Monday, April 2, 2018

CROATIAN -- BENJAMIN FULFORD: 02:04:2018
Kabalisti planiraju protunapad protiv Trumpa u Tokiju


  
2. travnja 2018.

Autor: Benjamin Fulford 


Japanska robovska vlada kazarske mafije, očajna za preživljavanje, planira uklanjanje američkih vojnika iz Japana, kao i okončanje režima američkog predsjednika Donalda Trumpa, prema japanskim desničarskim izvorima bliskim kralju. Zbog toga su bivši američki predsjednik Barack Obama i bivši tajlandski premijer Thaksin Shinawatra bili ovdje prošlog tjedna, kažu izvori. Japanski režim surađuje s robovskim režimima kazarske mafije koje predstavljaju Theresa May u Velikoj Britaniji, Emmanuel Macron u Francuskoj i Angela Merkel u Njemačkoj u tom pokušaju protiv Trumpovog režima, kažu izvori. Francuska podružnica obitelji Rothschild duboko je uključena u ove poteze, potvrdili su izvori CIA-e u Aziji.

Japanski režim pridružio se tim anti-Trump naporima jer je postao uznemiren nizom nedavnih javnih ukora od strane Trumpove vojne vlade. Najveći je da se Japan drži u potpunosti izvan kruga u pregovorima za mir na Korejskom poluotoku. Japanska vlada također je uznemirena da, poput drugih saveznika SAD-a, nije dobila izuzeće iz američkih carina za čelik i aluminij, kažu izvori. Zato japanska vlada donosi (za obično pokoran i ulizujući režim) javne ukore bez presedana za američke filmove.Abeova vlada aktivno se pripremala za rat s Kinom koristeći Sjevernu Koreju kao izgovor, i bila je potpuno iznenađena potezom prema miru, objašnjavaju izvori. Dok se ratnohuškački režim Abea trese, američki, kineski i ruski predsjednici "Donald Trump, Xi Jinping i Vladimir Putin mogu osvojiti Nobelovu nagradu za mir za korejski mirovni sporazum i denuklearizaciju", kažu izvori iz Pentagona.


Nasuprot tome, pripadnici Abe-ovog režima boje se da su optuženi za ratne zločine zbog njihove uključenosti u tsunami i nuklearni teroristički napad na Japan 11. ožujka 2011. godine. Taj se strah pojavio zbog skorašnjeg uhićenja izraelskog premijera sotoniste Benyamina Netanyahua, koji je bio jedan od glavnih konspiratora terorističkog napada na Fukushimu, kažu. Taj napad je planirala obitelj Rothschild u neuspjelom pokušaju evakuacije 40 milijuna Japanaca u Sjevernu Koreju, potvrđuju članovi obitelji Rothschild. Plan je bio postaviti nova Rothschildova azijska sjedišta u Sjevernoj Koreji, prema tim izvorima.

Sada se sve to rješava, a mirovni sporazum na Korejskom poluotoku vjerojatno će dovesti do objavljivanja svih tih ubojitih planova, kažu CIA, Pentagon i japanski desničarski izvori. Zato je danas veliki strah i prezir među počiniteljima ovog masovnog ubojstva, kažu izvori.

CIA-in izvor u Tajlandu imao je sljedeće za reći o Thaksinu Shinawatra: "On traži mjesto za utočište. Dubai je na vrhu njegovog popisa. Kad Japanci saznaju što im je učinio, morat će bježati kako bi izbjegao hvatanje. Vrijeme mu je gotovo isteklo.

Također, prošlog tjedna, član NSA osobno je posjetio ovog pisca kako bi ga upozorio da su presreli komunikaciju s japanskim ministrom financija Taro Asom koji me aktivno pokušava ubiti. Aso je uzrujan zbog toga što je bio izložen kao glavni agent Rothschilda u Japanu, objasnio je dužnosnik NSA-e. Aso je također ljut zbog toga što je ovaj pisac izložio da njegov režim gradi tvornicu za biološko oružje prerušenu u veterinarsku školu, rekao je on.

Druga kobna pogreška koju je napravio Abeov režim bila je prodaja čelika loše kvalitete američkoj vojsci u namjernom aktu sabotaže, kažu izvori iz Pentagona. To je nešto za što će Abeova vlada platiti visoku cijenu, obećavaju izvori.

Govoreći o čeliku, američki vojni obavještajni izvor poslao je ovom piscu sljedeće informacije:

"Kinezi reagiraju na Pentagonove tvrdnje o čeliku niske kvalitete s velikom pribranošću. Viši kineski dužnosnici ističu da je to bio poznati problem u 2015. godini i izbrisan do 2017. godine, pri čemu kinesko vodstvo prepoznaje da je njihov ugled za kvalitetu neprocjenjiv nacionalni resurs. Zanimljivo je da je u istom razgovoru spomenuto da je Kina zadržala mnoge uzorke otpadaka iz 9/11 i testirala na nuklearno i energetsko zračenje i zračenje legure aluminija i čelika, među ostalim relevantnim forenzičnim čimbenicima. Ako i kada predsjednik Donald Trump bude spreman poduprijeti neovisnu istragu o 9/11, čini se da Kinezi imaju relevantne informacije o kvaliteti dokaza da ih podijele. "

Ovo je vrlo važno sada, jer je prošlog tjedna američki sudac odbacio pokušaj Saudijske Arabije da odbije tužbe protiv nje u vezi s napadima 9/11.


Izvori iz Pentagona prethodno su objasnili da je taktika tužbe protiv Saudijske Arabije trebala otkriti prave počinitelje tih napada - kazarsku mafiju. Kotači pravde melju polako, ali melju u prah i sve su bliže tim ubojicama.

Izvori iz Pentagona su napomenuli da se ukupan broj zapečaćenih optužnica protiv kazarskih sotonističkih mafijaša približava broju 25.000, a "oni izbačeni iz Gitmo-a mogu se naći mrtvi kao Peter Munk".

Peter Munk je bio kanadski rudarski magnat čija je tvrtka "Barrick Gold korištena za prebacivanje vrlo velike količine ukradenog zlata. To je bila glavna svrha tvrtke ", prema izvorima CIA-e u Aziji, Munk je optužen na sudu u Nevadi za kriminalno sudjelovanje u napadima 11. rujna (9/11), što je uključivalo pranje ukradenog zlata. Ostali optuženi bili su: Richard Cheney, John Brennan, John Ashcroft, Robert Mueller, George W. Bush, George H. W. Bush, Kevin Spacey, Barack Obama, John McCain, James Baker, Edgar Bronfman, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Condoleeza Rice, George Soros, John Kerry, Bandar Bin Sultan, David Rockefeller, Brent Snowcroft, Zbigniew Brzezinski i Hillary Rodham Clinton.”


Drugi ogroman potez protiv kazarske mafije je tekući napad na njihov internetski aparat za kontrolu uma. "Nakon Facebook skandala, također su ciljani Google, Twitter, Amazon, Tesla i Microsoft", kažu izvori iz Pentagona. Kao kolektiv, ta grupa kompanija vidljivi je dio onoga što gnostički iluminati nazivaju ćelije zle umjetne inteligencije koja prijeti čovječanstvu.

Pretvorba ovih kompanija od središta za ispiranje mozga u javne usluge je obavezna ako će čovječanstvo biti oslobođeno.

Govoreći o zloj umjetnoj inteligenciji, danas moramo reći da sve više dokaza pokazuje da je Neil Keenan, koji je odigrao ključnu ulogu u otkrivanju kabaline krađe financijskog sustava, ubijen, a njegove ubojice su koristile njegov ukradeni identitet u posljednjih nekoliko godina.

Kratko je objavljeno na njegovoj internetskoj stranici da je Neil Keenan ubijen, http://neilkeenan.com/, prije nego što je izvješće skinuto. Nakon toga, ovaj novinar je imao Skype razgovor s osobom koja tvrdi da je Neil Keenan, ali koja nije odgovorila na pitanja koja bi pravi čovjek znao, kao što je to gdje sam mu jednom poslao novac. Isto tako, Keenan je odjednom prestao izlagati kabaline makinacije i umjesto toga postao je prodavač za "računala za liječenje.

Izvori CIA-e ističu da je "krajem studenoga 2014. Keenan objavio nekoliko videa o otvaranju jednog od bunkera ovdje u Indoneziji na neotkrivenom mjestu ... mala kutija koju su Keenan i njegov pomoćnik konačno otvorili sadržavali su BAKRENE ingote. Nisu bili od zlata. Zlato ne gubi boju ili ne oksidira. Bakar da. Ovo je bilo lažno od početka." Izvor kaže da je provjeravao kod indonezijske imigracije i da nemaju zabilježbe o Keenanovom posjetu toj zemlji u to vrijeme.

Keenan također govori o pokušaju 15-kvadrilijunske pljačke dolara od obitelji Dragon. Evo izvoda iz njegovog bloga objavljenog 7. lipnja 2014.:

"Nedavno je Vatikan, u suradnji sa starješinom od povjerenja, Sultanom od Sulua, skrbniomk/posjednikom imovine Globalnog računa Dragon obitelji, pokušao ukrasti petnaest (15) kvadrilijuna dolara od Dragon obitelji. Njihov je pokušaj bio osujećen." To je bila "čista fantazija s Keenanove strane", kaže izvor.

Potvrdili smo zajedno s vladom Monaca da nikad nije bilo sastanaka svjetskih ministara financija u Monaku i da takav sporazum kao što je "Monako sporazumi", koji je široko objavio Keenan, nikada nije postojao.

Posljednja osoba za koju možemo potvrditi da se zaista sastala s Neilom Keenanom, satala se s njime prije više od 10 godina. Od tada, unatoč znatnim naporima s naše strane, kontaktiranjem različitih obavještajnih agencija širom svijeta, nitko ne može potvrditi da je još živ. Također i pokušaji da se dogovori ponovni sastanak s Keenanom su propali. Bili bismo sretni da se dokaže da nismo u pravu. Ovo je važno, jer ako uspijemo pronaći i uhvatiti ljude koji su ubili, a zatim počeli predstavljati Keenana, onda imamo prave šanse da okončamo financijsku kontrolu kazarske kabale.

Također, na tom polju, možemo izvijestiti da je prošlog tjedna održan sastanak između predstavnika jednog azijskog starješine i Društva Bijelog Zmaja (WDS). WDS je predložio tom zastupniku da azijske starješine imenuju ravnatelja White Dragon Foundation s pravom veta za svaku upotrebu sredstava od strane zaklade. Nakon toga, povijesne obveznice mogu biti pohranjene u Zakladi, a WDS će koristiti svoj utjecaj kako bi osigurao da kazarski mafiozi koji su prodali te obveznice u zamjenu za zlato, moraju platiti. Novac će se upotrijebiti za okončanje siromaštva, zaustavljanje uništavanja okoliša i financiranje mačevi-za-plugove preobrazbe vojno-industrijskog kompleksa.

U svakom slučaju, izvori iz Pentagona izvijestili su da su "operacije čišćenja u tijeku, s više uništenih kabalinih baza i zatvorenih portala".

Ne možemo osobno potvrditi ovakvu vrstu informacije o svemirskom ratu. Međutim, možemo potvrditi da je važno uklanjanje vidljivih lidera kabale kao što je Benyamin Netanyahu. Također, ruski izvori FSB-a kažu da su pratili trag korijena problema na Zemlji do Züricha, u Švicarskoj, i da je to "nekako povezano s projektom CERN".


Izvor: Antimatrix.org

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers