FREE JULIAN ASSANGE

Wednesday, October 19, 2016

CROATIAN -- Benjamin Fulford: 17:10:2016



Hillary Clinton odlazi u ilegalu jer se uklanjanje kabale nastavlja usprkos praznih prijetnji nuklearnim ratom


17. listopada  2016.


Svjetski događaji jasno su usmjereni na neku vrstu velike prekretnice u nadolazećim tjednima kao što se vidi po mnogim događajima u vijestima i u tajnom svijetu. Ono što se događa jest da se dvije velike suparničke frakcije natječu za kontrolu svjetskih sila ulazi u završnu rundu njihove titanske borbe za kontrolu financijskog sustava, a time i proces odlučivanja što će čovječanstvo raditi u budućnosti.

Izgleda da će rezultat biti siguran poraz kazarske mafije koja je potajno kontrolirala svjetske sile još od 1913. godine, a na Zapadu, vjerojatno već tisuće godina.

U vijestima i u javnosti možemo vidjeti, na primjer, da američki predsjednički kandidat Demokratske stranke i viši kazarski gangster Hillary Clinton otkaže sve javne nastupe u kampanji osim planirane rasprave (koja se također može otkazati) s republikanskim kandidatom Donaldom Trumpom.


Tako nešto se nikad prije nije dogodilo u povijesti američkih izbora i podupire tvrdnje izvora CIA-e da će američki izbori biti otkazani.


Međutim, jasno je da borba za moć i dalje bjesni unutar Sjedinjenih Američkih Država s izvorima iz jedne frakcije koji kažu da će izbori biti odgođeni jer će jedan kandidat (Hillary) otpasti. Izvori CIA-e povezani s ovom frakcijom još uvijek govore da će izbori biti otkazani, predsjednik Obama će dati ostavku, a onda će potpredsjednik Joe Biden preuzeti njegovo mjesto samo zato da bi brzo bio zamijenjen Hillary-nim potpredsjedničkim kandidatom Tim Kaine-om.

Međutim, jedan drugi visoki izvor CIA-e kaže da "oni ne mogu otkazati izbore, ako Hillary otpadne, demokrati će samo morati naći drugog kandidata  da se utkuje s Donaldom Trumpom. Trump će pobijediti i započeti masovna uhićenja i nitko ga neće zaustaviti."

Od te dvije frakcije, svaka ima različite poglede o tome na što će ličiti novi financijski sustav. Po tom pitanju, ovaj pisac je konačno uspio doći u kontakt s Neil Keenanom. Ispalo je da je neka treća strana hakirala Keenanov ili od ovog pisca Skype račun i pretvarala se da je Keenan. Jedina osoba koja je to mogla učiniti bio bi vlasnik Skypea Bill Gates. Poruka Bill Gatesu: predaja ili smrt. Keenan kaže da je ponovno bio otrovan ali se oporavio. On kaže da njegovi izvori u Vatikanskoj loži P2, kao i moji tamo, kažu da kao bazu za novi financijski sustav P2 favorizira korištenje Zimbabwe dolara ili iračkog dinara. Razlog za to je da nijedna od tih valuta nije pod kontrolom Rotschild obitelji, kažu. Oni također tvrde da te valute mogu biti potpomognute od strane Global Collateral Accounts.

Međutim, Rotschildi i europska frakcija kazarske mafije zalažu se za nastavak postojećeg sustava, s Kinom koja preuzima vozačko sjedalo. Kineski i P2 izvori slažu se da u sklopu toga, Međunarodni monetarni fond i Svjetsku banku su već preuzeli Kinezi. Šef MMF-a Christine Lagarde samo je nominalni vođa, a stvarna vlast je sada u rukama tri kineska dužnosnika, kažu.

To bi svakako objasnilo iznenadnu kinesku žudnju za promicanje MMF-ovih posebnih prava vučenja (koji se mogu pretvarati u kineski juan) kao novu međunarodnu valutu koja bi zamijenila američki dolar.

Ovo, od Zero Hedge, čini se da je kopija ove tvrdnje:

"Dana 31. kolovoza, u onome što nazvano "povijesnim događajem", Svjetska banka postaje prvi izdavatelj obveznica pod nazivom denominiranih u SDR-u i namirene u juanima kada je prodano 500 milijuna SDR jedinicau vrijednosti obveznica u Kini. Onda, preko noći, u još jednom povijesnom događaju, Standard Chartered Bank (Hong Kong), rekla je u petak da je dobila odobrenje Narodne banke Kine da bude prvi komercijalni izdavatelj obveznica denominiranih u posebnim pravima vučenja (SDR) u kineskom međubankarskom tržištu dionica."


Bush/Clinton/Rockefeller kontrolori starog dolasrkog sustava pokreću silovitu borbu u svojim krajnjim uporištima koja uključuju Ukrajinu, američke korporativne medije, Izrael i zaljevske petro-monarhije poput Kuvajta i Saudijske Arabije.

Bitka za Aleppo, u Siriji, stvarno je posljednji otpor stare petro-dolarske mafije. Ova mafija je pokušavala isprovocirati Treći svjetski rat farbajući izraelske avione s američkim oznakama i šaljući ih da ih napadnu ruski avion. To je razlog zašto je Vitaly Churkin, ruski izaslanik u Ujedinjenim narodima, javno proglasio situaciju u Aleppu, u Siriji, da je to kriza "planetarnih razmjera."


Pentagonovi izvori, pak kažu da su nedavni "američki raketni napadi na jemenske obalne radare u Crvenom moru bili upozorenje kineskim vojnim bazama u Južnom kineskom moru kao i da se Rusija vrati u Cam Ranh pomorsku bazu (u Vijetnamu)kako bi onemogućili kinesku hegemoniju." Čini se da američka vojska crta crtu u pijesku govoreći da oni neće dopustiti da Kinezi preuzmu interese nafte i plina na Arapskom poluotoku.

Pronalaženje rješenja o tome kako podijeliti pitu bliskoistočne nafte i plina vjerojatno je jedan od stvarnih razloga zašto je ruski pravoslavni patrijarh Kiril u Engleskoj u posjetu kraljici Elizabeti.


Predmet Izraela, čiji mnogi građani dolaze iz Rusije, također dolazi. Znanstvena i kulturološka organizacija Ujedinjenih naroda usvojila je rezoluciju "podržanu od Rusije i Kine, ali sa suzdržanom Francuskom, kao preteču rješenja dviju država za Izrael koji podržava Francuska, i da Obama neće uložiti veto", kažu izvori Pentagona. UNESCO kaže da Židovi nemaju nikakve povijesne veze s Jeruzalemom, jer ga je rimski car Titus potpuno uništio u 70-toj godini poslije Krista, a da Zapadni zid (plača) nije hram nego je ostatak rimske utvrde Antonia. Rusi žele osigurati da se Engleska također suzdrži od veta na tu rezoluciju, pa se Izrael konačno može prisiliti od strane svjetske zajednice da zaustavi svoje anti-znanstvene, anti-povijesne i anti-socijalne aktivnosti u regiji, kažu izvori. Pravi Židovi mogu koristiti stvarne povijesne i znanstvene dokaze ako žele zadržati stvarnu vezu sa Stvoriteljem, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

Drugi razlog za posjetu ruskog patrijarha, prvi put ikad za obje zemlje, su rasprave u kojem smijeru bi se svijet trebao kretati nakon pada kazarske mafije, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja u Rusiji i Engleskoj. Dijelom će ti razgovori pokriti temu o tome hoće li se ili neće imenovati novi car Rusije kao uvjet za povratak ruskog carskog zlata koje se trenutno čuva u Engleskoj, kažu oni.

P2 izvori također su poslali poruku u kojoj tvrde da je od George Busha starijeg tvrdeći da Bush izbjegava svaku uključenost u politiku i samo "se želi usredotočiti na njegov biznis s drogom". Vjerojatno je prekasno u ovoj točki i Bush će se morati baviti izravno s američkim narodom koji ga vjerojatno, kako je on rekao, želi objesiti.

Tu je i sve više objavljenih dokaza da su Bill i Hillary Clinton masovni ubojice. Otkrića Wikileaksa o menađeru Clinton kampanje John Podesta unaprijed se pozivaju na "vlažan posao" (razgovor agencije za ubojstvo) nekoliko dana prije tajanstvene smrti suca Vrhovnog suda SAD-a Antonina Scalia samo su vrh ledenog brijega.


CIA izvori kažu da je lavina optužbi za Clintonove u pripremi i da će ta zločinačka obitelj biti uklonjena zajedno s njihovim Bush/Rockefeller partnerima. Priča na ovom linku samo je još jedna od mnogih koje dolaze, kažu izvori.


Clintonovi i njinove kolege gangsteri gotovo sigurno razmišljaju o pokušaju korištenja EMP napada kao izgovor da se ponište izbori i izbjegne suđenje i kazna za masovno ubojstvo. Problem je u tome što se ne mogu odlučiti da li okriviti za ovo Ruse ili "svemirski vremenski događaj".

Bilo kako bilo, oni ne
će biti u mogućnosti da koriste proizvedeni teroristički incident , kao i izvući ovaj put besplatnu zatvorsku karticu, slažu se izvori Pentagona i agencija. Pentagonovi izvori lkažu da je "Nobelovu nagradu za književnost dobio tekstovni pisac, protivnik Vijetnamskog rata, Bob Dylan, kao poruku predsjedniku Obami da zaradi svoju nagradu za mir, a za kabalu da zaustavi Treći svjetski rat, jer ona nikad nije dana za pjesme."

U Aziji, u međuvremenu, sada je puno intriga na Tajlandu, nakon službene objave o smrti kralja Bhumibola Adulyadeja. Ovdje je sirova informacija od izvora Društva Bijelog Zmaja o ovoj temi:

"Postoje vrlo ozbiljne rasprave koje se odvijaju SADA. Primijetili ste da je premijer Praut Chan-O-Cha dao izjavu da je prestolonasljednik u koroti s narodom Tajlanda i da se ne žuri s krunidbom. Zašto nije princ nasljednik dao tu izjavu? NEŠTO  SE ZASIGURNO TAMO DOGAĐA.

On neće dugo biti na prijestolju... što znači da će njegov prvorođeni sin biti slijedeći na redu za prijestolje.

Kao što znate, kraljica je prešla u drugu dimenziju davne 2012. godine. To mi je bilo potvrđeno direktno od operativaca agencije stacionirane u američkom veleposlanstvu u BKK. Bilo je dvostrukog uzimanja njegovog mjesta od tada. Dvojnik nije viđen u javnosti već gotovo godinu dana.

Što se tiče tajlandskog zlata, ono je čuvano i ja znam gdje su ključevi kraljevstva, da tako kažem. Naša grupa namjerava da ga iskoristi za novi globalni financijski sustav zajedno s Kinom i Rusijom. Oni također mogu uspostaviti banku zlatnih poluga."

Izvori kineske vlade , sa svoje strane, također potvrđuju da se Tajlandskom kraljevskom zlatu, kao i Perzijskom zlatu koje se čuva u Tajlandu, neće dopustiti da padne u pogrešne ruke bez obzira na sve.

U Japanu, u međuvremenu, izvori bliski uredu premijera kažu da je 300 kazarskih  mafijaša i njihovih slugu pokupljeno i da su odvedeni u američku vojnu bazu u pripremama da se pošalju u SAD na predstojeća saslušanja na sudu za ratne zločine.

Listopadsko iznenađenje je ovdje i sada, narode, još više dolazi pa nastavite pratiti i izbjegavati svako raspirivanje straha jer dobri dečki pobjeđuju. Još je mnogo toga o čemu ne možemo pisati (iz sigurnosnih razloga) ali ako usporedite sadašnju situaciju s Drugim svjetskim ratom, to je slično borbi za Berlin u Njemačkoj i Okinawa-i u Japanu. Ovaj put nuklearne bombe se neće koristiti.



Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers