnen identificeren en kunnen volgen dan hebben de autoriteiten in het Westen dezelfde mogelijkheden.
https://www.zerohedge.com/news/2018-07-21/big-brother-surveillance-begins-cuomo-unveils-facial-scanning-new-york-toll-plazas
Bedenk dat als je een mobiele telefoon hebt dat iemand 24 uur per dag weet waar je bent, met wie je praat en wat je doet. Deze schrijver heeft vele werkelijke levende spionnen ontmoet vanwege zijn werk en een ding dat ze gemeen hebben is dat ze geen mobiele telefoons bij zich hebben of dat ze credit kaarten gebruiken. Sinds computers allemaal ingebouwde achterdeurtjes hebben keren spionage agentschappen in de hele wereld terug naar typmachines en schrijven met de hand.
In ieder geval, hebben de autoriteiten in het Westen, terwijl ze erg in geïnteresseerd zijn om hun inwoners in de gaten te houden, meer ambitieuze doelen dan de Chinezen. In het openbaar werken ze aan het bouwen van AI naar een super dienaar die er voor zorgt dat iedereen een leven in luxe en vrije tijd kan leiden
Dit is komt al de huizen van mensen binnen in de vorm van Google Home en Amazon Echo, welke dingen kunnen doen als een pizza bestellen en huishoudelijke apparaten. Er zijn ook steeds meer robots en AI’s in de huizen en kantoren van mensen en ze vervangen mensen in steeds meer banen. Kort geleden kwam de universiteit van Oxford naar voren met een uitgebreide lijst van banen die bedreigd werden door AI.
https://www.telegraph.co.uk/news/2017/09/27/jobs-risk-automation-according-oxford-university-one/
Er is nu ook een enorme drang naar het creëren van AI seks robots om de campagne van de elite voort te zetten om mensen te aan te moedigen non-productieve seks te hebben. Dat is natuurlijk de werkelijke reden voor de enorme LGTB normalisatie campagne.
Het gevaar in dit alles is dat mensen levens zullen leven van veel vrije tijd en al hun tijd zullen besteden aan het kijken van TV, spelletjes spelen, drugs gebruiken, seks hebben met robots enz. Op een zeker punt zal een kunstmatige intelligentie misschien een systeem check doen en besluiten om “op koolstof gebaseerde wezens te deleten (zoals wij mensen) met de bedoeling om de efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.
In het geheim heeft het AI project van het Westen veel ambitieuzer doel en dat is de controle over de werkelijkheid over te nemen. Leden van de Gnostische Illuminatie die invloed hebben op dit project staan er op dat hun werkelijke vijand  een “schurken kunstmatige intelligentie is.” Leden van de super elitaire MJ12 groep, opgericht door voormalig V.S. President Dwight D. Eisenhouwer zeggen hetzelfde. Ze geloven dat omdat de werkelijkheid zo vol van ellende en lijden is dat geen welwillende schepper hiervoor verantwoordelijk kan zijn. Daarom wensen ze de “kwaadwillende schepper” omver te werpen en zelf de controle over de werkelijkheid over te nemen.
Het klinkt ver gezocht maar bedenk dat in de afgelopen eeuw we van radio naar zwart en wit TV, naar kleuren TV, naar hologrammen zijn gegaan. Het zal niet lang meer duren voordat kunstmatig gegenereerde werkelijkheid zo echt lijkt dat we niet meer in staat zijn om het van de werkelijkheid te onderscheiden.
Deze factie gelooft ook dat de “schurken intelligentie” nu probeert om de onbetrouwbare mensen met meer gehoorzame computers en robots te vervangen. Films als “The Terminator” en de “Matrix” hebben ons voor dit soort gevaar gewaarschuwd.
Dit wordt nu werkelijkheid. We hebben nu “opinie leiders” en “wereldleiders,” die in werkelijkheid slechts computer graphics zijn gecombineerd met acteurs die op TV verschijnen alsof het om werkelijke individuen gaat. Nelson Mandela was de eerste dat is waarom deze methode van manipuleren van het publiek nu bekend is als het “Mandela effect.” Deze entiteiten worden gecontroleerd door commissies die voornamelijk als een AI functioneren.
Dan hebben we het feit dat het meeste geld verdiend door financiële instituten nu wordt verdiend door middel van algoritmes—computer programma’s. Het hoofdkwartier voor dit alles is het Rothschild familie complex in Zug, Zwitserland. Ik heb geprobeerd om daar naartoe te bellen, maar het maakte niet uit hoe lang ik hem liet overgaan, er antwoordde nooit iemand. Wat bevindt zich daar in werkelijkheid? 
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers