Tuesday, July 12, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 12:07:2017
11. srpnja 2016.
Raspad EU nedvojbeno se odvija u stilu Sovjetskog Saveza, a građanski rat kuha u Sjedinjenim Američkim Državama, dok se kontrola kazarske mafije nad zapadnim političkim aparatom nastavlja raspadati. Ovo je jedinstvena prilika da se čovječanstvo domogne slobode nakon više tisuća godina terora  i dužničkog ropstva babilonskog stila.

Imena na linku u nastavku koja kruže među vojskom i agencijama smatraju se "strateškom inteligencijom" kazarske mafije.


Ljudi na tom linku samo su djelomičan popis onih koji su ulovljeni. Špil igraćih karata sa zlatnom podlogom biti će izdan krajem ovog tjedna s imenima viših kazarskih šefova-kriminalaca i veličinom nagrada u zlatu koje će biti dostupne nakon njihovog zarobljavanja.

Neki najviši Kazari poput obitelji Bush, Clinton, Rockefeller i viših namjesnika poput Henryja Kissingera već su bili onemogućeni u bijegu od pravde, prema izvorima CIA-e. Štakori kazarske mafije koji su u mogućnosti pobjeći i sakriti se, već su to počeli raditi.

Barun David de Rotschild, šef Rotschild Continuation Holdingsa sa sjedištem u Švicarskoj i NM Rotschild sa sjedištem u Velikoj Britaniji, stvarni šef Rotschildova klana, "nestao je s radara", prema izvorima CIA-e. Grupu sada vodi potpredsjednik, kažu. Telefonski broj u Zugu, u njihovoj Švicarskoj vezi, također izgleda da više ne radi.

Međutim, izvor CIa-e u Europi koji kaže da je "sinoć razgovarao s Rotschildom", kaže da, ne samo da Rotschildi nisu u bijegu, nego da "vjeruju da će oni biti jedini koji će ostati" kad se prašina slegne.


Dakako, ako su oni bili jedini koji su forsirali smanjenje emisija ugljika kao alternativu da se ubije 90% svjetske populacije, oni se neće suočiti s optužbama za genocid i masovna ubojstva kao obitelj Bush i njima slični.

Kineska vlada čini se da misli da su oni OK budući da su oni rekli čelnicima preko 20 zemalja da daju prednost savezu Rotschild/Društvo Bijelog Zmaja, kažu kineski vladini izvori. Nikakav bitan dogovor nije postignut do ovog napisa ali, uspostavljen je kontakt upravo sat prije nego što je rok 10. srpnja istekao.

U svakom slučaju, u zanimljivom razvoju, masovni ubojica, visoki vjerni pristaša kazarske mafije i izraelski premijer Benjamin Netanyahu pod istragom je od strane izraelskih vlasti zbog "masovnog pranja novca u vrlo visokim iznosima", što znači "milijarde dolara", prema Mossadovim izvorima. Iz tog razloga Netanyahu je već izvršio pripreme za bijeg u svoje skrovište u Patagoniji, u Argentini.

Izvor kaže, ili će Netanyahuov dvojnik ostati da preuzme krivnju ili će Netanyahu lažno inscenirati svoju smrt kroz "srčani ili moždani udar." Međutim, pravi posao isključuje hladnu zemlju," rekao je izvor. Ovo bi se moglo odnositi na nacističku antarktičku bazu, priznaje izvor.

Netanyahu može biti u potrazi za skrovištem, jer situacija kazarske mafije u SAD-u doseže točku ključanja, slažu se mnogi izvori u Pentagonu i agencijama.

Fokus bijesa je činjenica da je FBI odbio podnijeti kaznenu prijavu protiv Hillary Clinton iako ju je direktor FBI-a James Comey javno optužio za kriminal. Evo kako je Pentagonov izvor sažeo situaciju: "Masovno ogorčenje na Hillary-ino klizanje i korupciju Ministarstva pravosuđa ujedinjuje GOP, vojnoobavještajnu zajednicu za provedbu zakona u snažnu silu za promjenu režima u odnosu na reset globalne valute i novu republiku s valutom sa zlatnom podlogom."

Čak i ako Hillary Clinton izbjegne kaznenu prijavu, njezino predsjedničko natjecanje učinkovito je uništeno negativnim publicitetom koji okružuje ovaj fijasko. "Ona je oštećena roba koja je izgubila povjerenje javnosti i svaku šansu osvajanja Bijele kuće budući da joj mogu biti uskraćene sigurnosna dozvola i povjerljivi obavještajni brifinzi," objašnjava Pentagonov izvor.

Izvor također kaže: "Predsjednik Obama mrzi Hillary i procurio je informaciju e-mail servera u ožujku 2015. kako bi osigurao da Hillary ne pobijedi, iako se pretvara da se bori za nju."

Comeyeva konferencija za novinare također je ostavila u javnim zapisima mnogo razloga da se u budućnosti Hillary tereti za zločin. To uključuje curenje državnih tajni Izraelu, "krajnja nepažnja" s povjerljivim informacijama, davanje lažnog iskaza Kongresu o Benghaziju i mnogo toga.

Ogorčenje javnosti već je prisililo američki State Department da objavi da će obnoviti istragu o njezinim e-mailovima. Pentagon i agencije su također onemogićili pristup Hillary povjerljivim informacijama kao rezultat ovog skandala.

U svakom slučaju, cijeli e-mail skandal je skretanje pažnje od korupcije Clinton Foundation koja prijeti da skine većinu Washingtonskog političkog establišmenta.

Da bi spriječili da se nevolje Clinton Foundation ne prošire, tu je i "kill Bill" razgovor na visokoj razini. Evo kako je to Pentagon rekao: "državni pogreb Billa ušutkao bi Hillary zauvijek, ali ona će biti procesuirana za curenje i prodaju državnih tajni."

Budući da je Bill Clinton sin Winthropa Rockefellera, Rockefellerova frakcija kazarske mafije možda pokušava odvratiti od problema koje ima Hillary pokretanjem rasnog rata. To je bio prividan cilj prošlotjedne policijske pucnjave u Dallasu, koja može ali i ne mora uključivati stvarno ubojstvo 5 policajaca od strane čovjeka koji tvrdi da "mrzi bijelce."

Rockefellerova ruka može se vidjeti u financiranju omražene grupe Black Lives Matter. Također se može vidjeti kako je Facebook Marka Zuckerberga, unuka Davida Rockefellera, postavio ogromnu zastavu "Black Lives Matter" na svom sjedištu nakon incidenta u Dallasu.


Preveo: Fredi

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

Followers

Google+ Followers