FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, August 18, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 15:08:2016


Economische en demografische gegevens maken het duidelijk dat het spel voorbij is voor de Khazariaanse maffia

15 augustus 2016

Opmerking voor de lezers: vanwege onze jaarlijkse vakantie is de nieuwsbrief van deze week van tevoren geschreven en heeft het een tijdloze gevoelige inhoud.
Recentelijk, rapporteerde Xinhua, de nieuwsservice van de Chinese regering dat de zich ontwikkelende en oprijzende landen gezamenlijk (de BRICS alliantie) de controle van 85% van de wereldbevolking, 60% van zijn BNP en 80% van economische groei vertegenwoordigen. Met andere woorden, de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde landen hebben de strijd verloren zowel economisch als demografisch. Verder, hoe meer tijd er voorbij gaat des te zwakker wordt hun positie.
Als je kijkt naar de cijfers van de Wereldbank over het werkelijke BNP (Bruto Nationaal Product) zie je dat van de leden van de OECD(de rijke landen club) het totale BNP 50,9 triljoen dollars is terwijl de rest van de wereld een BNP heeft van 127,3 triljoen dollars. Dat betekent dat zelfs wanneer alle rijke landen zich verenigden met de Khazariaanse factie die de VS regeert, ze nog minder bezitten dan de helft van de economische macht van de BRICS alliantie.

Dingen worden alleen erger voor de VS als je eenmaal realiseert dat de getallen gebruikt door de Wereldbank gebaseerd zijn op leugens uitgegeven door de regering van de VS. Bijvoorbeeld, als je kijkt naar cijfers van de VS regering, zeggen ze dat de prijzen in 2016 slechts 35% hoger zijn dat ze in 2001 waren. Dat is omdat de regering van de VS de samenstelling van de goederen mand die het gebruikt om inflatie te meten meer dan 20 keer heeft veranderd zodat de inflatie lager lijkt. Als je kijkt naar meer realistischere metingen van inflatie zul je zien dat de prijzen in de VS 160% hoger zijn in 2016 dan dat ze in 2001 waren.
Gezien de inflatie koers gebruikt is om het BNP te bepalen, betekent dit dat het werkelijke BNP van de VS minder waard is dan de helft van wat het in 2001 waard was.
Als je kijkt naar industriële productie cijfers kun je zien dat de industrie van de VS niet gegroeid is sinds 1976. Click op de grafiek in deze link en kies Max zodat je het zelf kunt zien.
Dan is er het feit dat 22% van de arbeidsbevolking in de VS in 1977werkte in de productie tegenover 9% in 2016.
Wat dit betekend is dat de meeste Amerikanen werken in de dienstverlening als publieke bedienden, of bankmedewerkers of in restaurants en dat ze niets produceren dat verhandeld kan worden in de rest van de wereld.
Dat is waarom de VS sinds 1976 bijna voortdurend een handelstekort heeft. Dat is ook waarom de VS de staat is met de hoogste schulden in de geschiedenis van de planeet. Dit kun je ook zien wanneer je kiest voor Max in de onderstaande link.
Dit oplopende handelstekort heeft als resultaat dat de VS meer dan 19 triljoen dollars schuld heeft aan de rest van de wereld. Als je kijkt naar de door de Rothschilds gecontroleerde G7 groep van landen als geheel kun je zien dat ze de rest van de wereld $47,1 triljoen schuldig zijn.
Wat dit betekend is dat de G7 landen gedurende de afgelopen 40 jaren op een neergaand pad zitten. De oorzaak van deze degeneratie kan teruggevoerd worden naar de Nixon shock in 1972 toen President Richard Nixon de VS dollar van de goudstandaard loskoppelde. Tot 1972 ondergingen de ontwikkelde landen een sterke economische groei onder de goudstandaard. Echter nadat Nixon de goudstandaard liet vallen begonnen de G7 landen geld te drukken van gebakken lucht en gebruikten dit om spullen te kopen van de rest van de wereld. Dit is het financiële equivalent voor het gebruik van amfetamines. Je krijgt een enorme directe uitbarsting van energie  maar je vernietigt je lichaam tijdens het proces. Het G7 vertrouwen op het fiat geld veranderde hen in enorme parasieten voor de rest van de wereld.
De rest van de wereld heeft nu een immuniteitsreactie tegen deze parasieten infectie door de Khazariaans gecontroleerde G7 landen. Ze zijn doodziek en moe van dit voortdurende asociale gedrag van de Khazarianen. De Verenigde Staten is de grootste schurkenstaat van de wereld en is bijna non stop in oorlog geweest sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. De recente vernietiging van Afghanistan, Irak, Syrië, Libië enz. Door de Khazariaanse maffia en hun marionetten heeft de wereld laten zien wat hun ware aard is. Niet alleen dat maar de Khazarianen hebben geprobeerd bij meerdere gelegenheden om een Derde Wereldoorlog te beginnen. Om deze reden is het grootste deel van de wereld niet langer bereid om hun controle over bepaalde landen te financieren.
Het is waar dat de VS en de G7 een machtiger leger hebben dan China. Dit is vooral waar voor de luchtmacht van de VS en de Marine. Echter, herinner je dat aan het begin van de Tweede Wereldoorlog Japan een sterkere Marine had dan de VS. Echter het BNP van de VS was 4 keer groter dan dat van Japan en de VS had een twee keer zo grote bevolking. Dat betekende dat zo gauw als de Amerikanen hun economie gingen vernieuwen voor oorlog het slechts een kwestie van tijd was voor de Japanners verloren.
Nu heeft China een vier keer zo grote bevolking en produceert het 20 keer meer staal, het basisingrediënt voor de bewapening. Dat betekent dat als de Chinezen besluiten te gaan voor totale militarisering, het slechts een kwestie van tijd is voor ze elke conventionele oorlog winnen.
Zelfs met NATO, hebben de Amerikanen niet de mogelijkheid om een oorlog tegen China te winnen en dat weten ze door alle simulaties die ze hebben uitgevoerd. Zelfs wanneer de VS een totale nucleaire oorlog uitprobeert, kunnen de Chinezen het grootste deel van hun bevolking in diepe ondergrondse schuilplaatsen onderbrengen terwijl alle Amerikanen in houten huizen wonen zonder toegang tot zo een schuilplaats.
Om een totale Chinese overwinning te voorkomen, hebben de Amerikanen de Russen het hof gemaakt en de landen rondom China om ze zo over te halen zich te verenigen in een anti Chinese alliantie. Echter, de Russen herinneren zich wat de Amerikanen Joegoslavië aandeden en wat ze nu de Oekraïne aandoen en schuwen terecht zo een alliantie. Niet alleen dat, ze zijn het eigenlijk overeen gekomen met China om gezamenlijke militaire oefeningen te doen in de Zuid Chinese Zee. Verder, de Europese naties zijn ook ziek en moe van het VS gedrag en bewegen richting een alliantie met Rusland. Met andere woorden, de VS onder Khazariaanse overheersing heeft de Derde Wereldoorlog al verloren.
Dus, wat kan er gedaan worden om te voorkomen dat China de planeet totaal gaat domineren? Het antwoord is erg eenvoudig, verwijder de Khazariaanse maffia uit hun laatste machtsbasis in Israël, Saudi Arabië en de Verenigde Staten. Als de vreselijke infectie verwijderd is van de VS en de Wereldpolitiek, dan kan de VS beginnen te onderhandelen met de rest van de wereld over de vorming van een meer rechtvaardige globale architectuur. Als je praat over bevolking tellen de Chinezen voor 20% van de wereld dus dat is het percentage wereldmacht die de Chinezen zouden krijgen als er een veelomvattend wereldsysteem wordt opgezet. Dit zou de pseudo wereld regering in het bezit van de Rothschilds en Rockefellers, beter bekend als de Verenigde Naties, vervangen.
Vele mensen zijn tegen het idee van een wereldregering omdat ze deze associëren met het Nieuwe Wereld Orde plan voor een door de Khazarianen gecontroleerd totalitair wereld dictatorschap. Dit is duidelijk niet wenselijk. Echter, een dorp of stad heeft zekere regels zoals niet moorden, verkrachten, stelen of rommel gooien op straat. Op dit moment heeft de wereld zulke regels niet (of eerder de middelen om ze af te dwingen) en als een gevolg hiervan hebben de Khazariaanse criminelen straffeloos kunnen handelen. We hebben op zijn minst een minimale basis nodig om in staat te zijn de internationale gezamenlijke misdaadsyndicaten te stoppen met het naar willekeur beroven en verkrachten van de planeet. Het betekent dat we mensen als George Bush in de gevangenis kunnen zetten voor massa moord omdat hij Irak is binnen gevallen. Het zou wereldvrede ook mogelijk maken. Dit is iets dat we op zijn vroegst in de deze herfst kunnen bereiken wanneer we een samenwerkende actie uitvoeren.


Vertaling: Lia.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers