CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, August 30, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 29:08:2016


29. kolovoza 2016.


U posljednjih nekoliko tjedana kotači geopolitike bućkali su se u blatu tijekom ljetnjeg "prekida vatre". To sada završava.

Njemačka vlada napravila je odlučan raskid s kazarskom mafijom i naredila svojim građanima da stvore zalihe za 10 dana u hrani za hitne slučajeve u pripremama za rat za nezavisnost, prema CIA i MI6 izvorima. Osim toga, njemačka vlada je mobilizirala 600.000 članova milicije u pripremama za ovaj rat, kažu izvori.

Pokretač ove mobilizacije bio je zahtjev od Kazara kontrolirane vlade SAD-a da Njemačka prihvati masivni lažni napad na svoj teritorij kao izgovor za totalnu vladavinu Kazara. Nijemci su odlučili odbiti ovaj zahtjev i umjesto toga udružuju se s Rusima i učinkovito se pridružuju protiv američke vlade koju kontroliraju Kazari, slažu se izvori. Ova informacija može biti potvrđena u nizu izvještaja njemačke vlade i u korporativnim medijima. To uključuje objavu zahtjeva za opskrbu s hranom za hitne slučajeve, izjavu njemačkog ministra za vanjske poslove da Njemačka treba raditi s Rusijom i izjava ministra gospodarstva da se američki od Kazara vođen TTIP trgovinski sporazum udavio u vodi.

Njemački potez je samo otvaranje paljbe onoga što se očekuje da će biti odlučujuća kampanja za trajno okončanje kazarske kontrole Zapada i njegovih preostalih robovskih država. Očekujte slične poteze u mnogim zemljama u jesenskoj ofenzivi protiv posljednjih kazarskih mafijaških uporišta koja kreće punom brzinom. Kako se efekt grude snijega nastavlja, držite svoje oči uperene na Francusku, Japan, Tursku, Saudijsku Arabiju i Brazil među ostalim mjestima u narednim mjesecima. 


Još jedan jasan signal da stvari nisu kao obično je činjenica da je Kazarski predsjednički kandidat Hillary Clinton postala previše prestrašena da zadovolji realne ljude i počela je koristiti zeleni ekran za snimanje na traku nastupa u svojoj kampanji. 

To je zbog toga što ljudi na popisu ucjene koji je izdalo Društvo Bijelog Zmaja nestaju iz javnog života jedan po jedan. To je također zbog toga što su šefovi masovnih ubojica mafije Bush/Clinton/Rockefeller omraženi u ogromnom dijelu probuđene javnosti.

Kinezi, sa svoje strane, dali su se na Hillary i, budući da oni ne gaje ljubav ni za republikanskog kandidata Donalda Trumpa, sada razmatraju mnogo radikalniji potez. Oni su pozvali kanadskog premijera Justina Tradeaua da posjeti Kinu prije velikog G20 sastanka zakazanog za 4. i 5. rujna čiji su domačini Kinezi. Izvori u azijskim tajnim društvima kažu da će Kinezi pitati Tradeaua da li je zainteresiran da vodi meksičko-američko-kanadski sjevernoamerički savez.

Nije jasno, međutim, koliko je Tradeau svjestan stvanosti. Kanadski korporativni tisak ponavlja kao papagaj ono što pišu njihove kolege u SAD-u, kao što je New York Times, predstavljajući izravne laži kao činjenice. U njihovom pogledu na svijet Saudijci i njihovi Bush/Clinton saveznici nisu oni koji su koristili Sarin plin u Siriji nego "diktator Assad" (bez obzira što je bio izabran u međunarodno praćenim izborima).

U njihovom pogledu na svijet, također i Vladimir Putin iz Rusije je jedan zli diktator koji je napao Krimski poluotok. Iste novine žele da svijet gleda na Hillary Clinton kao da je razumni status quo kandidat i da je Donald Trump ludi manijak kojem se ne smije dopustiti da ima vlast.

Majka ovog pisca, koji dobiva od nje informacije o Canadian Newspapers i Canadian Broadcast Corporation (CBC) koje imaju pogled u tom pravcu. Robert Fulford, ugledni kanadski pisac (nije izravni rođak vašeg korespondenta), na primjer, napisao je uvodnik u kanadskom tisku koji također ima ovaj pogled na svijet. Dakle, sasvim je moguće da je Tradeau još uvijek ispranog mozga da shvati povijesnu priliku koju mu Azijci nude. 

U svakom slučaju, Kinezi će pokušati izvući najviše iz G20 sastanka čiji su domačini. Oni su pozvali zemlje koje nisu u G20 da učestvuju, kao i najviše dužnosnike Europske Unije u znak da će se oni čvrsto založiti za velike promjene u načinu kojim se upravlja ovim planetom.

Sastanak slijedi nakon više mjesečne koordinirane prodaje trezorskih obveznica SAD-a od strane središnjih banaka u cijelom svijetu. Ovaj put je jasno da Azijci neće pustiti običnim kriminalcima preuzimanje nakon zaključenja stečajnog postupka američke korporativne vlade.

Vlasnici Federal Reserve Board sustava sa svoje strane, blokirani su u spirali smrti. Oni tiskaju svoj vlastiti fiat novac da kupe dionice i korporativne obveznice koje su izdale njihove vlastite kompanije. To je kao zmija koja guta svoj vlastiti rep. Svi ostali, uključujući upravitelje staromodnih mirovinskih fondova i druge institucionalne investitore s integritetom, izbjegavaju cijelu septičku jamu koja su financijska tržišta SAD-a postala. 

To je pravi razlog zašto je predsjednik Fed-a Janet Yellen aludirala na porast kamatnih stopa prošlog tjedna. Ako oni pokušaju podići kamatne stope, to će imati suprotan učinak od onog koji oni očekuju, jer to će se pokazati kao znak očaja, a ne snage.

Čak i pljačka japanskog Nacionalnog mirovinskog fonda do iznosa od preko 100 milijardi dolara nije dovoljno da bi pomoglo ovim kriminalcima da održe solventnim svoje carstvo. Situacija je postala takva da je Jakov de Rotschild bio upozoren da je sustav središnjih banaka njegove obitelji koji je bio ključan u kreiranju, doveo je do propasti sustava.

Rand Corporation, ratnohuškaški neo-con tenk mislilac, reagirao je na situaciju rekavši da SAD mora objaviti rat Kini bolje prije nego kasnije. Međutim, oni su oko 10 godina u zakašnjenju s tim pozivom. U vrijeme kada je Pentagon vodio simulaciju za simulacijom koja uključuje i rat s Kinom, rezultat je uvijek bio isti: gubitnik će pokrenuti nuklearni rat, a rezultat će biti da 90% svjetske populacije umire a sjeverna hemisfera planeta postaje nenaseljiva. To je isti razlog zašto Azijci neće učiniti ništa arogantno što bi izazvalo da vojno industrijski kompleks odabere zajamčeno obostrano uništenje.

Umjesto toga, inteligentni dio vojno industrijskog kompleksa već se bavi situacijom s uvjerljivim argumentima da mi ne želimo zamijeniti ulogu kazarske mafije s kineskim totalitarizmom. Japanci, Koreanci, Indonežani,Vijetnamci, Indijci i ostali shvaćaju ovaj argument - kao i Kinezi.

Na Bliskom istoku, Pentagon se drži svog posla s Rusima da podijele svoje regije utjecaja duž rijeke Eufrat s Rusima koji dobivaju sve zapadno od njega, dok Amerikanci dobivaju ono istočno od njega. Sada i Turci se bave s tim.

Borbe koje se sada vode u regiji su protiv plačeničke vojske koja radi za naftne kompanije koje su još uvijek pod kontrolom Clinton-Bush-Rockefeller mafije. Izraelci su također promislili o ovome i pozvali su Ruse u pokušaju da im pomognu pronaći mir sa susjedima. To će značiti da će morati odustati od svojih mesijanskih zabluda o upravljanju svijetom iz Jeruzalema i prihvatiti fer dogovor s Palestincima i drugima. Oni više nemaju super moć da manipuliraju da se bore za njih i tako se moraju naučiti biti skromni.

Izvor: Antimatrix.

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers