Wednesday, April 25, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 23:04:2018
Massaal satanisten offensief raakt zijn vaart kwijt en tegenaanval begint

23 april 2018

De satan aanbiddende elite die de macht in het westen kaapte hebben terwijl ze vochten voor hun leven een enorm tegenoffensief opgezet in Syrië en tegen de President van de V.S., Donald Trump. Dit offensief is zijn vaart kwijtgeraakt en heeft nu een enorme terugslag op hen terwijl hun leugens over Syrië en vele andere dingen worden onthuld. En, hoewel er geen woord is gezegd over wanneer de 25.500 verzegelde aanklachten zullen worden uitgevoerd, zeggen Pentagon en andere bronnen dat de actie om de satanisten permanent uit de wereldmacht te verwijderen zich intensiveert.
Aan dit front was de belangrijkste gebeurtenis deze week de dood van top satanist Barbara Bush, de waarschijnlijke dochter van de Kerk van Satan oprichter Alister Crowley.
http://www.newnationalist.net/2018/04/18/the-uncanny-resemblance-of-barbara-bush-to-aleister-crowley/
Ze werd door velen gezien als de leidende satan aanbidder in de V.S. nadat haar echtgenoot, George Bush Sr. seniel werd, zijn CIA en andere bronnen het over eens. Barbara wilde niet langer leven om haar echtgenoot en zonen te zien aangeklaagd worden wegens massa moord en oorlogsmisdaden gerelateerd aan 9/11, Irak, Fukushima enz.

Echter, in deze wereld van vals nieuws en grafische computer mogelijkheden zijn er veel vraagtekens over het tijdstip van deze overlijdensaankondiging en de nieuwsverslagen die er over verschijnen. Kijk naar een opvallend voorbeeld van een 46 seconde durende herdenking uit de 24e uitzending van het TV nieuws op de link hieronder. Je kunt Barbara Bush zien die deelneemt aan haar eigen begrafenis samen met de al overleden Nancy Reagan.
https://www.youtube.com/watch?v=trad7UJzUfk&feature=youtu.be
Ook zeggen computer experts van de Canadese Geheime Dienst dat de veel gepubliceerde foto van voormalige presidenten die de Barbara Bush begrafenis bijwonen, duidelijk een “slecht gemaakte Photoshop fake is.” De foto wordt nu systematisch verwijderd van gezamenlijke nieuwssites maar kan hieronder worden gezien.
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2018/04/fake-barbara-bush-funeral-photo3-300x222.png
Voor degenen die nog steeds denken “zien is geloven” wanneer het aankomt op digitale foto’s en video’s, neem dan eens alsjeblieft een kijkje op de publieke presentatie hieronder van 13 april, van Dr. Supasorn Suwajanakorn, een computer ingenieur in dienst van Google, het laat valse video’s zien die hij maakte van voormalig president Barack Obama die spreekt.
http://www.bbc.com/news/technology-43639704?SThisFB
Dus het is mogelijk dat de totale Barbara Bush begrafenis nep kan zijn en “dit hele zaakje stinkt naar Deep State misleiding,” zegt een senior CIA bron.
Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat Donald Trump weigerde om deel te nemen aan de Barbara Bush begrafenis vanwege informatie die hij heeft ontvangen nadat voormalig Bush tijdperk hulpje, Vice President Dick Cheney “ “flipte” en een getuigenis gaf tegen zijn voormalige bazen in ruil voor een pardon.
Het is misschien gewoon een toeval maar er werd verslag gedaan over een grote explosie en brand vlakbij het huis van Bush in Houston, Texas op ongeveer dezelfde tijd dat het begrafenis materiaal werd getoond.
http://halturnerradioshow.com/index.php/news/u-s-national-news/2407-valero-refinery-on-fire-in-texas-shelter-in-place-order
Bronnen bij de White Dragon Society zeggen dat de verslagen van de nep begrafenis ontworpen zijn door de cabal om belangrijke nederlagen te verbergen die ze ervaren terwijl de top satanisten wereldwijd opgejaagd worden. Het is waarschijnlijk dat geen van de massa moordende Bush familieleden nog lang rondlopen, als ze in feite nog in leven zijn, zeggen in Texas gevestigde WDS bronnen.
Een ander belangrijk overlijden vorige week was dat van Matthew Mellon, erfgenaam van het Mellon bankiersfortuin en een lid van een van de families die de Federale Reserve Raad bezitten. De Mellons hadden een serieuze breuk in de relaties met mede Fed eigenaren de Rockefellers (Clintons) maar het is niet duidelijk of dit gerelateerd was aan Matthews voortijdige dood op de leeftijd van 54 jaar.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-04-17/billionaire-banking-heir-matthew-mellon-dies-at-54
In wat misschien ook een gerelateerde ontwikkeling is, heeft de Franse tak van de Rothschild familie aangekondigd dat de 37 jaar oude Alexandre de Rothschild het stokje van zijn vader heeft overgenomen, de 75 jaar oude gezochte crimineel David de Rothschild.
https://www.rt.com/business/424399-rothschild-announce-new-boss-appointment/?content_urlfro/
De Gnostische Illuminatie, lijken echter niet tolerant te zijn tegenover enige voortgaande Rothschild controle en hebben deze schrijver geïnformeerd dat ze “contact hebben opgenomen met agent Nebojsa om hem te vragen op te treden tegen Zurich Zwitserland.”
Dit is misschien waarom de Franse Rothschild slaven President Emmanuel Macron deze week een bezoek brengt aan de V.S. om te smeken om bescherming door een Rothschild verandering van regiem te beloven.
De Gnostici hebben waarschijnlijk goede redenen om de Rothschilds te wantrouwen. Eric Fioril voorzitter van de Franse Transitie Raad zegt dat Macron zelf betrokken is bij financiële en andere misdaden op hoog niveau. De raad heeft bewijs dat het Macron regiem geprobeerd heeft een burgeroorlog te beginnen in Frankrijk door het gebruik van staatswapen fabrikanten om zo wapens weg te sluizen naar zogenaamde “Islamitische terroristen” in Frankrijk. “Onze bronnen laten ons weten dat enkele van onze belangrijkste producenten van aanslagwapens orders krijgen vanuit Israël en/of Saudi Arabië en/of cliënten uit de Golf. De rekening gaat daar naartoe, maar de geweren, raketten en munitie worden afgeleverd bij jihad groepen in Frankrijk in onstabiele voorstedelijke gebieden,” merkt hij op. Dit veroorzaakt allerlei problemen en heeft Frankrijk “aan de rand van een burgeroorlog gebracht,” zegt hij.
De implicatie van deze geheime informatie, gaat hij verder, is dat het “meer is dan alleen maar grove nalatigheid,” van de kant van de regering. Dus, gaat hij verder, de witte hoeden in de Franse geheime dienst en het geheime deel van de Gendarmerie kunnen hun ogen niet sluiten voor deze activiteit. Fioril merkt ook op dat “dankzij uitgebreide elektronische bewaking in ons land, we makkelijk zulke zwaar bewapende jihad groepen op ons grondgebied kunnen ontmantelen in minder dan 10 dagen als we onze witte hoeden in de IC ( hun equivalent van de NSA, of Computer geheime dienst) en onze veiligheidstroepen in volledig samenwerkingsverband werken. De regering pleegt verraad volgens het tekstboekje en het leger heeft een legitieme reden om onze onrechtmatige regering te arresteren,” concludeert hij.
Waarover de Franse witte hoeden zijn gestruikeld, is natuurlijk de satanische P2 Vrijmetselarij intrige om een oorlog tussen Islam en Christendom af te dwingen met de bedoeling om dan een wereldreligie te creëren gecontroleerd door hen.
In ieder geval, de poging van de satanisten om een excuus te krijgen van een valse Syrische gasaanval (de zesde valse) om Syrië aan te vallen en dus een derde Wereldoorlog te beginnen (Armageddon) wordt breed neergezet als een oorlogsmisdaad gebaseerd op fraude. Zelfs zulke uitlaatkleppen als de Duitse staatsmedia doen hier nu verslag van.
https://www.zerohedge.com/news/2018-04-21/germanys-largest-public-tv-news-broadcaster-syria-chemical-attack-most-likely
Pentagon bronnen beweren dat ondertussen binnen de V.S. “de Californische linker vleugel gouverneur, Jerry Brown werd gedwongen om 400 Nationale garde troepen naar de Mexicaanse grens te sturen, terwijl Trump Hollywood pedofielen onschadelijk maakt en mensenhandel operaties in Long Beach Port.”
Verder, zal speciaal openbare aanklager, Robert Mueller spoedig “de heksenjacht voltooien” wanneer hij Hillary Clinton aanklaagt. Dit is misschien een referentie aan het feit dat met Barbara Bush uitgeschakeld, ze nu de meest senior heks is die nog staat.
Ook, melden de bronnen: “Na vele maanden achter de schermen, gaat [voormalig burgemeester van New York, Rudolph] Guiliani in zee met het juridische team van Trump, die samen met Mueller, zich standvastig richt op  9/11 daders als de Bush bende en Israël.”
 “Met een vredesverdrag dat formeel een einde maakt aan de Koreaanse Oorlog, wordt Israël misschien onder druk gezet met openbaarmaking van zijn rol bij 9/11 en 3/11 [Fukushima] om zo vrede te sluiten met Syrië door het teruggeven van de Golan Hoogte,” concluderen de bronnen.
Een vredesovereenkomst in Korea zou ook veel criminelen op hoog niveau ontmaskeren binnen het V.S. leger in Japan, volgens bronnen bij de Japanse geheime dienst van het leger. In een handgeschreven notitie afgeleverd bij deze schrijver, zeggen de bronnen dat het V.S. leger in Japan nu verdeeld is tussen de mensen die opereren op de Yokota luchtmachtbasis en degenen die gestationeerd zijn in Camp Zama, beide vlakbij Tokyo. De mensen van Yokota steunen het regiem van Shinzo Abe en de voortgaande cover-up van de Fukushima massa moord misdaden, terwijl degenen in Camp Zama een verandering van regiem ondersteunen en de onthulling van de waarheid over Fukushima, zeggen de bronnen. Hopelijk zal, aankomend bevelhebber van de Vredestroepen, Admiraal Phlip Scot Davidson de oorlogsmisdadigers opruimen wanneer hij eenmaal formeel is aangesteld als bevelhebber.
In ander nieuws heeft vorige week heeft Turkije officieel geëist dat de Federale Reserve Raad al hun goud holdings terug geeft. Dit verzoek is waarschijnlijk verbonden aan geheime onderhandelingen betreffende top CIA Turks geheim agent Andrew C. Brunson. Officieel is Brunson een evangelische pastoor van de Izmir Ressurrection Church (Opstandingkerk van Izmir) een kleine Protestante kerk met ongeveer 25 kerkgangers, zeggen CIA bronnen. Hij werd gearresteerd bij de zuiveringen die zich voordeden in de nasleep van de Turkse staatsgreeppoging van 2016, waarbij tien duizenden Turkse militair personeelsleden gevangen werd genomen, burgers, opvoeders, academici, dissidenten en journalisten, zeggen ze.
Niet minder dan 66 V.S. senatoren dreigen met “maatregelen” tegen Turkije tenzij hij wordt vrijgelaten. “Waarom zouden zo vele senatoren te hulp komen van een bescheiden predikant en Turkije dreigen met ‘maatregelen’ als hij gewoon een geestelijke is?” de detective Fethullah Gülen. Gülen weet zeer zeker te veel over de satanisten om uitgeleverd te worden en dus zal Brunson “waarschijnlijk onder de bus worden gegooid,” concluderen de bronnen.
https://www.nbcnews.com/news/world/senators-warn-measures-against-turkey-andrew-brunson-case-n867721
In een andere ontwikkeling leek het vorige week dat “het dragen van een aluminium hoed” niet zo krankzinnigs is als je zou denken. Een lek naar de pers door een insider van de V.S. regering onthulde details over de energie technologie die gebruikt werd om tot doelwit bestempelde personen stemmen te laten horen, pijn te laten voelen, enz.
https://boingboing.net/2018/04/19/government-accidentally-sends.html
In een laatste aantekening, in wat een teken is dat deze schrijver vrienden heeft binnen de elektronische surveillance gemeenschap of anders worden ze slordig, de recente bel ID op mijn telefoon heeft boodschappen getoond waarin dingen stonden als inkomende oproepen die komen van “Paul”en twee andere mensen.
 Source: Antimatrix.org
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers