FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, August 25, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 22:08:2016

De belangrijkste facties in de strijd om de planeet aarde en hun huidige status


22 august 2016Mededeling voor lezers: Tenzij er belangrijke veranderingen zijn, zal deze nieuwsbrief tot 29 augustus niet tijdgebonden, vooraf geschreven materiaal bevatten terwijl jullie verslaggever op vakantie is.

De voortgaande strijd voor de controle over het financiële systeem en dus controle over het proces van besluiten wat we als soort in de toekomst zullen doen, bereikt een climax. Het is om die reden misschien een goede tijd om eens te kijken naar wie de belangrijkste spelers zijn en wat hun positie is.

Laten we ten eerste kijken naar de Khazariaanse/Nazi factie die de controle overnam over Europa, Japan en de Verenigde Staten na de valse vlag aanval in New York op 11 september 2001. Deze factie wordt geleid door George Bush Sr., David Rockefeller en hun lakeien. Het was hun plan om de wereldbevolking met 90% te reduceren door hongerdood, ziekte en oorlog. Uitvoerig bewijs hiervan is overhandigd aan verschillende politie, militaire en geheime dienst bureaus over de hele wereld. Sinds de Nazi overname van de Verenigde Staten afgerond was met de gestolen verkiezing van George Bush Jr. in het jaar 2001, heeft de regering van de Verenigde Staten geprobeerd ons te vermoorden door het vrijlaten van biowapens inclusief SARS, Vogelpest, Ebola enz.
Om massa sterfte te bewerkstelligen verspreidden ze diverse gewas ziekten in de hoop dat ze de landbouwoogsten zouden vernietigen. Ze betaalden ook boeren over de hele wereld gulle subsidies om “bio-ehtanol” in plaats van voedsel te verbouwen. Dit leidde tot hongersdood in 33 landen en dit werd pas gestopt toen een klokkenluider van de Wereld Bank naar voren bracht dat het de subsidies voor bio-ethanol waren die hiervoor verantwoordelijk waren. Deze groep heeft ook geprobeerd om een atoomoorlog te beginnen met in elkaar gezette incidenten in Noord Korea, Iran, Syrië enz. Ze proberen dit nu te bereiken in de Zuid Chinese Zee door het opofferen van Australië, ASEAN, Japan en Korea als prijzen voor China als ze een wereldoorlog beginnen.
Deze schrijver werd uitgenodigd zich bij de Nazi cabal te voegen door agenten die werkten voor Henry Kissinger en David Rockefeller. Ze legden uit dat het noodzakelijk was om 90% van de mensheid te vermoorden om het”milieu te redden.” Ze legden ook uit dat de meeste mensen niets nuttigs produceerden en van een ”inferieur ras” waren. De genetische kwaliteit van het menselijk ras kon verbeterd worden door deze “nutteloze eters” kwijt te raken, legden ze uit.
De leden van deze groep stammen af van een stam van veefokkers bekend als de Hyksos die zich vele duizenden jaren geleden de kunst eigen maakten om mensen tot slaven te maken. Ze doen dit door hun voedsel en informatiestroom te beheersen en door een monopolie te bewaren op georganiseerd geweld (legers, politie, geheime diensten enz.).
De werkelijke reden dat ze 90% van de bevolking willen doden was dat ze bang waren de controle over de planeet te verliezen terwijl groepen als de Chinezen, Moslims en de Hindoes, die niet onder hun controle waren, in populatie en macht groeiden.
De Hyksos aanbidden een wezen met een geitenhoofd een gevorkte staart door de eeuwen heen bekend als Set, Baal, Marduk, Lucifer, Satan enz. Ze brengen ook mensenoffers, soms op een grote schaal, zoals in een gecreëerde Wereld Oorlog. Er zijn waarschijnlijk niet meer dan een miljoen leden bij deze groep maar ze zitten op machtsposities in vele regeringsinstituten, financiën, religie, media enz. over de hele wereld. Velen van hen worden onjuist gelabeld als Joden. Om onschuldige mensen te beschermen noemen we ze de Khazariaanse maffia. De top leden van deze groep hebben een prijs van een ton op hun hoofd staan en hun namen werden van hoog naar laag gepubliceerd.
De belangrijkste facties die tegenover deze groep staan in de Westerse wereld zijn de Christelijke leden van het Joodse geloof die Jahweh aanbidden, net als de atheïsten die alleen in de Gouden Regel geloven.
De elite leden van deze groep probeerden de geplande massamoord van “nutteloze eters” te stoppen door voor te stellen een koolstof taks te heffen om zo fondsen bijeen te brengen om arme landen te betalen om hun bossen te behouden en uit te breiden. De top mensen achter de globale opwarming factie kwamen van leden van de Europese aristocratische en Koninklijke families die Christelijke idealen ondersteunden tegenover Satanische. Ze verloren de machtsstrijd in 2000 toen hun man Al Gore de presidentsverkiezing van hem gestolen zag worden. Het belangrijkste probleem met deze groep was dat ze een leugen creëerden over globale opwarming veroorzaakt door koolstofverbranding om hun belasting te promoten. Hun koolstof handelsplan werd ook doorweven met fraude.
Niettemin, heeft deze groep aanzienlijke macht uitgeoefend door het niet Satanische deel van de Vrijmetselarij samen met het element van de Katholieke Kerk dat nog niet overgenomen was door de Satanisten. Deze groep slaagde er in Paus Benedict XVI te vervangen in 2013. Zijn vervanger, Paus Francis, begon onmiddellijk de Katholieke Kerk te zuiveren van pedofielen, de bank van het Vaticaan op te schonen en bereikte overeenkomsten met Cuba en Columbia om de stroom drugsgeld naar de Bush/Nazi factie van de CIA te stoppen. Er is sprake van Francisco’s betrokkenheid bij de vuile oorlog van Argentinië maar tot dusverre laten zijn acties zien dat hij goed probeert te doen
Echter, de leidersgroep die Francis aan de macht hielp dringt nog steeds aan op wereldoverheersing door een koolstof taks gecontroleerd en opgehaald door hen. Ze zullen niet slagen met deze oplichting omdat het is gebaseerd op leugens en het frauduleus blijft.
De groep achter Francis dringt ook aan op de verkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten. Als ze slagen, begint Trump met de arrestatie van vele van de top bazen van de Khazariaanse maffia binnen de VS.
In harmonie werkend met deze krachten is de Red and Blue van Azië en hun White Dragon Society bondgenoten.
De Red and Blue zijn terug te herleiden naar organisaties opgezet door Mozi (墨子) rond 450 voor Christus. Deze groepen vormden een bondgenootschap rond 1700 met de overgebleven leden van de Ming Bureaucratie, leger en marine bij een gevecht om de Manchu overwinnaars van China omver te werpen. Na vele pogingen met bloedvergieten slaagden ze er eindelijk in 1911 in om de laatste keizer omver te werpen. Deze groep ging toen grotendeels in ruste.
Ze kwamen echter recentelijk terug in volledige oorlog nadat ze bewijs vonden dat het Bush regiem het biowapen SARS had verspreidt in een poging om de mensen van Azië te vermoorden. Ze leerden ook over de Khazariaanse genocidale plannen toen ze de gebeurtenissen afluisterden tijdens de jaarlijkse Bohemian grove bijeenkomst nadat Bush Jr. aan de macht kwam. De Red and Blue voegden zich later samen met de White Dragon Familie welke een federatie is van de oude Koninklijke families van de wereld.
Toen de Aziaten bondgenoten zochten in het Westen bij hun gevecht tegen de Khazarianen, werd de White Dragon Society gevormd. De WDS is een losse coalitie dat zijn wortels heeft in de oude tradities van het Westen dat goede werken van allerlei aard steunde.
Deze white knights (witte ridders) waren verantwoordelijk voor dingen als de Magna Carta democratie, ridderlijkheid, de bescherming van de zwakken en de armen en de noodzaak om te vechten wanneer absoluut noodzakelijk, om alles wat goed en fatsoenlijk is te beschermen. WDS leden hebben nu controle over het grootste deel van het militaire industriële complex van de VS met de uitzondering van de huurmoordenaars die werken voor de Bush/Clinton Nazi maffia. De WDS werkt in tandem met de Russische geheime dienst, Britse geheime diensten, Vrijmetselarij, de echte Moslim geheime genootschappen (degenen die tegenover de valse Khazariaans gefinancierde ISIS terroristen staan), Japanse geheime genootschappen, de illuminatie, de Italiaanse witte adel, de Koninklijke Families van Europa, verscheidene krijgskunst genootschappen enz. enz.
De Khazarianen zijn nu gereduceerd tot een paar geïsoleerde controlegroepen in Washington DC, New York, Saudi Arabië, Israël en een paar schurkenstaten.
Als de Aziaten en hun WDS bondgenoten een grote actie ondernemen kan het game over betekenen voor de Khazarianen en hun oude regering van terreur en slavernij op zijn vroegst dit jaar. Het beëindigen van hun regering zou een van de grootste gebeurtenissen zijn in de menselijke geschiedenis van de laatste duizend jaar. Het kan leiden naar wereldvrede en een tijdperk van ongekende voorspoed.
De verkiezingscampagne in de herfst van dit jaar zal een van de belangrijkste tot nu toe zijn tijdens deze lange hybride oorlog om de planeet. Deze keer is een werkelijke en totale overwinning een realistische mogelijkheid. Als iedereen zijn deel doet zullen we spoedig in staat zijn een nieuw tijdperk te beginnen, een gouden tijdperk, een tijdperk van wonderen.
Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers