bf pic

UKRAINE ON FIRE

Wednesday, July 13, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford. 11:07:2016


Struktura kazarske mafije se drobi na potpuno javan način11. srpnja 2016.


Raspad EU nedvojbeno se odvija u stilu Sovjetskog Saveza, a građanski rat kuha u Sjedinjenim Američkim Državama, dok se kontrola kazarske mafije nad zapadnim političkim aparatom nastavlja raspadati. Ovo je jedinstvena prilika da se čovječanstvo domogne slobode nakon više tisuća godina terora  i dužničkog ropstva babilonskog stila.

Imena na linku u nastavku koja kruže među vojskom i agencijama smatraju se "strateškom inteligencijom" kazarske mafije.

Ljudi na tom linku samo su djelomičan popis onih koji su ulovljeni. Špil igraćih karata sa zlatnom podlogom biti će izdan krajem ovog tjedna s imenima viših kazarskih šefova-kriminalaca i veličinom nagrada u zlatu koje će biti dostupne nakon njihovog zarobljavanja.

Neki najviši Kazari poput obitelji Bush, Clinton, Rockefeller i viših namjesnika poput Henryja Kissingera već su bili onemogućeni u bijegu od pravde, prema izvorima CIA-e. Štakori kazarske mafije koji su u mogućnosti pobjeći i sakriti se, već su to počeli raditi.

Barun David de Rotschild, šef Rotschild Continuation Holdingsa sa sjedištem u Švicarskoj i NM Rotschild sa sjedištem u Velikoj Britaniji, stvarni šef Rotschildova klana, "nestao je s radara", prema izvorima CIA-e. Grupu sada vodi potpredsjednik, kažu. Telefonski broj u Zugu, u njihovoj Švicarskoj vezi, također izgleda da više ne radi.


Međutim, izvor CIa-e u Europi koji kaže da je "sinoć razgovarao s Rotschildom", kaže da, ne samo da Rotschildi nisu u bijegu, nego da "vjeruju da će oni biti jedini koji će ostati" kad se prašina slegne.

Dakako, ako su oni bili jedini koji su forsirali smanjenje emisija ugljika kao alternativu da se ubije 90% svjetske populacije, oni se neće suočiti s optužbama za genocid i masovna ubojstva kao obitelj Bush i njima slični.

Kineska vlada čini se da misli da su oni OK budući da su oni rekli čelnicima preko 20 zemalja da daju prednost savezu Rotschild/Društvo Bijelog Zmaja, kažu kineski vladini izvori. Nikakav bitan dogovor nije postignut do ovog napisa ali, uspostavljen je kontakt upravo sat prije nego što je rok 10. srpnja istekao.

U svakom slučaju, u zanimljivom razvoju, masovni ubojica, visoki vjerni pristaša kazarske mafije i izraelski premijer Benjamin Netanyahu pod istragom je od strane izraelskih vlasti zbog "masovnog pranja novca u vrlo visokim iznosima", što znači "milijarde dolara", prema Mossadovim izvorima. Iz tog razloga Netanyahu je već izvršio pripreme za bijeg u svoje skrovište u Patagoniji, u Argentini.

Izvor kaže, ili će Netanyahuov dvojnik ostati da preuzme krivnju ili će Netanyahu lažno inscenirati svoju smrt kroz "srčani ili moždani udar." Međutim, pravi posao isključuje hladnu zemlju," rekao je izvor. Ovo bi se moglo odnositi na nacističku antarktičku bazu, priznaje izvor.

Netanyahu može biti u potrazi za skrovištem, jer situacija kazarske mafije u SAD-u doseže točku ključanja, slažu se mnogi izvori u Pentagonu i agencijama.

Fokus bijesa je činjenica da je FBI odbio podnijeti kaznenu prijavu protiv Hillary Clinton iako ju je direktor FBI-a James Comey javno optužio za kriminal. Evo kako je Pentagonov izvor sažeo situaciju: "Masovno ogorčenje na Hillary-ino klizanje i korupciju Ministarstva pravosuđa ujedinjuje GOP, vojnoobavještajnu zajednicu za provedbu zakona u snažnu silu za promjenu režima u odnosu na reset globalne valute i novu republiku s valutom sa zlatnom podlogom."

Čak i ako Hillary Clinton izbjegne kaznenu prijavu, njezino predsjedničko natjecanje učinkovito je uništeno negativnim publicitetom koji okružuje ovaj fijasko. "Ona je oštećena roba koja je izgubila povjerenje javnosti i svaku šansu osvajanja Bijele kuće budući da joj mogu biti uskraćene sigurnosna dozvola i povjerljivi obavještajni brifinzi," objašnjava Pentagonov izvor.

Izvor također kaže: "Predsjednik Obama mrzi Hillary i procurio je informaciju e-mail servera u ožujku 2015. kako bi osigurao da Hillary ne pobijedi, iako se pretvara da se bori za nju."

Comeyeva konferencija za novinare također je ostavila u javnim zapisima mnogo razloga da se u budućnosti Hillary tereti za zločin. To uključuje curenje državnih tajni Izraelu, "krajnja nepažnja" s povjerljivim informacijama, davanje lažnog iskaza Kongresu o Benghaziju i mnogo toga.

Ogorčenje javnosti već je prisililo američki State Department da objavi da će obnoviti istragu o njezinim e-mailovima. Pentagon i agencije su također onemogićili pristup Hillary povjerljivim informacijama kao rezultat ovog skandala.

U svakom slučaju, cijeli e-mail skandal je skretanje pažnje od korupcije Clinton Foundation koja prijeti da skine većinu Washingtonskog političkog establišmenta.

Da bi spriječili da se nevolje Clinton Foundation ne prošire, tu je i "kill Bill" razgovor na visokoj razini. Evo kako je to Pentagon rekao: "državni pogreb Billa ušutkao bi Hillary zauvijek, ali ona će biti procesuirana za curenje i prodaju državnih tajni."

Budući da je Bill Clinton sin Winthropa Rockefellera, Rockefellerova frakcija kazarske mafije možda pokušava odvratiti od problema koje ima Hillary pokretanjem rasnog rata. To je bio prividan cilj prošlotjedne policijske pucnjave u Dallasu, koja može ali i ne mora uključivati stvarno ubojstvo 5 policajaca od strane čovjeka koji tvrdi da "mrzi bijelce."

Rockefellerova ruka može se vidjeti u financiranju omražene grupe Black Lives Matter. Također se može vidjeti kako je Facebook Marka Zuckerberga, unuka Davida Rockefellera, postavio ogromnu zastavu "Black Lives Matter" na svom sjedištu nakon incidenta u Dallasu.


Također, od Rockefellera kontroliranu korporaciju Ujedinjeni Narodi prati osuđivani "strukturalni i institucionalni rasizam" u SAD-u.

Unatoč tome, Pentagonovi izvori obećavaju "od George Sorosa aponzoriranoj terorističkoj grupi Black Lives Matter neće biti dopušteno da započne ratove kako bi se uvelo izvanredno stanje ili se odlože izbori."

Nekoliko izvora također je upozorilo da će doći do velikog pokušaja korištenja plaćenih razbojnika da se omete Republikanska konvencija koja počinje slijedeći tjedan.

Mnogi izvori kažu da očekuju nerede i probleme tijekom ljeta i jeseni u SAD-u. Jedan izvor Pentagona otišao je toliko daleko da kaže da građanski rat, što se njega tiče, već je počeo u SAD-u.

Situacija u EU također se izrodila do te mjere da je glavni tajnik NATO-a Jens Sfoltenberg priznao: Mi smo u novoj situaciji koja se razlikuje od svega što smo iskusili prije."

Iako se on pozivao na odnose s Rusijom, on je također priznao da svijet ulazi u neistraženi teritorij. To je zato što korporacije Ujedinjeni Narodi, EU i SAD su sve bankrotirale kao i njihove podružnice poput Svjetske banke i MMF-a.


Barem je scenarij raspada EU već trasiran od raspada Sovjetskog Saveza. To će značiti da će EU zemlje izaći jedna po jedna sve dok više demokratska i više transparentna europska struktura, ona koja uključuje Rusiju, ne bude uspostavljena.

Javne svađe između EU lidera i frakcija otkad su Britanci odlučili obnoviti svoju neovisnost čine ovo očito jasnim.

Borba je uključila Italiju koja je službeno objavila da ulaže 150 milijardi eura financijskih sredstava da spasi svoj urušavajući bankarski sustav, samo što su Nijemci javno prekorili i kažu da oni to neće platiti. Talijanski premijer Matteo Renzi uzvratio je tvrdnjom da su talijanski bankarski sustavi mali u usporedbi s problemima drugih europskih banaka. To je bilo šire protumačeno kao Deutschebank.

Renzi može govoriti oštro jer njegova stranka zaostaje u anketama pokreta anti-EU pet zvjezdica na čelu s Beppe Grillom.Također, Euro German bank stvarno je otišla u minus 29. milijuna eura i može izazvati domino efekt.


Francuzi, u međuvremenu, u stanju su otvorene pobune jer neredi se tamo nastavljaju non-stop iako ih propagandni tisak pokušava ignorirati. Blizu 90% stanovništva kudi predsjednika Francoisa Hollandea.


U tim okolnostima, EU je već izgubila svoju moć da svoje zemlje članice prisili na poštivanje odluka. To se vidjelo kada je EU pokušala postići trgovinski sporazum s Kanadom samo što su Nijemci i Francuzi rekli da njihovi parlamenti trebaju ratificirati sporazum. To je potaknulo šefa Europske komisije Jeane-Claude Juncker da izjavi da će svih 27 EU parlamenata morati učiniti isto. Rezultat je da je EU vodstvo sada potpuno nedjelotvorno.


U EU je mnogo više kaosa, ali da dobijete veću sliku; stvari se raspadaju.

U novonastaloj neovisnoj Velikoj Britaniji, u međuvremenu, službeno priopćenje jako zakašnjelog Chilot izvješća čini vrlo jasnim da je invazija na Irak bila nezakonita i da je Bushova marioneta Tony Blair ratni zločinac. Britanci sada ozbiljno razmatraju održavanje vojnog saveza sa SAD-om sve dok ostaje pod kontrolom kazarske mafije.

Isto se događa s Turcima koji su napravili zaokret od 180 stupnjeva u odnosu na Rusiju. U studenom prošle godine oborili su ruski avion i tražili da NATO započne rat s Rusijom. Sada, prema turskim vijestima, oni su pozvali rusku vojsku u Tursku. Ta izvješća su kasnije negirana, ali jasno je da NATO zemlja s drugom po veličini vojskom poslije SAD-a razmišlja o pridruživanju Rusiji i Kini u Šangajsku organizaciju za suradnju, s Indijom, Iranom, Egiptom i Izraelom. To bi ostavilo Saudijsku Arabiju potpuno bez prijatelja, osim ako i ona ne raskine svoj savez s Kazarima. Gubitak saudijskog novca od nafte biti će koban udarac Kazarima.

Naravno, umiruća kazarska mafija kaže da će ići dalje s borbom i možemo očekivati provokacije u područjima kao što je Južno kinesko more, incidenti koji uključuju Sjevernu Koreju, terorizam, bombaški napadi, lažni inscenirani napadi itd. Ipak, jasno je da čovječanstvo pobjeđuje u bitci za planet Zemlju.
Preveo: Fredi

MARIA Z. + MARGARITA S.


Part II

PUTIN AT VALDAI

Putin at Valdai 2017 - PT from Roberto Petitpas on Vimeo.


FULL TEXT OF THE ORIGINAL SPEECH WRITTEN AND PRONOUNCED BY VLADIMIR PUTIN AT THE VALDAI DISCUSSION CLUB ON OCTOBER 19, 2017 -- A TRUE HISTORIC DOCUMENT

# NO WAR #NO NATO

# NO WAR #NO NATO

Sostieni la campagna per l'uscita dell'Italia dalla NATO - per un’Italia neutrale.
FIRMA QUESTA PETIZIONE SIGN THIS PETITION ПОДПИСАТЬ ЭТУ ПЕТИЦИЮ


NATO MEMBERS:

AL - SIGN THIS PETITION; DE - UNTERZEICHNE DIESE PETITION; BE- SIGNEZ CETTE PÉTITION; BG - ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА ПЕТИЦИЯ; CA - SIGN THIS PETITION/SIGNEZ CETTE PÉTITION; HR - ZNAJATI OVAJ PETICIJU; DK - SIGN DENNE PETITION; SK - PODPORUJTE TÚTO PETICIU; SI - PRIJAVITE TO PETICIJO; ES- FIRMA ESTA PETICIÓN; EUA - SIGN THIS PETITION; EE - SIGN THIS PETITION; FR - SIGNEZ CETTE PÉTITION; GR - Υπογράψτε αυτήν την αναφορά; NL - TEKEN DEZE PETITIE; HU - ÍRJA ALÁ EZT A PETÍCIÓT; IT - FIRMA QUESTA PETIZIONE; ISL - SIGNU ÞESSA PETITION; LV - PAZIŅOJIET šo PETITION; LT - PADARYTI ŠĮ PETŽIĄ; LU - REGISTER DIR PETITIOUN; NO - SIGNER DENNE UNDERSKRIFTSKAMPANJEN; PL - PODPISZ TĄ PETYCJE; PT - ASSINE ESTA PETIÇÃO; GB - SIGN THIS PETITION; RO - SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE; CZ - Podejte tuto petici; TR - BU DİLEKÇEYİ İMZALA


anti

Unless YOU, individually, wake up and raise your voice and strength against the all pervading evil,

no one, LITERALLY, is going to do it for you,

and precisely

because your very consciousness and awareness

remain on the level of some blind believer in the "bright future of mankind"


PUTIN
AVAILABLE IN FRENCH, ROMANIAN, PORTUGUESE
2017 FSB Meeting - EN from Roberto Petitpas on Vimeo.putin

BF“Glory to God in the highest, and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace.BJ 2 FEV
UPDATES ON THURSDAY MORNINGS

AT 08:00 H GMT


Translations in German

Dear Friends,

Due to health issues, Manavika cannot translate for an indefinite period of time.

Being so, I kindly ask to the German Readers proficient in English and that

have availability to take assignment of this task to kindly contact me

through my email luisavasconcellos2012@gmail.com.

Many thanks in advance.