FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, August 4, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 01:08:2016

Israël,Saudi Arabië, Maleisië, Frankrijk, Italië en Duitsland volgende op de lijst metlanden die bevrijd zullen worden van de Khazariaanse maffia


1 augustus 2016
Auteur: BenjaminFulford

De strijd voor de bevrijding van de mensheid uit de greep van de Khazariaanse maffia vordert goed met grote overwinningen aan meerdere fronten te midden van toenemende globale chaos terwijl de naoorlogse wereldorde verder instort.

De grootste acties vinden nu plaats in het Midden Oosten waar, nu dat Turkije de Khazariaanse (Sabattean) maffia regering heeft afgeworpen, een Russisch, Pentagon, Syrisch, Turks, Iranaans en Egyptische alliantie voorbereidt om het volk van Israël, Irak en Saudi Arabië te bevrijden. Dit zal alle bevoorrading met oliegelden uit het Midden Oosten naar de Bush/Rockefeller/Clinton factie van de Khazariaanse maffia afsnijden.

De andere plaats waar enorme ontwikkelingen plaatsvinden is Europa. Daar roepen ambtenaren in Duitsland, Frankrijk en Italië nu openlijk om een militaire alliantie met Rusland om Europa te bevrijden uit de greep van de Bush/Clinton/Rockefeller (BCR) factie van de Khazariaanse maffia die nog steeds de controle hebben over Washington DC en New York. De Europese acties vinden plaats ter voorbereiding op een instorting van het banken systeem daar, dat op zijn vroegst deze maand in de openbaarheid kan komen.


Er is ook een een belangrijke strijd gaande tussen dieven in Maleisië terwijl BCR detectives proberen fondsen te grijpen gestolen van de Maleisische bevolking door Rothschild strooplikker, Maleisisch Eerste Minister, Najib Razak (kijk hieronder voor details).

Dan raast natuurlijk de strijd om de Verenigde Staten van Amerika verder terwijl BCR kandidaat Hillary Clinton op schandalige manier vorige week de Presidentiële nominatie voor de Democratische Partij stal in een actie die haar reputatie onafwendbaar ruïneerde en dat van de Khazariaanse maffia die haar ondersteunt. Deze strijd is pas begonnen en zal zich intensiveren richting november met de erg reële mogelijkheid van een open burgeroorlog die in de Verenigde Staten uitbreekt, zijn meerdere bronnen het over eens.

Laat ons beginnen met een diepgaander onderzoek van de situatie in Turkije waar top VS Generaal Joseph Dunford naar toe vloog op 31 juli voor een spoedvergadering met zijn Turkse tegenhangers. De ontmoeting vond plaats terwijl ambtenaren van de Turkse regering openlijk de VS ervan beschuldigden dat ze hun regering omver wilden werpen en Turkse troepen omsingelden de nucleair bewapende VS Incirlik Luchtmachtbasis. Tijdens de ontmoeting vertelde Dunford, volgens bronnen bij het Pentagon de Turken dat de poging om de Turkse regering omver te werpen werd uitgevoerd door agenten van de CIA van de Khazariaanse CBR factie die onder dekking werkten van de Jamestown Foundation. Dunford vertelde volgens de bronnen dat wanneer zijn tegenpolen de stroom Afghaanse heroïne zouden afsnijden en de aanvoer van drugsgelden die via Incirlik gingen, dit de strijd om de Verenigde Staten en Israël te bevrijden van Khazariaanse maffia controle zou helpen. Dunford had geen andere keus dan vergevingsgezind te zijn omdat de laatste opinie peilingen zeggen dat slechts 17% van de Turken de aanwezigheid van de VS in hun land steunen.

Dunford legde ook uit aan zijn Turkse tegenhangers dat het Pentagon zich aan het verbinden was met de Russen om de Verenigde Staten en de rest van de wereld te bevrijden van de Khazarianen, zei de Pentagonbron. Als bewijs hiervan, gaf het Pentagon de opdracht om een ultra modern VS spionagevliegtuig te laten landen in centraal Rusland, zeiden de bronnen. Ze staan ook Russische spionage vliegtuigen toe om over VS grondgebied te vliegen om zo te bevestigen dat de VS geen militaire acties wil uitvoeren of preventieve nucleaire aanvallen tegen Rusland.

De Russen, die nu de boventoon voeren in het Midden Oosten, vertelden de Turken om alle olie richting Israel af te snijden als onderdeel van een belangrijke actie tegen die schurkenstaat. Andere acties inclusief het leveren van moderne grondaanval vliegtuigen en andere geavanceerde wapens aan Syrië, Iran en Hezbollah plus de levering van S-300 luchtdefensie raketten aan Iran. Rusland stuurt ook drones voor het verzamelen van gedetailleerde geheime informatie over Israëlische militaire bewegingen. Er hebben ook intensieve Syrische beschietingen plaatsgevonden over de gehele Golan Hoogte grens met Israël, bronnen bij de Israëlische geheime dienst beweren dit.

Dit is allemaal een voorbereiding op het in bezit nemen van door de Israëlische schurkenstaat illegaal bezet gebied, beweren de Pentagon bronnen. Het eindspel voor Israël is een Joodse autonome zone te worden binnen een hersteld gematigd Sufi/Sunni/Shia Kalifaat, melden White Dragon bronnen. De pseudomoslim Satan aanbiddende Salafisten erfenissen zullen geen plaats krijgen in deze losse federatie van Moslim staten, zeggen ze.

Sprekend over Salafisten erfenissen, de situatie in de pseudomoslim Khazariaanse kolonie, Saudi Arabië wordt ook kritiek. Het laatste bewijs hiervan is dat India voedselhulp heeft verschaft aan 10.000 stervende Indiase burgers die gestrand waren in het failliete Saudi Arabië.

Het zal niet lang duren voordat de Saudis zullen vragen om voedselhulp voor hun eigen stervende inwoners tenzij het regiem daar capituleert. Er zijn ook verslagen over Saudische Prinsessen die geofferd worden als seks slavinnen aan Israëlische regeringsambtenaren.

Deze verslagen komen overeen met verklaringen gedaan door een Italiaanse vrouw die zegt dat ze gedrogeerd werd en ontvoerd door een Saudische Prins en werd gedwongen om een seksslavin te worden voor het plezier van Paul Wolfowitz en Donald Rumsfeld. De Italiaanse vrouw, die na tien jaar seksslavin te zijn geweest vluchtte uit Saudi Arabië, verkeert nu onder de bescherming van het Vaticaan. De Saudi’s raken zonder geld omdat hun fondsen wegstromen naar de BCR campagne om de controle over de Verenigde Staten te behouden.

Dit is ook wat schijnbaar achter de recente poging van het Departement van Justitie zit om VS gelden te grijpen die in het bezit waren van de Maleisische Eerste Minister Najib Razak. Loretta Lynch, de procureur generaal van de VS die weigerde om Hillary Clinton aan te klagen, zal bijna zeker geen enkele van Najib’s bezittingen die ze stal teruggeven aan de bevolking van Maleisië, volgens CIA bronnen in Oost Azië. In plaats daarvan is het gewoon een poging van de BCR (Bush/Clinton/Rockefeller) factie van de Khazariaanse maffia om hun Rotschild rivalen te beschuldigen en de tegoeden van de Rothschilds en hun knechtjes in de VS en Zuid Oost Azië, te grijpen. Dit is wat ze al volbracht hebben in Libië waar ze ongeveer $ 150 miljard dollar stalen van het Libische volk nadat ze Muammar Gaddafi omver wierpen, zeggen de bronnen.

Zoals gemeld werd door ons in een nieuwsflits op 31 juli, onderhandelt Najib nu om tenminste een deel van zijn fortuin te behouden en bescherming te krijgen voor Khazariaanse huurmoordenaars in ruil voor zijn getuigenis over Maleisian Airlines vlucht 370 en andere dingen, zeggen de Aziatische CIA bronnen. In ieder geval, zal de situatie in Maleisië zeker steeds turbulenter worden als de BRC vecht met de Rothschilds om dat land te plunderen.

Er is ook een ongewone situatie in Thailand aan het ontstaan, volgens CIA bronnen daar. De Thaise regering heeft zojuist alle goudmijnen in het land die in buitenlands (Westerse) bezit zijn, bevolen te stoppen met al hun bezigheden, zegt hij. “De economie in heel Thailand is geruïneerd….. Zelfs de locale Thais die hun producten op de markt verkopen klagen dat de zaken bijna stilstaan,” zeggen de bronnen. De actie om buitenlandse goudoperaties te stoppen is misschien een deel van een huidige actie om er zeker van te zijn dat de Khazariaanse maffia is afgesneden van enig mogelijke fysieke ondersteuning voor hun fiat VS dollar en euro valuta. De Indonesische en Filippijnse regeringen ondernemen soortgelijke acties door aan de Khazariaanse maffia verbonden goudoperaties stil te leggen, zijn meerdere bronnen het over eens.

In wat bijna zeker een gerelateerde actie is, de Handelsbeurs van Tokyo is begonnen met het handelen in goud voor fysieke levering in tandem met de Shanghai Gold Exchange.

Het andere teken dat er een soort van belangrijke verandering immanent is kwam van Europa waar de Monte Paschi Bank net een 5 miljard euro uitkoop heeft gekregen wat 5.6 keer zijn totale marktwaarde is. Dit betekent dat het niet de eerste dominosteen zal zijn die de Italiaanse en dan het Franse bankensysteem omver werpt.

Het is geen toeval dat tegelijk met de uitkoop, een groep Franse wettenmakers een bezoek brachten aan het Krim schiereiland en ondersteunend spraken over Russische annexatie van het Schiereiland.

Het is ook zeker geen toeval dat een Franse generaal openlijk riep om een Franse alliantie met Rusland en een einde aan de NATO.

Vele invloedrijke Duitsers roepen ook om een Europese alliantie met Rusland ter vervanging van de criminele gedegenereerde NATO

Het is dan ook geen wonder dat de Khazariaanse Nazi staatsgreep regering in de Oekraïne de indruk wekt dat het in de problemen verkeert. Daar, vond een grote vredesdemonstratie, georganiseerd door de Russische en Oekraïense Orthodoxe Kerken plaats, in samenwerking met de Katholieke kerk terwijl de meeste leiders van de Nazi Oekraïense regering het land hadden verlaten.

De uiteindelijke instorting van de regering van de Khazariaanse bende zal komen als hun volhouders die nu hun wagens rondom Hillary Clinton zetten, verwijderd zijn uit alle machtposities in de Verenigde Staten.

Omdat het elders uitgebreid werd vermeld, zullen we alleen wat hoogtepunten weergeven van wat er gebeurde toen Hillary Clinton vorige week het Democratische Presidentiële mandaat stal. Als gevolg van gelekte e-mails die laten zien dat ze de nominatie heeft gestolen, werd Hillary uitgejouwd en meer dan de helft van de afgevaardigden bij de conventie lieten haar vallen.

Nadat het Departement van Justitie zich terugtrok van het uitvaardigen van aanklachten tegen haar, is het nu de IRS en de FBI die een onderzoek uitvoeren naar criminele activiteiten van de Clinton Foundation.

Toen Hillary en haar ploeg probeerden de schuld van het hacken van e-mails van de Democratische Partij probeerden te schuiven op de “Russen,” was het niemand minder dan de Directeur van de Nationale Geheime dienst, James Clapper die de onderzoekcommissie van de Senaat vertelde dat hij “onthutst” was door de “hyperventilatie” over Rusland.

Het zijn niet de Russen maar eerder vaderlandslievende Amerikanen die de Bush/Clinton/Rockefeller criminelen hacken.

Als we wat afstand nemen om naar het grotere plaatje te kijken, telt zelfs zonder Europese bondgenoten, de BRICS alliantie nu voor 85% van de wereldbevolking, 60% van zijn Bruto Nationaal Product (BNP) en 80% van economische groei. Een White Dragon Society vertegenwoordiger vertelde kortgeleden aan een vertegenwoordiger van een Aziatisch geheim genootschap dat de Khazariaanse maffia als een stervende leeuw was en dat eerder dan een gevecht ermee aangaan, de beste politiek was om weg te blijven en te wachten tot de natuur zijn werk zou doen.


Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers