FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 16, 2016

Czech - Benjamin Fulford: 06:06:2016

Rothschildova Chazarská mafie používá zpožďovací taktiku, ale čas již vypršel …


6-6-16
Benjamina Fullforda


Smyčka která se uzavírá kolem krku Chazarské mafie a jejich hlavního uzlu, rodiny Rothschildů, který ji řídí se utahuje stále silněji. Poté, co zmeškali poslední lhůtu pro schůzku se zástupcem Společnosti Bílého Draka, se má ráno setkat s doručitelem vzkazu od SBD, zástupce barona Jacoba Nathaniela Rothschilda (červen 7) v USA. Pokud k tomto setkání nedojde nebo nedospějí k zásadní dohodě, pak SDB, gnostictí Ilumináti  a ostatní příbuzné skupiny slibují vyhlásit období lovu na všechny tyto vraždící rodiny.

Navíc, oficiální bankrot korporace Spojených států amerických, který se udál 2. května 2016 vyvolal tento týden rozhovory na vysoké úrovni mezi USA a čínskými úřady. V Pekingu se ekonomická výměna na nejvyšší diplomatické úrovni koná v úterý.


Zahajovací ceremoniál k rozhovorům na vysoké úrovni mezi USA a Čínou se konalo v Pekingu - Xinhua | English.news.cn news.xinhuanet.com
Ekonomické diskuse se zaměřují na to, jaké části americké ekonomické infrastruktury můžou koupit číňani, s američany vyhrožujícícmi, že uzavřou své trhy do Číny jako se svou hlavní vyjednávací kartou, aby se zabránilo úplné akvizici americké ekonomiky Číně .

Druhý problém související diskuse bude přesně kolik akcií financí USA budou nuceni číňani "odpustit". Netřeba dodávat, že číňani požádali o plnou úhradu v podobě amerických nemovitostí, továren a dalších aktiv, zatímco američané požádali číňany, aby dluhy ostříhali tak nejvíc, jak je to možné.
V předmluvě k této schůzce jednala Sangri-La, třídenní regionální konference na vysoké úrovni o regionální bezpečnosti v okolí Singapuru, který skončil v neděli 5. června. Vojenské rozhovory byly omezeny na to, že se USA snažili shromáždit co největší počtu spojenců pod svá křídla u čínských hranic, zatímco číňani říkají, že jsou přátelští ke svým sousedům, takže armáda Spojených států nemá jinou možnost, než spolupracovat s Čínou na řešení "win-win" (vítězství a výhody pro každého účastníka).

V průběhu bezpečnostní konference se stala také zajímavá vedlejší záležitost typu James Bond. Protichůdné novinové zprávy, které přicházejí z Indonésie se shodují, že tam havaroval vrtulník. První zprávy říkají, že pouze pilot zahynuli a tři zbylí cestující měli jen "drobná poranění". Nicméně, následující zprávy naznačují, že "zemřeli na cestě do nemocnice."

CIA v Indonésii říkají, že vrtulník byl sestřelen neznámým zařízením, pravděpodobně zbraň EMP, a přeživší cestující byli zabiti. Vrtulník dodal do Singapuru 300 kilo zlata z tajného zlatého dolu, který patří frakci vedené Henry Kissinger / Rockefeller, a že to byla operace těžební společnosti Freeport-McMoRan patřící Chazarské mafii v Indonésii.

Vrtulník, v momentě, když šel k zemi, se vracel s asi 100 milióny US $ v tisíci dolarových singapurských bankovkách. Peníze, které byly zabaleny do pěti hliníkových nádob "Zero Halliburton", chybí. Vzhledem k tomu, že šlo o zlato z dolu společnosti ovládané Chazarskou mafií a platba byla ukradena, tak je docela bezpečné předpokládat, že si ty peníze vzala nějaká anti-chazarská skupina. Zprávou se zdá tedy být, že dohody týkající se zlata z Asie musejí projít těmi správnými určenými kanály.

V každém případě, bez ohledu na chvástání mezi Čínou a USA Na Jihočínském moři i intriky pod povrchem, dochází postupně k dosažení široké dohody mezi USA a Čínou.

Zdroje z Pentagonu říkají, že jako součást této dohody Americké banky předali přístupové kódy k nové mezinárodní dohodě SITEM CIPS. Zdroje říkají, že to povede ke globální měně, stejně jako úpadku Deutsche bank.

Některé zdroje se shodují, že tyto akce jsou součástí kampaně na eliminaci nacistické frakce Chazarské mafie. Úniky Panamských dokumentů a zrušení daňových rájů v zahraničí již byla pro ně dostatečně velká rána. Podle zdrojů z japonské vojenské zpravodajské služby, kampaň zastavit přítok jejich drogových peněz zaznamenala rovněž skvělý nový zvrat s uzavřením většiny hlavních továren na amfetaminy v Severní Koreji,

Nyní se bývalý zástupce ředitele CIA Mike Morell přiznal na televizní stanici MSNBC, že válka proti Iráku byla založena na lži.

Ti z nás, kteří máme informace od věrohodných pramenů, to víme již léta. Co je však důležité, je skutečnost, že to bylo řečeno v korporátním médiu, které je pod kontrolou. To znamená, že ostatní korporátní média budou toto také citovat, až se to stane součástí "oficiální" veřejné znalosti. Tím, že se to změní v "oficiální" , tak to otevírá cestu pro stíhání válečných zločinů a vůbec celé kliky Bush / nazi.

Nacistům se jistě potí zátylky v marné snaze zabránit stíhání 11-S, a zařídili "spáchaní sebevraždy", bývalého manažera z Curychu ", protože zabití finačního ředitle nebylo jim nebylo dost", podle zdrojů z Pentagonu. Můžete si být jisti, že vyšetřovatelé pojistných podvodů se blíží k Larrymu "Demoličákovi" Silversteinovi a jeho spřáteleným gangsterům.

Zdroje CIA říkají, že mnoho chazarských gangsterů již uprchlo do Patagonie v jižní Argentině. Zdroj CIA, který byl nedávno v Patagonii říká, že tam dokonce potkal Richarda Rockefellera. Richard Rockefeller, bývalý šéf Lékařů bez hranic a syn Davida Rockefellera, údajně zemřel při leteckém neštěstí v červnu 2014. Pokud je tento zdroj pravdivý, zdá se, že nafingoval svou smrt, aby mohl uniknout do Argentiny.

Nicméně je však nejasné, zda Argentina bude stejně bezpečným útočištěm pro nacisty, jak to bylo po druhé světové válce. Argentinský prezident Mauricio Macri a nacistická loutka měl, krátce po setkání s tiskem, problémy se srdcem. Toto byla pravděpodobně zprávanacistům, kteří by chtěli v tomto okamžiku prchat do Argentiny.

Vysoký chazarský gangster Benjamin Netanyahu z Izraele a dalajlama volají po ochraně Vladimira Putina z Ruska, ale té se jim, podle ruských zdrojů, nedostane.

Zbývající chazarští gangsteři v USA rozložili svoje karavany v kruhu kolem Hillary Clintonové, a doufají, že budou i nadále moci využívat volebních podvodů, vražd, podplácení a lží, aby dosáhli toho, aby se stala prezidentkou.

Nicméně zdroje z Pentagonu nyní říkají: "Hillary může být sestřelena po primárkách v Kalifornii s Clinton Foundation , kdy praskne masivní podvod jejích humanitárních aktivit a charity na Haiti, v Africe, Indii a v důsledku tsunami v Acehu v roce 2004". Pokud existuje spravedlnost na tomto světě, tak Clintonová bude také čelit obvinění z masových vražd.

Chazaři si také myslí, že mají jinou kartu v rukávu, kterou je viceprezident Joe Biden, který jak se doufá, bude demokratickým kandidátem v případě, že Clintonová bude zatčena. Biden není naprosto čistý hrdina. Jeho syn byl zapojený do hydraulického frakování ropy na Ukrajině bezprostředně po převratu do nacistického státu. Je to sázka na jistotu říci, že Bidenovo předsednictví by znamenalo pokračování Rothschildovy kontroly při odstranění těch nejhorších nacistů.

Bidena upřednostňují tito chazaři více, než republikánského kandidáta Donalda Trumpa, který prosazuje, aby došlo ke skutečné změně a došlo tak konečně k hromadnému zatýkání zločinců, kteří zamořili New York, Washington DC a další mocenská centra ve Spojených státech. Trump nyní studuje zahraniční věci tři hodiny denně s cílem připravit se na práci, kterou bude znovu projednání mezinárodní role Spojených států, říkají zdroje blízké Trumpovi.

Doufejme, že Trump bude také informován o radě podvodného Federálního rezervního systému. Má se také pokusit dostat buď k asijskému zlatu nebo americkému stříbru (nebo obojímu) a podložit tak novou měnu, kterou bude muset nevyhnutelně vydat.

Rothschildové a nenacistická frakce chazarské mafie říká, že lidé jako Trump a číňani se snaží svrhnout "současný světový řád". To je záludný způsob, jak snažit je spojit s do značné míry zdiskreditovaným nacistickým Novým světovým řádem.

I když se zastavily fašistické vládní plány na "nový světový řád", kterému by otevřela dveře masová likvidace 90% světové populace, neznamená to, že "současný světový pořádek" by měla pokračovat tak je. Tomuto "řádu" předsedal systém centrálních bank, které jsou podvodně v soukromém vlastnictví , a kterými se systematicky drancovaly zdroje planety a způsobilo se tak vyhynutí (přírodních druhů) v takové škále, která nebyla viděna od konce dinosaurů před 65 miliony lety.

Tento podvodnický systém také vedl k takové koncentraci bohatství, že 62 jedinců má vyšší čisté jmění větší než 3,5 miliardy chudých lidí na této planetě.

Je čas změnit radikálně způsob, jakým řídíme tuto planetu. Způsob, jak to udělat, je odstranit proces rozhodování o tom, co budeme dělat v budoucnu z rukou centrálních bank v soukromém vlastnictví a ponechat jej v rukou lidu. Lidem a všem živým bytostem na této planetě již dochází trpělivost. Čas ke mluvení končí, stejně tak, jako čas na akci právě započal.

SDB slibuje ukončení chudoby a zastavení ničení životního prostředí do několika měsíců, pokud dostane šanci. Jakmile se tak stane, bude stanovena transparentní, meritokratická a demokratická instituce s cílem zajistit řádnou správu osob a živých organismů na této planetě. A mezitím se stáhne a odejde do pozadí, ve kterém zůstane připravena zasáhnout znovu v případě, kdyby se civilizace dostala do zkušenosti další krize, takové, jakou zažíváme nyní.

Zdroj a komentáře angličtině:
Zdroj a komentáře ve španělštině



 

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem



Kriegsgefangenenlager in Amerika


Von Larry Romanoff, 02. Juni 2020

Übersetzung: K.R.

*

Hinweis an die Leser: In Anbetracht der immensen Bedeutung dieses Themas leiten Sie diesen Artikel bitte über Ihren E-Mail-Verteiler weiter und posten Sie ihn in Ihren Blogs, Internetforen usw., mit der Bitte, dass jeder, der irgendwelche Details oder Familiengeschichten kennt, die Licht auf diese Ereignisse werfen könnten, diese bitte direkt an den Autor unter 2186604556@qq.com weiterleitet.


DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS SVENSKA

Diese Geschichte hat alle Voraussetzungen, um sich für eine Verschwörungstheorie zu qualifizieren und macht vielleicht keinen Sinn für Sie ohne einige Hintergrundinformationen über den Zusammenhang.

Bevor die USA in den Ersten Weltkrieg eintraten, wurde eine enorme, jahrelange antideutsche Propagandakampagne von der Creel-Kommission entfesselt, die von Walter Lippman und Edward Bernays geleitet wurde, letzterer war ein Neffe von Sigmund Freud. (1) (2) Die öffentliche Literatur griff alles Deutsche in Amerika an, auch Schulen und Kirchen. In vielen Schulen wurde den "reinen Amerikanern" verboten, die deutsche Sprache zu unterrichten, und die Verwalter wurden aufgefordert, "alle illoyalen Lehrer", also alle Deutschen, zu entlassen. Die Namen unzähliger Städte wurden geändert, um ihren deutschen Ursprung zu eliminieren: Berlin, Iowa wurde zu Lincoln, Iowa. Deutsche Lebensmittel und Namen von Gerichten wurden aus den Restaurants verbannt; Sauerkraut wurde zu "Freiheitskraut", Dackel wurden zu "Freiheitshunden" und Deutsche Schäferhunde zu "Elsässern".

LESEN MEHR

bf pic

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPON STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH


Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio +maria

上海的月亮

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

V.P. 2007

EN video comitato

20 questions to Putin


President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

Erdogan


Imagem

00
PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

irmãos de armas


Legendado em PT. Clicar em CC, escolher PT.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


The Putin interviews


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




Followers