FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, January 3, 2018

NEDERLANDS -- BENJAMIN FULFORD: 01:01:2018


Gelukkig Nieuwjaar: Honderden top Khazariaanse gangsters, inclusief de Bush familie,  uitgeleverd aan Gitmo

1 januari 2018
In een historisch moment van poëtische rechtvaardigheid hebben de meesten van de in de V.S. gevestigde top verraders van de valse “oorlog met terreur” zichzelf nu laten uitleveren aan het V.S. Marine camp in Guantanamo Bay, Cuba, zeggen Pentagon bronnen. “De Rothschild maatjes George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, de Bushes, de Podestas en vele anderen zijn misschien per vliegtuig afgevoerd naar Gitmo en voor militaire rechtbanken geleid, terwijl het Departement van Justitie 500miljoen uitgeeft om de gevangenis te verbeteren en meer militaire politie stuurt en mariniers,” zeggen de bronnen.
Een van de vele tekenen van hoe historisch de nieuwe Amerikaanse revolutie is, is dat “er 30 congresleden niet meer terug zullen keren in het nieuwe jaar,” zegt de Pentagon bron. CIA bronnen bevestigen ook dat voormalig V.S. President Bill Clinton, hopend op een deal, zijn energie verspilt aan mensen als voormalig hoofd van de CIA, John Brennan, top V.S. Mossad agent Rahm Emmanuel, voormalig Vice President Dick Cheney en vele anderen.
Verder, terwijl V.S. President Donald Trump verklaart dat januari 2018 een “Anti Slavernij Maand,” zal worden….
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/president-donald-j-trump-proclaims-january-2018-national-slavery-human-trafficking-prevention-month/
....zijn er zijn invallen in centra voor mensenhandel in de hele wereld en deze worden gesloten. In Saudi Arabië, werden 3000 kind seksslaven bevrijd. Volgens de Russische FSB bronnen. In de V.S., “was er op 27 december een stroomuitval in de “pedo hemel Disneyland,” terwijl de plaats werd binnengevallen door speciale strijdkrachten die vochten tegen de slavenhandelaren, zeggen de Pentagon bronnen. Tijdens waarschijnlijk hieraan verbonden gebeurtenissen, stierven de erfgenaam van de Washington Post Bill Graham en Jordan Feldstein, de broer van de acteur Jonah Hill, leggen de bronnen uit.

Een andere actie was dat Julian Assange “uit de Ecuadoriaanse Ambassade werd gehaald om de cabal over te kunnen werpen en hij krijgt misschien kwijtschelding samen met Mike Flynn,” voegen de bronnen toe.
Op eerste Kerstdag, viel Delta Force een woonhuis in Thailand binnen dat in het bezit was van voormalig President Barack Obama. Het huis was gevuld met wapens, explosieven, goud en tunnels welke misschien verbonden zijn met [Voormalig Thaise Eerste Minister] Thaksin Shinawatra, de Bushes en mensenhandel,” zeggen de Pentagon bronnen.
We ontvingen afgelopen weekend ook wat ruwe informatie van twee CIA bronnen die in het verste Zuiden van Azië opereren en dat zich laat lezen als een Hollywood triller over diefstal op open zee van 100 ton goud.
“Het grootste deel van het goud, bestemd voor ondersteuning van de nieuwe globale door goud ondersteunde valuta, is opgeslagen in Jakarta. Er is meer dan 100k metrieke tonnen. Het is bekend als ‘off ledger’ goud (Au) uit het Soekarno tijdperk toen hij M1 was voor de zakelijke rekeningen,” zei een van de bronnen. “Een deel van dat goud, wat geen deel uit maakt van de Japanse voorraad dat tijdens de Tweede Wereldoorlog verspreid over China en Azië in beslag werd genomen, werd vorige week gestolen,” zeggen de bronnen.
Hier is de vertaling van een deel ervan:
 “Vanaf de kant van de zee nam Satkamal Lantamal XII Kal-Lemukutan 11-12-15 deel aan het ondersteunen van de geheime dienst van de Marine toen President Joko Widodo een werkbezoek deed tijdens de Nationale kerstviering in West Kalimantan, gehouden in Pontianak op donderdagmiddag.”
Met andere woorden, het bezoek van de Indonesische Moslim president om Kerstmis te vieren was een dekmantel voor een belangrijke marineoperatie om 100 ton goud te verplaatsen.
Echter, drie bronnen, inclusief een Indonesische generaal zeggen dat het Marine schip dat de goudstaven vervoerde werd gekaapt op zee in internationale wateren.
Hier is een versie van een CIA bron over de gebeurtenissen:
“Het was een erg goed geplande operatie. Het goud werd in een onderzeeër geladen en verdween van de radar in Singapore. Dit maakte deel uit van het totale spel aan de top van de Indonesische regering samen met enkele van de top spelers in de regering van Singapore. De belofte die tijdens de geheime ontmoeting in de APEC top in Vietnam werd gebruikt werd gebruikt voor persoonlijk gewin. De hoogste top spelers in dit theater gingen er vandoor met het Au.
“Het was de bedoeling om het te gebruiken als een klein deel van de nieuwe door goud ondersteunde valuta met Rusland, China en India. Het is momenteel 90% puur en makkelijk opnieuw te smelten naar een 99.95 zuiverheid (de minimale zuiverheid die wordt toegestaan door de LBMA) Geschat tussen de 80-100 metrieke tonnen, dit maakt een klein groepje aan de top van de Indonesische regering extreem welgesteld in de 3D matrix (voor zo lang als het duurt). Het probleem is dat ze iets hebben gestolen wat erg belangrijk was.
“Dit was bedoeld voor het welzijn van de mensheid. Er werd me gezegd dat er repercussies zullen volgen inclusief verschillende straffen als gevangenisstraf of erger. De verplaatsing van het Au wordt gecontroleerd door een speciale apparatuur voor de controle van de Witte Hoeden. De verraders kunnen zich nergens verstoppen. Hun namen zijn al bekend.
“Deze top corrupte politici stonden onder het bevel van hun meesters, de Zionistische cabal, die nog steeds een sterke positie heeft in Indonesië.”
De verplaatsing en er aan gerelateerde kaping van goud is verbonden aan een soort van belangrijke financiële gebeurtenis die ergens in het eerste half jaar van dit jaar wordt verwacht, vertelde een afzonderlijke CIA bron. Deze bron, die ons in de afgelopen jaren zowel belangrijke primeurs als desinformatie heeft verschaft, zegt dat het financiële systeem volledig zal worden stilgelegd, de aandelenmarkt zal terug vallen naar nul, bankrekeningen zullen worden geleegd, en geldautomaten zullen worden stil gezet wanneer de gebeurtenis plaatsvindt. Dit zal worden gevolgd door de lancering van het nieuwe door goud ondersteunde systeem, zegt deze bron.
Er is wat ondersteunend bewijs daarbuiten voor dit scenario. India, Rusland, China en vele andere landen hebben openlijk aangekondigd dat ze zullen overgaan naar een door goud ondersteunde valuta. De Chinezen hebben ook gezegd dat ze olie voor goud en yuan zullen verhandelen. Verder, is het totale bestuur van de Federale Reserve Raad vervangen.
We zien ook dat de aandelenmarkten in de wereld steeds verder van de werkelijkheid komen te staan. Zelfs mensen die nog nooit basis economie hebben gestudeerd weten dat wanneer meer mensen verkopen dan kopen, de prijzen zullen vallen. Toch hebben de V.S. aandelenmarkten sinds 2013 record hoogtes bereikt, zelfs als het aantal verkopers veel groter was als de aantallen kopers. De werkelijkheid heeft altijd een manier om een inhaalslag te doen en illusies duren nooit voor altijd.
Er zijn ook  tekenen aan de horizon van een andere Lehman Brothers type shock:
https://www.zerohedge.com/news/2017-12-31/chart-day-hasnt-happened-2008
In ieder geval het zal mogelijk zijn om een volledig einde te maken aan de regering van de Khazariaanse maffia tijdens dit jaar, niet alleen in de V.S. maar wereldwijd, als de juiste actie wordt ondernomen. Vroeg in deze strijd werd door Pentagonbronnen gevraagd om “te denken als een militair” en naar voren te komen met specifieke doelwitten. Jaren van onderzoek en gesprekken met honderden bronnen, inclusief Rothschilds, Rockefellers en Japanse Koninklijken hebben me gedwongen te concluderen dat het probleem uiteindelijk ligt bij de P2 Vrijmetselarij Lodge en hun plan om een wereldreligie te creëren en een fascistisch wereldimperium gecontroleerd door de afstammelingen van de Caesars.
Kort geleden werd mij bijvoorbeeld verteld door een NSA bron om eens te kijken naar de “Bourne Identity” TV miniserie uit het late 1980. Het verhaal gaat over een jacht op Carlos de Jackal (Ramírez Sánchez), de beruchte terrorist die 30 jaar actief was in het laatste deel van de afgelopen eeuw. Wat me intrigeerde is dat de show Carlos afbeeldt als iemand die zich verschuilt in kloosters en werkt vanuit kerken. Dat is waarom Leo Zagami van de P2 Vrijmetselarij lodge me vertelde dat zij het waren die zowel het Katholicisme als het Communisme runden.
Wat me werkelijk ergert is dat Carlos die in 1994 werd gearresteerd in 2003 werd toegestaan om een boek uit te geven, met de titel Revolutionary Islam waarin hij terrorisme promoot. Op hetzelfde tijdstip, bevroor het V.S. Departement van binnenlandse Veiligheid de banktegoeden van uitgevers die probeerden mijn boek uit te geven over de geheime strijd om de planeet aarde en dat wereldvrede promootte. Je kunt deze mensen zien voor wie ze zijn in de constante pogingen tot bangmakerij en promotie van oorlog (Iran, Noord Korea, Syrië enz.) door de door hen gecontroleerde media operaties.
Dus, conclusie, als het leger van de V.S. en witte hoeden agentschap deze strijd willen beëindigen in 2018 en ze zoeken specifieke doelen, zou ik aanbevelen dat ze als doelwit het Calabrische schiereiland, Rome, Milaan, Tel Aviv, Zug en Basel nemen. Als ze dat doen dan zullen de door zich zelf aangewezen sociale ingenieurs achter terrorisme, valse vlag operaties, massa migratie van jonge alleenstaande Moslim mannen (niet families) naar Europa, enz. uitschakelen. Paus Francis is met zijn promotie van de globale opwarmingsfraude gewoon een aardig gezicht voor deze demonische groep.
In een laatste aantekening, de Japanse militaire geheime dienst verteld me dat er een soort van operatie tegen de Bank van Japan in de maak is voor het nieuwe jaar.
Laten we er een gelukkig en zegevierend nieuw jaar van maken voor de mensheid en de levende wezens van deze planeet.

Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers