FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 30, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 27:06:2016



27. lipnja 2016.

Autor: Benjamin Fulford

Pravi razlog za tekuće probleme u Europskoj Uniji, uključujući i nedavno glasovanje Britanaca da napuste Uniju, je da je EU u stečaju. Znamo u retrospektivi da je stečaj Sovjetskog Saveza bio pravi razlog da se Varšavski pakt raspao, s Poljskom koja je djelovala kao prvi domino. Iz istog razloga, možemo predvidjeti da je Engleska prvi domino u raspadu Europske Unije.

Pogled nastajućeg konsenzusa je, kako su analitičari Pentagona rekli, "Brexit može dovesti do Frexita (francuskog izlaska), kolapsa banaka, populizma, nacionalizma i antiglobalizma." Ovo će vjerojatno privesti kraju muslimansku imigraciju sponzoriranu od kazarske mafije.

Situacija u Francuskoj već je postala toliko kaotična da francuska policija kaže da su previše iscrpljeni baveći se svakodnevnim, nasilničkim demonstracijama koje se događaju diljem zemlje. Francuski predsjednik Francis Hollande, koji ima samo 11% podrške javnosti, pokušava zabraniti demonstracije, ali je teško vidjeti tko će provesti njegovu "zabranu". Drugim riječima, Francuska se kreće prema revoluciji.

Ovo je najgore razdoblje kojeg se sjećam, ne postoji ništa kao to", rekao je bivši predsjednik Odbora federalnih rezervi Alan Greenspan koji je opisao situaciju i kaos na tržištu koji je uslijedio nakon Brexit glasovanja.


To može biti najgore razdoblje za Greenspana i njegovog Rockefellera, Bushovi sponzori mogu se sjetiti, ali Rotschildi kažu da su zaradili 2500000000000 dolara u jednom danu u petak prodajom na svim tržištima dionica i prelaskom na zlato na duži period. Ovo je njihov najveći izvor bogatstva još od njihovog povlaštenog trgovanja na Vaterlou. Kako Rotschildi kažu, "najbolje vrijeme da zaradite novac je kada krv teče ulicama."


Doista, krv može početi teći. Čak i vrhovni stručnjaci CIa-e javno govore da je revolucija neizbježna u Europi i Sjedinjenim Američkim državama.


Međutim, ako se pravilno postupi, ova situacija će biti dobra stvar za Sjedinjene Američke Države, Europu i ostatak svijeta. Ako se nepravilno postupi, to će dovesti do kaosa, ratova i nevolja u Europi, SAD-u i Japanu, a time, u manjoj mjeri, u ostatku svijeta.

Europska Unija koja je otišla u stečaj postala je još više diktatorska nego što je Sovjetski Savez ikad bio, prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu. Putinovim vlastitim riječima: "Postotak obvezujućih odluka koje donosi europski parlament veći je od onog od obvezujućih odluka koje je donijelo Visoko vijeće SSSR-a u vezi s njihovim republikama članicama."


Izvori u gnostičkim iluminatima i Društvu Bijelog Zmaja kažu da će, ako se sa stvarima bude pravilno rukovalo, ono što će se na kraju dogoditi je da će europski narodi formirati veću, labaviju, slobodniju uniju koja će uključiti Rusiju. U ovom scenariju Britanija će biti neutralna zemlja povezana s Europom putem slobodne trgovine, nešto poput Švicarske, kažu.

Stečaj EU pokrenuo je stečaj Deutschebank, najveće banke u Europi, prema članovima Rodschildove bankarske dinastije. Deutschebank je sada pod kineskom kontrolom, kažu. Da Kinezi nisu uskočili da spase Deutschebank, njen kolaps bi izazvao domino efekt koji bi srušio europske a onda i zapadne bankarske sustave, slažu se mnogi izvori. 

Tu je bila i tajna dimenzija ovog stečaja koji se može pratiti na vojnim aktivnostima u tihom oceanu. Velika zajednička kineska i američka flota bile su angažirane u "manevrima" prošlog tjedna nedaleko obale Filipina.


Također možete potvrditi na službenoj stranici Pentagona da velike zajedničke vježbe koje uključuju pomorske snage iz 27 zemalja, uključujući Kinu i SAD, počinju blizu Havaja 30. lipnja.



Pravi cilj prošlotjednih manevara, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja, bio je da se prekine krijumčarenje zlata podmornicama iz podmorničke baze u Nabire, u Indoneziji.
Rezultat ovog manevra je da je Freeport McMoRan rudnik zlata, koji se nalazi u blizini podmorničke baze, iznenada stavljen na prodaju po cijeni od 20 milijardi dolara, prema izvorima CIA-e sa sjedištem u Indoneziji. Članovi uprave Freeport McMoRana uključuju takve likove kao što su Henry Kissinger i Godfrey Stillman Rockefeller.

Izvori CIA-e kažu da je Freeport McMoRan rudnik ponuđen Kinezima putem subsidijarne kompanije izvan Australije. Ovo je način kako se Indonezija nada da će otplatiti 20-30 milijardi dolara koji su avansirani za njega od strane Kineza prošle godine, kažu. Međutim, oni dodaju: "Američka strana zna da oni prodaju gotovo praznu rupu."

U međuvremenu, prethodni vlasnici Freeporta "će se preseliti na drugu planinu koja je oko 5-7 milja daleko od Grasberg rudnika, koji je Freeportovo sadašnje rudarsko područje. Netko dobiva okno u ovom poslu... bez igre riječi." Izvor je rekao da smatra da je velika zajednička pomorska vježba bila "samo paravan."

Kinezi trebaju imati na umu da "Kissinger je bio 50% vlasnik Freeporta još od vladavine Suharta, kad su mu dane dionice u zamjenu za druge usluge i profitabilna zajednička ulaganja između Suharta i Kissingerovih dečki... tj: kabale (kazarske mafije)."

Izvor dodaje razlog zašto je rudnik dan Kisisingeru, Rockefellerima itd bila isplata za dopuštenje indonezijskom predsjedniku Suhartu da napadne i pripoji Istočni Timor 1975. godine.

Budući da se dobro kladiti da je rudnik očišćen od većine zlata, ono što to zapravo znači je da kazarska mafija više nema dovoljno zlata da financira trgovinski deficit EU i SAD-a s Azijom i ostatkom svijeta. Azijati ne prihvaćaju prazna obećanja na papiru, kao što azijske barske cure kažu: "Nema novca (zlata), nema meda."

Izvori Rotschild obitelji kažu da su sada ozbiljni sukobi u vrhu kazarske mafije o tome što učiniti slijedeće. Kažu da se održavaju obiteljski sastanci i oni su zamolili Društvo Bijelog Zmaja i njegove saveznike da čekaju do srpnja. Bio im je dan rok do 10. srpnja, nakon čega će kazarska mafija izgubiti svaku šansu da sudjeluje u uspostavi novog, pravednijeg i za zemlju više prijateljskijeg financijskog sustava. Oni će također biti predmet totalnog i sveopćeg bojkota koji će ih neizbježno dovesti do stečaja i zaborava.

Pentagonovi obavještajci potvrđuju da frakcija kazarske mafije nekad na čelu s George Bushom starijim je podijeljena s bivšim Bushovim vrhunskim mafijašima Donaldom Rumsfeldom i Dick Ceneyom koji traže zaštitu od Donalda Trumpa, dok Brent Scowcroft, Hank Paulson i Richard Armitage traže zaštitu od hillary Clinton.

Međutim, niti jedan od tih kandidata vjerojatno neće biti u stanju da zaštiti te kriminalce za duži period. Izvori bliski Trumpu kažu da bi on mogao ići zajedno s Cheneyem i Rumsfeldom za sada, ali samo kao privremena mjera.

Izvori u FBI-u, u međuvremenu govore da, ako je potrebno, oni će skinuti Baracka Obamu i državnog odvjetnika generala Loretta Linch kako bi došli do Hillary Clinton.

Pentagonovi izvori također kažu da je "židovska mafija" (=kazarska mafija) " u modu panike s obje strane Atlantika nakon što njihov lažni napad u Orlandu nije uspio, dok je Senat blokirao četiri mjere kontrole oružja 20. lipnja, Senat je odbio FBI-u pristup pregledavanju weba/e-mailova bez naloga 22. lipnja, a Vrhovni sud je ubio Obamin imigracijski plan."

Jasno je da se puno zemalja budi na činjenicu da je došlo do promjene na vrhu svjetske strukture moći. Jedan od pokazatelja, na primjer, je da su Izrael, Egipat i Sirija podnijeli zahtjev za članstvo u Shanghai Cooperation Organization. To znači da Izrael podnosi zahtjev da se priključi vojnom savezu kojem se njegov nekadašnji "glavni neprijatelj" Iran također pridružuje. Također, to je organizacija koja je teoretski suprotna od njihovih dugogodišnjih navodnih saveznika i zaštitnika, SAD-a i NATO-a.

Poljska i druge zemlje u Istočnoj Europi također su pokazale da shvaćaju da su stvari sada drugačije, jer su se složili da se pridruže kineskoj novoj "pruga i cesta inicijativi", što znači izgradnju velikih transportnih veza koje idu prema istoku preko Rusije do Kine.

Izgradnja veza s Istokom ima smisla za Poljsku, jer oni mogu vidjeti kako EU gubi kontrolu. Izvori CIA-e u Europi kažu kako je Europska središnja banka izdala veliku količinu krivotvorenih eura, što znači da nemaju nikakve prave zaloge kao podlogu.

Pentagonovi izvori se slažu, ističući kako "euro može biti zamijenjen nacionalnim valutama jer juan ima zlatnu podlogu a novi američki dolari su tiskani i čekaju javnu objavu globalnog reseta valuta i oslobađanje stotina trilijuna ukradenih sredstava!

Ovaj globalni reset valuta, međutim, neće uključiti takve stvari kao Zimbabwe dolare lažno prodane naivčinama od strane članova Bush/Clinton mafije. Međutim, dopuštenje se može dati pripadnicima američke vojske koji investiraju u irački dinar, ali ne ako tako pogoduju Bush/Clinton mafiji, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja.

Za kraj, japansko podzemlje također je dobilo poruku i napravljene su ozbiljne pripreme za promjenu tamošnjeg režima. Čak i guverner Bank of Japan Haruhiko Kuroda je priznao da je "Abenomics" propao i da Japan treba uzeti novi smjer. Izvori Rotschild obitelji pitali su što će se dogoditi s njihovim japanskim rukovoditeljem Michaelom Greenbergom i rečeno im je: "on će ići u zatvor." Richard Armitage može otići vidjeti svoje duhove u SAD-u, dok Keneth Courtis će vjerojatno biti ostavljen na miru.

Izvor: Antimatrix.org

Preveo: Fredi


 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers