Thursday, June 9, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 06:06:2016 -- Full Report

Rothschild Khazariaanse maffia gebruikt vertragingstactieken maar de tijd raakt op

6 juni 2016
Auteur: Benjamin FulfordDe strop sluit zich steeds meer om de nek van de Khazariaanse maffia en de Rothschild familieketen. Nadat ze een uiterste datum gemist hebben voor een ontmoeting met een vertegenwoordiger van de White Dragon Society, wordt een vertegenwoordiger van Baron Jacob Nathaniel Rothschild verondersteld morgen ( 7 juni) in de VS een ontmoeting te hebben met een boodschapper van de White Dragon Society. Als de Rothschilds deze ontmoeting missen of falen om een principe overeenkomst te sluiten, dan wordt het jachtseizoen geopend verklaard op de totale genocidale familiegroep beloven de WDS, gnostische Illuminatie en andere geallieerde groepen.

Ook, het officiële faillissement op 2 mei 2016 van de Corporatie De VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA heeft deze week onderhandelingen op hoog niveau veroorzaakt tussen VS en Chinese autoriteiten. In Peking wordt een diplomatieke en economische uitwisseling op hoog niveau donderdag afgesloten.

Opening ceremony of China-U.S. high-level dialogue held in Beijing – Xinhua | English.news.cn
news.xinhuanet.com
Openingsceremonie van de China-VS dialoog op hoog niveau, gehouden in Peking—  De economische gesprekken gaan vooral over welke delen van de Amerikaanse economische infrastructuur de Chinezen toegestaan zal worden om op te kopen, met de VS die dreigt zijn markten in China te sluiten wat zijn belangrijkste onderhandelingskaart is om een totale Chinese overname van de VS economie te voorkomen. Het andere gerelateerde onderwerp van discussie zal zijn hoe veel van hun VS Schatkist holdings de Chinezen precies zullen moeten afschrijven. Onnodig te zeggen dat de Chinezen volledige betaling zullen vragen in de vorm van VS onroerende goederen, fabrieken en andere bezittingen terwijl de Amerikanen de Chinezen zullen vragen om een zo uitgebreid mogelijke behandeling voor hun haar te nemen als maar mogelijk is.

Als inleiding op deze ontmoeting, was er de Shangri-LaDialoog, hoog niveau 3 dagen regionale veiligheidsconferentie in Singapore die op zondag 5 juni eindigde. De militaire discussies daar draaiden uit op de VS die probeerde om zoveel mogelijk bondgenoten te verzamelen onder zijn vleugels als mogelijk was aan de Chinese grenzen terwijl de Chinezen zeggen dat ze al op vriendschappelijke basis zijn met hun buren dus, het leger van de VS heeft geen keuze dan samenwerking met China voor een “win, win” oplossing.
https://www.rt.com/usa/345410-carter-asian-nato-china/
http://news.xinhuanet.com/english/2016-06/05/c_135412934.htm

Er was ook een interessante James Bond soort van show bij de veiligheidsconferentie. Conflicterende nieuwsrapporten die in Indonesië uitkomen zijn het hier over eens.

Een helikopter crashte daar. Vroege rapporten zeggen dat alleen de piloot gedood werd en drie passagiers raakten slechts “licht gewond.” Hoewel, latere verslagen wijzen op anderen die “stierven op weg naar het ziekenhuis.”
http://news.xinhuanet.com/english/2016-06/04/c_135412891.htm
http://english.astroawani.com/world-news/four-perish-heli-crash-papua-indonesia-107257
http://www.thejakartapost.com/news/2016/06/04/pilot-killed-as-helicopter-crashes-in-papua.html
http://jakartaglobe.beritasatu.com/featured-2/one-killed-three-injured-papua-heli-crash/
http://en.tempo.co/read/news/2016/06/04/055776836/Pilot-Killed-in-Paniai-Helicopter-Crash

CIA agenten in Indonesië zeggen dat de helikopter werd neergehaald door een onbekend apparaat, waarschijnlijk een EMP wapen en dat de overlevende passagiers werden neergeschoten. De helikopter had in Singapore 300kilo goud afgeleverd afkomstig van een geheime goudmijn gerund door de Henry Kissinger/Rockefeller factie van de Khazariaanse maffia’s FreePortMcmoran mijnbouw corporatie operaties in Indonesië. Het keerde terug met duizend dollarbiljetten van Singapore met een waarde van $100miljoen VS, toen het werd neergehaald. Het geld, wat verpakt zat in vijf “Zero Halliburton aluminium koffers” wordt nu vermist. Sinds het goud afkomstig was van een door de Khazariaanse maffia gecontroleerde mijn en de betaling werd gestolen, is het tamelijk veilig om aan te nemen dat een anti Khazariaanse groep het geld heeft meegenomen. De boodschap lijkt te zijn dat gouddeals waarbij Aziatisch goud is betrokken via de gepaste kanalen moeten lopen.

In ieder geval, ondanks het tumult tussen China en de VS over de Zuid Chinese Zeeën, en de intrige onder het oppervlak, worden er een grote hoeveelheid overeenkomsten bereikt tussen de VS en de Chinese partijen.

Als deel van deze overeenkomst hebben VS banken toegangscodes gegeven aan het nieuwe Chinees opgerichte CIPS international financieel betalingssysteem, zeggen Pentagon bronnen. Dit zal leiden naar een globale valutareset net als het faillissement van de Deutschebank, zeggen de bronnen.

Deze bewegingen zijn een deel van een lopende campagne om de Nazi factie van de Khazariaanse bende uit te schakelen, zijn meerdere bronnen het over eens. De Panama papers lekken en de afsluiting van buitenlandse belastingparadijzen heeft ze al een flinke dreun gegeven. De campagne om hun drugsgelden af te snijden heeft ook een nieuwe wending gekregen met de sluiting van de meest belangrijke amfetamine fabrieken in Noord Korea, zeggen Japanse militaire geheime dienst bronnen.

Nu, voormalig CIA Assistent Directeur Mike Morell heeft toegegeven op MSNBC tv dat de oorlog in Irak was gebaseerd op leugens.
https://www.youtube.com/watch?v=93Fxjup53z8

Degenen van ons die ons nieuws verkrijgen van werkelijke bronnen weten dit al jaren. Hoewel wat belangrijk is, is het feit dat het werd gezegd in de gezamenlijke gecontroleerde media. Wat dit betekent is dat andere gezamenlijke media het citeren en het een deel wordt van de “officiële” publieke opinie. Door het “officieel“ worden, opent het de weg voor de vervolging voor oorlogsmisdaden van de totale Bush/Nazi cabal.

De Nazi’s, voelen de hitte, en in een futiele poging om vervolging voor 911 te verhinderen, “pleegde de voormalige CEO van Zurich zelfmoord,” volgens Pentagon bronnen. Je kunt er zeker van zijn dat onderzoekers van verzekeringsfraude Larry “pull it” Silverstein en zijn gangstersmaatjes insluiten.

CIA bronnen zeggen dat vele Khazariaans maffiosi al gevlucht zijn naar Patagonië in het zuiden van Argentinië. Een bron bij de CIA die recentelijk in Patagonië was zegt dat hij een ontmoeting had met Richard Rockefeller daar. Richard Rockefeller, werd verondersteld te zijn gestorven bij een vliegtuigramp in juni 2014. Als de bron gelijk heeft, lijkt het er nu op dat hij zijn dood in scene heeft gezet om in de gelegenheid te zijn naar Argentinië te ontsnappen.

Echter, het is niet duidelijk of Argentinië de zelfde veilige haven zal zijn voor Nazi’s als na de Tweede Wereldoorlog. De Argentijnse President en Nazi stroman Mauricio Macri heeft sinds kort hartproblemen nadat hij verslaggevers ontmoette. Dit was waarschijnlijk een boodschap aan de Nazi’s dat er deze keer geen ontsnapping naar Argentinië zal zijn.
http://sputniknews.com/latam/20160604/1040770164/mauricio-macri-hospitalized-arrhythmia.html

Top Khazariaans maffioos Benyamin Netanyahu van Israël en de Dalai Lama hebben bescherming gevraagd van Ruslands Vladimir Poetin maar zullen dit niet krijgen, zeggen Russische bronnen.
De Khazariaanse maffiosi die nog in de VS zijn zetten de wagens in een cirkel rondom Hillary Clinton en hopen tegen beter weten in dat ze nog steeds in staat zijn om verkiezingsfraude te plegen, moord, omkoping en leugens met de bedoeling president te worden.

Echter, Pentagon bronnen zeggen nu dat “Hillary misschien onderuit gaat na de voorverkiezing in Californië met de Clinton Foundation die onderuit gaat voor enorme liefdadigheidsfraude in Haïti, Afrika, India en in de wake van de Aceh tsunami in 2004.Als er gerechtigheid is in de wereld zal Clinton worden aangeklaagd voor massa moord.

De Khazarianen denken ook dat ze nog een andere kaart in hun mouw hebben in de vorm van Vice President Joe Biden waarvan ze hopen dat hij goed gaat als Democratisch kandidaat in het geval Clinton wordt gearresteerd. Biden is geen brandschone held. Zijn zoon was betrokken bij olie exploratie en fracking in de Oekraïne onmiddellijk na de Nazi staatsgreep daar. Het is een veilige weddenschap om te zeggen dat een Biden presidentschap een voortzetting van Rothschild controle zou betekenen minus de ergste Nazi’s.

Dit hebben de Khazarianen liever dan Republikeins kandidaat Donald Trump, die aanspoort naar werkelijke verandering en massa arrestaties van de criminelen die New York, Washington DC en andere VS machtscentra teisteren. Trump bestudeert nu buitenlandse zaken drie uur per dag met de bedoeling zichzelf voor te bereiden op de baan van het onderhandelen over de internationale rol van de VS, zeggen bronnen dicht bij Trump. Hopelijk is Trump ook volledig geïnformeerd over de frauduleuze Federale Reserve Raad. Hij zou zich ook moeten verdiepen in het verkrijgen van Aziatisch goud of Amerikaans zilver (of beide) voor het ondersteunen van een nieuwe valuta die hij onvermijdelijk zal moeten uitgeven.

De Rothschilds en de non-Nazi factie van de Khazariaanse maffia zeggen dat mensen als Trump en de Chinezen proberen om de “huidige wereldorde” omver te werpen. Dit is een geniepige manier om ze te proberen te associëren met hoogst in diskrediet gebrachte Nazi Nieuwe Wereld Orde. Terwijl de plannen voor een fascistische Nieuwe Wereld Orde Regering, ingevoerd na de dood van 90% van de wereldbevolking, gestopt zijn, betekent dit niet dat de “huidige wereld orde,” voort moet bestaan zoals deze nu is. Deze orde heeft geregeerd over een systeem van frauduleuze centrale banken in privé bezit die systematisch de planeet hebben beroofd van zijn hulpbronnen en massale uitsterving hebben veroorzaakt op een schaal die niet gezien is sinds het einde van de dinosaurussen 65 miljoen jaar geleden. Dit frauduleuze systeem heeft ook geleid naar zo een concentratie van rijkdom dat 62 individuen samen een groter bedrag bezitten dan de armste 3,5 miljard mensen op deze planeet.

Het is nu tijd voor een fundamentele verandering van hoe we deze planeet runnen. De manier om dit te doen is door het proces van beslissen wat we in de toekomst doen uit handen te geven van centrale banken in privé bezit en in handen te geven van de mensheid. Het geduld van de mensheid en levende wezens van deze planeet raakt op. De tijd voor gesprekken is voorbij, de tijd voor actie is begonnen.

De WDS belooft een einde te maken aan armoede, vernietiging van het milieu te stoppen binnen een paar maanden als het de gelegenheid krijgt om dit te doen. Dit gedaan hebbend, zal het transparante meritocratische en democratische instituten vestigen om zo zeker te zijn van goed bestuur voor de mensheid en levende wezens van deze planeet. Hierop volgend zal het op de achtergrond treden waar het klaar zal staan om opnieuw tussenbeide te komen wanneer de beschaving weer een nieuwe crisis ondergaat als degene waar we nu doorheen gaan.

Source: Antimatrix.org


Vertaling: Lia

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers