Wednesday, August 10, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 09:08:20169 augustus 2016
                 Auteur: Benjamin Fulford


Een ambtenaar die verslag uitbrengt aan President Xi Jinping vertelde een vertegenwoordiger van de White Dragon Society vorige week dat Hillary Clinton aangeboden had om Korea, ASEAN en Japan te overhandigen om te helpen een “Verenigde Staten van China,” te creëren, als de Chinezen haar bod steunden om President van de Verenigde Staten te worden. Clinton vertelde de Chinezen ook dat een korte heftige oorlog met het leger van de VS nodig zou zijn om dit plan uit te voeren en om van China de nummer 1 supermacht van de wereld te maken. Om deze reden steunt China Clinton, vertelde de ambtenaar.

De vertegenwoordiger van de WDS vertelde de Chinezen dat Khazariaanse gangsters als Hillary mensen vertelt wat ze willen horen en dat ze hen altijd bedriegt zo gauw als ze de kans krijgt. Hem werd ook verteld dat het niet uitmaakt hoe vaak het leger van de VS simulaties van een totale oorlog met China herhaalden, het resultaat was altijd dat 90% van de wereldbevolking zou sterven en dat de Noordelijke hemisfeer van de planeet onbewoonbaar zou worden.
Er werd verder uitgelegd aan die ambtenaar dat volgens de Britse geheime dienst, toen George Bush Sr. ging vissen met Vladimir Putin in 2007 hij Putin uitnodigde om mee te doen met een complot om China te vernietigen. Het scenario dat Bush schilderde was dat de VS en Rusland een nieuwe koude oorlog zouden beginnen. Dit zou Rusland, de VS, Europa en Japan een excuus geven om opnieuw te bewapenen. Tijdens deze koude oorlog, zou Rusland net doen alsof het de vriend van China was. Echter, op het einde zouden NATO, Rusland, Japan en Korea allemaal China aanvallen en het verdelen in zes landen zodat China nooit zou oprijzen om een dreiging te worden voor de Westerse macht.

De ambtenaar werd ook verteld dat Clinton deel was van de Bush Nazi maffia dus dat welke belofte ze ook deed dit alleen was om tijd te winnen en geld te krijgen van de Chinezen zodat ze dit plan kon uitvoeren. Als gevolg van dit gesprek, ging de Chinese ambtenaar akkoord met het niet steunen van Clinton.
Het andere ding dat de Khazarianen deden was hun marionet de Keizer van Japan dwingen aan te kondigen dat hij zou aftreden op 8 augustus, een gunstige dag voor China. De Chinezen werd verteld dat dit was om kroonprins Naruhito op de troon te krijgen zodat hij kon helpen met het plan om Japan met China te verenigen. Naruhito is getrouwd met Masako Owada die de dochter is van Rockefeller slaaf en rechter van het wereld gerechtshof Hisashi Owada. Opnieuw werd de Chinezen verteld dat dit slechts een Khazariaanse poging was om China om te kopen met het aanbod de marionettenregering in Japan te overhandigen. Verder, zou de keizerlijke familie nooit vrijwillig akkoord gaan met zo een plan en dus was het slechts een Khazariaanse leugen. De keizer treedt af omdat hij een slechte gezondheid heeft en omdat hij niet betrokken wil worden bij het gevecht over de goudbunkers in Japan. Ter conclusie, de WDS legde heel duidelijk uit aan de Chinezen dat dit een Khazariaanse truc was ontworpen om de Chinezen in een oorlog te lokken met de VS.
De WDS en de Chinezen bespraken ook de toekomst van de VS dollar en het globale financiële systeem. De Chinese delegatie zei dat China van plan was om de VS dollar te vervangen door bitcoin. Hij zei dat de recente hacking van bitcoin een terugval was voor dit plan maar dat een nieuwe generatie Chinese supercomputers krachtig genoeg zouden zijn om bitcoin veilig te houden.
De WDS vertelde de Chinezen dat een meer levensvatbaar plan voor China was om een grote zet te doen en de bestaande international VS dollar structuur over te nemen en de Verenigde Staten een afzonderlijke nieuwe valuta van zichzelf uit te laten geven
Pentagon bronnen, op hun beurt, bevestigen dat VS Secretaris van Financiën Jack Lew druk uitoefent om een door goud ondersteunde internationale valuta te lanceren om de VS dollar te vervangen evenals een nieuwe valuta voor de Verenigde Staten als een deel van een vernieuwing van het internationale financiële systeem.
De condities zijn rijp hiervoor en de Chinezen kunnen dit succesvol volbrengen, in tandem met het leger van de VS en witte hoeden agentschappen, door aan te bieden alle VS dollars te verhandelen gebaseerd op werkelijke wereldtransacties (niet op derivaten en gerelateerde financiële fraude) voor een nieuwe valuta wat binnen twee of drie maanden mogelijk is. Het Chinese leger en Aziatische Koninklijke families zijn klaar om goud aan te bieden om deze actie te ondersteunen. Op zijn hoogst zouden ongeveer 20 (meest kleine slavenstaten), van de 200 of zoiets landen in de wereld, weigeren om akkoord te gaan met zo een plan, werd hen verteld. Dit is iets dat het Chinese leiderschap zal bespreken tijdens hun zomerse bijeenkomst deze maand.
Er werd vorige week ook contact opgenomen met de White Dragon Society door de Zuid Amerikaanse drug kartels die zeiden dat ze hulp wilden bij het witwassen van hun drugsgelden nu dat ze niet langer verder konden gaan met de Bush/Nazi tak van de CIA. Volgens Chinese regeringsambtenaren in Japan bekijkt het Chinese leger ook of ze kunnen helpen dit te doen als dit zou helpen om de Bush/Clinton misdaad familie onderuit te halen.
 De WDS vertelden op hun beurt dat het antwoord was het legaliseren van de drugshandel.
Een ander interessant ding dat onthuld werd door de Chinese vertegenwoordiger was dat het (nu verlaten) plan om Hillary Clinton aan de macht te helpen deel uitmaakte van een plan om vrouwelijke leiders aan de macht te helpen in verschillende landen omdat vrouwelijke leiders volgzamer zijn tijdens een Chinese overheersing. Om deze reden, zei hij, werd een besluit al doorgevoerd om de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe te vervangen met de vrouwelijke politicus Renho Murata, welke Chinees bloed heeft. 


Renho zou slechts een marionet zijn, zei hij.

In ieder geval, de huidige poging van de Khazariaanse maffia om Japan aan China te overhandigen heeft geleid naar een sterk invechten binnen de Japanse machtsstructuur met de religieuze (Shinto, Boeddhistische en Christelijke) gevestigde orde die vechten tegen de Khazariaanse omgekochte politici. Als onderdeel van deze strijd, zijn de strijdkrachten die tegenover het Shinzo Abe regiem staan er succesvol in geslaagd om hun kandidaat, Yuriko Koike als burgemeester van Tokyo te plaatsen. Dit geeft hen controle over politiemachten die opereren in de hoofdstad en dus de mogelijkheid om schurken aan te pakken die werken voor de Khazariaanse maffia, zeggen de bronnen.
Dit invechten is een weerspiegeling van de serieuze machtsstrijd die plaatsvindt in de Verenigde Staten. Toen VS top generaal Joseph Dunford naar Turkije ging op 31 juli werd hem verteld in niet misverstane woorden door de Turken dat het mensen waren die vanuit de VS opereerden en achter het meeste terrorisme in de wereld zaten. De Turken zeiden dat ze alleen de samenwerking met de VS zouden hernieuwen als hier iets aan werd gedaan.
Dunford reageerde met openlijk op 1 augustus het leger van de VS op te roepen om apolitiek te zijn en onpartijdig maar om zijn gezworen eed te eren en de grondwet te verdedigen.
Pentagon bronnen beweren dat dit code is voor het leger om in actie te komen om Hillary Clinton te verwijderen. Voormalig hoofd van de Joint Chiefs of Staff Martin Dempsey deden een soortgelijke oproep in een opinie stuk gepubliceerd in de Washington Post op 30 juli, merkten de Pentagonbronnen op.
Verder, zeggen de bronnen, dat Obama bij het Departement voor Defensie werd geroepen op 4 augustus waar hem werd verteld dat het leger van de VS niet alleen oppositie tegen ISIS zou voeren maar tegen alle “valse vlag, pogingen om Donald Trump te vermoorden, fraude met stemmen, verkiezingsoorlogen, voedselrellen net als andere pogingen om de presidentiële verkiezingen te stoppen of om de krijgswet in te voeren.”
CIA bronnen waarschuwen op hun beurt voor een poging om een soort van scalair wapen te gebruiken om duizenden mensen in Atlanta, Georgia te vermoorden, ergens in augustus of september om er zo voor te zorgen dat de Presidentiële verkiezingen in november worden afgelast. De verkiezing aflasten zou een voorspel zijn voor een wereldoorlog gericht op het redden van de Khazariaanse machtsstructuur.
In nog een ander teken dat de gebeurtenissen uit controle raken, zeggen eerste naties bronnen in Brits Columbia, Canada, dat ze vorige week een bewapende VS drone hebben neergeschoten die illegaal opereerde binnen Canada.
De Chinezen, op hun beurt, werd vorige week een nieuwe herinnering gegeven die ging over de Khazariaanse genocidale plannen toen ze een niet gemerkt vliegtuig neerschoten dat chemtrails sprayde langs de Chinese grens met Kazachstan. Volgens CIA agenten in Azië. Het vliegtuig werd gevlogen door Bush CIA agenten en was gevuld met containers met biologisch gemanipuleerde varkenspest, zeiden ze.
We krijgen ook verslagen uit Indonesië en elders over duizenden mensen die op mysterieuze wijze dood neervallen, een duidelijk teken van een hernieuwde poging van de Khazarianen om bio-wapens te gebruiken om de wereldbevolking te reduceren naar niveaus dat ze kunnen beheersen.
Wat al deze gebeurtenissen laten zien is dat de wereld turbulente tijden tegemoet gaat terwijl we kijken naar de wanhopige pogingen van het stervende Khazariaanse beest. Als we hard en meedogenloos vechten, kunnen we uiteindelijk deze monsters verslaan op zijn vroegst in de herfst. Donald Trump aan de macht krijgen in de VS zal een enorm belangrijke overwinning zijn. De op handen zijnde val van het Huis Saud zal een andere zijn. Echter, voorkomen dat er een wereldoorlog begint elders in de Zuid Chinese Zee zal net zo belangrijk zijn.
Tenslotte, in een mededeling aan de lezers, jullie correspondent zal in Canada zijn voor zijn jaarlijkse vakantie welke deze week begint dus de volgende paar verslagen zullen vooraf geschreven zijn tenzij er iets groots gebeurt. Reguliere wekelijkse verslagen zullen opnieuw verschijnen vanaf 29 augustus.

Source: Antimatrix.org


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers