bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Monday, October 24, 2016

Hrvatski -- BENJAMIN FULFORD: 24:10:2016Masovna uhićenja i ubojstva bez suđenja odvijaju se kao dio uklanjanja kabale


24. lipnja 2016.

Autor: Benjamin Fulford


Odvija se ozbiljna borba jer su 43 razne jedinice vojske započele koordinirano uklanjanje kazarske mafije, kažu Pentagonovi izvori. U međuvremenu, izvor iz jedne obitelji koja posjeduje Odbor Federalnih Rezervi kaže da "Blokade (sredstava) koje smo doživjeli u SAD-u su zbog Bush/Clinton/Rockefeller zločinačke obitelji. Rečeno nam je da su izdali čvrstu prijetnju da će "cijela obitelj" biti ubijena ako netko izda ili primi bilo koji RV, obveznice ili tečajne liste valutnih sredstava."

Borba također postaje osobna za ovog pisca. Jutros je 9 gorila iz tokijske Porezne uprave provalilo u moju kuću i počeli su plijeniti imovinu. Oni rade za Yuriko Koike, tokijskog guvernera i marionetu kazarske mafije koji je nedavno izabran putem prijevare.  Sav novac na mojim bankovnim računima, uključujući i onaj zarađen na ovom blogu, također je zaplijenjen. Bilo tko, čak i oni koji su davno imali veze sa mnom bili su podvrgnuti sličnom zlostavljanju, uključujući i odvjetnike zviždače kojima su opozvali njihove radne licence. Gangsteri iz obje frakcije Yamaguchi Gumi yakuza sindikata također su me informirali da Rotschildov japanski agent Michael Greenberg pokušava angažirati ubojicu da me ubije. Moj web administrator također je bio pogođen rakom koji uzrokuje otrov od tih istih gangstera ubojica.


Razlog za to je to ad je ovaj blog izložio zločine kazarske mafije, posebno sheme prijevare središnjih banaka u privatnom vlasništvu.

Također je bilo najmanje 3 slatkih zamki (lijepe žene koje su mi se neprirodno pokušale nametnuti) poslane na moj put prošlog tjedna. Ostali pošteni novinari i zviždači doživljavaju slične stvari i najbolji savjet je da izbjegavaju redovite izlaske i nove prijatelje sve dok se sve ovo ne smiri, vjerojatno do 8. studenog.

Očekuje se da će se bitka intenzivirati tijekom naredna dva tjedna kako se američki predsjednički izbori približavaju. Ovdje su NSA i drugi agencijski zviždači otkrili da Hillary Clinton (ili netko sličan njoj ili klon koji se pretvaraju da su ona) podnosi izvješća Evelyn de Rotschild. Donald Trump, sa svoje strane, podnosi izvješća izraelskom agentu Roy Cohenu, prema izvorima CIA-e i NSA. "Više bih volio da imam na vlasti izraelsku mafiju nego Bush/Clinton/Rockefeller zločinačku obitelj", tako je jedan (židovski) CIA izvor opisao predsjedničku izbornu bitku.

U svakom slučaju, činjenica da američka vlada prijeti da će uhititi ruske diplomate ako pokušaju provjeriti jesu li nadolazeći izbori slobodni i pošteni, jasan je pokazatelj da je cijela izborna kampanja divovska prijevara.


U svakom slučaju, Pentagonovi izvori stalno govore da neće biti ništa od navedenog. Šef američkog Združenog stožera Joseph Dunford susreo se s korejskim i japanskim vojnim vrhom 14. listopada, a vojni šefovi 43 zemlje 17. listopada kako bi razgovarali o "konačnom uklanjanju kabale na svim kontinentima", kažu Pentagonovi izvori. Ovo je način na koji Pentagonovi izvori opisuju situaciju: "Kabala je zapečatila svoju sudbinu s višestrukim pokušajima atentata na Dunforda, koji je zauzvrat ubrzao masovna uhićenja, izvansudska, GCR [reset globalnih valuta] i novi financijski sustav koji se temelji na cijenama zlata u Šangaju."

Sada kada je kineski juan (Yuan) s Posebnim pravima vučenja (SDR) u košarici valuta, slijedeći korak će biti da se uključi iranski rial kao dio SDR-a i kao valuta za Bliski istok, dok će se Zimbabve dolar pridružiti SDR-u kao valuta za Afriku, kažu Pentagonovi izvori.

Nakon što kazarska mafija izgubi svoj čarobni stroj za novac, a posljednji plaćenik plaćeničke vojske i ubojice koji su još uvijek njihovi zaposlenici neće imati izbora da se ili predaju ili povuku.

Tu su sada pokreti da se oduzme kazarskoj mafiji kontrola nad korporativnim medijima, posebno u Sjedinjenim Američkim Državama. To je razlog zašto je AT&T bilo dopušteno da kupi Time Warner nakon što je Comcastu bila blokirana kupnja, kažu Pentagonovi izvori. Američka kazarska mafija koristi demokratskog kandidata za potpredsjednika Tim Kainea i republikanskog kandidata za predsjednika Donalda Trumpa da pokušaju blokirati sjedinjenje, kažu izvori. Međutim, "Sjedinjenje još uvijek treba biti odobreno jer ono što nije dobro za židovsku mafiju, dobro je za Ameriku," rekao je Pentagonov izvor. Dakako, korporativni mediji u Sjedinjenim Američkim Državama sada su toliko degenerirali i puni su laži da novi vlasnici, i anti-trust akcija svakako potrebni ako će ljudi još jednom čuti istinu o takozvanim glavnim medijima (mainstream media).

Tu je i veliki informacijski rat koji bijesni oko WikiLeaksa i Juliana Assangea ovih dana što je vjerojatno dio sofisticiranog uklanjanja dezinformacija kazarske mafije. Wikileaks i Assange uvijek su bili dio dezinformacijske muljaže kazarske mafije kao što se može vidjeti po njihovom  snimku i rasprostranjenom pozitivnom pokrivenošću u otrcanoj propagandi korporativnih medija poput Time Magazine. Za dobru pozadinu o ovome, pročitajte članak na ovom linku:


Ipak je vrlo jasno da se nedavna odlagališta podataka okrivljena na Wikileaksu sada pojavljuju kao pravi posao, ali ona ne dolaze od Assangea ili Wikileaksa nego od insajdera u NSA i agencijama. Sada je"smrt" Juliana Assangea (stvarna ili lažna) i direktora Wikileaksa Gavina MacFadyena povezana s kampanjom Hillary Clinton. Čini se da je pametna strategija dvije muhe jednim udarcem kako bi se oslobodili lažnih zviždača i istovremeno postavili krivnju na Bush/Clinton mafiju.

Tu su i neprekidni potezi koji su napravljeni protiv kazarske mafije koja je okupirala državu Izrael. Ovo je kako pentagon opisuje situaciju: "Izrael koji je izgubio mnoge podmornice od 2013. godine pokušava kupiti još 3 od Njemačke, ali je ponovno postavljen natrag u svoj pješčanik s ruskim bazama se samo u Siriji nego i Cipru i Egiptu." Izvor nastavlja govoreći "Izraelske podmornice su napravile dobar  trening anti-podmorničkog  ratovanja (asw) i bez obzira koliko ih kupi neće mu biti dopušteno da lansira nuklearne bombe."

U Japanu okupiranom od strane kazarske mafije, uklanjanje se također nastavlja. Jedan izvor blizak premijeru Shinzo Abeu je rekao da da je 300 kazarskih mafijaša u Japanu privedeno i odvedeno u američku vojnu bazu. To može biti dezinformacija, ali možemo potvrditi da je Mark Schwartz, predsjednik Goldman Sachsove azijske pacifičke regije, najavio svoju ostavku prošlog tjedna. Goldman Sachs je vodio pljačku japanskih državnih mirovinskih fondova, poštanske štednje, poljoprivredne banke itd. pod režimom njihova roba Shnzo Abea.

Izvori iz japanske desnice, sa svoje strane kažu da Abeova Liberalna demokratska stranka sada "maše zastavom predaje", i prestala je pružati otpor. Oni kažu da je Tokijski guverner Koike zapravo jedan od dobrih momaka i da se napad na moju kuću dogodio bez njegovog znanja ili pristanka.

Međutim, jasno je da još uvijek postoji mnogo loših momaka u Japanu koji se moraju privesti. Izvori CIA-e u Japanu kažu:

"Japanska vlada nezakonito drži u pritvoru 15 američkih vojnih operativaca koji su bili stacionirani u Afganistanu a sada su u zatvoru u Japanu.  Oni nisu u vojnoj američkoj bazi, nego na crnoj listi. To je učinjeno na zahtjev kabale, jer tih 15 vojnika htjeli su reći svijetu o uključenosti američke vlade i kontroli trgovine opijumom u Afganistanu u posljednjih 13 i više godina."

Time Japan krši Ženevsku konvenciju kao i pravila UN-a. UN naravno, još uvijek je alat kazarske mafije, nadamo se ne zadugo.

Najnoviji usjevi opijuma u Afganistanu su do 43% veći u odnosu na godinu prije, prema Uredu Ujedinjenih naroda za drogu i kriminal koji tako jasno pokazuje da Bushov ogranak za dilanje droge kazarske mafije teško pokušava nadoknaditi izgubljene prihode od nafte, kokaina i marihuane (zahvaljujući legalizaciji) prodajom više opijuma i heroina.


Jasno je iz informacija o uhićenjima američkih vojnih časnika da dio tog novca ide za isplate elemenata japanske vlade. Vjerojatno je to s Abeom povezana frakcija sjevernokorejske Crkve ujedinjenja koja odavno opskrbljuje Bush mafiju s amfetaminima.

U međuvremenu u Tajlandu, prestolonasljednik playboy  Maha Vajiralongkorn je "preblizu Bushovog agenta Thaksina[Shinawatra], previše udaljen od ljudi, i može biti slatko zarobljen od Kineza, pa čak i ako uzađe, uvreda kralja ne može se izvršiti i on će živjeti u pozlaćenom kavezu a može završiti u svako doba s transfuzijama krvi." Drugim riječima, Kazari neće staviti svoje ruke na tajlandsko kraljevsko zlato preko prestolonasljednika.

Završavajući ovaj tjedan, molimo svakog tko je u stanju da poduzme akciju protiv kabale kazarske mafije da to učini. To će biti posebno važno tijekom slijedeća dva tjedna jer oni pokušavaju nametnuti još jednu lažnu vladu američkim ljudima i nastavljaju sa svojim naporima da započnu Treći svjetski rat. Na tom planu Društvo Bijelog Zmaja dalo je do znanja Abeu i njegovim pristašama da do 31. listopada daju ostavku ako žele izbjeći kaznu doživotnog zatvora.Preveo: Fredi

PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA