CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 30, 2016

Nederlands: Benjamin Fulford: 27:06:2016


De Eu isfailliet en dat is waarom zijn regerings structuur fundamenteel zal veranderen

27 juni 2016

De werkelijke reden voor de huidige problemen in de Europese Unie, inclusief het recente stemmen van het Britse volk om het verbond te verlaten, is dat de EU failliet is. We weten als we terugblikken dat het faillissement van de Sovjet Unie de werkelijke reden was dat het Warschau Pact uit elkaar viel, met Polen acterend als de eerste dominosteen die viel. Om dezelfde reden kunnen we voorspellen dat Engeland de eerste dominosteen was bij de instorting van de Europese Unie

De opkomende algemene mening is, zoals Pentagon analisten het stellen, “Brexit may lead to Frexit (Brits uittreden leidt misschien naar Frans uittreden), de instorting van banken, populisme, nationalisme en anti globalisme.” Dit zal waarschijnlijk ook leiden naar een einde van de door de Khazariaanse maffia gesponsorde Moslim immigratie.

De situatie in Frankrijk is al zo chaotisch geworden dat de Franse politie zegt dat ze te uitgeput raken om af te rekenen met de dagelijkse, gewelddadige demonstraties die in het hele land plaatsvinden. Frans President Francois Hollande, die maar 11% publieke steun heeft, probeert om de demonstraties uit te bannen maar het is moeilijk om te bepalen wie zijn “achterban” zal versterken. Met andere woorden, Frankrijk gaat richting een revolutie.

“Dit is de ergste periode herhaal ik, er is niets waar dit op lijkt,” dit is hoe de voormalige voorzitter van de Federale Reserve Raad, Alan Greenspan de algemene situatie en de marktchaos die volgde op het Brexit stemmen beschreef.


Dit is misschien de ergste periode die Greenspan en zijn Rockefeller, Bush sponsors zich kunnen herinneren maar de Rothschilds zeggen dat ze $2,5 biljoen hebben verdiend in een dag door het korten van alle aandelenmarkten en ze gingen voor goud. Dit is hun grootste onverwachte succes sinds hun handel met voorkennis tijdens Waterloo. Zoals de Rothschilds het zeggen, “de beste tijd om geld te verdienen is wanneer er bloed door de straten vloeit.”

Inderdaad het bloed zal misschien gaan stromen. Zelfs top CIA experts zeggen in het openbaar dat er een revolutie op komst is in Europa en de Verenigde Staten.

Echter, als deze situatie op de juiste manier wordt behandeld zal het een goed ding zijn voor de VS, Europa en de rest van de wereld. Als het niet goed wordt aangepakt, zal het leiden naar chaos, oorlogsvoering en tegenspoed binnen Europa, de VS en Japan en aldus, in mindere mate in de rest van de wereld.
De EU dat failliet is, is zelfs nog meer dictatoriaal geworden dan de Sovjet Unie ooit was, volgens de Russische President Vladimir Poetin. In Poetin zijn eigen woorden: “Het Percentage besluiten met een mandaat gedaan door het Europese Parlement is groter dan dat van besluiten met een mandaat betreffende zijn leden republieken gedaan door de Hoge Raad van de USSR.
Bronnen binnen de gnostische illuminatie en de White Dragon Society zeggen dat als de dingen goed worden aangepakt wat er gaat gebeuren is dat de Europese naties een groter, losser, vrijere unie zullen vormen dat inclusief Rusland zal zijn. In dit scenario zal Engeland een neutraal land zijn verbonden aan Europa door vrije handel, net zoiets als Zwitserland, zeggen ze.
Het faillissement van de EU werd teweeg gebracht door het faillissement van de Deutschebank, de grootste bank in Europa, volgens leden van de Rothschilds dynastie van bankiers. Deutschebank staat nu onder Chinese controle, zeggen ze. Als de Chinezen niet waren ingesprongen om de bank te redden, zou zijn instorting een domino effect hebben veroorzaakt wat de gehele Europese en daarna Westerse banken systemen onderuit zou hebben gehaald, zijn meerdere bronnen het over eens.
Er was ook een geheime dimensie aan dit faillissement dat herleid kan worden naar militaire activiteit in de Grote Oceaan. Een enorme gezamenlijke Chinese en Amerikaanse vloot was vorige week betrokken bij “manoeuvres” aan de kusten van de Filippijnen.
Je kunt ook bevestiging zien op de officiële Pentagon homepage dat enorme gezamenlijke oefeningen waarbij marine strijdkrachten zijn betrokken van 27 naties, inclusief China en de VS, op 30 juni zullen beginnen vlakbij Hawaï.


Het werkelijke doel van de manoeuvres van vorige week was, volgens WDS bronnen, om de goudsmokkel door onderzeeërs vanuit de Khazariaanse maffia onderzeeërbasis in Nabire, Indonesië te stoppen.
Het resultaat van deze manoeuvre is dat de Freeport McMoRan goudmijn gelokaliseerd vlakbij de onderzeeër basis plotseling te koop wordt aangeboden voor de prijs van $20 miljard dollar, volgens in Indonesië gevestigde CIA bronnen. Tot de leden van de raad van bestuur van de Freeport McMorRan hebben karakters als Henry Kissinger en Godfrey Stillman Rockefeller behoord.
De CIA bronnen zeggen dat de Freeport McMoRan mijn wordt aangeboden aan de Chinezen via een frontbedrijf uit Australië. Dit is nu hoe Indonesië hoopt $20-30 miljard dollar af te betalen dat werd voorgeschoten door de Chinezen vorig jaar, zeggen ze. Echter, ze voegen toe dat, “de VS kant weet dat ze een virtueel leeg gat verkopen.”
Ondertussen “verhuizen de voormalige eigenaars van Freeport naar een andere berg welke op een afstand van 5-7 mijlen van de Grasberg mijn ligt, wat Freeport’s huidige mijngebied is. Iemand wordt opgelicht bij deze deal….” De bron zei dat hij dacht dat de enorme gezamenlijke Marineoefening “alleen maar een dekmantel was.”
De Chinezen moeten zich herinneren dat “Kissinger voor 50% eigenaar is geweest van Freeport sinds de regering van Suharto, toen hem de aandelen werden gegeven in ruil voor andere diensten en winstgevende joint ventures tussen Suharto en de Kissinger jongens….d.w.z.; de Cabal [Khazariaanse maffia].”
De bron voegt toe dat een reden waarom de mijn aan Kissinger, de Rockefellers enz. werd gegeven een betaling was voor het toestaan aan Indonesisch President Suharto om East Timor binnen te vallen in 1975.
Sinds het een goede gok is dat de mijn ontdaan is van het meeste goud, wat in werkelijkheid betekent dat de Khazariaanse maffia niet langer meer genoeg goud heeft om de EU en VS handelstekorten met Azië en de rest van de wereld te financieren. De Aziaten accepteren geen lege beloften gedrukt op papier en, net als Aziatische barmeisjes zeggen: “Geen geld (goud), geen honing.”
Rothschild familie bronnen zeggen dat er geen serieus invechten aan de top niveaus van de Khazariaanse maffia over wat ze vervolgens te doen staat plaatsvindt. Ze zeggen dat familiebijeenkomsten gewoon door gaan en dat ze de WDS en zijn bondgenoten gevraagd hebben om te wachten tot juli. Er is ze een deadline gegeven van 10 juli waarna de Khazariaanse maffia enige kans zal verliezen om deel te nemen aan het opzetten van een nieuw, eerlijker en meer aarde vriendelijk financieel systeem. Ze zullen ook onderwerp zijn van een totale en absolute boycot dat ze uiteindelijk naar faillissement en vergetelheid zal leiden.
De geheime dienst van het Pentagon bevestigt dat de factie van de Khazariaanse maffia, eens aangevoerd door George Bush Sr., gebroken heeft met de voormalige Bush topgangsters Donald Rumsfeld en Dick Cheney hiermee bescherming zoekend van Donald Trump terwijl Brent Scowcroft, Hank Paulson en Richard Armitage bescherming zoeken bij Hillary Clinton.
Echter, geen enkele van deze kandidaten zal waarschijnlijk in een positie verkeren om deze criminelen voor lange tijd te beschermen. Bronnen dicht bij Trump zeggen dat hij misschien nu in zee gaat met Cheney en Rumsfeld maar alleen als een tijdelijke maatregel.
Bronnen in de FBI, zeggen ondertussen dat, indien noodzakelijk, ze Barack Obama en Procureur Generaal Loretta Lynch onderuit zullen halen, met de bedoeling om Hillary Clinton op te pakken.
De Pentagon bronnen zeggen ook dat de “Joodse maffia”(=Khazariaanse maffia) “aan beide zijden van de Atlantische Oceaan in paniek verkeren nadat hun Orlando valse vlag faalde toen de Senaat de maatregelen voor het bezit van wapens blokkeerde op 20 juni, en nadat de Senaat de FBI toegang ontzegde op web verkeer/e-mails zonder een bevelschrift op 22 juni en het Hoger Gerechtshof Obama’s immigratieplan om zeep hielp.”
Het is duidelijk dat een hoop landen wakker worden voor het feit dat er een verandering aan de top van de wereldmacht structuur is geweest. Een indicatie, bijvoorbeeld is dat Israel, Egypte en Syrië zijn samen gegaan met de Shanhai Cooperation Organization. Dat betekent dat Israël een militair verbond aangaat dat eenmalig “aartsvijand” Iran ook insluit. Het is ook een organisatie welke zich theoretisch tegenover hun lange termijn bondgenoten en beschermers de VS en NATO opstelt.
Polen en andere landen in Oost Europa hebben ook laten zien dat ze begrijpen dat de dingen nu anders zijn omdat ze zijn overeengekomen om samen te werken met China aan het nieuwe Belt and Road Initiative (gordel en weg initiatief),”wat de bouw betekent van belangrijke transportverbindingen richting oosten door Rusland naar China.
Verbindingen bouwen is verstandig voor Polen omdat ze inzien dat de EU de controle verliest. CIA bronnen in Europa zeggen dat de Europese Centrale Bank grote hoeveelheden vervalste euro’s heeft uitgegeven, wat betekent dat ze geen onderpand hebben om ze te ondersteunen.
Pentagon bronnen zijn het er over eens en zeggen dat de “euro misschien vervangen wordt door nationale valuta zoals de yuan door goud ondersteund wordt en dat nieuwe VS dollars zijn gedrukt en wachten op een publieke aankondiging van een wereldwijde valuta herstart en het vrijgeven van honderden biljarden gestolen fondsen.”
Deze globale valuta herstart, hoewel, zal niet zulke dingen insluiten als Zimbabwe dollars frauduleus verkocht aan onnozele halzen door leden van de Bush/Clinton maffia. Echter, een vergoeding wordt misschien gedaan aan leden van het leger van de VS die investeerden in Irakese Dinar, maar niet wanneer dit ten goede komt van de Bush/Clinton maffia, zeggen WDS bronnen.
Ter afsluiting, de Japanse ondergrondse heeft de boodschap ook begrepen en serieuze voorbereidingen worden gedaan voor een verandering van regiem hier. Zelfs de Gouverneur van de Bank van Japan Haruhiko Kuroda heeft toegegeven dat “Abenomics”gefaald hebben en dat Japan een nieuw spoor moet volgen. Rothschild familiebronnen vroegen wat er zou gaan gebeuren met hun Japanse handlanger Michael Greenberg en hen werd verteld “hij gaat naar de gevangenis.” Richard Armitage kan zijn geesten onder ogen zien in de VS, terwijl Kenneth Courtis waarschijnlijk met rust wordt gelaten.
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers