CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 16, 2016

Nederlands -- Benjamin Fulford: 12:06:2016 + Special Update

SPECIAL UPDATE ON 14:06:2016

Dit is wat de Rothschild te zeggen hadden over de situatie tegen een lid van de WDS in Azië.

Het is hier 4.40uur. Ik kreeg eindelijk contact met ze. Zeker op een vreemde tijd. Ik sprak met Nat’s persoonlijke secretaris. Ik ben er zeker van dat het gesprek werd omgeleid. Dit is wat ze me vertelde, ‘we zijn ons er van bewust wat jij en je contact in Tokyo wensen. We gaan ermee akkoord en we werken samen met andere leden van de familie om dit te laten gebeuren.

We zijn ons er ook van bewust wat er momenteel plaatsvindt. De Golden Lily’s (Gouden Lelies) staan op het punt te worden geoogst. De eerste van drie wordt nu gereed gemaakt. Het zal worden geïntegreerd bij de verandering naar het nieuwe plan.

Elk nieuw district zal zijn eigen reserves hebben, voor hun nieuwe valuta. Elk district zal deel uitmaken van een mand vol Aziatische valuta die ondersteund worden door gevarieerde handelsartikelen.

We zullen onze vertegenwoordiger sturen om je te ontmoeten, als we weten hoe we je kunnen bereiken. Daarna, zullen jij en je contact in Tokyo in staat zijn Nat direct te ontmoeten, als je dit wil. Blijf alsjeblieft ter beschikking.

Ik heb haar naam ook. Tenminste degene die ze me gaf…..Ze klinkt alsof ze Brits is dat kan ik horen aan de manier waarop ze spreekt.

Ik weet niet wat je met deze informatie zou moeten doen. Misschien een deel ervan vrijgeven en hou het deel van het werkelijk benoemen van xxx voorlopig achter.

Het lijkt erop dat de getallen warden gecontroleerd en ze zijn zich duidelijk bewust van wat je hebt gezegd in je wekelijkse updates…net als tijdens onze gesprekken?”


Dus met andere woorden, de Rothschilds zijn eindelijk overeengekomen een enorme campagne om armoede te beëindigen te steunen, de vernietiging van het milieu te stoppen en een exponentiële uitbreiding van de mensheid in het universum teweeg te brengen.

VS en UN machtsoverdracht of vijandige overname voor het grijpen

12 juni 2016

Onderhandelingen over een nieuw financieel systeem staan in de wacht terwijl de beheerders van het oude systeem lijken te zijn verdwenen of zich voorbereiden om onder te duiken. Dit betekent dat op het moment van dit schrijven het onduidelijk is of er een vreedzame overgang zal zijn naar een nieuw financieel systeem of een vijandige overname van het oude systeem.
De achtergrond voor deze nu vertraagde onderhandelingen is een toenemende chaotische situatie in de Verenigde Staten, het Midden Oosten en Europa terwijl het faillissement van het Westerse financiële systeem de sociale en economische stabiliteit begint te beïnvloeden.

De situatie is vooral in de Verenigde Staten kritiek met een intense machtsstrijd die zelfs in de gezamenlijke media zichtbaar is geworden. Dit kan gezien worden als je kijkt naar enkele door de Khazarianen gecontroleerde media zoals de New York Times en de Washington Post die een verschillende werkelijkheid verslaan een erg andere werkelijkheid dan media als de Wall Street Journal en ABC TV of de nationaal verspreide McClatchy kranten keten. In het vorige verslag staat bijvoorbeeld dat Hillary Clinton nu de officiële presidentskandidaat is voor de Democratische Partij terwijl de latere verslagen zich meer concentreren op de criminele onderzoeken van de Clinton foundation enz. Het duidelijkste teken van een splitsing in de machtsstructuur, komt echter van het Witte Huis zelf. Daar geeft acterend president Barack Obama openlijk zijn steun aan Hillary Clinton als President terwijl de woordvoerder voor het Witte Huis een uur later naar buiten komt met de mededeling dat Clinton onderzocht wordt wegens criminele activiteiten.
https://www.washingtonpost.com/news/the-fix/wp/2016/06/06/make-no-mistake-hillary-clinton-will-clinch-the-democratic-nomination-on-tuesday/

http://www.foxnews.com/politics/2016/06/10/white-house-confirms-criminal-probe-over-clinton-emails-shreds-campaign-claim.html

https://www.youtube.com/watch?v=sVmuGQE5vyo

Het faillissement op 2 mei van de UNITED STATES OF AMERICA Corporatie wordt gevoeld op toenemende voor de hand liggende manieren. Bijvoorbeeld, veel van de bijna 50 miljoen Amerikanen die afhankelijk zijn van voedselhulp om hun families te voeden verwachtten problemen met hun voedselkaarten deze maand. Een ander voorbeeld is dat de politie is overgestapt van het stoppen van auto’s en stelen van kleingeld van de passagiers naar het gebruik van high tech apparaten om hun creditcards te legen. Er zijn ook verslagen van problemen in mobiele telefoonnetwerken en GPS systemen overal in de VS wat een duidelijk teken is van computeroorlogsvoering
De valse vlag aanval in Orlando, Florida, waar naar verluid 50 mensen werden vermoord, “zullen niet het uitlekken of afleiden stoppen” van de campagne om een einde te maken aan de Khazariaanse maffia controle van de Verenigde Staten, zeggen ambtenaren van het Pentagon. Het Orlando incident laat ook de verdeling zien van de vele media uitlaatkleppen in de VS die het beschrijven als een aanval door een afzonderlijke ISIS “radicale Moslim” moordenaar terwijl internet nieuws sites, ambtenaren van geheime diensten, en andere bewuste mensen het direct herkennen als weer een ander Khazariaanse maffia psychologische oorlogsvoering valse vlag incident.
Het Pentagon en de bureaus weten al dat de Khazariaanse maffia de werkelijke schuldigen achter deze aanval zijn en weten dat het spoor leidt naar Israël en het hoofdkwartier van de Khazariaanse maffia in Zwitserland.
Deze valse vlag vond onmiddellijk plaats nadat top bazen van de Khazariaanse maffia hun ontmoeting van de Bilderberg groep in Dresden, Duitsland beëindigden. Hoewel niet op de officiële lijst van genodigden, bevestigen Rothschild familiebronnen dit.

Nathaniel Rothschild leidde die ontmoeting namens zijn oom en top Khazariaans maffia baas Baron Jacob Nathaniel Rothschild. Het officiële persbericht over de ontmoeting kan je hier zien:
Het enige ding van onze bronnen dat we hieraan kunnen toevoegen, is dat tijdens de ontmoeting globale belasting werd besproken die verkocht zou worden als noodzakelijk om een einde te maken aan de wereldwijde vernietiging van het milieu en armoede. Ze bespraken ook het Chinese aanbod van 20.000 ton goud tegen een 13% discount onder de voorwaarde dat hiervan 10% gebruikt zou worden om een bureau voor toekomstplanning op te zetten en dat de overige 3 % zou gaan naar commissies zoals voorheen besproken in deze nieuwsbrief, bevestigen bronnen uit de Rothschild familie.
zug
De Rothschild familie is in ieder geval nu duidelijk bezig hun wagens in een cirkel te zetten. Ambtenaren bij de CIA zeggen dat niemand de telefoon beantwoord in al de officiële, publieke Rothschild familiebedrijven. Het enige nummer waarmee je contact kan opnemen is het nummer van hun familiecomplex in Zug, Zwitserland en op het moment dat dit bericht werd geschreven werd de telefoon daar ook niet opgenomen. Hieronder is een foto van het Rothschild familiecomplex in Zug.
Er zijn ook tekenen dat er iets ongewoons staat te gebeuren in Engeland, mogelijk gerelateerd aan de Rothschilds. Volgens Russia Today (hoogst waarschijnlijk geen Russische site)
Het Britse leger is verwijderd uit de baan van het beschermen van de Royal Mint (waar het goud van Engeland ligt opgeslagen) en vervangen door het privé veiligheidsbedrijf G4S. Dit is het door schandalen geplaagde bedrijf dat de veiligheid voor de Londense Olympische spelen verknoeide. Het is ook waar de zogenaamde schutter in Orando werkte.
De sluiting van Rothschild kantoren in Engeland, Japan en elders in beschouwing nemend, is het goed te veronderstellen dat ze met de Noorderzon zijn vertrokken naar Zwitserland samen met de Engelse goudreserves. Als dat het geval is betekend dat, dat voor de eerste keer sinds de Rothschilds fortuin hebben gemaakt door handel met voorkennis na de Strijd om Waterloo, ze niet langer de controle hebben over de Bank van Engeland.
Dit kan ook gerelateerd zijn aan de dubbele cijfers voorsprong in de opiniepeilingen over het referendum op 23 juni in Engeland met voorkeur voor het uit de Europese Gemeenschap stappen. Als Engeland de EU verlaat zal het opnieuw een werkelijk onafhankelijk land worden, voor het eerst sinds 1066. De tijd zal het leren.
We horen van Duitse Tweede Reich bronnen dat Duitsers die Duitsland hebben verlaten om elders koloniën te stichten na en net voor het einde van de Tweede Wereldoorlog, voor een korte tijd terug zullen gaan naar Duitsland om de onafhankelijkheid van hun vaderland te herstellen. Ze zeggen ook dat een hoop tot nu toe verborgen Duitse technologie op het punt staat te worden vrijgegeven. Pentagon bronnen zeggen dat VS strijdkrachten geëvacueerd zijn van Duitslands Ramstein luchtmachtbasis met de bedoeling de Bush cabal drugshandel daar stil te leggen en zo hun fondsen af te snijden.
In ieder geval, zoals de dingen er voor staan staat het totale Europese financiële systeem op het punt om in te storten. Het laatste verslag van de BIS zegt dat internationale banken de lening aan Europa in het meest recente kwartaal hebben verlaagd met $276 miljard
Het al failliete systeem is waarschijnlijk niet in staat om te overleven met zo een enorme verlaging van gelden. Misschien is dat waarom de uiteindelijke Khazariaanse insider, George Soros, heeft aangekondigd dat hij in goud- en goudwinningaandelen gaat als een waarborg tegen financiële beroering in de VS en Europa.
Er is ook een ernstige turbulentie in Turkije. Bronnen in Turkije zeggen dat er rellen zijn in het hele land en zelfs strijd welke plaatsvindt tussen gewapende politie en militaire eenheden. Pentagon bronnen zeggen dat de evacuatie van VS strijdkrachten de Incirlik luchtmachtbasis in Turkije ook heeft geholpen om de bevoorrading van drugsgelden voor de Bush Nazi factie van de Khazariaanse maffia af te snijden. Turkse nieuwsberichten steunen deze bron gedeeltelijk door te verslaan dat de Turkse regering Duitse verzoeken ontkent om de Duitse luchtmacht toe te staan om die basis te gebruiken. Waarom wil Duitsland opeens vliegtuigen naar een basis in Turkije sturen?
Satan aanbiddende Khazariaanse en Israëlisch Eerste Minister Benyamin Netanyahu ging vorige week naar Rusland om bescherming te zoeken en toestemming voor luchtaanvallen tegen Syrië en Libië, zeggen Pentagonbronnen. In plaats daarvan werd Netanyahu verteld dat Israël de Golanhoogte moet teruggeven en de controle over hun gasvelden moet overhandigen aan Rusland’s Gazprom, als ze bescherming willen. Rusland vertelde ze ook dat het de Hezbollah, Syrië en Iran zou blijven bewapenen.
De Saudi Arabische regering is ook onder ernstige aanval terwijl het werd onthuld dat het financiële chantage gebruikte tegen de VN met de bedoeling om zichzelf vrij te waren van sancties voor de moord op kinderen in Jemen. Saudi Arabië, heeft in ieder geval geen geld en probeert nu fondsen te grijpen van de 9 miljoen buitenlanders die daar werken.
In Azië is ondertussen nog steeds een serieuze machtsstrijd gaande in China met Xi Jinping die de strijd volhoudt tegen de Shanghai factie en de Communistische Youth League factie. Er wordt verwacht dat dit invechten zal leiden naar een soort climax tijdens de zomervergadering in Beidaih in juli.
In Japan en Korea hebben top onderwereld figuren ondertussen contact opgenomen met de White Dragon Society om te vragen wat er gaat gebeuren met hen nu dat de Rothschilds de macht hebben verloren. Een vertegenwoordiger van de Koreaanse Unifactie Kerk, de lange termijn bondgenoten van de Bush Nazi Khazariaanse factie en aanhangers van het huidige Abe regiem, hebben voorgesteld dat de onderwereld zichzelf kan financieren met de controle van de binnenkort gelegaliseerde marihuana industrie in Japan en Zuid Korea. Marihuana is nooit illegaal geweest in Noord Korea, waar het nog steeds openlijk wordt verkocht in winkels samen met amfetamines. Deze vertegenwoordiger zei ook dat ze gestopt zijn met de bevoorrading van amfetamines aan de Bush factie van de Khazariaanse maffia. Hij vroeg ook welke rol de Noord Koreaanse dictator Kim Jong Un zou hebben onder het nieuwe regiem.
Een top ambtenaar van een senior Kanto gebaseerde Yakuza zaken syndicaat zei dat zijn groep verwacht gelijkwaardige of grotere financiering te krijgen onder het nieuwe regiem als welke het kreeg van de  Rothschilds. Hij verwachtte dat dit zou plaatsvinden in de vorm van “film financiering” en leningen voor onroerend goed.
Beiden werd verteld dat zo veel mogelijk van de Yakuza zaken die legaal gemaakt konden worden ook legaal gemaakt worden en dat ze onder het nieuwe regiem meer geld zullen verdienen met legitieme zaken regiem als wat ze verdienden met het ondergronds werken.
Webpage: Antimatrix.org
Vertaling: Lia


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers