bf pic

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


FOX NEWS

Manlio HELSINKI

Wednesday, July 20, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 19:07:2016


Chaos overal terwijl de huidige wereldorde verder instort en de nieuwe tijd begint


19 juli 2016

De wereldsituatie wordt steeds chaotischer met belangrijke gebeurtenissen die in Turkije plaatsvinden, Frankrijk, Japan, de Verenigde Staten, China en elders. De gebeurtenissen zijn allemaal verbonden met de instorting van de globale structuur die neergezet werd aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Analisten van de Chinese regering geloven dat de gehele huidige wereldarchitectuur een totale instorting zal ondergaan in het jaar 2018 waarna een nieuwe, verbeterde structuur het zal vervangen. Om deze reden verwachten ze steeds snellere globale beroering tussen nu en dan.
Laten we beginnen met te kijken naar de poging voor een staatsgreep in Turkije vorige week. Bronnen bij de Mossad probeerden de Russen de schuld te geven en voegden toe dat “dit pas de eerste ronde was.” Echter, bronnen bij het Pentagon zeggen dat straaljagers bemand met door Israël getrainde Saudi Arabische piloten die uitvlogen van de NATO luchtmachtbasis in Incirlik, een helder flitsend maar niet erg schade veroorzakend licht nucleair wapen tegenover het Turkse Parlement gebouw lieten vallen tijdens de poging om President Recep Erdogan omver te werpen.

De Pentagon bronnen verdenken Erdogan ervan dat hij dergelijke lichtshows gebruikte als onderdeel van een in scene gezette poging tot staatsgreep tegen zichzelf met de bedoeling om hem een excuus te geven om het Turkse leger en agentschappen voor wetshandhaving te zuiveren van rivalen. Een Pentagonbron zei: “omdat Erdogan de banden met de Mossad hernieuwde en misschien VS atoombommen in Incirlik steelt om ISIS te bewapenen, is de staatgreep nog lang niet voorbij.”
Chinese regeringsbronnen, echter, hadden een andere interpretatie van de gebeurtenissen in Turkije. Ze zeggen dat de Turkse regering werd aangevallen omdat het zich weg bewoog van de NATO richting de Shanghai Cooperation Organization. De Turkse regering onderhandelt ook met de Iranese regering om een Sunni/Shia Moslim alliantie te vormen en het Kalifaat te hernieuwen. De Khazariaanse maffia front organisatie ISIS (Israeli Secret Intelligence Service) probeert dit tegen te houden door een nep Kalifaat te creëren en door op walgelijke manieren te handelen om er voor te zorgen dat iedereen Moslims haat. Wat er op het spel staat is $2 triljoen olie en gas gelden afkomstig uit het Midden Oosten elk jaar.
Met zo veel op het spel, is Erdogan nu een erg belangrijk doelwit voor een moordaanslag en we kunnen nog een hoop problemen verwachten in het Midden Oosten voordat de rust weerkeert. Echter, als Turkije samenwerkt met Iran en de hindernissen met Rusland en ook Egypte herstelt, lijkt het erop dat zij de beste kaarten hebben.
Nu laten we eens kijken naar wat er in Frankrijk gebeurt. Hier hebben we een enorm impopulaire regering die een valse terroristische aanval in scene zet met de bedoeling om de krijgswet in te voeren. De regering doet dit omdat het Italiaanse banken systeem instort en dit het Franse bankensysteem met zich mee zal nemen. Dus, met de bedoeling om de Franse bevolking af te leiden van financiële problemen moeten ze een valse externe vijand creëren om het hele land te verenigen.
Video’s van de nasleep van de aanval in Nice waar een vrachtwagen veronderstelt werd 84 mensen te hebben gedood en nog eens 200 te hebben verwond, lijkt een spoor te laten zien van echte lichamen (verzameld uit ziekenhuizen uit het hele land?) Echter, een vriend die bij de Japanse nationale zender NHK’s nieuwsdesk werkt zegt dat NHK ongeveer vier uur lang verslag uitbracht dat de vrachtwagen vol wapens en handgranaten was. Echter, een CNN verslaggever ter plaatse rapporteerde dat de wapens allemaal nep waren, waarna CNN, NHK en anderen de zin “vol met wapens” weglieten uit hun berichtgeving. Dan is er het feit dat de verondersteld verarmde moordenaar $100.000 stuurde naar zijn familie voor het incident.
Ook besloten de gezamenlijke media om de een of andere reden om wat lijkt op een spectaculaire poging om op dezelfde dag de Eiffeltoren op te blazen, volledig te negeren. Misschien waren er te veel getuigen voor deze nepperij daar dus besloten ze net te doen alsof die kleine stunt nooit gebeurde. Een video van dit incident is nu gewist van het internet, maar een foto kan hier worden gezien:
Hoewel, het maakt niet uit, de operaties van het Franse fascistische Gladio zullen de revolutie die zich ontvouwt in dat land niet stoppen.
In ieder geval, beiden, de Franse en de Turkse toeters en bellen shows leiden af van de veel belangrijkere gebeurtenissen die plaatsvinden in Azië. We kunnen door onze eigen CIA en Chinese bronnen bevestigen wat Neil Keenan heeft gerapporteerd over VN Secretary General Bank Ki Moon en David Rockefeller die gingen bedelen en niets kregen.
We kunnen ook nieuwe informatie toevoegen over het aangekondigde ontslag van de Keizer van Japan. Ban Ki Moon was in Korea en China om te proberen goud te vinden om de Rockefeller VN maatschappij in bedrijf te houden en om te vragen om een baan als President van Zuid Korea. Hem werd verteld om op te krassen. Nadat Rockefeller zijn “oude familie vriend” belde, Keizer Akihito en hem om goud vroeg. Vertelde Akihito Rockefeller dat het hem niet was toegestaan om dit te doen. Onmiddellijk nadat dit telefoongesprek plaatsvond, kondigde het NHK nieuws van de regering aan dat de Keizer, wegens gezondheidsredenen, de eerste was in 200 jaar die afstand deed van de troon. Een Japanse regeringsambtenaar die kortgeleden en ceremonie bijwoonde bij de Keizer bevestigde dat hij opvallende vergissingen maakte tijdens de ceremonie en tekenen van seniliteit vertoonde. De bron voegde toe dat de keizer uitgeput was door de voortdurende onderhandelingen om een wereldregering op te zetten en dat hij de baan wilde doorgeven aan zijn zoon en erfgenaam Naruhito.
Nu ze gefaald hebben in China, Korea en Japan, gaat de Rockefeller/Bush/Clinton factie van de Khazariaanse maffia een grote aanval doen met als doel goud te stelen van Indonesië. CIA bronnen in Indonesië zeggen dat dit land op het hoogste niveau van militaire alertheid is als gevolg hiervan. De bron voegt toe dat de Khazarianen proberen President Widodo te vermoorden en dat ze de Suharto clan (vrienden van Henry Kissinger) macht en rijkdom hebben aangeboden als ze helpen om Widodo omver te werpen en de Sukarno clan die hem steunt. De Suharto’s is verteld zich er buiten te houden of ze worden vermoord.
Er is ook een poging geweest door de Khazarianen om spanningen in de Zuid Chinese Zee te gebruiken om de Derde Wereldoorlog uit te lokken met de bedoeling om henzelf in bedrijf te houden. De uitspraak tegen de claim van China door een VN tribunaal, over de claims van China in de Zuid Chinese Zee, wordt gebruikt om een oorlog uit te lokken tussen de VS en China. Admiraal Dennis C Blair, voormalig hoofd van het VS Commando van de Grote Oceaan vertelde het congres van de VS op 13 juli dat de VS geweld zou moeten gebruiken om China te stoppen in de Zuid Chinese Zee. Blair werkt nu voor het Nationale Bureau voor Aziatisch Onderzoek wiens gezamenlijke sponsors inclusief de Chevron Corporatie, ConocoPhilips Company, Ernst & Young, de ExxonMobil Corporation, GE, Microsoft, enz. zijn. Met andere woorden hij werkt voor de Rockefellers.
In ieder geval, de paardenhandel tussen het industriële militaire complex van China en de VS gaat verder met de Zuid Chinese Zee zaak als het beste onderhandelingsfiche van de VS kant. Gevolgd door de uitspraak tegen China, Ging de Staatsgeneraal John Kerry naar Rusland om te lobbyen met Vladimir Poetin om samen te werken met de VS tegen China in de SCS. De VS benadert ook India, Vietnam, Japan enz. met deze uitspraak in de hand om hulp te zoeken. De Chinezen hebben een tegenactie gedaan door te trachten in de gunst te komen bij de Europeanen en anderen.
Een Chinese regeringsambtenaar legde de werkelijke reden uit waarom China een koppige houding had tegenover de SCS zaak dit is omdat de oceaan rondom de onderzeeërbasis die ze hebben op Hainan Island te ondiep is voor onderzeeërs om zich verborgen te houden. Dat is waarom ze een onderzeeërbasis bouwen naast het 2000 meter diepe water in de Zuid Chinese Zee. De Chinezen beweren dat ze hun nucleaire macht intact moeten houden en dus iedereen tegenhouden die verkeerd inschat en denkt dat ze een nucleaire oorlog tegen China kunnen winnen met een preventieve aanval.
Dit Zuid Chinese Zee op tafel slaan zal waarschijnlijk eindigen met de Chinezen die een nieuwe VS marine basis accepteren op de Indonesische eilanden in de Zuid Chinese Zee en de Amerikanen die de Chinezen toestaan een onderzeeërbasis te bouwen vlakbij diep water.
De Chinezen zeggen ook dat ze geen belangstelling hebben om het faillissement van de VS en Europa te gebruiken om te proberen een Chinese hegemonie af te dwingen. Een top Chinese Red and Blue Society lid beschreef China, de VS en Europa als drie poten van een tafel die elkaar nodig hadden om de tafel niet om te laten vallen.
Het leger van de VS en agentschappen en China hebben ook een gezamenlijke vijand in de Khazariaanse maffia. Aan dit front zijn de Russen en het Vaticaan het ook eens. Om de Khazariaanse maffia te dwingen zich over te geven, wordt een raketaanval op het familiecomplex van de Rothschild familie in Zug, Zwitserland gepland. In het belang van toekomstige generaties, is de Rothschilds tot 25 juli gegeven om al de waardevolle kunstschatten die ze daar hebben te evacueren. Hierna, zal het complex geraakt worden tenzij de Rothschilds zich overgeven, zeggen ambtenaren bij het Pentagon.
Andere bronnen zijn ook naar voren gekomen met te zeggen dat de Rothschilds alleen net doen alsof ze afgescheiden zijn van de Rockefeller/Bush/Clinton bende en dat niet geloofd moet worden dat ze zich aan enige overeenkomst houden tenzij ze geen andere keus hebben.
Ook, vertegenwoordigers van de White Dragon Society hadden ontmoetingen met verschillende Aziatische facties om te praten over 1 ton goud beloning die uitgeloofd werd door de WDS op het hoofd van zekere leden van de Khazariaanse maffia. De WDS legde uit dat het westen als een mooie vrouw was die besmet was met syfilis en dat de Aziaten zich er van moeten verzekeren dat ze antibiotica inneemt voordat ze te vriendschappelijk wordt. De Aziaten zijn het er over eens en bevestigen dat goud en agenten ter beschikking komen. Pentagon en bureau bronnen reageerden op de premies met verzoeken voor meer namen die worden toegevoegd. Dus, op het verzoek van het Pentagon en bureau een ton goud zal worden uitgeloofd op het hoofd van de mensen die ze noemden:
Jacob de Rothschild, Evelyn de Rothschild, Jay Rockefeller, George Soros, Dick Cheney, Paul Kagan, Henry Kissinger, Angela Merkel, Neil Bush, Jeb Bush, Marvin Bush, Michael Mukasey, Scooter Libby, 911 rechter Alvin Hellerstein, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Dov Zakheim, Michael Chertoff, Frank Lowy, Larry Silverstein, Rudolf Giuliani, Michael Bloomberg, Paul Singer, Mark Zuckerberg, Mikhail Khodorkovsky, Tony Blair, Haim Saban, Sheldon Adelson, Arnon Milchan, Hank Paulson, Bob Rubin, Sandy Weill (Citigroup) Lloyd Blank-fein (Goldman Sachs), Jamie Dimon (JP Morgan) en Stanley Fischer.
De failliete Clinton/Bush/Rockefeller clan is nu in zo een gevaar dat het er op lijkt dat zelfs God tegen ze is. Volgens CNBC, werden Bill Clinton, George Bush Jr. en Tony Blair uit een bijeenkomst in Arkansas gejaagd door een tornado, wat zeer zeker het soort van incident is waarnaar wordt verwezen als een “daad van God.”

Vertaling: Lia.

bruxelles

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers