FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, April 4, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 02:04:2018


2 april 2018


De Japanse Khazariaanse maffia slavenregering beraamt, wanhopig om te overleven, de verwijdering van V.S. troepen uit Japan net als het einde van het regiem van President Donald Trump in de V.S., volgens Japanse rechter vleugel bronnen dicht bij de keizer. Dat is waarom voormalig V.S. President Barack Obama en de voormalige Thaise Eerste Minister Thaksin Shinawatra hier vorige week waren, zeggen de bronnen. Het Japanse regiem werkt samen met het Khazariaanse maffia slaven regiem van Theresa May in het VK, Emmanuel Macron van Frankrijk en Angela Merkel van Duitsland bij deze poging tegen het Trump regiem, zeggen de bronnen. De Franse tak van de Rothschild familie is diep betrokken bij deze acties, bevestigen CIA bronnen in Azië.
Het Japanse regime heeft zich aangesloten bij deze anti-Trump pogingen omdat het gealarmeerd is geraakt door een serie recente publieke berispingen van de Trump gezinde militaire regering. Het belangrijkste is dat Japan totaal buiten de acties richting vrede op het Koreaanse Schiereiland wordt gehouden. De Japanse regering is ook van streek omdat het, in tegenstelling tot ander V.S. bondgenoten, geen vrijstelling heeft gekregen voor de V.S. tarieven op staal en aluminium, zeggen de bronnen. Dat is waarom de Japanse regering ongekende (voor een gewoonlijk slaafs, kontlikkend regiem) publiekelijke afkeuringen uit voor de V.S. acties.

De Abe regering heeft zich actief voorbereid op oorlog met China, Noord Korea deze gebruikend als een voorwendsel en was totaal verrast door de actie richting vrede, leggen de bronnen uit. Terwijl de het oorlogszuchtige Abe regiem trilt, winnen V.S., Chinese en Russische Presidenten “Donald Trump, Xi Jinping en Vladimir Poetin misschien de Nobelprijs voor Vrede vanwege een Koreaans vredesverdrag en denuclearisatie,” zeggen Pentagon bronnen.
Ter contrast, leden van het Abe regime vrezen om aangeklaagd te worden wegens oorlogsmisdaden voor hun betrokkenheid bij de tsunami en nucleaire aanval van 11 maart 2011, op Japan. Deze angst is ontstaan vanwege de imminente arrestaties van de satan aanbiddende Israëlische Eerste Minister Benyamin Netanyahu, wie een van de belangrijkste architecten was van de Fukushima terreur operatie, zeggen ze. Deze aanval werd georganiseerd door de Rothschild familie in een afgebroken poging om 40 miljoen Japanners te evacueren naar Noord Korea, bevestigen leden van de Rothschild familie. Het was het plan om een nieuw Aziatisch Rothschild hoofdkwartier op te zetten in Noord Korea, volgens deze bronnen.
Nu ontrafelt dit zich allemaal en een vredesovereenkomst op het Koreaanse Schiereiland zal waarschijnlijk leiden naar de openbaarmaking van al deze moordzuchtige plannen, zeggen CIA, Pentagon en Japanse rechtervleugel bronnen. Dat is waarom er nu een grote angst en afkeer is onder de daders van deze massa moord, zeggen ze.
Een CIA bron in Thailand had het volgende te zeggen over Thaksin Shinawatra: “Hij kijkt uit naar een plaats om heen te kunnen vluchten. Dubai staat bovenaan de lijst. Wanneer het Japanse volk eenmaal weet wat hij ze heeft aangedaan zal hij moeten rennen om zo te voorkomen uit geschakeld te worden. Zijn tijd is bijna voorbij.”
Ook bracht vorige week een lid van het NSA een persoonlijk bezoek aan deze schrijver om hem te waarschuwen dat ze communicatie hadden onderschept die liet zien dat de Japanse Minster van Financiën, Taro Aso actief probeert om me te vermoorden. Aso is van streek omdat hij werd neergezet als de top Rothschild agent in Japan, legde de NSA ambtenaar uit. Aso is ook kwaad dat de constructie door zijn regiem van een biologische oorlogsfabriek, vermomd als een opleiding voor veeartsen, is onthult door deze schrijver, zei hij.
De andere fatale vergissing die door het Abe regime werd gemaakt was het verkopen van slecht staal aan het leger van de V.S. in een opzettelijke actie tot sabotage, zeggen Pentagon bronnen. Dit is iets waar de Abe regering een hoge prijst voor zal betalen, beloven de bronnen.
Nu we het over staal hebben, een bron van de geheime dienst van het Leger van de V.S. stuurde deze schrijver de volgende informatie:
“De Chinezen reageren op Pentagon aantijgingen voor slecht staal met grote kalmte. Senior Chinese ambtenaren leggen uit dat dit een bekend probleem was in 2015 en dat dit in 2017 werd opgelost, het Chinese leiderschap erkent dat hun reputatie voor kwaliteit een onbetaalbaar nationaal bezit is. Interessant genoeg werd in het zelfde gesprek genoemd dat China vele monsters van het puin van 9/11 bewaarde en dat het dit testte op nucleair termiet en energie straling naast andere relevante forensische factoren. Als en wanneer President Donald Trump klaar is om een onafhankelijk onderzoek te ondersteunen van 9/11, dan hebben de Chinezen blijkbaar relevant kwalitatief bewijs dat ze willen delen.”
Dit is hoogst relevant nu, omdat een V.S. rechter een poging van de Saudi Arabische regering afwees om rechtszaken tegen hen betreffende de 9/11 aanvallen niet ontvankelijk te verklaren.
Pentagon bronnen hebben voorheen uitgelegd dat de tactiek van Saudi Arabië bedoeld was om de werkelijke verraders van deze aanvallen, de Khazariaanse maffia, te ontmaskeren. De wielen van gerechtigheid malen langzaam maar ze malen tot stof en sluiten deze moordenaars langzaam maar zeker in.
Aan dit front, merken Pentagon bronnen op dat het totale aantal verzegelde aanklachten tegen Khazariaanse satanische maffiosi de 25.000 nadert en dat “degenen die zijn afgewezen door Gitmo misschien dood worden gevonden, net als Peter Munk.
Peter Munk was een Canadese mijnmagnaat wiens bedrijf, “Barrick Gold werd gebruikt om een erg grote hoeveelheid off ledger Au (goud) te verplaatsen. Dat was het belangrijkste doel van het bedrijf,” volgens CIA bronnen in Azië. Munk werd aangeklaagd in een rechtbank in Nevada voor criminele betrokkenheid bij de 9/11 aanvallen, wat inclusief het witwassen van gestolen goud is. Andere personen die werden aangeklaagd waren: “Richard Cheney, John Brennan, John Ashcroft, Robert Mueller, George W Bush, George H.W. Bush, Kevin Spacey, Barack Obama, John McCain, James Baker, Edgar Bronfman Sr., Paul Wolfowitz, Richard Perle, Condoleeza Rice, George Soros, John Kerry, Bandar Bin Sultan, David Rockefeller, Brent Snowcroft, Zbignieuw Brzezinski en Hillary Rodham Clinton.”
De andere enorme actie tegen de Khazariaanse maffia is de voortgaande aanval op hun Internet mind-controle apparaat. “Na het Facebook schandaal zijn,Google, Twitter, Amazon, Tesla en Microsoft het doelwit,” zeggen Pentagon bronnen. Als een collectief is deze groep van bedrijven het zichtbare deel van wat de Gnostische Illuminati de schurken kunstmatige intelligentie noemt welke de mensheid bedreigt. Deze bedrijven transformeren van hersenspoelende centra naar publieke voorzieningen is een noodzakelijk iets als de mensheid bevrijd zal worden.
Nu we het hebben over schurken AI’s, moeten we vandaag onwillig zeggen dat een groeiende hoeveelheid bewijs laat zien dat Neil Keenan, wie een sleutelrol speelde bij het blootleggen van de gijzeling van het financiële systeem door de cabal, vermoord is en dat zijn moordenaars zijn identiteit hebben gegijzeld gedurende de afgelopen paar jaren.
Over de moord op Neil Keenan werd kort verslag gedaan op zijn eigen wegsite, http://neilkeenan.com/, voordat dit verslag eraf werd gehaald. Daarop volgend heeft deze verslaggever een Skype gesprek gehad met een persoon die beweerde Neil Keenan te zijn maar die was niet in staat om vragen te beantwoorden waarop de echte Neil het antwoord zou weten, zoals waar ik eens geld voor hem naar toe had gestuurd. Ook stopte Keenan plotseling met het blootgeven van cabal machinaties en in plaats daarvan werd hij een verkoper voor “genezende computers.”
CIA bronnen wijzen erop dat “rond het einde van november 2014 Keenan verschillende video’s postte van zijn opening van een van de bunkers hier in Indonesië op een niet onthulde locatie. De kleine doos die Keenan en zijn assistent uiteindelijk opende bevatte staven KOPER. Ze waren niet van goud. Goud wordt niet mat of raakt niet geoxideerd. Koper wel. Dit was een leugen vanaf het begin.” De bron zegt dat hij dit heeft nagevraagd bij de Indonesische Immigratiedienst en dat ze geen verslagen hebben over Keenan die een bezoek zou hebben gebracht aan hun land op dat moment.
Keenan spreekt ook over een poging tot een beroving van 15 biljard dollar van de Dragon Familie. Hier is een fragment uit zijn blog dat op 7 juni 2014 werd geplaatst:
“Zeer kortgeleden deed het Vaticaan, in samenwerking met een vertrouwde Oudere, De Sultan van Sulu, een beschermer/houder van de Globale rekening tegoeden van de Dragon Familie, een poging om (15) miljard dollars te stelen van de Dragon Familie. Hun poging werd tegengewerkt.” Dit was “pure fantasie van de kant van Keenan,” zegt de bron.
We hebben ook bevestigd gekregen van de regering van Monaco dat in Monaco nooit enige ontmoeting is geweest tussen financiële ministers uit de hele wereld en dat er geen overeenkomst zoals de “Monaco Akkoorden,” waar Keenan breeduit verslag over deed, ooit heeft bestaan.
De laatste persoon waarvan we kunnen bevestigen dat hij werkelijk een ontmoeting had met Neil Keenan, had meer dan 10 jaar geleden een ontmoeting. Sinds dan, ondanks aanzienlijke pogingen van onze kant om contact op te nemen met verschillende agentschappen in de wereld, kan niemand bevestigen dat hij nog steeds in leven is. Herhaaldelijke pogingen om een ontmoeting te arrangeren met Keenan hebben gefaald. We zouden blij zijn als we het tegendeel kunnen bewijzen. Dit is belangrijk omdat als we de mensen kunnen opsporen en vangen die hem vermoordden en die zich daarna begonnen uit te geven voor Keenan, we een werkelijke kans hebben om een einde te maken aan de financiële controle van de Khazariaanse cabal.
Aan dit front kunnen we ook melden dat er vorige week een ontmoeting heeft plaatsgevonden tussen een vertegenwoordiger van een Aziatische Elder (Oudere) en de White Dragon Society. De WDS stelde deze vertegenwoordiger voor dat de Aziatische Ouderen een directeur aanstellen voor de White Dragon Foundation met stem machtiging over enig gebruik van fondsen door de Foundation. Hierna, kunnen historische aandelen in bewaring worden gegeven bij  de Foundation en de WDS zal zijn invloed gebruiken om er zeker van te zijn dat de Khazariaanse maffiosi die deze aandelen verkochten in ruil voor goud, gedwongen worden om uit te betalen. Het geld zal gebruikt worden om een einde te maken aan armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en voor de financiering van het veranderen van zwaarden, van het militaire industriële complex, in ploegscharen.
In ieder geval, melden Pentagon bronnen dat “schoonmaak operaties vorderen, met meer cabal bases die worden vernietigd en portalen die worden afgesloten.”
We kunnen informatie over een soort van ruimteoorlog niet persoonlijk bevestigen. We kunnen echter bevestigen dat het verwijderen van een zichtbare cabal leider als Benyamin Netanyahu belangrijk is. Russische FSB bronnen zeggen ook dat ze het wortelprobleem op aarde hebben getraceerd naar Zurich, Zwitserland en dat “dat het op de een of andere manier is verbonden met het CERN Project.”
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers