FREE JULIAN ASSANGE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Friday, June 24, 2016

Hrvatski -- Benjamin Fulford: 20:06:2016

Američki vrhovni komandant general Joseph Dunford održao je svoj prvi govor u UN-u kao čelnik Republike


20. lipnja 2016.Dana 17. lipnja, u potezu bez presedana, američki vrhovni zapovjednik, general Joseph Dunford obratio se Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda kako bi razgovarali o prelasku američke vojske u globalne mirovne snage. Američke snage će biti zamjena korumpiranim i slabo obučenim mirovnim snagama UN-a koje su izazvale mnoge skandale koji uključuju silovanje, krađu, itd. Puni tekst ovog govora može se vidjeti ovdje:

  
Obraćanje ambasadora Samanthe Power i generala Josepha F. Dunforda na Vijeću sigurnosti UN-a

Dužnosnici Pentagona kažu da osim onoga što je Dunford rekao UN-u, to također znači da će američka vojska sada fokusirati svoje energije na "Izrael, kartele droge i Kinu u Južnom kineskom moru." Ona će se također boriti da zaštiti ekosustave i da lovi krivolovce ugroženih vrsta, kažu drugi Pentagonovi dužnosnici.

Obitelj Rotschild, tajni vladari Izraela, sa svoje strane, rekli su Društvu Bijelog Zmaja: "Mi želimo popraviti naš odnos." Oni obećavaju da će postići dogovor o uspostavi i financiranju nove buduće agencije za planiranje za vrijeme sastanaka koji će se održati u srpnju, prema izvorima Društva Bijelog Zmaja.

Međutim, predstavnik grupe koja je prethodno pregovarala s onim što oni nazivaju R&R ili Rotschild i Rockefeller, upozorili su da su te obitelji bile samo fasada za talijansko i španjolsko crno plemstvo na čelu s Borgia, Medici, Orsini i Del Banco (Warburg) obiteljima među ostalima. Pregovarači planiraju poslati one koji će biti ubojice tipa James Bond 007, upozorio je ovaj izvor. On je kazao da je njegova grupa izgubila nekoliko stotina svojih agenata, kao rezultat njihovih neuspjelih pregovora. Izvor je rekao da je njihova grupa bila upozorena od drugih da ne vjeruju tim ljudima, ali su odlučili da će svejedno pokušati pregovarati s njima o novom financijskom sustavu. "Rezultat takve odluke od tada je stajao života nekoliko stotina agenata, iako omjer 1 naš za svakih 10 od njih bio je iznimno bolno iskustvo koje je trebalo izdržati. Osim toga, oni će staviti veliku cijenu za "glave" svih glavnih ljudi uključenih u posao (obično 20 do 100 milijuna dolara)."


Na kraju, nastavio je izvor: "R&R nemaju čast, nikad ne održe svoju riječ i otvoreno će lagati cijelo vrijeme SVIMA vama da bi postigli da bude po njihovom. Oni djeluju na takav način, jer u prošlosti to nikad nisu morali poštivati i takvo ponašanje je uvelike radilo za njih, tako da čvrsto vjeruju da oni nisu nikad i NIKAD neće... Oni ne poštuju nikakav zakon, nikakvo pravilo ni kod časti ili bilo što drugo osom svoje vlastite koristi bez obzira na cijenu u ljudima i kapitalu! Mi za njih nemamo nikakvu vrijednost osim da smo im 100% pokorni robovi."

Rotschildi su odgovorili da je Nathaniel Rotschild nedavno izgubio 300 milijuna vrijednu parnicu, prvi gubitak ikad za tu obitelj. Nadalje, francuska glava obitelji, barun David de Rotschild, u bijegu je od francuske policije, nakon podizanja optužnice za prijevaru. Drugim riječima, oni znaju da više nisu iznad zakona.

Oni također žele pronaći novog zaštitnika za svoju koloniju robova opranog mozga kao što je Izrael. Zato je Benjamin Netanyahu nedavno otišao četiri puta u Rusiju da traži rusku zaštitu od očekivanih radnji Pentagona za provedbu zakona protiv njihove zemlje.

Rusku vladu, međutim, sada vodi ruska pravoslavna crkva i stara carska nacionalistička mreža i nije raspoložena da štiti ljude koji su uzrokovali toliko muke njihovom narodu u 20. stoljeću.

Društvo Bijelog Zmaja štititi će samo nevine među Židovima i inzistirati na njihovom preodgoju temeljenom na istinitoj povijesti i primjenjujući zlatno pravilo (čini drugima ono što bi htio da drugi čine tebi) za sve ljude a ne samo na Židove.

Crno plemstvo, sa svoje strane, očajnički se bori da zadrži svoju EU fašističku vladu netaknutom. Oni su organizirali ubojstvo (stvarno ili lažno nije jasno) proeuropskog političara Jo Cox-a da pokušaju manipulirati javnim mnijenjem prema ostanku (u Europi, op. prev.) ili barem da stvore zadovoljavajuću priču za naslovnicu o planiranju krađe glasova Brexit referenduma koji će se održati 23. lipnja. Izvori Društva Bijelog Zmaja ili iluminata su se ranije dopisivali s Jo Coxom kad je sam sebe identificirao kao agenta Rotschildovih. Ako Britanci glasaju da povrate svoju neovisnost, biti će to veliki udarac crnom plemstvu.

Čak i ako ne bude tako, europski bankarski sustav je u stanju kolapsa te će ionako poništiti njihov fašistički EU projekt.

U svakom slučaju, Društvo Bijelog Zmaja poštivati će samo djela, ne obećanja, od strane "R&R", i njihovih šefova crnog plemstva. Ako lažiraju ili pokušaju lažirati britanski referendum, biti će posljedica.

Govoreći o R&R, izvor CIA-e kaže da je nedavno vidio Richarda Rockefellera živog i zdravog u Argentini. Rockefeller je navodno poginuo u avionskoj nesreći 2014. godine, pa, ako je taj izvor u pravu, on je samo lažirao svoju smrt da može pobjeći iz Sjedinjenih Američkih Država.

Pentagonovi izvori kažu da je on iznimka i da većini glavnih šefova kazarske mafije koji su još u SAD-u neće biti dopušteno da pobjegnu pravdi.

Izvor njihove moći u SAD-u, sposobnost da stvaraju i distribuiraju novac, također će biti oduzeta. U tu svrhu bio je jedan neobični susret u Ministarstvu financija SAD-a 14. lipnja gdje su američki predsjednički glasnogovornik Barack Obama i general Dunford i direktor Nacionalne obavještajne agencije James Clapper raspravljali o vojnom preuzimanju Ministarstva financija kako bi prisilili na izdavanje domaćeg američkog dolara odvojenog od onog na međunarodnom tržištu, prema višim izvorima iz Pentagona. "To je bio razlog zašto je New York Federal Reserve Board unajmio kamion za sigurno uništavanje važne dokumentacije (eng. = shred-it truck) 14. lipnja, jer su FRB sada kaput", rekao je Pentagonov izvor. Kamion se može vidjeti ovdje:Stvaranje domaće američke valute podudara se s planiranim ponovnim pokretanjem globalnog financijskog sustava. Kako je kontakt obitelji Rotdschild rekao prošlog tjedna: "Svaka nova oblast će imati svoje vlastite rezerve za svoju novu valutu. Svaka oblast će biti dio košarice azijskih valuta koje su poduprte raznim robama."

Odvojeni viši Rotschildov izvor rekao je članu Društva Bijelog Zmaja u Europi da će njihova obitelj proći sadašnje probleme netaknuta" nakon što naprave neke prilagodbe, ali da su Bush i Rockefeller frakcije bile u mnogo dubljim problemima zbog njihove povezanosti s genocidnim planom Novog svjetskog poretka.

Viši kineski vladin izvor povezan s Šangajskom frakcijom kaže da njegovo shvaćanje oblasti je da sadašnjih 5 stalnih članica Vijeća sigurnosti UN-a, Kina, Francuska, Rusija, Velika Britanija i SAD, biti će zamijenjene s predstavnicima iz 7 regionalnih grupacija: Afrika, Azija bez Kine, Kina, Indija, Europa, uključujući Rusiju, muslimanski svijet i Sjeverna plus Južna Amerika.

Odluke će donositi većina, a svaka regija će imati veto koji važi samo za njihovu vlastitu regiju. Australci će imati pravo glasa da odluče kojoj regiji se žele pridružiti. Postojeće nacionalne države će nastaviti s jakom ekonomijom unutar svoje regije.

Cilj ovog plana je da se trajno okonča rat na ovom planetu i na taj način omogući da karantena na Zemlji može završiti, kažu izvori koji tvrde da imaju duboke veze s "tajnim svemirskim programom."

Pentagonovi izvori potvrđuju da nedavni Pariški sporazum o klimatskim promjenama koji su ratificirali Francuska, BRICS narodi i "uskoro" SAD, je prikriveni okvir za valute sa podlogom u zlatu i imovini, i globalnog reseta valuta. U ovom novom sustavu protok emisija moći će se vidjeti kao jednak postotku BDP-a, tako da će Kina imati 20% kontrole globalne valute u ovom sustavu, kažu izvori. Ovaj novi sustav ima veliku prednost u odnosu na ono što je prevladavalo do sada, tako da će prirodni ekosustavi imati vrijednost sami za sebe i tako će biti zaštićeni kao nikad prije. Na primjer, kišne šume će imati veliku vrijednost kao sakupljač ugljika i tako bi njena sjeća postala izuzetno skupa.

To se čini dobra vijest. Međutim, bitka za planet Zemlju još nije gotova, i svi se moramo boriti sve dok uistinu ne završi. Na primjer, grupa u Europi kontaktirala je Društvo Bijelog Zmaja da kaže da planiraju organizirati neke velike incidente u 15:30 po srednjoeuropskom ljetnom vremenu 21. lipnja, na dan ljetnog solsticija i tradicionalnog vremena žrtvovanja vatri. Izvori nisu dali više detalja o tome koji je njihov plan. Međutim, izvori u europskom crnom plemstvu ranije su rekli ovom piscu da planiraju velike geopolitičke događaje povezane s kretanjem planeta. Budući da se ovaj solsticij poklapa s punim mjesecom, mogli bi imati nešto veliko u svojim rukavima.

Gnostički iluminati, sa svoje strane, priznaju da njihova ISIS kampanja nije uspjela, ali kažu da će se preostali borci boriti do posljednjeg. Oni također kažu da bi još uvijek mogli upotrijebiti nuklearno oružje na jedan grad ali neće reći koji. Oni su upozoreni da će vjerojatno bilo koji takav pokušaj biti neutraliziran.

Mi također dobivamo sve više raznih informacija tipa X-dadtoteka poslanih preko nas. Prije nekoliko godina, Paul Laine iz Pentagonove vojne obavještajne službe, govorio je ovom piscu o tajnoj nacističkoj podmorničkoj bazi u Indoneziji. Sada je izvor CIA-e u Indoneziji potvrdio da takva baza postoji i može se naći u Nibire, u Indoneziji. Podmornice su preokupirane prijevozom zlata za uporabu u novom financijskom sustavu, rekao je. Google Earth snimak onoga što se čini da je baza može se vidjeti ispod.

 Ugrađena slika 1

Dio informacija X-datoteka je da ti izvori tvrde da oko 50 milijuna ljudi nestaje s planeta svake godine i da su "odvedeni s planeta i prodani kao robovi." Oni su rekli da, na primjer, da je relativno mali broj tijela pronađen nakon tsunamija u Indoneziji 2004. godine, jer je većina ljudi bila "odvedena sa svijeta." Oni su dodali da je službeni broj poginulih od 230.000 pogrešan i da je u stvarnosti milijun ljudi nestalo i bili su "odvedeni sa svijeta."

Ova stvar zvuči ludo, ali neki potvrdni dokazi su dostupni. Korejski vladini dužnosnici ranije su rekli ovom piscu da nijedno tijelo nije pronađeno u katastrofi trajekta 2014. godine, gdje je bilo više od 300 učenika srednjih škola koji su navodno poginuli. Niti smo mogli pronaći fotografije tijela iz tog incidenta. Član ne-genocidnog dijela nacističke frakcije kabale rekao je da su studenti bili potrebni kako bi se suprotstavilo učincima od previše "arijskih" inbridinga (križanaca koji su u bliskom srodstvu, op.prev).

Također sam ranije potvrdio da djeca u SAD-u nestaju po stopi 20 puta većoj nego u Japanu. Dakako, nitko ne zna što se događa većini djece oduzete od strane vlasti u SAD-u.

Druga informacija x-datoteke je da je ovaj pisac, dok je vozio svoj auto i slušao Radio američkih ortužanih snaga u Tokiju, čuo reklame za regrutiranje "Svemirskog zapovjedništva SAD-a." Oglas je rekao da će služenje u zapovjedništvu biti "slično službi na brodu."

O razotkrivanju i tajnom svemirskom programu govorka se da neki veliki događaj uskoro dolazi. Nadam se da ćemo uskoro saznati istinu.

Ovdje na planetu Zemlji naporno radimo kako bi se to dogodilo bez da čekamo da se nebo otvori i veliki svemirski brodovi dođu i spase nas. To je razlog zašto se koncentriramo na sljedeći forenzični trag da lociramo izvore naših problema. Mi se sada bavimo izvorima.


Izvor: Antimatrix.orgPreveo: Fredi

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origemKriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
Followers