Wednesday, June 27, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 25:06:2018



25. lipnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 



Stari režim u SAD-u i Europi se urušava na način koji sada postaje očigledan čak i za većinu ispranih mozgova i nepismenih zapadnjaka. Ovaj kolaps u konačnici proizlazi iz socijalne nestabilnosti uzrokovane ekstremnom koncentracijom bogatstva u rukama vrlo male klike usko povezanih oligarha sada poznatih kao kazarska mafija. Srećom, počela je revolucija koja će uskoro osloboditi Zapad, i ostatak čovječanstva, od tih samozvanih, socijalnih inženjera koji vole rat.

Za sada, međutim, postoji više znakova vrlo opasnog i kaotičnog ljeta jer se stari sustav raspada. U SAD-u, neobjavljeni građanski rat koji bjesni još od izbora Donalda Trumpa, može dovesti do nuklearnog terora unutar SAD-a od strane kazarskih mafioza, kažu CIA i drugi izvori.


Ako se to dogodi, odmazda će izbrisati kazarske trvrđave u Izraelu, Švicarskoj, Italiji i drugdje, kažu izvori iz Pentagona.

Jedan od mnogih znakova kako je postalo otvoreno ratovanje u američkoj vladi kad je Trump prošlog vikenda tweetovao o ruskom lovu na vještice, ističući da, Sa svim predrasudama, lažima i mržnji istražitelja, ljudi žele da istraživači istražuju. Mnogo više toga će izaći vani. Za oko sat vremena uslijedio je tweet bivšeg čelnika CIA-e John Brennana, koji kaže: Tvoj strah od izlaganja je opipljiv. Tvoje očajanje još i više! i pozvao na državni udar protiv Trumpa, nešto što bi u normalnim vremenima dovelo do njegovog uhićenja zbog izdaje.


Zatim, imamo jedan od kanadskih časopisa koji otvoreno i samo u polu šali poziva na invaziju SAD-a jer Amerika je postala propala država.


Također imamo i čelnika NATO-a, Jensa Stoltenberga, koji je u govoru u Londonu rekao: Nije napisano u kamenu da će transatlantska veza zauvijek preživjeti.


Mogli bismo i dalje ukazivati na znakove velikog neobjavljenog građanskog rata na Zapadu, ali mediji su toliko zasićeni s time da će se to ponovno uvelike ponavljati.

Razlog za ovu visoku napetost je predstojeća vojna akcija na više fronti američkih i ruskih oružanih snaga koja bi mogla svrgnuti nekoliko vlada i promijeniti karte svijeta, kažu Pentagon, CIA, FSB i drugi izvori.

Velika vojna akcija najvjerojatnije je u Ukrajini, Izraelu i Meksiku kao dio tajnog dogovora između Trumpa, ruskog predsjednika Vladimira Putina i kineskog predsjednika Xi Jinpinga, kažu izvori.

Očekuje se kako će Rusi poduzeti vojne poteze protiv Izraela i Ukrajine, a to će vjerojatno dovesti do promjene režima u obje ove kazarske nitkovske države, kažu oni. Ruska TV emisija (s engleskim titlovima) prikazana na donjem linku obuhvaća suđenje za ratne zločine protiv nezakonito uspostavljenog režima u Ukrajini.


Izvori CIA-e kažu kako će to vjerojatno biti uvod u promjenu režima u Ukrajini, odobrenu od SAD-a i projektiranu od Rusa, i pripajanje istočnih pokrajina Ukrajine ruskog govornog područja.

Jedan od glavnih arhitekata nelegalne promjene režima u Ukrajini, Victoria Jebi se EU Nuland, izjavila je Obavještajnom odboru senata u srijedu: Ostale zemlje i zlonamjerni akteri sada se prilagođavaju i poboljšavaju ruske metodologije, posebice uključujući Kinu…“


To je znak da kazarski ratni zločinac Nuland vidi ruski, kineski i Trumpov režim kao saveznike.

Drugi veliki ruski potez već je započeo s ruskim bombardiranjem (s američkim dopuštenjem) prošlog tjedna izraelskih proxija u blizini Golanske visoravni. Lakeji američkog State Departmenta obećali su da će SAD braniti Izrael, ali oni ne kontroliraju američku vojsku, koja je umorna od izraelskih budalaština. Zato sada Izraelci lude i govore: „Gdje su naši američki vojnici-robovi?


Evo što je izvor iz Pentagona imao reći o situaciji: Američko povlačenje iz Vijeća za ljudska prava UN-a omogućuje da anti-izraelske mjere prođu bez suprotstavljanja, kako bi daljnje izolirali i sankcionirali cionističku državu. Što prije izraelski narod zbaci jaram njihovog kazarskog štovatelja Sotone, bolje za njih.

Američka vojska, u međuvremenu, čini se da se priprema za neku vrstu vojnog pokreta protiv Meksika, iako je neizvjesna izravna invazija. Umjesto toga, američka vojska preuzima kontrolu nad granicom s Meksikom kako je Trump tweetirao: Ne možemo dopustiti svim tim ljudima da upadnu u našu zemlju. Kad netko uđe, moramo odmah, bez sudaca ili sudskih procesa, vratiti ih odakle su došli.“

„Budući da Meksiko postaje propala narco država i kolumbijski pritisak na FARC generira više izbjeglica, vojni odvjetnici poslani su da pomognu Ministarstvu pravosuđa kazneno goniti ilegalce na granici, je ono što su izvori iz Pentagona imali za reći o situaciji.

Kazarska mafija također je prestrašena zbog izbjegličke krize, jer postoje sve veći znakovi da su djevojke izbjeglice bez pratnje nestale i vjerojatno su prodane.     


Na toj fronti, nastavlja se izlaganje na visokoj razini kazarskih seksualnih zločina. Glavni donator Hillary Clinton, Clare Bronfman, bit će optužena za trgovinu djecom za NXIVM seks kult, kažu izvori iz Pentagona i drugi.


Također, pojavljuju se zviždači tvrdeći da guverner New Yorka, Andrew Cuomo, prikriva seksualne zločine nad djecom.


Ova uhićenja se odvijaju na temelju dokaza prikupljenih uhićenjem tisuća zlostavljača djece nižeg ranga, kažu izvori iz Pentagona.

U međuvremenu, u Europi, vođe Francuske i Njemačke, imenovane od strane Kazara, na rubu su svrgavanja kao dio društveno imune reakcije na priljev milijuna mladih izbjeglica muškaraca iz muslimanskih zemalja. Vladar kazarske krvne loze Angela Merkel iz Njemačke i Rothschildov predsjednik-rob Emmanuel suočili su se s otvorenim revoltom dvanaest drugih europskih zemalja kad su prošlog tjedna predložili centralizirane (kazarske) kontrole EU-a.


Macron se potom još jednom izložio pozivajući na financijske sankcije (tj. Rothschildov financijski bojkot) protiv EU zemalja (poput Italije, Mađarske i Poljske) koje odbijaju prihvatiti izbjeglice.


Umjesto toga, izvori iz Pentagona i CIA-e kažu da će ono što će se dogoditi biti promjena režima u Francuskoj i Njemačkoj i velika kampanja za uklanjanje uglavnom muslimanskih ilegalnih emigranata iz Europe.

Naravno, kao što su čitatelji ovog biltena istaknuli, izbjeglice u velikoj mjeri dolaze zbog masovnih ubojstava i pokolja koje je izazvala kazarska mafija u njihovim zemljama. Dakle, sasvim sigurno, bilo kakvo stvarno rješenje ove krize zahtijevat će uklanjanje nitkovskog režima u Izraelu i okončanje njihovog ludog projekta za Armagedon. Nadajmo se da će se Rusi uskoro pobrinuti za to.

Već na Bliskom istoku, pravi muslimani koji vole mir počeli su djelovati protiv pseudo-muslimanskih ekstremista koje su stvorili i financirali Kazari.


Naravno, Kazari, koji se doslovno bore za svoje živote jer su njihova masovna ubojstva i ratni zločini otkriveni, pokušat će stvoriti što više pokolja i smrti prije nego što budu uklonjeni s vlasti, prema izvorima CIA-e, Pentagona i drugih.

Iz tog razloga, tajni napori koji su u tijeku za uklanjanje kazarske kontrole nad svjetskim financijskim sustavom od velike su važnosti. Sada je jasno da su Kazari stekli ovu kontrolu ilegalno koristeći ukradeno zlato azijskih kraljeva. Pravi vlasnici sada potražuju natrag svoje zlato, a o tome su obaviješteni BIS kao i druge središnje banke.

U tu svrhu vode se tajni pregovori između Pentagona, azijskih tajnih društava, azijskih kraljevskih obitelji, kineske vlade, ruske vlade itd. Mnogo toga ne možemo otkriti, ali možemo reći da postoji opći dogovor o potrebi stvaranja buduće zapadne agencije za planiranje kako bi se dopunila OBOR inicijativa pod vodstvom Kineza.

To je ono što izvor iz zapadnog tajnog svemirskog programa ima za reći o situaciji: Mnogi zviždači sada istupaju da prospu grah, misleći da će oni lako otići. Ne; neće se dogoditi.

„Manipulacija energijom novca koja uzrokuje štetu i smrt krši Galaktički zakon.

„Kad su 1945. bombardirali Japan, to je utjecalo na druge svjetove. To je razlog zašto je Zemlja u karanteni. Postalo je stvarno ozbiljno kada su pokušali postaviti nuklearne bombe u svemir. „Dizanje u zrak“ Challengera učinjeno je kako bi se spriječilo da se to dogodi. Izrael je to učinio, ali galaktičari su pokupili svakoga prije nego što je dignut u zrak.“

„Ovo dolazi do kulminacije stvarno brzo, osjećam.

Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, kažu: Trump je stvorio svemirsku silu kako bio oslobodio tajni svemirski program i njegovu potisnutu tehnologiju za dobrobit čovječanstva sa stvarima kao što su antigravitacija, besplatna energija, holografski medicinski kreveti, produženje života, teleportacija, maskiranje, replikatori itd.

Nadamo se da su ove svemirske stvari istinite, ali ako čak i nisu, ako završi kazarska financijska kontrola, bit će oslobođeni trilijuni dolara za projekte za pretvaranje pustinja u zelene, punjenje oceana ribom, istraživanje svemira itd.





Preveo: Fredi