Friday, August 5, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 01:08:2016

Izrael, Saudijska Arabija, Malezija, Francuska, Italija i Njemačka slijedeće su na listi zemalja koje će se osloboditi kazarske mafije1. kolovoza 2016.

Autor: Benjamin Fulford

Bitka za oslobođenje čovječanstva od stiska genocidne kazarske mafije dobro napreduje s velikim pobjedama na više frontova usred povećanog globalnog kaosa kako se poslijeratni svjetski poredak nastavlja raspadati.

Najveći potezi sada se odvijaju na Bliskom istoku gdje, sada kada je Turska zbacila s vlasti Kazarsku (subotarsku) mafiju, savez Rusije, Pentagona, Sirije, Turske, Irana i Egipta priprema se osloboditi narod Izraela, Iraka i Saudijske Arabije. To će presjeći sve tokove Blisko-istočnog novca od nafte Bush-Rockefeller-Clinton frakciji kazarske mafije.

Drugo mjesto gdje se odvijaju veliki događaji je Europa. Tamo dužnosnici Njemačke, Francuske i Italije sada otvoreno pozivaju na vojni savez s Rusijom kako bi se oslobodila Europa od stiska Bush-Clinton-Rockefeller (BCR) frakcije kazarske mafije koja još uvijek kontrolira Washington DC i New York. Europski potezi se odvijaju u pripremama za kolaps bankarskog sustava koji bi mogao izaći na vidjelo već ovog mjeseca.


Tu se također odvija velika borba između lupeža u Maleziji dok BCR operativci pokušavaju ukrasti sredstva utajena malezijskom narodu od strane Rotschildovog lakeja, malezijskog premijera Najiba Razaka (vidi dolje za detalje).

Zatim, naravno, borba za Sjedinjene Američke Države i dalje bijesni jer je BCR kandidat Hillary Clinton napadno ukrala predsjedničku kandidaturu Demokratske stranke prošlog tjedna u potezu koji je pogubno uništio ugled nje i kazarske mafije koja je podupire. Ova bitka je tek počela i intenzivirati će se do studenog s vrlo realnom mogućnošću izbijanja otvorenog građanskog rata u SAD-u, slažu se mnogi izvori.

Počnimo s bližim pogledom na situaciju u Turskoj, gdje je najviši američki general Joseph Dunford odletio 31. srpnja na hitan sastanak s njegovim protu-kolegama. Susret se održao jer su turski vladini dužnosnici otvoreno optužili SAD da otvoreno pokušava svrgnuti njihovu vladu i turski vojnici su okružili američku zračnu bazu u Incirliku koja ima nuklearno oružje. Na sastanku, prema Pentagonovim izvorima, Dunford je rekao Turcima da su pokušaj zbacivanja turske vlade proveli agenti CIA-e iz CBR frakcije koji rade pod okriljem Jamestown Foundation. Dunford je rekao svojim turskim kolegama da će prekid protoka novca od afganistanskog heroina i droge koji prolazi kroz Incirlik pomoći u borbi za oslobođenje Sjedinjenih Američkih Država i Izraela od kontrole kazarske mafije, rekao je izvor. Dunford nije imao izbora osim da bude pomirljiv, jer su najnovija istraživanja javnog mnijenja rekla da samo 17% Turaka podržava američku prisutnost u njihovoj zemlji.

Dunford je također objasnio svojim turskim kolegama da se sam Pentagon udružuje s Rusima kako bi se oslobodile Sjedinjene Američke Države i ostatak svijeta od Kazara, rekli su Pentagonovi izvori. Oni također omogućuju ruskim špijunskim avionima da lete iznad teritorija SAD-a kako bi potvrdili da SAD ne planira nikakve vojne poteze ili preventivni nuklearni udar protiv Rusije.

Rusi koji sada drže gornju stranu Bliskog istoka, rekli su Turcima da presjeku svu dobit od nafte Izraelu kao dio velikog poteza protiv te lupeške države. Drugi potezi uključuju isporuku tehnološki visoko opremljenih aviona za gađanje ciljeva na zemlji i drugog naprednog oružja Siriji, Iranu i Hezbollahu, plus opremanje protuzračne obrane Irana s raketama S-300. Rusija također šalje dronove da prikupe detaljnije obavještajne podatke o izraelskom vojnom razmještaju. Također je došlo do snažnog sirijskog bombardiranja na Golanskoj visoravni duž njihove granice s Izraelom, kažu izvori izraelske obavještajne službe.

To je sve uvod u oduzimanje ilegalno okupiranog teritorija od strane izraelske nitkovske države, kažu izvori Pentagona. Završna igra je da Izrael postane židovska autonomna zona u obnovljenom kalifatu sufija, sunita i šiita, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja. Za pseudo-muslimanske štovatelje Sotone Salafističkih heretika neće biti mjesta u ovoj labavoj konfederaciji muslimanskih država, kažu oni.

Kad je riječ o Salfističkim hereticima, situacija u pseudo-muslimanskoj kazarskoj koloniji, Saudijskoj Arabiji, također postaje kaotična. Najnoviji dokaz toga je da Indija pruža pomoć u hrani za hitne slučajeve za 10.000 izgladnjelih indijskih građana u nevolji u Saudijskoj Arabiji koja je u stečaju.

Neće proći dugo prije nego što će Saudijci moliti za pomoć u hrani za svoje vlastite izgladnjele građane, osim ako tamošnji režim ne kapitulira. Također postoje izvještaji o saudijskoj princezi koja se nudi kao seksualni rob izraelskim vladinim agentima.

Ta izvješća se podudaraju s izjavama jedne talijanke koja kaže da je bila drogirana i oteta od strane saudijskog princa i prisiljena da bude seksualni rob za ljude poput Paula Wolfowitza i Donalda Rumsfelda. Talijanka koja je pobjegla nakon 10 godina provedenih kao seksualni rob, sada je pod zaštitom Vatikana.

Saudijsci su bez novca, jer su njihova sredstva sva usmjerena na BCR kampanju kako bi zadržali kontrolu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Također je očito da ono što stoji iza posljednjeg pokušaja Ministarstva pravosuđa je da se zaplijeni američka imovina u vlasništvu premijera Naiba Razaka. Loretta Linch, američki državno odvjetnik koji je odbio optužiti Hillary Clinton, gotovo sigurno neće vratiti bilo koju od Najibove imovine koju ona krade od naroda Malezije, prema CIA izvorima u istočnoj Aziji. Umjesto toga, to je samo dio pokušaja od strane BCR (Bush-Clinton-Rockefeller) frakcije kazarske mafije da okrive njihove Rotschild suparnike i ugrabe imovinu Rotschilda i njihovih špekulanata u SAD-u i jugoistočnoj Aziji. To je ono što su već postigli u Libiji, gdje su uzeli oko 150 milijardi dolara vrijednosti od naroda Libije nakon obaranja Moamera Gadafija, kažu izvori.

Kako smo izvijestili u našim najnovijim vijestima od 31. srpnja, Najib sada pregovara da zadrži barem dio svog bogatstva i dobije zaštitu od kazarskih ubojica, u zamjenu za svjedočenje o letu 370 Malaysia Airlines i drugih stvari, kažu azijski izvori CIA-e. U svakom slučaju, situacija u Maleziji sigurno je da će postati sve više burna jer se BRC bore s Rotschildima da opljačkaju tu zemlju.

Tu se također javlja neobična situacija u Tajlandu, prema tamošnjim CIA izvorima. Tajlandska vlada upravo je naredila stranim (zapadnim) vlasnicima rudnika zlata u zemlji da obustave rad, kažu. "Gospodarstvo u cijelom Tajlandu je u ruševinama... Čak i lokalni Tajlađani koji prodaju proizvode na tržištu se žale da je poslovanje gotovo u mrtvoj točki," kažu izvori. Potez da se zatvore strani poslovi sa zlatom može biti dio pokreta koji se provodi kako bi se osiguralo da se kazarskoj mafiji onemogući svaka moguća fizička potpora njihove fiat američke i euro valute. Indonezijska i filipinska vlada čine slične poteze da prekinu poslove sa zlatom kazarskoj mafiji, slažu se mnogi izvori.

U onome što je sigurno povezani potez, Tokyo Commodity Exchange počeo je trgovanje zlatom za fizičku isporuku zajedno sa Shanghai Gold Exchange.


Drugi znak da je neka vrsta velike promjene neizbježna dolazi iz Europe gdje je Banka Monte Pesci upravo dobila 5 milijardi eura jamčevine koja je vrijedila 5,6 puta njezine cjelokupne tržišne kapitalizacije. To znači da nije postala prvi domino koji bi povukao sa sobom talijanski a onda i francuski bankarski sustav.

Nije slučajno da je u tandemu s financijskom podrškom, grupa francuskih parlamentaraca posjetila Krimski poluotok i govorili su u prilog ruskog pripojenja otoka.

Također nije slučajnost da je francuski general javno pozvao na francuski savez s Rusijom i kraj NATO-a.

Mnogi utjecajni Nijemci također pozivaju za europski savez s Rusijom kako bi zamijenili kriminalni degenerirani NATO.

Onda nije ni čudo da kazarska nacistička vlada državnog udara u Ukrajini izgleda kao da je u nevolji. Tamošnji veliki mirovni prosvjed koji su organizirale ruska i ukrajinska pravoslavna crkva u tandemu s katoličkom crkvom održava se, dok je većina lidera nacističke ukrajinske vlade napustila zemlju.

Konačni slom vladavine kazarske mafije će doći kada oni koji ih podržavaju, a koji sada kruže oko Hillary Clinton, budu uklonjeni sa svih pozicija vlasti u SAD-u.

Budući da je o tome široko pisano drugdje, mi ćemo samo sažeti neke dijelove onoga što se dogodilo kad je Hillary Clinton ukrala mandat Demokratske stranke prošlog tjedna. Kao rezultat procurjelih e-mailova koji pokazuju da je ukrala nominaciju, Hillary je izviždana i više od polovine delegata na konvenciji otišlo je od nje.

S obzirom da je Ministarstvo pravosuđa odustalo od podnošenja kaznene prijave protiv nje, sada su IRS i FBI oni koji istražuju kriminalne aktivnosti Clinton Foundation.

Kad su Hillary i ekipa pokušali prebaciti krivicu za hakiranje e-mailova Demokratske stranke na "Ruse", nitko drugi nego direktor Nacionalne obavještajne službe James Clapper je rekao obavještajnoj komisiji Senata da je bio "zabezeknut" "hiperventilacijom" o Rusiji.

To nisu Rusi nego prije domoljubni Amerikanci koji hakiraju Bush-Clinton-Rockefeller kriminalce.

Odmaknuvši se malo da bi se pogledala veća slika, čak i bez europskih saveznika, na BRICS savez sada otpada 85% svjetske populacije, 60% BDP-a i 80% gospodarskog rasta. Predstavnik Društva Bijelog Zmaja nedavno je rekao predstavniku jednog azijskog tajnog društva da je kazarska mafija poput umirućeg lava, i da umjesto da se bori s njim, najbolja politika je da se samo stoji i čeka da priroda učini svoje.Preveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers