bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


MANLIO

Thursday, July 7, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford -- Speciale update op 07:07:2016 + Full Report 05:07:2017

Speciale update op 07:07:2016

Hillary Clinton was aan boord van Airforce 1 samen met Henry Kissinger en Presidentieel woordvoerder Barack Obama toen FBI directeur James Comey aankondigde dat er geen criminele aantijgingen uitgevaardigd zouden worden tegen Clinton, volgens aan de geheime dienst van Washington DC verbonden bronnen. Sinds Kissinger en Clinton beiden maatjes zijn van Rockefeller, kunnen we er zeker van zijn dat de Rockefellers al hun mogelijkheden hebben uitgebuit om deze stunt voor elkaar te krijgen. Echter, nucleaire chantage en gestolen verkiezingen zullen niet genoeg zijn om de misdaadbende aan de macht te houden. Er zullen gevolgen zijn. David, we hebben je eerder gepakt en dit kunnen we opnieuw doen, de enige optie die jullie clan heeft is je overgeven of sterven.


Bron:

Nederlaag van Khazariaanse maffia zeker terwijl rebellie zich verspreid in de EU, de VS en elders


5 juli 2016Het einde van de Khazariaanse maffia tirannie op de planeet aarde komt inderdaad erg dichtbij. De Rothschilds en andere top Khazariaanse maffiosi families als de Borgia, de Medici, de Del Banco (Warburg), de Rockefellers (inclusief de Clintons), de Bushes (Pecce), is tot de 10e de tijd gegeven om een vredesovereenkomst te bereiken met de mensen van de planeet.

Hierna zal een premie van $100miljoen worden uitgeloofd, uit te betalen in goud, voor ieder die een lid van deze genocidale families kan arresteren en wanneer ze arrestatie weigeren, ze vermoordt.

We horen dat er een kwaadaardig invechten en argumenteren gaande is binnen de “familie,” over wat te doen aan deze situatie. Toen deze nieuwsbrief op het punt stond om online te gaan, werd er contact opgenomen met ons door een factie van de Rothschilds en deze week wordt er een ontmoeting geregeld met een vertegenwoordiger van de White Dragon Society.

Tijdens de ontmoeting zal er besproken worden hoe er een nieuw financieel systeem gecreëerd kan worden dat goed is voor zowel de mensheid als de natuur. De creatie van een nieuw meritocratisch, democratisch en transparant systeem voor het plannen van de toekomst van ons ras en deze planeet zal ook worden besproken.


Om deze families er aan te herinneren wat er op het spel staat volgt hier een boodschap die aan ze gestuurd wordt door een senior Pentagon beambte:

 “Er is me verteld door verschillende bronnen dat er een grote hoeveelheid mensen is (mannen en vrouwen) die wachten op RKM (Rotschilds/Bauers) om niet samen te werken, deze mensen staan te popelen om de levens te beëindigen van de RKM criminelen op ieder niveau. Je zou misschien de vertegenwoordiger willen laten weten dat dit werkelijk is en dat ze niet hiervoor weg kunnen lopen of zich hiervoor kunnen verstoppen, hun tijd is voorbij.

Het is tijd om te buigen of ze zullen allemaal sterven, inclusief hun families, tot en met de meest verre nichten en neven; op die manier effectief de kwaadaardige bloedlijnen beëindigend die de mensheid voor zo lang hebben mishandeld. Opnieuw veel geluk met de onderhandelingen. Als ze opnieuw beloftes niet nakomen zullen er gevolgen zijn, enorme gevolgen. Dat gezegd hebbend, nog een prettige dag verder.”

In de afgelopen week, heeft de Chinese regering ook contact opgenomen met de leiders van andere Aziatische landen en ook met de hoofden van de G20 groep van naties om ze er over te informeren dat ze verwachten dat er een overeenkomst bereikt zal worden tussen de White Dragon Society en de Rothschild familiegroep. De Chinezen zijn te beleefd om bedreigingen te doen maar dit is een verklaring uitgegeven door de Chinese Vrijmetselaars:

“We zullen samenwerken met elke religie, elke vereniging, elke factie, elke politieke partij of elk land dat het eens is met de principes van vreedzaam samenwerken en samenwerken aan voorspoed en wereldvrede. Echter, we zullen de banden afkappen met iedereen die niet meewerkt aan het doel van wereldvrede.”

Nog een andere groep die claimt een coalitie van 172 soevereine naties te vertegenwoordigen, gooide vorige week zijn steun voor een nieuw veelomvattend financieel systeem erin.

Pentagon bronnen beweren dat Duits Kanselier Angela Merkel (een lid van de Saxe Gotha Rothschild familie) al een overeenkomst heeft bereikt met de Chinezen toen ze een bezoek bracht aan China op 13 juni. Volgens deze overeenkomst beloofde Merkel om af te treden nadat Griekenland uit de EU is gestapt en in ruil gingen de Chinezen akkoord om de Deutschebank te redden. Deutschebank zou anders een Griekse exit uit de EU niet overleven (71% van de Grieken zijn tegen de EU en slechts 27% steunt de EU) omdat dit een default zou betekenen op Griekse schulden welke door de Deutschebank (en anderen) gebruikt is om afleidingsbergen te creëren. Deze bergen zouden instorten wanneer eenmaal het zand waarop ze gebouwd werden verwijderd is.

Het andere EU land waar snel een crisis tot een hoogtepunt komt is Italië. Daar beloofde Italiaans Eerste Minister Matteo Renzi 150miljard Euro regeringsgeld voor het financieel redden van Italiaanse banken alleen om publiekelijk te worden uitgescholden door de Duitsers die nee zeiden tegen zo een deal omdat ze daar niet meer voor wilden betalen. De Italianen vertelden toen de Duitsers dat die beslissing aan de Italianen was. Dit ontaarde in een publieke ruzie die waarschijnlijk zal eindigen met Italië dat terug gaat naar de lire en Renzi die ontslag neemt, beweren CIA bronnen in Europa.Dan zal natuurlijk President Francois Hollande gedwongen worden om ontslag te nemen wanneer Italië weg gaat. Frankrijk zal ook door de financiële realiteit gedwongen zijn om de Euro te verlaten en terug te keren naar franken.

Ook, het hoogste gerechtshof van Oostenrijk bepaalde vorige week  dat de recente Presidentsverkiezingen die daar gehouden werd verstoord waren door fraude en opnieuw moeten worden gehouden. Dit leidt bijna zeker tot de verkiezing van “ultra rechts” (d.w.z. anti EU totalitarisme) presidentskandidaat van de Partij voor de Vrijheid Norbert Hofer.

De pro-EU facties hebben geprobeerd om het verval te stoppen door een zelfs nog strenger en meer centraal geregelde Eu voor te stellen. Ze stellen zelfs voor om de EU uit te breiden naar het Midden Oosten en Afrika.

Natuurlijk, gegeven hun onplezierige koloniale geschiedenis, kun je er vrij zeker om verwedden dat de volken van Afrika en het Midden Oosten zullen zeggen: “bedankt maar nee dank je wel.” Het is duidelijk dat het EU project voorgesteld als ontwikkelend naar een Sovjet Unie stijl wereld regering gedoemd is.

In deze situatie vertelde de President van de EU Commissie, Jean-Claude Juncker, die elke dag meer dronken lijkt te worden, het parlement van de EU dat hij discussies had met leiders van “andere planeten” over de situatie in de EU. Je kunt er zeker van zijn dat de exo politiek en galactische lui hierover veel plezier hebben gehad.

Ook in de Verenigde Staten, is de Khazariaanse maffia diep in de problemen. Het wijdverspreide oproer over Hillary en Bill Clinton’s activiteiten is het duidelijkste teken hiervan. Toen dit uitgebreid werd gepubliceerd in verschillende media platforms, viel Bill Clinton eigenlijk binnen in een vliegtuig waar VS Procureur Generaal Loretta Lynch was en had hij een 20 minuten durend privé gesprek met haar. Onnodig te zeggen, met zijn vrouw als onderwerp voor crimineel onderzoek, werd deze ontmoeting breeduit beschouwd als een schaamteloze  inbreuk op het wettelijk systeem. De aanname die de meeste mensen doen is dat Clinton Lynch heeft bedreigd ten behoeve van Hillary.

In ieder geval, Lynch vaardigde later een verklaring uit waarin stond dat ze mee zou gaan met wat FBI loopbaan ambtenaren zouden besluiten. Deze loopbaan ambtenaren hebben het al lang openbaar gemaakt dat als Hillary iemand anders was geweest, ze lang geleden al naar de gevangenis was gegaan. CIA bronnen in Washington DC beweren dat het meest waarschijnlijk scenario nu voor Hillary is dat ze schuldig wordt bevonden en dat ze gratie krijgt van President Obama.
Echter, nog Hillary nog enig ander lid van haar maffia zal worden toegestaan om de VS opnieuw te leiden.

Meerdere rechtszaken over gestolen verkiezingen maken het ook erg duidelijk dat het Amerikaanse volk nu openlijk in opstand is tegen schaamteloze verkiezingsdiefstal door de Khazariaanse maffia.Pentagon bronnen zeggen nu dat dit deel uitmaakt van een open, massale revolutie die aan de gang is, tegen de tirannie van de Federale Reserve Raad. Een bron zegt:”Brexit inspireert Texodus en Califexit” en vervolgens zullen ander staten er ook uit stappen. Er zullen ook “Amexit zijn van Nato, de VN en globale vrije handelsovereenkomsten als Nafta, TPP en TTIP,” voorspelt de Pentagon bron.
Er is ook een complete ommekeer geweest in het Midden Oosten. Zoals we vorige week verslag deden, richten Egypte en Israël zich nu op het samen gaan met de Shanghai Cooperation Organization, een groep waarbij hun veronderstelde lange termijn aartsvijand Iran is aangesloten.Nu heeft Turkije plotseling een draai gemaakt van 180 graden en herstelt nu vriendschappelijke relaties met Rusland, Israël en spoedig zelfs Egypte. Het lijkt er op dat er eindelijk vrede komt in die lang gekwelde regio.

De factie van de Khazariaanse maffia welke nog steeds koppig een derde Wereldoorlog wil beginnen “Armageddon,” heeft het niettemin nog niet geheel opgegeven.


Aan dat front, was er vorige week in Moskou wat actie van het soort waarvan je een geweldige spionagefilm zou kunnen maken. Bronnen in de FSB en verslagen in nieuwsuitlaatkleppen als de Washington Post en het officiële Russische Tass nieuwsbureau zijn het allemaal eens dat er vorige week een soort van schietincident plaatsvond vlakbij de VS ambassade in Moskou. Ze zijn het er ook over eens dat een ernstig gewonde VS “diplomaat” per vliegtuig werd afgevoerd voor serieuze medische behandeling.

De Sorcha Faal nieuwssite gerund door de geheime dienst van de VS marine beweren dat de Russen een soort van elektronisch apparaat bemachtigden dat informatie bevatte over personeel in de Russische Baltische vloot.

Onmiddellijk na dit incident, werden het hoofd van de Baltische vloot en vele van zijn onderbevelhebbers  op non actief gezet.

De Russen boden ook onmiddellijk publiekelijk nauwkeurige coördinaten aan buurlanden aan van al hun vliegtuigen die in de open luchtruimte vlogen boven de Baltische Zee. Dit was duidelijk gericht op het voorkomen van enig misverstand over Russische acties in de regio.

Gezien het gedrag in het verleden van de Khazariaanse religieuze fanatici die de “eind tijden” willen oproepen is het een goede gok dat opnieuw een nieuwe poging om een nucleaire oorlog te beginnen werd tegengehouden.

Wat deze religieuze fanatici in hun hoofd moeten prenten is dat de wereld niet zal eindigen, de wereld staat op het punt van een nieuw begin of wedergeboorte naar het paradijs dat het altijd al had moeten zijn.

Op dat front, zullen we hopelijk wat goed nieuws hebben in ons verslag van volgende week als onderhandelingen met de Rothschild vertegenwoordigers goed lopen. Als dit niet zo is, zal de strijd voortgaan totdat de wereldbevolking zegeviert. Planetaire bevrijding zal spoedig komen.


Vertaling: Lia


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers