FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, April 25, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 23:04:2018


Velika ofenziva sotonista gubi snagu i započinje protunapad



23. travnja 2018.



Elita štovatelja sotone koja je preotela vlast na Zapadu, a koja se bori za svoje živote, priredila je veliku kontraofenzivu u Siriji i protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa. Ova ofenziva sada je iznenada izgubila energiju i sada im se vraća mnogostruko jer se njihove laži o Siriji i mnogim drugim stvarima izlažu. I, iako nije bilo riječi o tome kada će se pokrenuti postupci za 25.500 zapečaćenih optužbi, Kažu Pentagonovi izvori i drugi da se akcija za trajno uklanjanje sotonista iz svjetske vlasti intenzivira.

Na tom frontu, najveći događaj u proteklom tjednu bila je smrt glavnog sotoniste Barbare Bush, vjerojatno kćerke osnivača Church of Satan (Crkva Sotone) Alistaira Crowleya.


Mnogi su smatrali da je bila vođa štovatelja sotone u SAD-u nakon što je njezin muž, George Bush stariji postao senilan, slažu se izvori CIA-e i drugi. Barbara bez sumnje nije željela živjeti da vidi svog muža i sinove optužene za masovno ubojstvo i ratne zločine povezane s 9/11, Irakom, Fukushimom, itd.


Međutim, u ovom svijetu lažnih vijesti, postoji mnogo upitnika o vremenu objave ove smrti i izvještaja na vijestima koji se pojavljuju o tome. U sjajnom primjeru, ako pogledate na oznaku 46 sekunde TV News 24h broadcast na linku ispod, možete vidjeti Barbaru Bush kako prisustvuje svom vlastitom pogrebu s pokojnom Nancy Reagan.


Također, računalni stručnjaci iz kanadske tajne obavještajne službe kažu kako široko objavljena fotografija bivših predsjednika kako prisustvuju pogrebu Barbare Bush da je jasno loše napravljen lažni Photoshop. Fotografija se sada sustavno uklanja iz korporativnih vijesti, ali se može vidjeti ispod.


Za one koji još uvijek misle da "vidjeti je vjerovati" kad su u pitanju videozapisi i digitalne fotografije, bacite pogled ispod na javnu prezentaciju od 13. travnja na kojoj je Dr. Supasorn Suwajanakorn, računalni inženjer zaposlen u Googleovoj diviziji Brain, pokazao lažne videozapise koje je on napravio o govoru bivšeg predsjednika Baracka Obame.


Tako je moguće da je cijela stvar oko pogreba Barbare Bush lažna i cijela ova stvar miriše na prijevaru Duboke države, kaže visoki izvor CIA-e.

Pentagonovi izvori, s druge strane, kažu da je Donald Trump odbio prisustvovati pogrebu Barbare Bush zbog informacija koje je primio nakon što se bivši pomoćnik predsjednika Busha Dick Cheney okrenuo i dao svjedočenje protiv svojih bivših šefova u zamjenu za oprost.

To također može biti samo slučajnost, ali je objavljeno da se dogodila velika eksplozija i požar u blizini Bushove kuće u Houstonu u Teksasu gotovo u isto vrijeme kad je pokazan snimak pogreba.


Dok izvori Društva Bijelog Zmaja kažu da je lažna izvješća o pogrebu osmislila kabala da bi prikrila velike poraze koje doživljavaju dok se glavni sotonisti love po cijelom svijetu. Vjerojatno je da nitko od masovnih ubojica Bushove obitelji neće kružiti okolo još zadugo, ako su ustvari još živi, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja sa sjedištem u Teksasu.

Još jedna velika smrt u prošlom tjednu bila je ona od Matthewa Mellona, nasljednika Mellonovog bankarskog bogatstva i člana jedne od obitelji koje posjeduju Federalne Rezerve. Melloni su imali ozbiljan prekid u odnosima s kolegama vlasnicima Fed-a Rockefellerima (Clintonovima), ali u ovom trenutku nije jasno da li je to povezano s Matthewovom preranom smrću u dobi od 54 godine.


U onome što također može biti povezani razvoj situacije, francuski ogranak obitelji Rothschild objavio je da je 37-godišnji Alexandre de Rothschild preuzeo poslove svog oca, 75-godišnjeg zločinca s tjeralice Davida de Rothschilda.


Gnostički iluminati, međutim, izgleda da neće tolerirati bilo kakvu daljnju kontrolu Rothschilda i obavijestili su ovog pisca da su kontaktirali agenta Nebojšu da ga zamole da djeluje protiv Züricha u Švicarskoj.

To bi mogao biti razlog zbog kojeg je francuski Rothschildov rob predsjednik Emmanuel Macron ovog tjedna u posjetu SAD-u da moli za zaštitu obećavajući promjenu Rothschildovog režima.

Gnostici vjerojatno imaju dobar razlog da ne vjeruju Rothschildima. Eric Fioril, predsjednik Francuskog tranzicijskog vijeća, kaže da je i sam Macron umiješan u financijski i drugi kriminal na visokoj razini. Vijeće ima dokaze da je Macronov režim pokušavao započeti građanski rat u Francuskoj koristeći proizvođače oružja u društvenom vlasništvu da dostave oružje takozvanim islamističkim teroristima u Francuskoj. Naši izvori nas obavještavaju da neki od naših glavnih proizvođača oružja dobivaju naređenja iz Izraela i/ili Saudijske Arabije i/ili zaljevskih klijenata. Račun ide tamo, ali puške, rakete i streljivo se dostavljaju džihadističkim skupinama u Francuskoj u nestabilnim predgrađima, napominje on. To uzrokuje svakojake probleme i stavlja Francusku na rub ambisa građanskog rata, kaže on.

Upletenost ove obavještajne službe, nastavlja on, jest da je to „više nego samo velika nemarnost“ od strane vlade. Prema tome, nastavlja on, bijeli šeširi u francuskoj obavještajnoj službi i žandarmerijske obavještajne službe ne mogu zatvarati oči na ovu aktivnost. Fioril također napominje da zbog generaliziranog elektroničkog nadzora u našoj zemlji lako možemo razbiti takve teško naoružane džihadističke skupine na našem tlu u manje od 10 dana ako pustimo naše bijele šešire u IC (njihov ekvivalent za NSA, ili računalnu inteligenciju) i naše snage sigurnosti potpuno surađuju. Vlada je počinila izdaju i vojska ima legitiman razlog da uhiti našu nelegitimnu vladu, zaključuje on.

Ono na što su naišli francuski bijeli šeširi, naravno, je urota sotonističke P2 masonske lože da izazove rat između islama i kršćanstva kako bi stvorili jednu svjetsku religiju koju bi oni kontrolirali.

U svakom slučaju, pokušaj sotonista da koriste izgovor lažnog napada plinom u Siriji (šesti takav izloženi lažni napad) da se napadne Sirija i započne 3. svjetski rat (Armagedon) naširoko je izložen kao ratni zločin temeljen na prijevari. Čak i takva izdanja kao što su njemački državni mediji sada izvješćuju o tome.


U SAD-u, u međuvremenu, kažu izvori iz Pentagona: Kalifornijski ljevičarski guverner Jerry Brown bio je prisiljen poslati 400 pripadnika nacionalne garde na meksičku granicu, budući da je Trump prekinuo Hollywoodske operacije pedofila i trgovanja ljudima u Long Beach Portu.

Nadalje, specijalni tužitelj Robert Mueller uskoro će dovršiti lov na vještice kad optuži Hillary Clinton. Ovo je možda povezano s činjenicom da, s Barbarom koja je otpala, ona je sada najstarija vještica koja postoji.

Također, izvori izvješćuju: Nakon mnogo mjeseci iza kulisa [bivši gradonačelnik New Yorka Rudolph] Giuliani koji zajedno s Muellerom spreman ciljati na počinitelje 9/11 poput Bushove bande i Izraela.“

„S mirovnim sporazumom s kojim formalno završava Korejski rat, Izrael može biti prisiljen izlaganjem njegovih uloga u 9/11 i 3/11 [Fukushima] da uspostavi mir sa Sirijom vraćanjem Golanske visoravni, zaključuju izvori. Američka vojska u Japanu, prema japanskim vojnim obavještajnim izvorima, u rukom pisanoj noti isporučenoj ovom piscu, izvori kažu da je američka vojska u Japanu sada podijeljena na ljude koji djeluju u Yakota zračnoj bazi i one koji se nalaze u Camp Zema, svi u blizini Tokija. Ljudi iz Yakote podržavaju režim Shinzo Abea i nastavak prikrivanja zločina masovnog ubojstva u Fukushimi, dok oni u Camp Zema podržavaju promjenu režima i objavljivanje istine o Fukushimi, kažu izvori. U nadi da će novi zapovjednik pacifičkih snaga, admiral Philip Scot Davidson očistiti ratne zločince čim formalno preuzme zapovijedanje.

U drugim vijestima prošlog tjedna, Turska je službeno zatražila da Federalne Rezerve vrate sve njihovo zlato. Ovaj zahtjev je vjerojatno povezan s tajnim pregovorima koji se odnose na visokog operativca CIA-e u Turskoj Andrewa C. Brunsona. Službeno, Brunson je evanđeoski pastor Crkve uskrsnuća u Izmiru, male protestantske crkve s oko 25 vjernika, kažu izvori CIA-e. On je bio uhićen u čistkama koje su se događale nakon pokušaja državnog udara u Turskoj 2016. godine, kada su završile u zatvoru tisuće turskih vojnih osoba, državnih službenika, odgajatelja, akademika, disidenata i novinara, kažu oni.

Ništa manje od 66 američkih senatora prijeti mjerama protiv Turske, osim ako ne bude pušten. Zašto bi toliko senatora pomagalo skromnom propovjedniku i prijetilo Turskoj s „mjerama“ ako je on samo pastor?“ pita dužnosnik CIA-e, ističući da ga Turci pokušavaju prodati za operativca Fethullaha Gülena koji boravi u SAD-u. Gülen definitivno previše zna o sotanistima da bi bio predan, pa će Brunson vjerojatno biti bačen pod autobus, zaključuje izvor.


U još jednom razvoju događaja prošlog tjedna, čini se da nositi šešir od folije možda nije tako ludo kao što se misli. Curenja informacija tisku od strane insajdera američke vlade otkrilo je detalje energetske tehnologije koja se koristi da ciljane osobe čuju glasove, osjećaju boli itd.



I za kraj, u onome što je ili znak da ovaj pisac ima prijatelje u zajednici elektroničkog nadzora, ili pak da oni postaju površni, nedavni ID pozivatelj na mom telefonu je prikazao poruke koje pokazuju stvari poput dolaznih poziva koji dolaze od Paula i dva druga čovjeka.



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers