FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, June 21, 2016

Czech -- Benjamin Fulford: 12:06:2016

Buďse Spojené státy a Organizace spojených národů vzdají nebo budou jednoduše abez řečí převzaty

13-6-16
Benjamina Fullforda 

Zvláštní aktualizace:

Rothschildové nás tedy nakonec kontaktovali.
Tady je to, o čem informoval člen SBD v Asii o tom, co Rothschildové řekli o této situaci: "Nyní jsou zde 04:40 hodiny. Nakonec jsem se s nimi dostal do kontaktu. Jistě vzácná hodina. Mluvil jsem s osobním tajemníkem Nata."
Jsem si jist, že telefon byl přesměrován. To je to, co mi řekl: "Jsme si vědomi toho, co si vy a váš kontakt v Tokiu přejete. Dohodli jsme se a pracujeme s ostatními členy rodiny, aby se tak stalo. Jsme si také vědomi toho, co se dnes odehrává."

"ZlatáLilie" je připravena ke sklizni. První ze 3 se nyní připravuje. Skupina, která se domnívá, že je dostane toho nedosáhne. Bude integrována do přechodu na nový plán. Každý okres bude mít své vlastní rezervy na svou novou měnu.

Každý okres bude součástí koše asijských měn, které jsou podloženy různými produkty. Pošleme našeho obchodního zástupce, aby se s vámi setkal, když už víme, jak vás najít. Potom se můžete vy a váš kontakt, pokud si to budete přát, setkat v Tokiu s Natem přímo. Prosím, vyčkejte i nadále ."

Také mám jeho jméno. Alespoň jedno, které mi dal ... jeho přízvuk je britský, alespoň je to, co jsem pochopil z toho, jak mluvil.

Nevím, co můžete udělat s touto informací. Možná, že zveřejnit její část, a část o pojmenování xxx udržet teď ještě v tajnosti.

Zdá se, že vaše čísla byla odposlouchávána a je zřejmé, že jsou si vědomi toho, co jste říkal ve svých týdenních zprávách ... stejně jako naší konverzace? ".

Jinými slovy, Rothschildové konečně souhlasili s podporou masívní kampaně s cílem ukončit chudobu, zastavit ničení životního prostředí a vyvolat exponenciální expanzi lidstva do vesmíru. To je dobrá zpráva pro naši planetu. 
Budeme čtenáře informovat o jakémkoli dalším vývoji.


A obvyklé týdení zpravodajství začíná zde:

Jednání o novém finančním systému čekají, zatímco staří kontroloři tohoto systému se zdají být skrytí nebo se chystají jít do podzemí. To znamená, že není jeětě v době psaní tohoto bulletinu jasné, jestli bude přechod na nový finanční systém klidný nebo to bude nepřátelské převzetí starého systému.

Pozadím k těmto jednáním můžeme vidět stále chaotičtější situaci ve Spojených státech, Evropě a na Středním východě a postupné hroucení finančního systému Západu začíná mít přímý vliv na sociální a ekonomickou stabilitu.

Situace ve Spojených státech, je zvláště důležitá, a intenzivní boj o moc se stává stále více viditelným i v korporátních médiích. Může to být zcela jasně vidět v některých chazary kontrolovaných mediích jako New York Times a Washington Post, které informují o velmi odlišné realitě než jiná média, jako je kupř. The Wall Street Journal a televizní sítě ABC nebo národní síť periodik McClatchy, která pokrývá celou zemi.

První z nich, například uvádějí, že Hillary Clintonová je nyní oficiální prezidentský kandidát Demokratické strany, zatímco druhá jsou více zaměřeny na vyšetřování trestných Clinton Foundation, atd. Nejjasnější případ rozkolu ve znamení mocenské struktury, nicméně, pochází z Bílého domu samotného. Dále jen "zastupující president" Barack Obama veřejně podpořil prezidenturu Hillary Clintonové, jen aby o hodinu později tiskový mluvčí Bílého domu vyšel s veřejným prohlášením, že Clintonová je v procesu vyšetřování trestné činnosti. 


Bankrot Korporace Spojených států amerických, který se odehrál 2. května bylo cítil stále zřejměji a reálněji. Například, mnoho z téměř 50 milionů Američanů, kteří spoléhají na potravinovou pomoc, aby uživili své rodiny mají tento měsíc už problémy se svými kartami, což je buď kybernetický útok, nebo jde o další pokus krást vaše peníze. Dalším příkladem je to, že policie přešla od zastavování aut a krádežím cash částek od řidičů a cestujících, k používání high-tech zařízení k vyprázdnění jejich kreditních karet. Existují také zprávy o selhání mobilních telefonních sítí a systémů GPS po celých USA, což je jasnou známkou intenzivní kybernetické války.

Úředníci Pentagonu říkají, že útok pod falešnou vlajkou v Orlandu na Floridě, kde bylo údajně zabito 50 lidí, "nezastavit pokračující odhalování ani nijak nenaruší " probíhající kampaně k ukončení kontroly USA ze strany Chazarské mafie.

Pentagon a agentury již ví, že skutečným viníkem tohoto útoku je Chazarská mafie stejně jako vědí, že stopy vedou do Izraele a do celosvětového ústředí Chazarské mafie ve Švýcarsku.


Tato falešná vlajka se konala bezprostředně po skončení schůzky hlav Chazarské mafie a Bilderberg Group v Drážďanech. A i když to nebylo na oficiálním seznamu účastníků, rodinné zdroje potvrdily, že Nathaniel Rothschild předsedal jednání jménem svého strýce a nejvyššího šéfa Chazarské mafie, barona Jacoba Nathaniela Rothschilda. Oficiální tiskovou zprávu ze zasedání lze vidět zde:

Jediné, co můžeme dodat, z vlastních zdrojů je, že na setkání se řešila je globální daň, která by se platila na nezbytné financování zastavení ničení životního prostředí a chudoby. Zdroje rodiny Rothschildů potvrzují, že čínská nabídka 20,000 tun zlata s 13% slevou byla projednávána také s podmínkou, že 10% sleva by byla použita k vytvoření agentury pro plánovací budoucnosti a další 3% by byla provize jak je uvedeno výše v tomto bulletinu. Zdroje z rodiny Rothschildů to potvrdily.

U rodiny Rothschildů je v každém případě nyní jasně vidět, že staví do kruhu hradbu z bojových vozů. Úředníci CIA říkají, že v žádné z oficiální firmy rodiny Rothschildů nezvedne telefon. Jediné číslo, kontakt na ně, je do jejich rodiného obytného komplexu v Zug, ve Švýcarsku, a v době psaní tohoto článku, taktéž nikdo neodpovídá na žádné volání. Níže je obrázek obytného komplexu rodiny Rothschildů v Zug.

Zug-1

Existují také náznaky, že se asi něco neobvyklého stane v Anglii, možná příbuzný Rothschildů. Podle internetových stránek "Russia Today" (s největší pravděpodobností to nebude originál ruský web) 

byla britská armáda odvolána z ochrany Královské mincovny (kde je uložené anglické rezervní zlato) a byla nahrazen soukromé bezpečnostní firmou G4S. Jedná se o skandální společnost, která bojkotovala zabezpečení olympijských her v Londýně. Je to také společnost, kde pracoval tak zvaný "střelec z Orlanda".

Vzhledem k uzavření Rothschildových kanceláří v Anglii, Japonsku a dalších částech světa, bude dobrým odhadem, že utekli do Švýcarska se zlatými rezervami z Anglie. Pokud tomu tak je, tak to znamená, že poprvé od svého podnikatelského štěstí díky informacím svých agentů po bitvě u Waterloo Rothschildové v domácím obchodě prodělali, což také znamená, že Rothschildové již nekontrolují Bank of England (p.př.: dříve Rothschild Bank).

To by mohlo rovněž být ve vztahu k většině dvouciferných anket, které upřednostňují vystoupení Anglie z Evropské unie v plánovaném referendu dne 23. června. Pokud Anglie opustí EU stane se, opět poprvé od roku 1066, skutečně nezávislou zemí. Události nám to brzy řeknou.

Také Jsme slyšeli ze zdrojů Německé druhé říše, že Němci, kteří opustili Německo, aby vytvářeli po 2. světové válce nebo těsně před ním kolonie jinde po světě, se chystají brzy k návratu do Německa, aby obnovili nezávislost své vlasti. Říkají také, že velká část dosud utajených německých technologií bude brzy odhalena. Zdroje Pentagonu říkají, že z letecké základny Ramstein v Německu byly také evakuovány americké jednotky, aby se tak uzavřela další cesta drogových obchodů Bushovy kliky, a tudíž přerušil jeden z jejich příjmů.

V každém případě se věci mají tak, že celý evropský finanční systém balancuje na pokraji zhroucení. Nejnovější zpráva BIS říká, že mezinárodní banky snížili v průběhu posledního čtvrtletí úvěry do Evropy o 276 miliard.

Tento systém je v úpadku a je nepravděpodobné, že by byl schopen přežít tak velkou redukci půjček.

Možná to je I důvodem, proč extra Chazarský insider, George Soros, oznámil, že bude kupovat zlato a akcie na jeho těžbu jako své zajištění proti turbulencím na finančních trzích ve Spojených státech a Evropě.

Také je zde silná turbulence v Turecku. Zdroje z Turecka říkají, že jsou nepokoje po celé zemi a dokonce i boje mezi ozbrojenými policejními a vojenskými jednotkami. Zdroje Pentagonu tvrdí, že evakuace amerických sil z letecké základny Incirlik v Turecku také pomohly odříznout nacistickou frakci (Bushovy) Chazarské mafie od drogových peněz. Turecké zpravodajství také částečně podporuje tento zdroj, který uvádí, že turecká vláda odmítá německé požadavky, aby německé letectvo mohlo začít používat tuto základnu. Proč chce najednou Německo poslat letadla na základnu v Turecku?

Chazarský uctívač Satana a izraelský premiér Benjamin Netanjahu odjel tento týden do Ruska, aby naposled usiloval o ochranu a povolení obnovy vzdušných útoků na Sýrii a Libyi, říkají zdroje z Pentagonu. Místo toho bylo Netanjahuovi řečeno, že kdyby chtěl Izrael ochranu, bude muset vrátit Golanské výšiny a poskytnout kontrolu nad svými plynovými poli ruskému Gazpromu,. Rusko také uvedlo, že by i nadále vyzbrojovalo Hizballáh, Sýrie a Írán.

Pod silným útokem se ocitla také vláda Saúdské Arábie, protože se ukázalo, že použila finanční vydírání proti OSN s cílem zajistit, aby byly odstraněny sankce za vraždy dětí v Jemenu. Saudská Arábie však v každém případě nemá už peníze a nyní se snaží vytvořit finanční fondy z 9 milionů cizinců, kteří tam pracují.

V Asii zatím pokračuje vážný boj o moc v Číně s Xi Jinpingem vyhnout frakci v Šanghaji a frakci komunistického svazu mládeže. Očekává se, že tento vnitřní boj dosáhne nějakého vyvrcholení v letním setkání v Beidaihe, v červenci.

V Japonsku a Koreji mezitím kontaktovali Společnost Bílého Draka vysoké postavy podsvětí, aby se zeptali co se stane teď, když Rothschildové ztratili sílu. Zástupce Sjednocené korejské církve, jenž byla dlouhou dobu spojencem nacistické chazarské Bushovy frakce a nyní je příznivcem současného režimu Abeho navrhl, že podsvětí by mohlo být financováno ovládnutím obchodu s marihuanou, která bude brzy legalizována jak v Japonsku, tak v Jižní Koreji.

Marihuana nebyla nikdy v Severní Koreji nezákonná, navíc se ještě normálně otevřeně prodává v obchodech spolu s amfetaminy. Tento zástupce také uvedl, že již nepodporují dodávky amfetaminů frakcím Bushovy Chazarské mafie. Také se ptal jaká je role severokorejský diktátor Kim Čong-un v novém režimu.

Vysoce postavený úředník z obchodního syndikátu Yakuza se sídlem v Kanto řekl, že v rámci nového režimu jeho skupina očekává, že obdrží stejné nebo i větší finanční prostředky, jaké dostávali od Rothschildů. To by mělo probíhat v podobě "financování filmů" a úvěrů na nemovitosti. Oba k tomu ještě řekli, že do té míry, do které by mohla být činnost Yakuzy právně legalizována by mohla v novém režimu vydělávat více jako legitimní podnik, než co si vydělali jako ilegální mafie.

Zdroj a komentáře angličtině:
Zdroj a komentáře ve španělštině:

 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers