FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, January 31, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 29:01:2018


Oost West lijnen getrokken—Zal het liefdeuitwisselen zijn in plaats van oorlog?

29 januari 2018
Het lijkt nu waarschijnlijker dat we in de komende maanden en jaren eerder een wereldregering zullen zien dan een wereldoorlog dit is gebaseerd op wat er in de hele wereld gebeurd.
Ten eerste kwamen dit jaar Westerse leiders, een jaar na het World Forum in Davos waarbij de Chinese President Xi Jinpin als ster naar voren kwam, bij elkaar in Davos met V.S., Donald Trump als de top attractie. Het is interessant dat het Westers gedomineerde Davos thema, van dit jaar, “een gezamenlijke toekomst schept in een verdeelde wereld,” welke erg lijkt op het thema van China van “Een gemeenschap opbouwen met een gedeelde toekomst voor de hele mensheid.”
Natuurlijk zijn de Chinezen en Amerikanen het nog steeds aan het uitvechten wie de leiding over deze “gedeelde toekomst zal krijgen.”

Pentagon bronnen waren deze week overdreven uitbundig over Trump en zijn Davos optreden; aantekening hierbij: “Trump bracht beroering in Davos met globalisten CEO’s van EU multinationals die beloven om te investeren en banen te creëren in Amerika.” Ze voegden toe dat “Met een verslagen cabal en een cabal die niet in staat meer is om enige valse vlag operaties op te voeren of om een Derde Wereldoorlog te beginnen, Davos de Trump wereldorde vestigde en misschien de globale valuta herstart gelanceerd heeft.”
Hoewel, zelfs alarmerender,  was de vaststelling van de Pentagon bron dat “een onderwaterbasis van de cabal bij Alaska misschien met raketten is bestookt terwijl het leger achter Trump staat, die is gepromoveerd van POTUS  naar GEOTUS (God Keizer van de V.S.).”
De Chinezen hadden op hun beurt het volgende gezegd over Trump in Davos via hun ambtelijke Xinhua Nieuws Agentschap: ”De Verenigde Staten zijn als de bokser die er voor kiest te gehoorzamen aan de regels als hij het spel domineert maar beweert dat de regels moeten worden veranderd als hij aan het verliezen is.”
De leiding van het leger van de V.S. was onder Trump de afgelopen week in staat een week tijd te winnen door te dreigen met “onmiddellijke arrestaties” van politici uit de Democratische Partij, welke “zwichtte en zo in minder dan 72 uur een einde maakte aan het stilleggen van de V.S. regering,” merken Pentagon bronnen op. Het zinken van een Iranese olietanker vlak bij de kust van Shanghai stelde ook het begin van een door goud ondersteunde petro yuan uit als vervanging voor de V.S. petrodollar. Echter, zo als de dingen er voor staan, heeft het nog steeds failliete V.S. regiem alleen tijd gekocht tot 8 februari.
Het is duidelijk dat de Verenigde Staten, de staat met de meeste schulden in de geschiedenis van de wereld is, wat niet meer te verdedigen is en een volledige herstart nodig heeft van het huidige wereld systeem om te kunnen overleven. De Chinezen, zijn op hun beurt de grootste profiteurs van het huidige systeem en zouden graag verder gaan met zich in hun voordeel te ontwikkelen, wat ze al vele jaren hebben gedaan.
Wat te doen aan deze situatie zal deze week op 31 januari, de dag van de Super Blauwe maan, in Azië het thema zijn van gesprekken op hoog niveau tussen vertegenwoordigers van de White Dragon Society (WDS) en vertegenwoordigers van de 13 bloedlijnen families die het huidige systeem controleren
De WDS zal als een eerste stap een onvervalst jubelfeest of eenmalige afschrijving van alle wereldschulden, publiek en privé, voorstellen, volgens WDS leden die de gesprekken zullen bijwonen. De gesprekken zullen ook gaan over de Chinese biljoen dollar One Belt, One Road (OBOR een gordel een weg) infrastructurele initiatief met het Westerse militaire industriële complex. Het feit dat de Chinezen al V.S. militaire aannemers betalen om de verantwoordelijkheid te nemen voor de veiligheid voor het OBOR project laat zien dat er meer harmonie dan strijd is in de echte wereld tussen de twee grote macht centra. Het feit dat het leger van de V.S. de Chinezen dit jaar heeft uitgenodigd om mee te doen aan hun RIMPAC marine oefening in Hawaï laat zien dat op werkniveau de relaties met de Chinezen al goed zijn. Over het geheel gezien zal de WDS een strategie van “liefde uitoefenen” promoten, niet een van oorlog.
In ieder geval hebben de oude wereldorde zoals deze werd vertegenwoordig door de P2 Vrijmetselaar Ordo ab Chao (Orde uit Chaos) lodge en hun Vaticaanse hulpje gefaald in hun belofte om van 2016 een jubileum jaar te maken zoals op hun kalender staat vermeld. In plaats daarvan is er sindsdien een niet eerder vertoond geld graaien geweest door de Westers super rijken.

Het resultaat is een gevaarlijke destabilisatie van de Westerse beschaving. Het is duidelijk dat ze een stap opzij moeten doen.
Witte hoeden bij het leger van de V.S. helpen om dit te laten gebeuren, opmerkend dat: “Door de storm komt een wereldwijde arrestatie van 90.000 pedo’s in het zicht, 45.000 arrestatiebevelen zijn op handen, en de hoeveelheid van verzegelde aanklachten nadert de 14.000.”
Verder, heeft Trump bereikt dat MI6 en GCHQ (Government Communications Headquarters, de Britse geheime dienst) belastende geheime informatie over Barack Obama, Hillary Clinton en de cabal hebben overhandigd vooraf aan zijn ontmoeting met [VK Eerste Minister Theresa] May in Davos,” zeggen de Pentagon bronnen.
De Koninklijke Canadese Berg Politie is ook op het spoor van de Clinton maffia, nu ze officieel de doden van Canadese farmaceutische biljonair Barry Sherman en zijn vrouw Honey hebben erkend als moord. Ze hebben computers in beslag genomen en zullen de geldsporen volgen om de verdachten te vinden.

Onze bronnen bij de CIA zeggen dat het spoor hoogst waarschijnlijk zal leiden naar de Clinton Foundation en Haïti waar Shermans goedkope merkloze drugs werden verkocht tegen hoge prijzen aan het Internationale Rode Kruis om zo buiten de boeken fondsen te produceren voor verschillende operaties.
Een video van Rode Kruis Geld in Haïti werd gestuurd naar ons als bewijs. De video werd gestuurd met het volgende commentaar: “Merk op dat er geen mensen te zien zijn in de video, wat voor mij betekend dat dit werd opgenomen door iemand die veel meer weet dan werd gezegd—wat niets is. Iemand of een regering staat op het punt een erg grote input van contanten te krijgen. Er zijn mogelijk biljoenen dollars in deze zaken.” De bron voegde toe, “Dit is zeker geld dat buiten de boeken bestaat. We weten beiden dat de Internationale Commissie van het Rode Kruis, gevestigd in Geneve, Zwitserland, altijd een front is geweest voor de Khazariaanse maffia. Een perfecte manier om zwart geld in de hele wereld te verplaatsen—vanuit het neutrale Zwitserland natuurlijk. (de huidige schuilplaats van de Rothschilds en hun top agenten).”

Zoals we eerder hebben gezegd, zal het spoor van de Haïti aardbeving en zijn nasleep leiden naar Fukushima en de P2 Vrijmetselarij lodge, net als naar de Rothschilds in Zwitserland.
De cabal verkeert ook onder zware aanvallen voor hun recente moordpoging tegen Trump in Las Vegas. Het laatste dodelijke voorval is mogol Steve Wynn (ook bekend als Weinberg) wie werd gedwongen ontslag te nemen als financieel voorzitter van de Republikeinse Nationale Commissie. Officieel neemt hij ontslag omdat hij werd ontmaskerd als “een serie- seksroofdier en hij verliest misschien zijn spelvergunningen en wordt ontslagen uit  zijn publiek bekende bedrijf Wynn Resorts en uit zijn eigen bestuur, net als maatje Joodse Harvey Weinstein,” merken de Pentagon bronnen op.
De geheime dienst van het leger van de V.S. is een spoor gegeven dat ze kunnen volgen en dat Wynn met een Macau front zal verbinden voor de Nederlandse tak van de Rothschild Saxe Gotha familie. Dit zal op zijn beurt leiden naar de neergehaalde Maleisische vlucht 370/17 en naar de hysterische anti Rusland campagne in de Westerse gezamenlijke media, zeggen WDS bronnen. 

Ook de cabal is zich er duidelijk van bewust dat zijn fiat financiële systeem richting een instorting gaat en dus is er een hoop bedotterij aan de gang, waarbij zoals gewoonlijk goud is betrokken. Een bron dicht bij een Aziatische Koninklijke familie heeft gezegd dat de Japanse regering op zoek is naar een mijnbedrijf om goud van de dragon familie wit te wassen, goud dat is opgeslagen onder een parkeerplaats van een tempel in de Nagano prefectuur in Japan.
Er is ook een boel intrige gaande betreffende de gigantische goud opslagplaatsen in Bougainville, met de Franse Rothschilds, de Russen en het leger van de V.S. die allemaal wedijveren voor invloed over dit geopolitieke belangrijke goud. De WDS gelooft dat het goud gebruikt zou moeten worden voor het welzijn van de bevolking van Bougainville evenals aan de armsten van deze planeet.
In een laatste aantekening, vorige week was er een opleving van artikelen die verschenen in de gezamenlijke media die beweren een verslag te doen over George Soros. De artikelen beweren dat hij in Davos weer opnieuw heeft gesproken, als hij gesproken heeft voor een openbaar forum in Davos zoals ze beweren, dan zouden tientallen nieuws uitlaatkleppen onafhankelijk materiaal hierover hebben uitgebracht.
Op dit moment, stelt video technologie geheime agenten uit verschillende geheime diensten in staat om valse video’s uit te brengen die suggereren dat we mensen aan het woord zien als Hillary Clinton, Stephen Hawking, enz. Om te begrijpen hoe ver deze technologie gevorderd is kijk dan eens naar de eerste paar seconden of minuten van de onderstaande clip. 

In zekere zin hebben de Gnostische Illuminatie gelijk als ze zeggen dat de werkelijke vijand een kunstmatige intelligentie is. Want de dingen zijn nu vooral gebaseerd, net als ons financiële systeem, op computernetwerken die meerdere verschijnselen hebben laten zien van een autonome intelligentie. Dat is waarom het erg belangrijk is voor ons analoge mensen die in de oorspronkelijke schepping leven om het grootste deel van ons vertrouwen te leggen in dingen die we eigenlijk zelf ervaren.
Benjamin Fulford/White Dragon Society vertelt u beleefd dat het vervolg van dit artikel beschikbaar is volgende week donderdag. Vertalingen worden onmiddellijk wanneer beschikbaar gepost.
Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers