bf pic

índice


MANLIO DINUCCI


“Copyright Zambon Editore”

GUERRA NUCLEAR

O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje:

Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Manlio Dinucci - NO WAR NO NATO

Israel F-35

Thursday, July 14, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 11:07:2016

Khazariaanse maffia machtstructuur brokkelt af op een erg openbare manier

11 juli 2016
Er vindt een onbetwistbare instorting, Sovjet Unie stijl, plaats in de EU en een burgeroorlog broeit er in de Verenigde Staten terwijl de Khazariaanse maffia controle van het politieke systeem van het Westen verder uit elkaar valt. Dit is een unieke gelegenheid voor de mensheid om vrijheid te grijpen na duizenden jaren van terreur en schuldenslavernij volgens Babylonische stijl. De namen in de onderstaande link zijn rondgestuurd onder de militairen en de geheime diensten en worden als ”strafbare geheime informatie” over de Khazariaanse maffia beschouwd.
De mensen op deze link vertegenwoordigen slechts een gedeeltelijke lijst van degenen die opgejaagd worden. Een stok kaarten van door goud ondersteunde speelkaarten met de namen van top Khazariaanse misdaadbazen en de grootte van de goudprijs die beschikbaar wordt gesteld wanneer ze gevangen worden genomen, zal later deze week worden uitgegeven.
Van enkele top Khazarianen als de Bushes, Clintons, de Rockefellers en senior luitenants als Henry Kissinger wordt al voorkomen dat ze kunnen vluchten voor rechtsvervolging, volgens CIA bronnen. De Khazariaanse maffia ratten die in staat zijn om weg te rennen en zich te verstoppen zijn al begonnen dit ook te doen.
Baron David de Rothschild, het in Zwitserland gevestigde hoofd van de Rothschild clan, is ”van de radar verdwenen,” volgens bronnen van de CIA. De groep wordt nu geregeerd door de voorzitter, zeggen ze. Het telefoonnummer in hun Zug, Zwitserland kamp lijkt ook niet langer in werking te zijn.

Echter, een CIA bron in Europa die zegt dat hij ”afgelopen nacht met de Rothschild sprak,” beweert dat de Rothschilds niet alleen zich niet verbergen maar ”dat ze geloven dat ze de enigen zijn die nog overeind zullen staan” wanneer de rust weer is teruggekeerd.
Zeker, als zij degenen waren die koolstofhandel naar voren schoven als een alternatief voor het vermoorden van 90% van de wereldbevolking, zullen ze niet net als de Bushes en hun soort worden aangeklaagd voor genocide en massa moord.
De Chinese regering lijkt te denken dat ze OK zijn sinds ze aan de leiders van 20 landen hebben verteld dat ze een voorkeur hebben voor een verbond van Rothschild/White Dragon Society, zeggen bronnen in de Chinese regering. Er is geen formele overeenkomst bereikt op het moment dat dit wordt geschreven maar er werd net voordat de 10 juli deadline werd bereikt contact gemaakt.
In ieder geval, een interessante ontwikkeling is dat massa moordenaar, top Khazariaans maffia volgeling en Israëlisch Eerste Minister Benyamin Netanyahu onderzocht wordt door de Israëlische autoriteiten voor ”grootscheeps witwassen van geld” wat betekent, ”miljarden dollars,” volgens bronnen bij de Mossad. Vanwege deze reden heeft Netanyahu al voorbereidingen getroffen om te vluchten naar zijn schuilplaats in Patagonië, Argentinië. De bronnen zeggen ofwel een Netanyahu dubbelganger zal achterblijven om de klappen in ontvangst te nemen of anders zal Netanyahu zijn dood door een ”hartaanval of beroerte” ensceneren. Echter, ”het echte werk is vertrokken naar het koude land,” zegt de bron. Dit kan een verwijzing zijn naar de Nazi basis op Antarctica, geeft de bron toe.
Netanyahu is misschien van plan zich te verstoppen omdat de Khazariaanse maffia situatie in de VS bijna een kookpunt heeft bereikt, zijn meerdere bronnen binnen het Pentagon en de geheime diensten het over eens.
De focus van de woede is het feit dat de FBI weigert om criminele aanklachten uit te vaardigen tegen Hillary Clinton zelfs terwijl FBI directeur James Comey haar openlijk beschuldigt van misdaden. Hier is hoe een Pentagon bron de situatie samenvatte: ”De massale verontwaardiging tegen Hillary die een scheve schaats rijdt en corruptie bij het Ministerie van Justitie verenigt de GOP, Militaire geheime dienst wetgeving gemeenschap in een machtige kracht die voor verandering van regiem is tegen een achtergrond van globale valuta reset en een nieuwe republiek met door goud ondersteunde valuta.”
Zelfs wanneer Hillary Clinton criminele aanklachten ontloopt, is haar presidentiële poging effectief vernietigd door de negatieve publiciteit rondom dit fiasco. ”Ze is beschadigd goed dat het vertrouwen van het publiek en enige kans op de overwinning in het Witte Huis heeft verloren sinds haar waarschijnlijk toegang tot veiligheidsinformatie en geheime informatie worden ontzegd,” verduidelijken bronnen bij het Pentagon.
 De bron beweert ook dat ”President Obama Hillary haat en dat hij de e-mail informatie in maart 2015 liet uitlekken om er zeker van te zijn dat Hillary niet zou winnen, zelfs wanneer hij net doet alsof hij campagne voor haar voert.”
Comey’s persconferentie liet ook in het publieke verslag veel gronden voor Hillary om in de toekomst aangeklaagd te worden voor misdaden. Deze waren inclusief het lekken van staatsgeheimen aan Israël, ”grove nalatigheid” met vertrouwelijke informatie, meineed aan het Congres over Benghazi en veel meer.
Openbaar geweld heeft het VS departement van Staten gedwongen om aan te kondigen dat ze het onderzoek naar haar e-mails heropenen. Het Pentagon en agentschappen hebben ook Hillary’s toegang tot geheime informatie afgesneden als een gevolg van dit schandaal. In ieder geval, het totale e-mail schandaal is een afleiding voor de corruptie van Clinton Foundation dat dreigt het meeste van de in Washington DC gevestigde politiek onderuit te halen.
Om te voorkomen dat de problemen van Clinton foundation zich verspreiden, is er ook ”kill Bill” gepraat op hoog niveau. Hier is hoe de Pentagon het stelde: ”Een staatsbegrafenis voor Bill zou Hillary voor altijd de mond snoeren, maar ze zou nog steeds worden vervolgd voor het lekken en verkopen van staatsgeheimen.”
 Sinds Bill Clinton de zoon is van Winthrop Rockefeller, zal de Rockefeller factie van de Khazariaanse maffia misschien proberen om voor afleiding van Hillary te zorgen door middel van een rassenoorlog. Dit was schijnbaar het doel van de schietpartij in Dallas van vorige week, waarbij misschien wel of niet de feitelijke moord van 5 politieagenten door een man die beweerde dat hij ”blanken”haat is betrokken.
De Rockefeller hand kan gezien worden in de oprichting van de haat groep Black Lives Matter. Het kan ook gezien worden toen David Rockefeller’s kleinzoon Mark Zuckerberg na het Dallas incident op Facebook een enorme ”Black Lives Matter” banier plaatste op hun hoofdkwartier.
Ook, het door Rockefeller gecontroleerde bestuur van de Verenigde Naties volgde door de veroordeling van ”structurele en institutioneel racisme” in de VS.
Ondanks dit, beloven Pentagon bronnen dat ”de door George Soros gesponsorde terreur groep Black Lives Matter niet zal worden toegestaan om rassenoorlogen te beginnen om zo de krijgswet in te stellen of een uitstellen van de verkiezingen te bereiken.”
 Verschillende bronnen waarschuwden ook dat er een grote poging zou zijn om betaalde schurken de Republikeinse conventie, waarvan het de bedoeling is dat hij deze week begint, te laten verstoren.
Vele bronnen beweren dat ze rellen verwachten en problemen tijdens de hele zomer en het begin van de herfst in de VS. Een Pentagonbron ging zo ver te zeggen dat wat hem betrof een burgeroorlog al begonnen was in de VS.
De situatie in de EU is ook verslechterd tot een punt waarop de secretaris generaal van de NATO Jens Stoltenberg toe gaf: ”we zijn nieuw in een nieuwe situatie welke anders is als alles wat we voorheen hebben ervaren.”
Hoewel hij verwees naar relaties met Rusland, gaf hij ook toe dat de wereld totaal niet in kaart gebracht terrein betreedt. Dit is waarom het bestuur van de Verenigde Naties, de EU en de VS failliet zijn net als hun assisterende organisaties als de Wereld Bank en het IMF.
Op zijn minst is het scenario voor de instorting van de EU al in kaart gebracht door de instorting van de Sovjet Unie. Het zal betekenen dat EU landen een voor een zullen vertrekken totdat er een meer democratisch en transparante Europese structuur, een die inclusief Rusland is, is gevestigd.
Het openlijke gekibbel tussen verschillende EU leiders en facties sinds het Britse volk besloten heeft om hun onafhankelijkheid te herstellen maakt dit overduidelijk.
Het vechten is inclusief Italië dat een 150miljard Euro fonds verkondigt om zijn instortende bankensysteem te redden alleen maar met resultaat dat de Duitsers hen openlijk berispen en dat ze zeggen dat ze niet zullen betalen. Dan gaf Italiaans Eerste Minister Matteo Renzi als weerwoord dat de problemen van de Italiaanse Bank nog gering waren in vergelijking met de problemen met derivaten van andere Europese banken. Dit werd breeduit vertaald als de Deutsche Bank.
Renzi spreekt misschien stoere taal omdat zijn partij achter staat in de polls over de anti-EU Vijf Sterren beweging aangevoerd door Bepe Grillo.
Ook, een 29 biljoen Euro Duitse bank is opmerkelijk  ten onder gegaan en dit zal misschien een domino effect opwekken.
Het Franse volk is ondertussen in een staat van opelijke opstand terwijl rellen daar continu door gaan zelfs wanneer de propaganda pers probeert om ze te negeren. Ongeveer 90% van de bevolking is het niet met President Hollande eens.
Onder deze omstandigheden, heeft de EU zijn macht om besluiten af te dwingen bij zijn lidstaten al verloren. Dit was te zien toen de EU probeerde een handelsovereenkomst te bereiken met Canada met als resultaat dat alleen de Duitsers en Fransen zeiden dat hun Parlementen de overeenkomst moesten bekrachtigen. Dit veroorzaakte dat het hoofd van de Europese Commissie Jeane Claude Juncker verklaarde dat alle 27 EU parlementen hetzelfde zouden moeten doen. Het resultaat is dat het EU leiderschap volledig disfunctioneel is.
Er is veel meer te melden over de EU chaos maar je begrijpt het algemene plaatje is dat dingen uit elkaar vallen.
In het nieuwe onafhankelijke VK, maakt ondertussen de officiële uitgave van het lang uitgestelde Chilcot rapport het ruimschoots duidelijk dat de invasie in Irak illegaal was en dat Bush maatje Tony Blair een oorlogsmisdadiger is. De Britten overwegen nu serieus of ze wel een militair verbond willen onderhouden met de VS zo lang het onder de controle blijft van de Khazariaanse maffia.
Hetzelfde gebeurt met de Turken die een draai van 180 graden hebben gemaakt ten opzichte van Rusland. Afgelopen november schoten ze een Russisch oorlogsvliegtuig neer en vroegen de NATO om een oorlog met Rusland te beginnen. Nu hebben ze volgens Turkse nieuwsverslagen Russische troepen uitgenodigd in Turkije. Deze verslagen werden later ontkend maar het is duidelijk dat het NATO land met het op twee na grootste leger er over denkt om een verbond aan te gaan met Rusland en China in de Shanghai Coorperation Organization samen met India, Pakistan, Iran, Egypte en Israël. Dat zou Saudi Arabië totaal zonder vrienden achterlaten tenzij het ook afstand doet van zijn banden met de Khazarianen. Het verlies van Saudi oliegelden zal een fatale klap zijn voor de Khazarianen.
Natuurlijk, het sterven van de Khazariaanse bende zegt dat ze vechtend ten onder gaan waarbij Noord Korea, terrorisme, bombardementen, valse vlag aanvallen enz. betrokken zijn. Het is echter duidelijk dat de mensheid de strijd om de planeet aarde aan het winnen is.
Vertaling: Lia


PUTIN

Açores

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA