Wednesday, October 19, 2016

Nederlands -- BENJAMIN FULFORD: 17:10:2016 Hillary Clinton verbergt zich terwijl de ontmanteling van de cabal verder gaat ondanks loze bedreigingen voor nucleaire oorlog


17 oktober 2016
Wereldgebeurtenissen gaan duidelijk in de richting van grote verandering in de komende weken wat gezien kan worden in vele gebeurtenissen die in het nieuws verschijnen en gebeurtenissen in de geheime wereld. Wat er gaande is, is dat twee enorme rivaliserende facties wedijveren voor de controle van de wereldmacht en de laatste ronde in gaan van hun titanenstrijd om het financiële systeem te controleren en dus het proces van besluiten wat de mensheid in de toekomst gaat doen.
De uitkomst lijkt zeker de nederlaag van de Khazariaanse maffia cabal te zijn welke in het geheim de wereldmacht heeft gecontroleerd sinds op zijn minst 1913 en in het Westen waarschijnlijk voor duizenden jaren.
In het nieuws en in het openbaar kunnen we bijvoorbeeld zien dat de Presidentskandidaat van de Democratische Partij in de VS en senior Khazariaanse gangster Hillary Clinton alle publieke campagneoptredens heeft afgezegd met uitzondering van haar geplande debat ( welke misschien ook werd afgezegd) met Republikeins Kandidaat Donald Trump.
Zoiets is nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van de presidentiële verkiezingen van de VS en ondersteunt beweringen van CIA bronnen dat de VS verkiezingen geannuleerd zullen worden.

Echter, het is duidelijk dat de machtstrijd nog steeds voortraast binnen de Verenigde Staten met bronnen van een factie die beweert dat de verkiezing geannuleerd zal worden omdat een kandidaat (Hillary) uit zal vallen. CIA bronnen verbonden aan deze factie zeggen nog steeds dat de verkiezing wordt geannuleerd, President Obama zal aftreden en dan zal Vice President Joe Biden het overnemen alleen om snel vervangen te worden door Hillary’s VP kandidaat Tim Kaine.
Echter, een andere senior CIA bron zegt: “Ze kunnen de verkiezing niet annuleren, als Hillary uitvalt, de Democraten moeten gewoon een andere kandidaat vinden die het opneemt tegen Donald Trump. Trump zal winnen en zal beginnen met massale arrestaties en niemand zal dat tegenhouden. ” 
Deze twee facties hebben elk verschillende visies over hoe het nieuwe financiële systeem er uit zal zien. Deze schrijver was eindelijk in staat om over dit onderwerp in contact te komen met Neil Keenan. Het is gebleken dat een derde partij de Skype account van Keenan of van deze schrijver heeft gekaapt, en net heeft gedaan alsof hij Keenan was. De enige die hiertoe in staat is, is Skype eigenaar Bill Gates. Boodschap aan Bill Gates: geef je over of sterf. Keenan zegt dat hij opnieuw werd vergiftigd maar dat hij weer hersteld is. Hij zegt dat zijn bronnen inde P2 lodge van het Vaticaan, net als mijn bronnen daar, zeggen dat als een basis voor het nieuwe financiële systeem de P2 lodge de voorkeur geeft aan de Zimbabwe dollar of anders de Irakese Dinar. De reden hiervoor is dat geen van deze valuta onder controle van de Rothschild familie staat, zeggen ze. Ze claimen ook dat deze valuta ondersteund kunnen worden door de Globale Collaterale Accounts
Echter, de Rothschilds en de Europese factie van de Khazariaanse maffia dringen aan op een voortzetting van het huidige systeem met China aan het stuur. Chinese en P2 bronnen zijn het beiden over eens dat als onderdeel hiervan, het Internationale Monetaire Fonds en de Wereld Bank al zijn overgenomen door de Chinezen. IMF hoofd Christine Lagarde is slechts hoofd in naam en de echte macht is nu in de handen van drie Chinese ambtenaren, zeggen ze.
Dit zou zeker China’s plotselinge enthousiasme over de Speciale Drawing Rights van het IMF (converteerbaar naar Chinese yuan) als een nieuwe internationale valuta ter vervanging van de VS dollar verklaren.
Het onderstaande, overgenomen van Zero Hedge (financiële blog), lijkt deze beweringen te ondersteunen:
“Op 31 augustus,” in wat een “historisch gebeurtenis” werd genoemd, werd de Wereldbank de eerste uitgever van obligaties in SDR (Special Drawing Rights) welke van een naam werden voorzien en uitgegeven in yuan, toen het 500 miljoen SDR eenheden waardeobligaties verkocht in China. Dan, na een nacht, in nog een ander historische gebeurtenis, zei de Standard Chartered Bank (Hong Kong) op vrijdag dat het goedkeuring had gekregen van de People’s Bank van China om de eerste commerciële uitgever van obligaties te zijn aangeduid in Special Drawing Rights (SDR’s) in China’s interbank obligatie markt.”  
De Bush/Clinton/Rockefeller controleurs van het oude dollar systeem voeren nog steeds een krachtige strijd in hun laatste bolwerken welke inclusief de Oekraïne, de VS gezamenlijke media, Israël en de Golf Petro Monarchieën net als Koeweit en Saudi Arabië zijn.
De strijd om Aleppo, Syrië is werkelijk de laatste stelling van de oude Petrodollar maffia. Deze maffia heeft geprobeerd de derde Wereldoorlog uit te lokken door Israëlische oorlogsvliegtuigen te beschilderen als VS oorlogsvliegtuigen en ze Russische vliegtuigen te laten aanvallen. Dat is waarom Vitaly Churkin, Russisch afgezant voor de Verenigde Naties, openlijk de situatie in Aleppo heeft verklaard, Syrië was een crisis op “planetaire schaal.”
Pentagon bronnen zeggen op hun beurt dat de recente “VS raketaanvallen op Jemense kustradars aan de Rode Zee een waarschuwing waren aan de Chinese legerbasis in de Zuid Chinese Zee terwijl Rusland terugkeert naar de Cam Ranh Marinebasis [in Vietnam] om het Chinese overwicht binnen de perken te houden.” Dit lijkt het leger van de VS te zijn dat een lijn trekt in het zand en zegt dat ze de Chinese overname van de olie en gasbelangen op het Arabische Schiereiland niet toelaten.
Het vinden van een oplossing over hoe de olie en gas pastei van het Midden Oosten te verdelen is waarschijnlijk een van de werkelijke redenen waarom de Russisch Orthodoxe Kirill in Engeland is voor een bezoek aan Koningin Elizabeth.
Het onderwerp Israël, waarvan vele van zijn inwoners uit Rusland komen, komt ook naar voren. De Wetenschappelijke en Culturele Organisatie van de Verenigde Naties heeft een resolutie laten passeren “ondersteund door Rusland en China, maar niet door Frankrijk, als een voorloper voor een twee staten oplossing voor Israël dat ondersteund wordt door Frankrijk en waar Obama geen Veto over wil uitspreken,” beweren Pentagon bronnen. UNESCO zegt dat de Joden geen historische banden hebben met Jeruzalem sinds de Romeinse Keizer Titus het volledig vernietigde in 70 AD, en dat deWestelijke (klaag)Muur niet de tempel is maar dat wat is overgebleven van het Romeinse fort Antonia. De Russen willen zich ervan verzekeren dat Engeland zich ook onthoudt van stemmen over deze resolutie zodat Israël uiteindelijk gedwongen kan worden door de wereldgemeenschap om zijn onwetenschappelijke, anti historische en antisociale activiteiten te stoppen in de regio, zeggen de bronnen. Echte Joden kunnen werkelijk historisch en wetenschappelijk bewijs gebruiken als ze een zuivere verbinding willen behouden met de schepper, zegt de WDS bron.
De andere reden voor het bezoek van de Russische Patriarch, een eerste ooit voor beide landen, is om te bespreken welke richting ze in zullen bewegen na de val van de Khazariaanse maffia, volgens White Dragon Society bronnen in Rusland en Engeland. Deel van deze discussies zullen ook het onderwerp van het wel of niet aanwijzen van een nieuwe Tsaar voor Rusland omvatten als een voorwaarde voor de terugkeer van het Russische Imperiale goud wat momenteel wordt bewaard in Engeland, zeggen ze.
De P2 bronnen leverden ook een boodschap af waarvan ze beweren dat hij van George Bush Sr. is, waarin wordt beweerd dat Bush alle betrokkenheid bij politiek vermijdt en zich alleen “wil concentreren op zijn drugshandel.” Het is waarschijnlijk te laat op dit moment en Bush zal direct moeten onderhandelen met het Amerikaanse volk die hem waarschijnlijk, willen opknopen.
Er is ook een een toenemende bewijslast die openbaar wordt gemaakt over Bill en Hillary Clinton die massamoordenaars zouden zijn. De Wikileaks onthullingen over Clinton Campagne manager John Pedesta, die van tevoren verwezen naar een “wet job” (geheime dienst praat voor moord), dagen voor de mysterieuze dood van VS Hoger Gerechtshof Rechter Antonin Scalia zijn slechts het topje van de ijsberg.
CIA bronnen zeggen dat een lawine van beschuldigingen voor moord door de Clintons wordt voorbereid en dat deze misdaadfamilie omver gehaald wordt samen met hun Bush/Rockefeller partners. Het verhaal op deze link is er weer een van velen die nog komen, zeggen de bronnen.
De Clintons en hun gangstermaatjes denken bijna zeker aan het proberen een EMP aanval te gebruiken als excuus om de verkiezingen af te zeggen en om rechtszaken en strafvervolging te vermijden wegens massamoord. Het probleem is dat ze niet lijken te kunnen besluiten of ze de Russen hiervan de schuld geven of een “ruimte weergebeurtenis.” 
Wat ze ook kiezen, ze zullen deze keer niet in staat zijn om in elkaar gezette massa terreur incidenten te gebruiken als een verlaat de gevangenis zonder betalen kaart, zijn Pentagon en geheime dienst bronnen het over eens. “De Nobelprijs voor literatuur werd gegeven aan anti Vietnam oorlog liedjesschrijver Bob Dylan als boodschap aan Obama om deze vredesprijs te verdienen en voor de cabal om de Derde Wereldoorlog te stoppen, want deze werd nog nooit eerder uitgereikt voor het schrijven van liedjes.”
In Azië, in Thailand, is nu ondertussen een hoop intrige gaande, gevolgd op de speciale aankondiging van de dood van Koning Bhumibol Adulyadej. Hier is de rauwe geheime informatie van WDS bronnen in Thailand over dit onderwerp:
“Er zijn erg serieuze discussies die NU plaatsvinden. Je hebt kunnen zien dat de PM Prayut Chan-O-Cha een verklaring deed dat de Kroonprins in rouw is samen met de bevolking van Thailand en geen haast heeft voor zijn kroning. Waarom uitte de Kroonprins niet de verklaring? ER GAAT ZEER ZEKER IETS VERANDEREN. Hij zal voor een lange tijd de troon niet bestijgen…..wat betekent dat zijn eerstgeboren zoon de volgende in de rij is voor de Troon.
Zoals je weet, ging de Koningin over naar een andere dimensie in 2012. Dit is bevestigd aan mij direct door Geheime dienst leden gestationeerd in de VS Ambassade in BKK. Er is sindsdien een dubbel die haar plaats inneemt. De dubbel is ook al bijna een jaar niet in het openbaar gezien
Wat betreft het Thaise goud, het wordt veilig bewaard en ik weet wie de sleutels heeft tot het koninkrijk, bij wijze van spreken. De intentie van Onze Groep is het te gebruiken voor het nieuwe globale financiële systeem samen met China en Rusland. Ze richten misschien ook een goud en zilverbank op.” 
Chinese regeringsbronnen bevestigen op hun beurt ook dat het Thaise Koninklijke goud net als het Perzische Koninklijke goud bewaard wordt voor de veiligheid in Thailand, het zal in geen geval worden toegestaan dat het in de verkeerde handen valt.
In Japan, ondertussen, zeggen bronnen dichtbij het kantoor van de Eerste Minster dat 300 Khazariaanse gangsters en hun lakeien werden omsingeld en meegenomen naar een VS militaire bases ter voorbereiding op hun zending naar de VS waar ze door een op te richten misdaad tribunaal zullen worden verhoord.
De oktober verrassing is hier en nu luitjes, en er komt nog meer dus alsjeblieft blijf bij de les en vermijdt alle verspreiding van angst omdat de goeie jongens aan het winnen zijn. Er is nog een hoop waar we niet over kunnen schrijven (om veiligheidsredenen) maar als je de huidige situatie vergelijkt met de Tweede Wereldoorlog, lijkt het op de strijd om Berlijn, Duitsland en Okinawa, Japan. Deze keer zullen er geen atoomraketten worden gebruikt

Vertaling: Lia

No comments:

Post a Comment

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Q
Subtitles in CA/CH/CR/DE/EN/FI/FR/HE/IT/JP/NL/PL/PT/SH/SP/SV/TR

To get the subtitles please click upon the small dented wheel at the bottom right side of the video and choose your language.


FOX NEWS

Followers